×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki 10 - 14,9 cm

Elementi 33 do 41 od 41 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako razburljivo, pustolovsko in zabavno hkrati! To je Prring - igrača, s katero boste stopili iz cone udobja in odkrili nov svet užitkov. Potopite se v svojo resnost in se zabavajte!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojni vibrirajoči obroč za popolno stimulacijo penisa in užitek vašega partnerja! Denver se namesti na penis in testise, zato se odlično drži. Ponuja vam 10 razburljivih funkcij vibriranja in ga lahko napolnite prek kabla USB. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je super udobna, prožna, mehka in zelo enostavna za obuvanje in slačenje. Z njim doživite še bolj intenzivna spolna doživetja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Če želite povečati intenzivnost stimulacije med ljubljenjem, poleg tega pa podpreti in okrepiti erekcijo, ni nič lažjega kot povabiti vibrirajoči erekcijski prstan! Ta iz Malesation se ponaša s super mehkim in prožnim silikonskim materialom ter močnim vibracijskim motorjem z 10 močnimi funkcijami za stimulacijo klitorisa ali mod. Obroček namestite na penis in ga zataknite za moda, ostal bo na svojem mestu tudi med bolj divjimi igrami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Incredible Duo

    Satisfyer Incredible Duo je izdelan iz fleksibilnega silikona in ustvarja vznemirljiv učinek zadrževanja krvi v penisu in modih. Dodatno stimulacijo zagotavljajo strukturirani detajli in voluminozen, širok klitoralni stimulator.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Ali sanjate o vznemirljivem vzajemnem užitku? S tem priročnim prstanom z iznajdljivimi jezički in praktičnim daljinskim upravljalnikom dobite vse, kar želite! Naselil se bo na penisu, kjer bo podpiral in krepil erekcijo, hkrati pa božal svoj klitoris, da ga bo gnal z močnimi vibracijami. Izbirajte med 9 nastavitvami vibracij, uživajte nežno in divje s praktičnim in maksimalno udobnim prstanom.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Rebel Cock & Ball Ring Black

    Popestrite svoje ljubezensko življenje! Ta naprava ni nič drugega kot upogljiv obroč za penis in moda, ki zategne vaš penis pri korenu in tako podaljša erekcijo in intenziven vrhunec. Ima tudi nazobčan stimulator jez in z njim bo seks in samozadovoljevanje dobilo novo in boljšo dimenzijo!

    18,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Za daljšo vzdržljivost in skupne orgazme! Ona in on se zaljubita v ta prstan za tiča in moda. Podpira in krepi erekcijo ter hkrati vibrira klitoris. Njegova velika prednost je, da se udobno prilega in vibrirajoči klitoralni stimulator nikoli ne zgreši cilja. Izbirajte med 10 močnimi načini vibriranja in se prepustite razvajanju visokokakovostnega in mehkega silikona!

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe NutSack Black

    Ali mora malo ukrotiti jajca, da ostanejo lepo na mestu? Ta čudovita stvar vas bo zabavala od jutra do večera! Izdelan je iz prijetnega mehkega tako imenovanega tekočega silikona in bo vaše žogice držal na mestu zahvaljujoč obročku s premerom 3,2 cm. Izbirajte med 10 dodatnimi načini vibriranja, sedite, sprostite se in eksplodirajte.

    129 €

    80,90 €

    Ni na zalogi

  • ToyJoy Ivy Lotus C-Ring Black

    Tako lepa in tako priročna! Vibrirajoči prstan IVY iz ToyJoy je čudovito mehak in prijeten na dotik. Pripravljen je izpolniti vaše želje in maksimalno spodbuditi vašo strast. Njegove bujne oblike bodo razumele razmerja vašega telesa in z njim boste morda celo okusili okusne običajne orgazme.

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 41 od 41 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.