×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijska jajca 5 - 9,9 cm

Elementi 65 do 75 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Brezžično vibrirajoče jajce Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swish bo zabavalo oba partnerja. Uživali boste v vznemirjenju z njim kadarkoli in kjer koli in to bo samo med vama dvema, ja, vsi imamo radi skrivnosti! Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 6 zmogljivimi funkcijami, ki to silikonsko igračo vibrirajo kar v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Naj se to jajce nežno vlije na vašo g-točko kadarkoli in še posebej kjerkoli želite! Je super diskretna in jo upravljate prek brezžičnega daljinskega upravljalnika z dosegom do 20 metrov. Njegova površina je svilnato mehka in daje jajcu razkošen videz. Daljinski upravljalnik ima nato elemente iz nerjavečega jekla, majhna vponka pa neposredno spodbuja pritrditev na ključe. Igra se lahko začne, pojdite na razburljiv sprehod!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ste pripravljeni na vznemirljiv užitek in zadovoljstvo kadarkoli in kjerkoli? To priročno vibrirajoče jajce bo postalo vaša najljubša igrača tako v postelji kot na sprehodu. Ima žametno mehko površino in močne vibracijske funkcije. Zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu partnerju in se z jajcem v nožnici podajte na čutno potovanje navdušenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Trening medeničnega dna in veliko razburjenja in zabave! Ta razburljiva sreča skriva kroglice z možnostjo vrtenja v 8 načinih. Vključuje tudi krmilnik z dosegom 5 metrov, s katerim boste intenzivnost izbrali sami ali pa jo zaupali svojemu ljubljenčku in mu pustili, da prevzame nadzor nad vami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Ali ste pripravljeni na razburljive ugodnosti in razvajanja kogar koli in kogar koli? To naravno vibrirajoče jajce bo postavljeno tako v vašo posteljo kot v posteljo. Ima zelo mehko površino in možne vibracijske funkcije. Poiščite vodjo zaposlitve ali jo dajte svojemu partnerju in pojdite v zrak s škarjami v škarjah.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Herrules Nami Vibrating Egg Remote Control Black

    Časi se spreminjajo, o spolnosti se začne odkrito govoriti, zato ni kaj čakati, pojdite sami ali s partnerjem na raziskovanje novih razburljivih užitkov! Nami je priročno vibrirajoče jajce na daljinsko upravljanje, ki ima zaobljeno in ukrivljeno obliko ter dolg silikonski rep. Zgrabite krmilnik sami ali ga zaupajte svojemu nasprotniku, vaša propad ne bo poznal meja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Zigzag Vibrating and Zigzagging Egg with Remote Control Black

    Ali želite spremeniti svoje spolno življenje na bolje? Preizkusite to cik-cak vibrirajoče jajce iz najkakovostnejšega silikona z osupljivo končno obdelavo. Poleg klasičnih tresljajev vas bo razveselila funkcija 360º gibanja, kar je zelo vau! Zahvaljujoč temu rotacijskemu gibanju bo zaplesala neposredno v vaši vagini, od vas pa je odvisno, ali boste daljinski upravljalnik obdržali v roki ali ga zaupali svojemu nasprotniku!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Shaking Love Balls Pink

    Trening medeničnega dna z vznemirljivimi vibracijami! Te vibrirajoče kroglice za ponovno polnjenje vsebujejo pulzirajoč magnet, ki se premika gor in dol v 9 različnih načinih vibriranja. Zaradi svoje teže 136 g je primeren za dame, ki so na napredni stopnji krepitve medeničnega dna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Vibrating Egg Black

    Ali želite poskusiti igre z vibrirajočimi jajci? Dajte Bswish Bnaughty Classic priložnost! Ima žični krmilnik, s katerim lahko izbirate med 5 funkcijami vibracij in je izdelan iz kakovostnega in udobnega materiala brez lateksa in brez ftalatov. Bodite razdraženi, igrajte se in uživajte v vznemirjenju, ki ga povzročajo čutne vibracije.

    30,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Purple

    Vibrirajoče jajce Bnaughty Deluxe je zasnovano tako, da ustreza vašim najglobljim muham in vas navduši s svojo kompaktno ovalno obliko, gladko površino, globokimi vibracijami in vodoodpornostjo. Dajte vozniku partnerju in mu pustite, da se igra z vami, ali pa to storite sami, saj kdo bolje ve, kaj vas lahko pripelje v nebesa?

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Black

    Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swisha bo zabaval oba partnerja. Lepo se imejte s komer koli in kdorkoli in karkoli bo med vama, jaz, vsi se radi skrivamo! Z daljinskimi upravljalniki je mogoče izbrati s 6 možnimi funkcijami, da ta silikonski predvajalnik vibrira v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 75 od 75 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.