×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki 5 - 9,9 cm

Elementi 33 do 52 od 52 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Gre za silikonski dvojni prstan z jeklenimi perlicami, ki bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen in premikajoče se kroglice bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Plus Sea Foam

    Želite uživati? Ta dvojni vibrirajoči prstan iz 100 % silikona bo prinesel vašo ljubezen. Nenavadno je nošen in vaš penis je trdno zakoreninjen v korenini in prav tako erodira vašo erekcijo. Nato uporabimo drugi pristop k modi in vibrirajočim nosilcem nasproti klitorisu. Preučite, kako prstan ostane v mestu in koliko lahko podpira vznemirjenje in trpljenje.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Naj bo sprejemljivo, da se počutite udobno in uživajte v dolgi erekciji in urinskih vibracijah za vaše bivalne prostore. Thorjev obseg vibracij lahko zatrese zatiče za palice, saj je moda, ki jo uporabljate, odvisna od vas. Ima 3 različne hitrosti in 7 vzorcev vibracij. Narejen je iz mehkega mehkega silikona, ne drugega, polje je preko USB in je vodoodporno, če hočeš?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Ali menite, da ljubljenje ne more biti boljše? Naj vas Juke Vibration Ring prepriča v nasprotno. Njegove intenzivne vibracije bodo stimulirale klitoris, njegov mehak material pa bo obkrožil vaš penis, tako da bo nežno podpiral in krepil vašo erekcijo ter tudi pomnožil užitek vrhunca. Ljubite se še bolj čutno!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Transparent

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega erekcijskega obroča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Iščete nekaj preprostega in hkrati priročnega za vaša moda? Ta visokokakovostna nosilka znamke Brutus meri 40 x 34 mm in je izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki je udoben za nošenje. Privoščite si tisto, o čemer sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Majhna, a priročna igrača za raznoliko zabavo! Ta seznanjeni vibrator je v obliki obroča, njegovi trakovi pa so čudovito prilagodljivi, tako da bodo v vas uživali znotraj in zunaj, tako kot želite. Uživajte v moči 2 motorjev in 10 različnih funkcijah vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Ali menite, da vaš skupni užitek s sogovornikom ne bi mogel biti boljši? Napaka! Ta erekcijski obroč krepi moč erekcije, poleg tega pa strastno vibrira in bo ob vsakem udarcu neverjetno spodbudil klitoris. Intenzivnost vibracij je 10 in njegov super fleksibilen material obdaja vsak penis. Vstopite v področje običajnih orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Ali želite povečati svojo korist in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite z vibrirajočim obročkom! Je čudovito mehak in upogljiv, ima mehke stimulacijske krivulje, s svojimi vibracijami pa je klitoris ponesel na vrhunec blaženosti. Ponudil mu je 5 vibrirnih funkcij, med katerimi lahko izberete pravo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči prstan za zadovoljstvo obeh partnerjev. Je prilagodljiv, zato se bo tesno prilegal na penis, njegova diamantna tekstura pa bo skupaj z vibracijami dražila klitoris med ljubljenjem. Še malo uživajte v ljubezni in povečajte svojo izkušnjo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Po mnenju razvijalcev iz Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, ki so ga kdajkoli izmislili. Primerno za seks, igre s picanjem, oralni seks, ustvari neustavljivo izboklino v vaših hlačah ...

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta rahlo prožen vibrirajoči obroč bo podpiral erekcijo in hkrati stimuliral klitoris ali moda med seksom zahvaljujoč 10 vibrirajočim funkcijam za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Si želite povečati svoj užitek in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite s tem vibrirajočim prstanom! Je čudovito mehka in prožna, ima mehke stimulacijske izbokline in bo s svojimi vibracijami klitoris popeljala na vrhunec blaženosti. Ponudil mu bo 5 funkcij vibriranja, med katerimi lahko izberete pravo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vivre Cockring Bibi Pink

    Bibi je lep in priročen vibrirajoči prstan, ki bo postal vaš najljubši spremljevalec pri ljubljenju. Narejen je iz neverjetno mehkega silikona in je zato čudovito prilagodljiv. Ponuja vam 3 hitrosti vibriranja in 7 vibrirajočih ritmov od mehkih do ognjenih. Položite si ga na penis in uživajte skupaj v vibracijah!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Toro Driade Triple Ring for Men Silicone

    Blagovna znamka Toro, ki se osredotoča na spolne pripomočke za moške, pravkar pripravlja ta učinkovit trojni penis prstan. Sestavljen je iz 3 mehkih in upogljivih silikonskih obročkov, ki so izjemno udobni. Ustreza vsem vrstam penisa, ne glede na velikost ali obliko, poskusite ga tudi vi in uživajte v trdnejši erekciji in intenzivnejših orgazmih.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Jose Vibrating Cockring

    Si želite popestriti svoje ljubljenje? S tem prstanom bo še bolje kot kdajkoli prej. Namesti se na penis in s pomočjo gumba lahko aktivirate enega od 10 načinov vibriranja. Prstan bo nosilcu podprl in okrepil erekcijo ter z vibracijami stimuliral tako penis kot klitoris. Uživajte v dotiku mehkega silikona in enostavno napolnite jajce preko USB kabla.

    61,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Power O Vibrating Ring

    Ko enkrat poskusite z njim, ne boste nikoli želeli drugače! Ta vibracijski obroč za enkratno uporabo je primeren za potovanja ali celo ob delavnikih v vaši spalnici. Njegova zasnova je ljubka, a verjemite mi, da vas s svojimi vibracijami odlično vibrira in tudi podpira in krepi erekcijo. Prepustite se vznemirljivi stimulaciji in celo običajnim orgazmom.

    11,90 €

    5,90 €

    Ni na zalogi

  • Dream Toys Aquatic Zelie

    Se vam zdi, da je lahko vaše ljubljenje še bolj čutno, pa še niste našli prave igrače? Zelje je očarljiv vibrirajoči obroč s 7 načini in 3 hitrostmi, ki jih lahko upravljate z enim gumbom. Izdelan je iz kakovostnega in mehkega silikona, je vodoodporen in prijeten do telesa. Prepustite se vibrirajočemu božanju, medtem ko ljubite svoj klitoris in odkrijte moč običajnih orgazmov!

    49,90 €

    30,90 €

    Ni na zalogi

  • Sono No.74 Remote Controlled Vibrating Cock Ring Black

    Kaj se zgodi, ko svojemu spolnemu življenju dodate vibracije? Še bolj strasten bo! Ta vibrirajoči erekcijski obroč na daljinskem upravljalniku bo povečal vaš užitek, saj ima 10 energijskih načinov vibriranja s hitrostjo do 11.000 vrtljajev na minuto. Njegova popolno oblikovana oblika se prilagaja vašemu telesu in klitoris izkazuje doslej neznano stimulacijo. Ne čakajte in odkrijte njegovo moč.

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 52 od 52 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.