×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Dvojni obročki gladko

Elementi 65 do 85 od 85 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Perfect Fit Armour Tug Standard Clear

    Mehkejše erekcije, intenzivnejši orgazmi in bolj optična moda, si to najbolj želite? Armor Tug bo to naredil namesto vas! Je največja različica najbolje prodajanega Cock Armoryja. Ima revolucionarno anatomsko obliko, ki v modi in modi zajema penis ter zagotavlja impresivno izkušnjo. Ampak poskusite!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper iz koži prijaznega silikona in z 2 zankama, od katerih je ena nastavljiva po velikosti, zagotavlja povečan učinek krvnega obtoka in podaljšuje ljubezensko igro. Dodatne vibracije stimulirajo oba partnerja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Ta pameten pripomoček razdeli vaša moda in do popolnosti oblikuje vašo posodo. Narejen je iz zelo fleksibilnega TPR-ja, zato se prilagaja vaši velikosti, spodbuja erekcijo, okrepi orgazem in ugaja očem vašega kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs BALLSLING Ball-Split-Sling Clear Ice

    Vse, kar imate radi, v enem samem dodatku znamke Oxballs. Ta Cocksling je čudovito debel, močan in prožen hkrati. Izdelana je iz visokokakovostnega FlexTpr materiala in bo razdelila vaša moda, ki jih bo hkrati rahlo potisnila. Vas zanima, kako bo izgledalo? Super seksi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Energy Ring Neon Glow Glowing

    Erekcijski obroč Energy Ring, priljubljena blagovna znamka Sport Fucker, je najnovejša inovacija na področju erekcijskih prstanov. Sestavljen je iz treh glavnih in dveh stranskih obročev, ki ponujajo več variant, kot jih je mogoče nositi.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Premišljen Magnum obroček za penis in moda vas tesno in prijetno oprime ter tako podpira erekcijo in povečuje občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzen pripomoček za penis in moda iz kvalitetnega usnja, ki bo vašo moškost naredil še bolj zabavno! Zapenja se z zadrgami, širši del pa raztegne moda navzdol. Izgleda elegantno in čutno ter seksi videza bo navdušila vas in vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Half Guard Cockring Black

    Half Guard je tako kot naš originalni prstan Sport Fucker Sport, ki ima dodan razdelilec, ki bo izrinil vaše orehe in podaljšal vašo erekcijo.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock and Ball Ring

    Kul videz in popolna podpora med seksom! Ta zelo upogljivi silikonski dvojni obroček namestite na penis in testise in uživali boste v njegovem kovinskem videzu. Zaradi svoje elastičnosti je izjemno udoben za nošenje in odlično krepi in podaljšuje erekcijo. Preizkusite vse načine nošenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Double Silicone Ring 3.5cm - 4.5cm

    Gospodje, ali veste, da je za neverjeten orgazem res potrebno le malo? To je erekcijski prstan! Ta iz Ohmame bo izboljšala prekrvavitev, razpoloženje in zmanjšala stres, ne verjamete? Preizkusite in uživajte v dolgotrajni močni erekciji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojni vibrirajoči obroč za popolno stimulacijo penisa in užitek vašega partnerja! Denver se namesti na penis in testise, zato se odlično drži. Ponuja vam 10 razburljivih funkcij vibriranja in ga lahko napolnite prek kabla USB. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je super udobna, prožna, mehka in zelo enostavna za obuvanje in slačenje. Z njim doživite še bolj intenzivna spolna doživetja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Če želite povečati intenzivnost stimulacije med ljubljenjem, poleg tega pa podpreti in okrepiti erekcijo, ni nič lažjega kot povabiti vibrirajoči erekcijski prstan! Ta iz Malesation se ponaša s super mehkim in prožnim silikonskim materialom ter močnim vibracijskim motorjem z 10 močnimi funkcijami za stimulacijo klitorisa ali mod. Obroček namestite na penis in ga zataknite za moda, ostal bo na svojem mestu tudi med bolj divjimi igrami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Metallic Silicone Triple Cock and Ball Ring

    Kul videz in popolna podpora med seksom! Ta zelo upogljivi silikonski triobroček nataknete na penis in moda in uživali boste v njegovem kovinskem videzu. Zaradi svoje elastičnosti je izjemno udoben za nošenje in odlično krepi in podaljšuje erekcijo. Preizkusite vse načine nošenja!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk REVHAMMER Vibrating Shaft Ring Clear Ice

    Zavibrirajte svoj penis s tem čudovitim prstanom! Namesti se na penis, njegova sprednja konica pa bo med penetracijo dražila partnerja ali partnerko. Skupaj bosta uživala v tresljajih in z vsakim potiskom bo vse bolj razburljivo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hünkyjunk REVSLING Vibrating Cocksling Clear Ice

    Zavibrirajte svoj penis s tem čudovitim prstanom! Namesti se na penis in moda, zato se odlično drži. Podprl in okrepil bo vašo erekcijo, hkrati pa vam bo zahvaljujoč mini vibratorju dal vibracije, v katerih bo užival tudi vaš partner. Zaljubite se v prijeten, prožen material in odkrijte nova doživetja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Incredible Duo

    Satisfyer Incredible Duo je izdelan iz fleksibilnega silikona in ustvarja vznemirljiv učinek zadrževanja krvi v penisu in modih. Dodatno stimulacijo zagotavljajo strukturirani detajli in voluminozen, širok klitoralni stimulator.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Sport Fucker Energy Ring Black

    Erekcijski prstan Energy Ring priljubljene blagovne znamke Sport Fucker je najnovejša inovacija na področju erekcijskih prstanov. Sestavljen je iz treh glavnih in dveh stranskih prstanov, ki ponujajo več variant, kako jih nositi.

    26,90 €

    16,90 €

    Ni na zalogi

  • Sweet Smile Vibrating Couple's Ring

    Za daljšo vzdržljivost in skupne orgazme! Ona in on se zaljubita v ta prstan za tiča in moda. Podpira in krepi erekcijo ter hkrati vibrira klitoris. Njegova velika prednost je, da se udobno prilega in vibrirajoči klitoralni stimulator nikoli ne zgreši cilja. Izbirajte med 10 močnimi načini vibriranja in se prepustite razvajanju visokokakovostnega in mehkega silikona!

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe NutSack Black

    Ali mora malo ukrotiti jajca, da ostanejo lepo na mestu? Ta čudovita stvar vas bo zabavala od jutra do večera! Izdelan je iz prijetnega mehkega tako imenovanega tekočega silikona in bo vaše žogice držal na mestu zahvaljujoč obročku s premerom 3,2 cm. Izbirajte med 10 dodatnimi načini vibriranja, sedite, sprostite se in eksplodirajte.

    129 €

    80,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 85 od 85 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.