×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijska jajca vodoodporen

Elementi 65 do 94 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Zdravo razburjenje in veliko seksi zabave! To polnilno vibrirajoče jajce Shaking Love Ball iz Javide ima tresoč pulzirajoč magnet z možnostjo premikanja gor in dol pri 8 različnih hitrostih. Sestavni del jajčka je tudi jajce, ki ga lahko zaupate svojemu sogovorniku in pustite, da vam užitek narekuje partner. Odkrijte prijetno mehko silikonsko površino, predvsem pa vznemirljive občutke, ki vas čakajo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luksuzna vibrirajoča jajca vrhunske kakovosti, pod katero je podpisana blagovna znamka Svakom! Uživajte v njih v 25 razburljivih izkušnjah + pametno delo z vsemi kot bonus. Uživajte v kadetih Elva in v vsem, kar iščete, da se vaše glavne fantazije uresničijo!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swisha bo zabaval oba partnerja. Nekoč sta bila zaljubljena v kogar koli in kogar koli, in to sta samo vidva in se vsi radi skrivamo! Z daljinskimi upravljalniki je mogoče izbrati s 6 možnimi funkcijami, da ta silikonski predvajalnik vibrira v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    A veste, kako je bila šola prilagojena? In kje mešanje mediane dna postane igra? Perifit je orodje, namenjeno odpovedi bakrenega dna z uporabo mobilnih iger. Načelo je preprosto. Perifit usposabljajo zdravstveni delavci in ga priporočajo vsem ženskam, ki želijo pokriti svoje mediativno dno ne le za zabavo, ampak tudi za spremembo.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To jajce vsebuje super močan motor in bo svoje vibracije usmerilo na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti tudi svojega užitka!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Pametno in ljubeče vibrirajoče jajce! Čudovita škatlica in v njej skrit rdeč dragulj iz svilnato mehkega silikona, takšen bo prvi vtis s Sundae. Drugi bo vznemirljiv in čuten! Vibrirajoče jajce ima zelo zmogljiv motor, ki vas bo dražil s svojimi vibracijami. Prenesite aplikacijo na svoj mobilni telefon in dovolite, da vaš partner prevzame nadzor nad vami z drugega konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Uživajte v prijetnih vibracijah kogar koli in kjer koli želite! Ta novi, izboljšani Vibre Egen Breezer ima močnejši motor in zmogljivejše funkcije! Program Breeze 2.0 tukaj je vibrirajoče jajce iz visokokakovostnega silikona, ki bo povzročilo vibriranje na 10 načinov, ki jih boste preklapljali z daljinskimi upravljalniki. Popeljite tega partnerja in mu dovolite, da prevzame nadzor nad vašim navdušenjem, tudi v javnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GoGasm Vibrating Pussy & Ass Balls Purple

    Je vaš anal pogosto ljubosumen na jajce v vaši nožnici? Zdaj je konec! Na voljo sta 2 kroglici GoGasm, povezani s fleksibilnim silikonom. Večja kroglica se bo usedla v nožnico in, če želite, boste lahko v pomožnih kontrolah prebudili čutne vibracije. Manjša pa se zaljubi v analno, ker njena notranja težja gibljiva žogica vznemirljivo udarja ob stene. Nosite žoge kadarkoli in kjerkoli in uživajte tudi v najbolj dolgočasnih delovnih dneh!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Twisty

    Se želite malo poigrati sami s seboj ali pa celo želite, da se vaš partner igra z vami KOD KOLI? Te žogice bodo na ukaz kontrolorja zaplesale v vas in vas bodo mikale, spodbujale in vznemirjale. Krmilnik ima doseg 15 m in njihove vibracije so diskretno tihe, kaj to pomeni? Pojdi ven z njimi!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Vas mika, da bi kjerkoli uživali v razburjenju? To srednje veliko vibrirajoče jajce se usede v nožnico in krmilnik lahko zaupate svojemu partnerju. Nato bo izbral med 10 načini vibriranja in vas pripravil na eksplozivno strasten večer!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Magic Motion Vini Orange

    Uživajte v vznemirjenju svojega ljubljenčka, ne glede na to, ali je z vami ali na drugem koncu sveta prek aplikacije Magic Motion. Vibracije, nadzorovane na daljavo ali blizu, lahko nato razvajajo vašo nožnico in klitoris, odvisno je od vas, kako uporabljate jajčece. V močne vibracije in kasnejše orgazme se boste še bolj zaljubili, kaj torej še čakate?

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Brezžično vibrirajoče jajce Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swish bo zabavalo oba partnerja. Uživali boste v vznemirjenju z njim kadarkoli in kjer koli in to bo samo med vama dvema, ja, vsi imamo radi skrivnosti! Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 6 zmogljivimi funkcijami, ki to silikonsko igračo vibrirajo kar v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Wristband Remote Curve Black

    Sanjate o strastni pustolovščini? Ta domiselno oblikovana črna vibrirajoča stvar bo skrita v nožnico, kjer bo hitela za vami v ritmu, ki ga določite z diskretno uro. Ali pa daš to uro na roko svojega partnerja? Vrata čutne zabave se odpirajo, stopite desno!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Shots Toys Vibrating G-spot Egg Medium Black

    Naj se to jajce nežno vlije na vašo g-točko kadarkoli in še posebej kjerkoli želite! Je super diskretna in jo upravljate prek brezžičnega daljinskega upravljalnika z dosegom do 20 metrov. Njegova površina je svilnato mehka in daje jajcu razkošen videz. Daljinski upravljalnik ima nato elemente iz nerjavečega jekla, majhna vponka pa neposredno spodbuja pritrditev na ključe. Igra se lahko začne, pojdite na razburljiv sprehod!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Purple

    Ste pripravljeni na vznemirljiv užitek in zadovoljstvo kadarkoli in kjerkoli? To priročno vibrirajoče jajce bo postalo vaša najljubša igrača tako v postelji kot na sprehodu. Ima žametno mehko površino in močne vibracijske funkcije. Zgrabite daljinski upravljalnik ali ga zaupajte svojemu partnerju in se z jajcem v nožnici podajte na čutno potovanje navdušenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje to elegantno in romantično vibrirajoče jajce z močnim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibriranja. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro delajte s sodobnim jajcem z neustavljivimi lastnostmi.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    To jajce vas bo presenetilo bolj kot Kinder jajce! Je diskreten, močan, mehak in priročen. Oblikovan je natančno po obrisih vašega telesa in v njegovo žametno mehko silikonsko površino se boste zaljubili na prvi dotik. Ima tudi WATCHME tehnologijo, ki omogoča preprosto in udobno kontrolo tresljajev skozi uro in uživali boste v vibratorju kot takem, tako pri draženju klitorisa. Pridite izvedeti več!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Trening medeničnega dna in veliko razburjenja in zabave! Ta razburljiva sreča skriva kroglice z možnostjo vrtenja v 8 načinih. Vključuje tudi krmilnik z dosegom 5 metrov, s katerim boste intenzivnost izbrali sami ali pa jo zaupali svojemu ljubljenčku in mu pustili, da prevzame nadzor nad vami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida RC Knocking Love Ball Purple

    Trening medeničnega dna in veliko razburjenja in zabave! To vznemirljivo srečo odlikuje funkcija "trkanja" gibljivega dela, ki vas bo na neverjeten način božal. Vključuje tudi krmilnik z dosegom 5 metrov, s katerim boste intenzivnost izbrali sami ali pa jo zaupali svojemu ljubljenčku in mu pustili, da prevzame nadzor nad vami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Phoenix Neo 2 Red

    Ali ste radi pametni? Z igračo Pleonix Neo 2 in vašim pametnim telefonom je to samo vožnja! Upravljate ga lahko prek aplikacije z drugega konca sveta, ga sinhronizirate z vašimi najljubšimi 2D interaktivnimi videi ali spletno kamero. Pustite se prenesti čudovitim vibracijam in se s Phoenixom dvignite v nebeške orgazmične višine.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bang! Remote Control 28X Silicone Plush Egg Black

    Ali ste pripravljeni na razburljive ugodnosti in razvajanja kogar koli in kogar koli? To naravno vibrirajoče jajce bo postavljeno tako v vašo posteljo kot v posteljo. Ima zelo mehko površino in možne vibracijske funkcije. Poiščite vodjo zaposlitve ali jo dajte svojemu partnerju in pojdite v zrak s škarjami v škarjah.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Anna Vibrating Egg Remote Deep Pink

    Imate pogum, da prevzamete nadzor nad partnerjevim navdušenjem, tudi v javnosti? Ali pa se ne bojite, da bi voznika zaupali temu viru užitka v rokah svojega partnerja in se odpravili na sprehod ali zabavo? Vemo, da imate in da se radi igrate! S tem jajcem iz Freelztoys se lahko igrate kjer koli in kadarkoli.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Remote Vibrating Bullet Black

    Mini daljinski vibrator ponuja nešteto načinov igranja! Razveselil vas bo zmogljiv motor in 10 programov tresljajev, ki jih boste preklapljali med tistimi, ki imajo krmilnik z dosegom do 20 metrov. Vzemite ga ven in ga skrijte v hlačke ali se igrajte z njim doma v spalnici!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys The Candy Shop Sweet Apple

    Candy Shop je nova kolekcija ljubkih erotičnih dodatkov Dream Toys, ki bo pritegnila vašo pozornost z nežnimi pastelnimi barvami! To vibrirajoče jajce Sweet Apple ima daljinski upravljalnik in tako ponuja možnost igranja tudi tam, kjer bi vas bilo sram običajne okolice. Uživajte v 7 ritmih vibracij in 3 hitrostih in pojdite do vrenja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Red

    Ali želite kadarkoli in kjer koli uživati v senzacionalno vznemirljivem trenutku? Zaljubite se v Sereno, vibrirajoče jajce, ki ga združite z aplikacijo v telefonu! To lahko potem zaupate svojemu partnerju in mu dovolite, da vas draži z vibracijami, ko ste skupaj na zmenku ali kar na drugem koncu sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Foxy

    Se želite malo poigrati sami s seboj ali pa celo želite, da se vaš partner igra z vami KOD KOLI? Te žogice bodo na ukaz kontrolorja zaplesale v vas in vas bodo mikale, spodbujale in vznemirjale. Krmilnik ima doseg 15 m in njihove vibracije so diskretno tihe, kaj to pomeni? Pojdi ven z njimi!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo Red

    Ali boste v globokih vibracijah in tresenju uživali sami ali jih boste delili? RC Shaking & Vibrating Love Egg Duo iz Sweet Smile vas bo prijetno presenetil z 2 zmogljivima jajčkoma, ki ju povezuje približno 31 cm dolg upogljiv silikonski trak. Eden od njih se trese in utripa, drugi pa lahko vibrira. Z njimi uživajte v hkratni vaginalni in analni stimulaciji, notranji in zunanji stimulaciji hkrati ali pa se igrajte v paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Ella Neo Pink

    Sodobna tehnologija je dandanes zelo napredovala in to dokazuje to vibracijsko jajce Svakom Ella. Enostavno naložite pametno aplikacijo na svoj mobilnik in zaupajte upravljanje jajčeca svojemu nasprotniku, ki je lahko na drugem koncu sveta, ali pa Ello sinhronizirajte s svojimi najljubšimi interaktivnimi 2D videi in nenazadnje uživajte v brbotanju. spletno stran. Pridi se igrat, z Ello bo zabavno in seksi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Purple

    Toda ali želite kadarkoli in kjer koli uživati v senzacionalno vznemirljivem trenutku? Zaljubite se v Sereno, vibrirajoče jajce, ki ga kombinirate z aplikacijo na telefonu! To lahko potem zaupate svojemu partnerju in mu dovolite, da vas navduši z tresljaji, da ste skupaj na menici ali avtu na drugem koncu sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bnear Classic Purple

    Ali imate radi večnamenskost? V tem primeru je ta igrača prava za vas. Pravzaprav sta dve vibrirajoči jajci, povezani s krmilnikom. Za vas vibrirajo v 5 različnih hitrostih in od vas je odvisno, ali boste obe jajci obdržali zase ali ju delili s svojim partnerjem. Jajca so mehka na dotik in neposredno spodbujajo razburljivo igro, zato naj vas ne spodbuja.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 94 od 94 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.