×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vakuumske črpalke za moške

Elementi 33 do 64 od 103 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Jes-Extender Original Penis Enlarger

    Jes-Extender™ vam bo zagotovil večjo samozavest, izboljšal vaše življenje in splošno zadovoljstvo z življenjem.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate HydroXtreme 11

    Predstavljamo HydroXtreme 11, ki popelje proces povečanja penisa na vodni osnovi na povsem novo raven. Je absolutno najmočnejša črpalka, ki je trenutno na voljo na trgu po vsem svetu.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Transparent

    LINIJA PUMPED JE TU, DA VAS NAVDUŠI S FANTASTIČNO PONUDBO PRIPOMOČKOV ZA POVEČANJE PENISA!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Series Automatic Smart Pump Sleeve

    Nadomestni nastavek za vakuumsko črpalko Optimum, ki ga lahko uporabite tudi kot učinkovit masturbator. Narejen je iz prijetnega in fleksibilnega TPE materiala, v notranjosti je tanek in domiselne teksture. Podarite svojim občutljivim krajem nekaj lepega in vznemirljivega, v veselje bo!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Povečajte svoje orodje za užitek z avtomatsko pametno črpalko Optimum™Series, elegantno in trpežno seks igračo za moške s črpalko za penis, izdelano za vrhunsko sesanje in izboljšanje zmogljivosti. Povečajte moč, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s 3 edinstvenimi načini vadbe za izboljšanje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Penis Pump Bang Bang Black

    Uživajte v zabavi, navdušenju in večjem tiču hkrati. Zahvaljujoč vakuumu bo ta preprosta in praktična črpalka You2Toys dala vašemu penisu učinkovito moč in velikost. Z njim je zelo enostavno rokovati in tega se boste naučili že ob prvi uporabi. Boste igrali sami ali s partnerjem? Odvisno je od tebe!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Ta revolucionarna patentirana zasnova vam omogoča, da prilagodite svoj užitek z raztegljivo cevjo, ki se zaklene na želeno dolžino. Vibracijska črpalka Extender Pro ima progresivno tehnologijo IST z neverjetno realističnim prekinjenim sesanjem, ki zagotavlja realistične občutke "dojenja" za najboljše fafanje v vašem življenju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Pump Worx Max-Precision Power Pump

    Odkrijte trdno, pulzirajočo erekcijo, ki traja in traja. Varna in cenovno ugodna alternativa za povečanje penisa brez operacije, kemičnih tablet in stranskih učinkov.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 9 Blue

    Bathmate HydroMax9 je vrhunska hidrotehnologija za razvoj in zdravje penisa. Je 15 % večji od Hydromaxa7 in ponuja vse, kar Hydromax7, in še več.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Pump Worx Max-Width Penis Enlarger

    Povečajte svojo velikost in samozavest s preprosto in varno Pump Worx Max-Width. Vsak pritisk na črpalko bo naredil penis večji in čvrstejši.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 9 Clear

    Bathmate HydroMax je absolutni vodja na trgu vakuumskih črpalk! Zagotovite svojemu penisu popolno hidrotehnologijo in proces zdrave prehrane! Ima 35 % več urina in vam bo dal vse boljše rezultate. Sistem Bellows nato zagotavlja mehko tesnilno vezje za zmanjšanje pritiska v penisu in na način. Kot bonus je tudi enostaven za čiščenje in čiščenje.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump

    Povečajte svoje orodje za užitek z napredno samodejno pametno črpalko za penis serije Optimum™, elegantno in vzdržljivo črpalko za penis, izdelano za vrhunsko sesanje in izboljšanje zmogljivosti. Povečajte vzdržljivost, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s to množico prilagodljivih načinov vadbe. Z gumbi na enostaven dotik in zaslonom LED uživajte v ročnem črpanju ali nastavite tlak in trajanje za do 20-minutno vadbo.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Taboom Nipple Enlargers with 8 Rings Black

    Bradavice so najbolj občutljiv del prsi. Vsebujejo veliko živčnih končičev in so nedvomno pomembna erogena cona. Posvetite svojim bradavičkam pozornost, ki si jo zaslužijo z elegantnimi, seksi in učinkovitimi priseski TABOOM, ki povečajo pretok krvi. Uživajte v večji občutljivosti in izbirajte med 8 obročki za udobno prileganje.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Zaradi močnega sesanja, ki poveča cirkulacijo, se bo vaša luknjica nabreknila. V tem edinstvenem pripomočku za črpanje se analno napolnjenje združuje s penetracijo. Preprosto napolnite luknjo v zadnjici s prilagodljivimi silikonskimi kroglicami, priključite združljivo cev in črpalko ter začnite stiskati, da povečate tlak v valju. Vaš anus se bo vsesal in razprl kot cvetoča vrtnica!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Nipple Play Vacuum Twist Suckers Pink

    Nipple Play Vacuum Twist Suckers je poskus z dražbo bradavic in sprejemljivim rezanjem. Diskretni in kompaktni črvi, ki jih obrišete na bradavičke in jih spustite, so podvrženi vakuumskim pritiskom in intenzivnim stimulacijam, ki jih ne povzročijo nenadoma in orgazma. Veselite se, nemirno, zabavajte se!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate HydroXtreme 5

    S HydroXtreme 5 dobite najmočnejši Bathmate, ki ga lahko ponudi! Njegov edinstven patentiran dizajn ima veliko učinkovitih dodatkov, kot je ročna črpalka, ki deluje z vodo za resnično ekstremne rezultate in prinaša popolno udobje ne le v funkciji nadzora, ampak tudi za vaš penis. Če dvomite v svojo velikost in želite nekaj večjega, je HydroExtreme najboljša rešitev!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Multi Pump & Masturbator

    Vakuumska črpalka in močan masturbator v enem samem super učinkovitem izdelku. S pomočjo balona lahko ustvarite negativni pritisk, ki ugodno vpliva na proces povečanja penisa in posledično sproži tudi tresljaje, ki vam v kombinaciji z dražečimi izboklinami zagotovijo res intenzivno masturbacijsko presenečenje. Izberite močne ali šibkejše vibracije in opazujte, kaj se dogaja v notranjosti! Za popolno udobje je notranji cilinder odstranljiv za enostavno čiščenje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Clear Plungers Silicone Nipple Suckers Transparent Small

    Pustite se premamiti blaženosti, ki jo obljubljajo ti prozorni sesalci. Kot čarobna paličica poveča občutljivost in velikost bradavic. Njihov preprost dizajn in prvovrstni materiali skupaj tvorijo igračo, na katero se lahko zanesete! Uživajte v razburljivem vakuumu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Executive Automatic Smart Pump

    Maksimirajte svoj pripomoček za užitek z Optimum Series® Executive Automatic Smart Pump™, masivno črpalko za penis, ki omogoča večje in boljše rezultate ob vsaki uporabi. Povečajte moč, izboljšajte vzdržljivost in okrepite svojo palico s 3 edinstvenimi načini vadbe za izboljšanje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Wide Boy Blue

    Zahvaljujoč doslednemu hidravličnemu tlaku, ki je značilen za izdelke Bathmate, lahko enostavno in hitro povečate velikost svojega penisa. Model Wide Boy je nekoliko širši od klasičnega Hydromaxa in je na voljo vsem, ki zaradi svojega premera potrebujete malo širšo črpalko, saj le črpalka, ki se vam popolnoma prilega, lahko izpolni svoj namen.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 7 Red

    Bathmate HydroMax je absolutni vodja na trgu vakuumskih črpalk! Podarite svojemu penisu popolno hidrotehnologijo in zdravje! Ima 35 % več urina in vam bo dal vse boljše rezultate. Sistem Bellows nato zagotavlja mehko tesnilno vezje za zmanjšanje pritiska v penisu in na način. Kot bonus je tudi enostaven za čiščenje in čiščenje.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 5 Clear

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate ima nekaj drugačnih lastnosti kot Hydromax 7 in 9, vendar je nekoliko manjši in je namenjen moškim in otrokom s penisom, dolgim približno 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 665 Super Silicone Nipple Suckers Large Clear

    Ljubenske igre s palicami so vam torej najljubše? Vsi naivneži bradavic! Enostavno stisnite oko, da zaprete oko in položite oko na bradavico. In kaj še?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Nothing but Sensation Nipple Teasers

    Odkrijte nove možnosti vznemirjenja, prebudite svoj bes in zašijte prijetno bolečino v obliki sesanja. Stisnite ali spustite in se prepustite osupljivi občutljivosti.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydro 7 Red

    Boste je začel povečevati penis, tako da morate poskusiti s psicami? Ta model Bathmate Hydro 7 bo idealen za vas. Dosegli so vidne rezultate v dolžino in širino, dodali stroške in energijo! Hydro 7 je gentleman in izdelek za napredovanje na cesti.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Maximum Results Pump Set

    Komplet črpalk Optimum Series® Maximum Results™ vsebuje 2 zmogljivi sesalni črpalki, snemljivo cev in ročaj črpalke Master Grip™ za enoročno uporabo, ki zagotavlja maksimalne rezultate pri vsakem črpanju. Z vsakim pritiskom enoročne črpalke Master-Grip™ se lahko veselite močnega povečanja obsega in dolžine.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fröhle Real Penis Pump Professional Crystal Clear PP014 L

    »To se mi ne sme nikoli več zgoditi!« Je tudi tebi prišel ta stavek na misel? Poskusite orodje, ki vam bo pomagalo. Gre za posebno vakuumsko črpalko z batno črpalko, vključno z regulatorjem tlaka in cevjo s priključkom na realističen cilinder, v katerega lahko vstavite moda. In potem brez skrbi, ne bo se več ponovilo, veš kaj ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    Se sprašujete, kako doseči večji penis? Vakuumska črpalka je najboljša rešitev! Vakuum, ki ga ustvari črpalka, bo okrepil erekcijo in pomagal tudi tistim nesrečnim ljudem, ki jih ne prizadene. Dolgotrajna uporaba vodi do povečanja penisa, daljše erekcije, izboljšane spolne zmogljivosti ali povečanja ravni testosterona.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Shower Strap

    Črpalke Bathmate lahko uporabljate pod tušem in s tem priročnim pasom tudi brez uporabe rok. Združljiv je z vsemi modeli črpalk, je udoben in se nosi okoli vratu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Adam's Rechargeable Penis Pump

    Povečajte in utrdite erekcijo z najnovejšo tehnologijo črpalk. Dosezite svoj polni zmogljivostni potencial, merite svoj napredek in natančno prilagodite nastavitev črpalke, ki je prava za vas! Drsite v mehak silikonski rokav in z enostavnim pritiskom na gumb varno in postopoma poskrbite za cirkulacijo v gredi.

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Hydromax 5 Blue

    Novi Hydromax 5 iz serije Bathmate ima enake odlične lastnosti kot Hydromax 7 in 9, vendar je nekoliko manjši in zato zasnovan za moške in dečke s penisom, dolgim približno 10 cm.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CRUIZR CS08 Penis Pump with Sucking Function

    Obožujete luksuzne izdelke in iščete vakuumsko črpalko? Upoštevajte in kliknite to črpalko s sodobnim videzom in prefinjenimi funkcijami znamke CRUIZR. Spodbudil bo pretok krvi v penis in vam zagotovil veliko močnejšo erekcijo, zato bo vaš penis videti bistveno večji. Celoten dogodek boste spremljali skozi prozoren cilinder in dodal bom maziva na vodni osnovi za maksimalno udobje.
    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 103 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.