×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki gladko vaginalni

Elementi 129 do 160 od 1291 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • COLT Anal Douche

    Analni tuš za popolno intimno čistočo. Zelo enostaven za uporabo. Zahvaljujoč ozkemu in širšemu nastavku je tuš primeren za analno in vaginalno uporabo.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Vibrating Egg with 10 Speeds Black

    Veliko zabave za razmeroma malo denarja! S tem vibrirajočim jajčkom po odlični ceni boste lahko uživali skoraj kadarkoli in kjer koli. Ponudil vam bo 10 zelo razburljivih nastavitev vibriranja, med katerimi boste preklapljali s pomočjo gumba na koncu "repa". Uživajte v nežnih ali izjemno močnih vibracijah!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Ami Purple

    Prijetno, preprosto, koristno - z Amijem tonizirajte in krepite mišice PC za močnejše orgazme in še veliko več.

    57,90 €

    44,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet

    Z našim najnovejšim vibratorjem Flamingo začutite adrenalin v telesu. Ta vibrirajoča krogla vam obljublja najbolj vznemirljive in intenzivne vibracije točke G. Flamingo je bil posebej zasnovan za pare, ki radi seksajo v javnosti in za ženske, ki se rade odpravijo ven in navlažijo svojo pičko.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Couple Vibrator Purple

    100-odstotno vodoodporen vibrator za skupno stimulacijo med ljubljenjem ali samostojno igro. On bo občutil izboljšane občutke na njegove spolnem organu in testisih, ona pa bo uživala v senzualni stimulaciji točke G in klitorisa. Vsi so zmagovalci.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Black

    Kombinacija moči in vsestranskosti se skriva v tej vibrirajoči glavi! Vsebuje dva motorja, vsak na enem koncu, in deluje tudi kot vibrator. Razveselite ne le svoja zunanja in notranja občutljiva mesta, temveč tudi utrujene mišice po telesu, ki hrepenijo po pozornosti.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Dvojna stimulativna luksuzna igra, ki vam bo dala vse! Igrače Lelo se zlahka razvijajo in imajo najboljše leglo bitja, ki jih ponuja trenutni erotični trg. Kar hočeš, hočeš Lelo. Pridružite se Meet Enigmo. To je zabavna igra, ki bo razkrila takšno točko G, kot je klitoris, in vam prinesla nekmetijski orgazem.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lyla 2 Purple

    Najzmogljivejši daljinsko vodeni vibrator Bullet na svetu.

    149 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Turquoise Green

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukrivljeni in kompaktni obliki razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s tremi motorji razvije vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator z udarnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Charlie Tango je še bolj vznemirljiv kot njegov soimenjak, saj je izjemno gladek klasični vibrator, ki vas bo popeljal v nove višave užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Ali ne samo vi, ampak tudi vaš kolega hrepenite po čutnih vibracijah med ljubljenjem? Ta zaljubljenec par bo z veseljem izpolnil vaše želje! Prav zaljubljen bo z vami in stopnjeval doživetja ob vsakem prodoru, saj bo z vibracijami stimuliral penis, nožnico in klitoris. Uživajte v pridihu visokokakovostnega in mehkega silikona in odkrijte nove izkušnje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Duo Love Balls

    Ljubezenske kroglice Duo so eleganten, cenovno dostopen komplet ljubezenskih kroglic za začetnike. Prozorna zasnova je izdelana iz kakovostnega silikona in trenira njene medenične mišice, hkrati pa zagotavlja prijetno stimulacijo.

    9,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Winx Blue

    Diskretno, igrivo in kakovostno, točno to je jajček z vibrirajočim daljincem! Lahko ga uporabljate sami ali pa nadzor prevzame partner. Jajček se enostavno polni preko USB-ja, kar je zelo praktično, poleg tega pa je izdelano iz kvalitetnega platinum grade silikona.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Sanjate o strastni vožnji s popolnim vibratorjem? Posvetite se temu čudovitemu roza moškemu in vdihnite življenje svojim navihanim fantazijam. Bunny Kisser je popolno oblikovan dvojni stimulativni vibrator z 10 funkcijami vibracij in 4 intimnimi hitrostmi sesanja. Vsako upravljajte s funkcijo posebej in se dotaknite čudovitih vrhov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Purple

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alive Magic Egg 3.0 Pink

    Ergonomsko, kompaktno in tiho jajce ljubezni z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Za razliko od številnih drugih izdelkov za vadbo Keglovega počepa je naš komplet opremljen s celotnim kompletom 4 žogic različnih tež. Snemljiva zasnova vam omogoča, da različne uteži sestavite po želji ali v sistematičnem načrtu krepitve. Predlagamo, da uporabite naš priročnik in se naučite posodobljenih tehnik skozi celoten program vadbe.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Se sprašujete, kaj storiti z življenjem? Povabi to čudovito igračo vanj! Z njim se lahko igrate sami ali v dvoje, odvisno ali krmilnik obdržite sami ali ga zaupate partnerju. INYA vas bo osvojila s svojo zmogljivostjo, udobno nošnjo, vznemirljivo stimulacijo in mehkim, visokokakovostnim silikonom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set Light-Pink

    Ali morate pokriti bazene srednjega dna? IntiMate predstavlja elegantne, diskretne vaginalne kroglice luksuzne znamke Nomi Tang. Učinkoviti so pri izvajanju Keglovih jajčec – za zaščito vaginalnih in srednjih predelov. Pomagajo povečati skupno rabo v družbi in zagotavljajo spodbudno stimulacijo intimnih delitev. Združite svoje prijateljstvo z nami!

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Silicone Ben Wa Balls

    Hitri rezultati s treningom keglovih kroglic. Po 15-30 minutah na dan v 8 tednih boste imeli močnejše in bolj napete medenične mišice za boljši nadzor nad mehurjem, okrevanje po porodu in samozavest.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension Black

    Iščete le nekaj centimetrov več na najbolj udoben način? Potem je to točno to, kar potrebujete! Debel rokav je asnovan tako, da vašemu penisu doda 2,5 cm, vašemu obodu pa 0,4 cm. Debel rokav je oblikovan tako, da zagotavlja optimalno stimulacijo, zaradi traku s kroglico pa bo ostal na svojem mestu. Tudi z najboljšimi gibi ga ne boste mogli sneti! Izdelan je iz najkakovostnejšega mehkega TPE in je na voljo v črni, sivi in prozorni barvi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Joydivision Joyballs Secret Set Pink/Purple

    Komplet žogic Joyballs vam bo pomagal učinkovito krepiti mišice medeničnega dna, hkrati pa vam bo dal nežno stimulacijo, ki vas bo prijetno pripravila na strasten večer s partnerjem. Ta izdelek so oblikovale ženske za ženske, ima estetsko prijeten videz, ergonomsko obliko in je zelo enostaven za uporabo. Joyballs Secret Set je luksuzni set žogic Venus, ki ga priporočajo ginekologi in popolni začetniki.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Yours and Mine - Vibrating

    Skupni užitek in dolgotrajna intenzivna stimulacija za oba partnerja izvira iz tega silikonskega vibrirajočega prstana po vzoru erotične trilogije 50 odtenkov sive.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Vibrator Bswish Bgood Deluxe je eleganten vibrator s fino spremenljivim premerom, primeren za intenzivno stimulacijo.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Black

    Poiščite ga - točka G. Ta masažna naprava posebne oblike vas bo pripeljala tja.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Komplet 2 vibracijskih igračk v enem paketu. Polnilni vibrator je tudi daljinski upravljalnik za intimno vibrirajoče jajce. Položni vibrator se lahko uporablja kot ročni žepni vibrator ali kot stimulator, ki ga nosite v spodnjicah. Vibracijsko jajce za polnjenje je mogoče daljinsko upravljati, z njim pa lahko trenirate medenično dno, da razvijete močnejše intimne mišice in povečate svoj spolni užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 1291 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.