×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki za stimulacijo za ženske vagina

Elementi 97 do 128 od 299 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Vibe Therapy Sutra Pink

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Pink je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    59,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Basix Rubber Works 12" Suction Cup Dong 30cm Skin

    Pipedream je klasični izdelek na novo preobrazil in vam ponudil najboljšo možno gumo, izdelano v ZDA. Upamo, da boste pri uporabi tega izdelka uživali tako kot mi pri njegovi izdelavi!

    57,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Good Vibes Lust Fingers

    Komplet dveh pokrovčkov za prste različnih barv za stimulacijo klitorisa ali nožnice. 1x z utori in 1x z izboklinami. Gel material.

    4,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona Wave Purple

    Iščete nekaj revolucionarnega? Smo že našli! Lelo bo tekmoval z novo tehnologijo WaveMotion in zagotovo bo to dobra vožnja.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Pink

    Dildo BOSS je idealen za vse, kar ima večji raj in bolj realistično podobo z zaobljenim repom. Zaradi svojega videza in velikosti je idealen za notranjo stimulacijo točk G in P. Imenovan "Kralj nemških dildojev".

    52,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Poseben napihljiv kavč z realistično oblikovanim vibratorjem. V srednjem delu sedeža je ojačan, ob straneh ima dva ročaja za enostavno rokovanje. Brezstopenjsko nastavljiva intenzivnost tresljajev.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Trigger with Come Hither Motion Purple

    Zajčji vibrator, ki povzroča oscilacijsko gibanje, znano kot "pridi sem". Trigger je oscilacijski masažni aparat, ki je priznan kot eden najbolj inovativnih, ne le z vidika zasnove, temveč tudi funkcionalnosti, vsestranskosti in moči.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bad Kitty Strap-on Set

    Strap-on string s tremi različnimi, trpežnimi dildi za pritrditev: naravni penis (18 cm, Ø 2,9-4 cm), tanek analni strokovnjak (17 cm, Ø 1,9-2,9 cm) in anatomsko oblikovan stimulator točke G (17 cm, Ø 2,7-4,2 cm).

    57,90 €

    47,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Red

    Na prvi pogled je Bouncer videti kot navaden dildo, v notranjosti pa je majhno presenečenje. Na treh razširjenih mestih so nameščene vrtljive kovinske kroglice, ki pri premikanju udarjajo v stene in tako vibrirajo dildo.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Basix Rubber Works 12" Suction Cup Dong 30cm Transparent

    Pipedream je klasični izdelek na novo preobrazil in vam ponudil najboljšo možno gumo, izdelano v ZDA. Upamo, da boste pri uporabi tega izdelka uživali tako kot mi pri njegovi izdelavi!

    57,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Ta nova užitka elektrarne iz omejene izdaje Rocks-Off vas bo dražila s čisto zasvojenostjo s 7 stopnjami intenzivnosti! Originalni RO-80mm je svetovno uspešnica Rocks-Off, polna strastnih intenzivnih vibracij, ki vas bodo spravile na kolena.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Deluxe Ball Gag with Dildo

    Včasih ni treba ničesar reči, samo uporabite luksuzni gag in dildo. Ta gag dva v enem bo zadovoljil oba partnerja. Usnjeni pas in zaponko lahko enostavno prilagodite svoji velikosti.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Pink

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Možna je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in njegove različne uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega čiščenja klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Fascinate Black

    Zdravljenje mešanic mediane protina iz Vibe Therapy Fascinate. Z žogami Venus iz hipoalergenega silikona so jih nosili, da bi zagotovili učinek treninga srednjega dna. In zakaj je dobro zmagati? Z lahkoto se uporabljajo pri intenzivnejših orgazmih in preprečevanju inkontinence!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Vaginal Speculum

    S tem fantastičnim spekulumom prestavite igranje vlog zdravnikov in medicinskih sester na višjo raven. Izkusite boljši dostop za boljši oralni seks in raziskovanje.

    24,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Bswish Bcute Classic je vibrator za mlade, gumijaste in nesramne ženske, za vse tiste, ki imajo radi fair fire vibratorje zaradi njihove različne prenosljivosti, se prilegajo v vsako torbico, torbico ali samo v vročino. Je diskretna in bo tako priljubljena kot sestava vašega skupnega življenja.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Womens Dilator Urethra Vibrator Pink

    Rožnati dilator s 7 načini vibracij. Njegova majhna velikost prinaša neskončne možnosti za njihovo uporabo, v vaši domišljiji ni omejitev! Narejen je iz silikona in ABS, je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je v skladu s strogimi predpisi EU REACH. Baterije so priložene.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Realistic Cock 8 Inch 21cm Body

    Vzemite vseh 8" tega realističnega nastavka Vac-U-Lock. V izbočene žile, plišasta jajca in ročno poslikane podrobnosti se boste zaljubili! Deluje z vsemi sistemi Vac-U-Lock. Ponosno izdelan v Ameriki. Ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Na voljo v beli, črni in rjavi barvi.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Dillio 8 Inch Pink

    Svetlo roza dildo priljubljene blagovne znamke Pipedream. Zaključen je z učinkovitim priseskom, zaradi katerega bo vedno ostal na mestu. Uživajte v njegovi impresivni teksturi, obliki in vseh prijetnih občutkih, ki jih boste zagotovo doživeli.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Layla Tulip Vaginal Dumbbell Pink

    Keglova žoga. Popolnoma vodoodporna. Higiensko vrhunski medicinski silikon. Premer žogice: 30 mm. Skupna teža: 55 gramov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Purple

    Iščete boljša in kakovostna oblačila, ki jih boste porabili za svojo g-točko? Amy's vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je boljši in eleganten, na prvi dotik je neverjetno mehak in udoben, narejen je iz silikona. Navdušite vas s 6 grozljivimi stvarmi, od vibracij do utripa!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fun Toys Gballs 2 Pink

    Gballs 2 je zabaven način za treniranje mišic medeničnega dna. Vaš osebni trener ima 6 tečajev usposabljanja, daje glasovna navodila, postavlja cilje in nagrajuje. Gballs 2 z integriranimi senzorji zagotavlja odziv mišic.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Tiani 3 Black

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Charles

    Ti vibratorji za ženske stimulirajo točko G s 30 funkcijami vibriranja in ergonomskim silikonskim koncem.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 6" Cock Skin

    Ko želite, da je vaš prvi strap-on videti in se počutiti kot pravi, je King Cock Strap-On Harness točno to, kar ste iskali! Vsaka žila, vsaka gred in vsaka glava so skrbno ročno izdelani z izvrstnimi podrobnostmi, da vam zagotovijo najbolj realistično izkušnjo, kar ste si jih kdajkoli zamislili.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Purple

    Dvojni vibrator, zasnovan za stimulacijo celotnega vaginalnega področja. Doživite intenzivne občutke, povezane z G-točko in zunanjim vaginalnim draženjem hkrati.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fleshjack Boys Brent Everett Dildo

    Je seksist Brent Everett vaš skrivni idol ali pa samo iščete kvaliteten seksi dildo za izpolnitev svojih sanj? V obeh primerih bodite pozorni in si dobro oglejte ta dragulj znamke Fleshjack!

    76,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung 31cm Black

    Svojo željo po res velikem dildu potešite s tem mačkom priljubljene znamke Doc Johnson. Njegova velika dolžina 31 cm in obseg 7,5 cm vas bosta spravila na kolena ter realističen zajem želoda in izbočenih žil.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Darker Oh My Rabbit Vibrator

    Združite dve najbolj občutljivi erogeni coni in doživite najboljše razburjenje. Vibrator Oh My Rabbit obljublja vznemirljivo mešanico ekstaznih občutkov. Pritisk na točko G in klitoris se bosta združila v popoln duo, ki ga boste želeli doživeti vsak dan.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Popolnoma pametna igrača - dvojni vibrator in možnost uporabe različno oblikovanih glav. Idealno za pare in samostojne igre, saj ga lahko uporabite tako za vaginalno kot analno stimulacijo.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 8" Cock Black 20cm Black

    Ali sanjate o vibratorju, ki bi izgledal kot pravi petelin in bi se ukvarjal s trdimi igrami? Nehajte sanjati in si oglejte kralja med dildoji - King Cock. Njen videz je popoln, ima odlično oblikovane žile in želod ter daje povsem realističen vtis. Močna priseska se bo prilepila na katero koli gladko površino. Dildo je izdelan v najsodobnejših pogojih v ZDA, ne vsebuje ftalatov ali lateksa in je varen za telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 299 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.