×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erekcijski obročki za moške

Elementi 33 do 64 od 173 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Zahvaljujoč dvema praktičnima zaponkama se prilagodi vaši velikosti, umakne penis ter obkroži in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikonski razdelilnik za moda za še bolj očarljiv videz vaše moškosti! Penis bo potisnil naprej, moda pa čutno navzdol in narazen. Ustvarja zelo provokativen videz in prijetne občutke. Narejen je iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki vas bo udobno obkrožil in se prilagodil vašim razmerjem.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvojni vibrirajoči obroč z mehkimi ušesi spremeni vašega partnerja v najljubšo vibrirajočo igračo, ki je ne boste pustili kar tako ležati. Črn, vodoodporen XL Ohare se udobno prilega in je mehak kot žamet. Motor s 4 funkcijami vibracij je izjemno močan in zaradi porednih ušes učinkovito stimulira klitoris. Silikonski obroč pomaga tudi pri ohranjanju trdne erekcije. Zato ne čakajte in poskusite z njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Odkrijte moč tega posebnega erekcijskega obroča! Uporablja se med penisom in modi ali pri korenu penisa. Izdelan je iz kakovostnega TPE materiala in prihaja iz delavnice blagovne znamke Powering. Naj vam pomaga povečati vašo zmogljivost in tudi okrepiti vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Power Ring L

    Ali niso našli samega pravega erektilnega tkiva, ki bi vam pomagalo popraviti in podaljšati erekcijo ter skrajšati leglo? Dajte Malesationu pridih inovativne ergonomije in najvišje kakovosti silikona!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Jekleni montažni obroč svetovno znane znamke Steel Power Tools. Je eleganten in sodoben pripomoček iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati odpornost vaše erekcije, tako da traja tako dolgo, kot želite in da je vaš kasnejši orgazem resnično osupljiv.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Narejen tako, da je udoben in žari v temi! Ker je med seksom pomembno udobje, erekcijski obroč, ki vleče in stiska, pa bo seveda naredil več škode kot koristi. Blush Performance Glo je izdelan iz prijetnega mehkega silikona, je čudovito prožen in popolnoma učinkovit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte v intenzivni in vznemirljivi izkušnji s tem 3-delnim kompletom erekcijskih prstanov! Prstani so narejeni iz mehkega in fleksibilnega silikona za dobro in udobno prileganje. Ko je penis šibek, postavite obroč okoli korena penisa. Med erekcijo prstan omejuje pretok krvi za težjo in dolgotrajnejšo erekcijo. Posledično so tudi orgazmi bolj intenzivni.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Adjust Ring

    Ta erekcijski prstan vam bo všeč predvsem zaradi udobja, ki ga zagotavlja ergonomsko nastavljiva velikost. Zategnite ga po želji in izberite močnejši ali šibkejši oprijem.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Metallic Silicone Cock Ring Set

    Ali potrebuje malo podpore med seksom, da bo vaša erekcija trdnejša in vrhunec intenzivnejši? Ta komplet 3 silikonskih prstanov s kovinskim videzom je idealen za vse, ki niste prepričani o velikosti ustreznega prstana. Poleg tega lahko prstane uporabljate na različne načine in jih nosite več naenkrat. Uživajte v dolgotrajni erekciji s fleksibilnimi obroči iz varnega silikona.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR08 Clear

    Ali želite uživati v daljšem in bolj razburljivem ljubljenju? Pri tem vam bo pomagal ta erekcijski penis prstan iz visokokakovostnega TPE materiala Powering. Preprečil bo pretok krvi in vaše erekcije bodo še močnejše, vrhunec pa intenzivnejši. Poskusite z njim in morda ne boste nikoli želeli drugače.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O RingO 3 Pack

    Trije erekcijski obroči za 3 različne izkušnje! Uživajte v daljši erekciji, močnih orgazmih in popolnem stanju. Nosite obročke okoli penisa ali okoli mod in občutite udobje, ki ga obljublja čvrst in prožen material. Namen obroča je trdno zategniti penis pri korenu in preprečiti pretok krvi ter tako intenzivno okrepiti erekcijo. Pridobite ta komplet prstanov in presenetite ves svet s svojo neskončno erekcijo še danes!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Triple Ball/Cock Ring with Anal Beads Black

    Podpira sprednji del in ogreva zadnji del! Ta edinstvena igrača združuje obroček za penis in moda z analnimi kroglicami. Vse je povezano, erekcijski obroč ima nastavljiv oprijem in lahko boste uživali v popolnem vznemirjenju in prekrvavitvi! Uživajte v številnih užitkih in stimulaciji.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Endless Cockring Regular Black

    Močan in hkrati mehak silikonski prstan znamke Shots Toys bo izboljšal vašo spolno zmogljivost že ob prvi uporabi. Nosi se na korenu penisa in se lahko uporablja tudi v kombinaciji s kondomom. S tem erekcijskim prstanom bosta navdušena oba partnerja, ona bo navdušena nad njegovo dolgo in trdno erekcijo, on pa bo užival v čudovito intenzivnem vrhuncu.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Jason Size Adjustable Firm Strap Design Cock Ring Black

    Želite uživati v trdnejši erekciji? Pri tem vam bo pomagal petelin Jason. Z njim lahko prilagodite oprijem po svojih željah, saj je prstan nastavljiv na 5 različnih velikosti. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Addicted Toys Flexible Silicone Cock Ring Set 7 Pieces Black

    Uživajte v še intenzivnejših orgazmih s tem kompletom 7 silikonskih dodatkov za penis! 3 od njih so nastavljive erekcijske zanke, so super elastične in se popolnoma prilegajo vsem velikostim penisa. Ostali 4 obroči, kot so zanke, odložijo vrhunec in intenziven orgazem. Podaljšajte svoje ljubljenje in iz nabora izberite zanko ali prstan, ki vam najbolj ustrezata, ali ju kombinirajte.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Premium Silicone Ring Set

    Izpolnite vse zahteve svojega partnerja s temi erekcijskimi obroči priljubljene blagovne znamke California Exotics. Set vsebuje 3 kose prstanov različnih velikosti (srednje, velike in ekstra velike) in nošenje le teh vam bo zagotovilo res močno in dolgotrajno erekcijo, o kateri ste do zdaj lahko le sanjali.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Vaš penis bo s tem žarečim erekcijskim prstanom osvetlil vašo spalnico s strastjo. Glow in the dark love rings so zdaj 3 žareči erekcijski prstani, ki jih lahko uporabite naenkrat ali vsakega posebej. Obroči so super fleksibilni, zato se prilegajo vsem premerom od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    So bile vaše igre v zadnjem času nekoliko ekstremne? V tem primeru potrebuje tudi ekstremne dodatke, kot sta to dobro izdelano leseno zapestje in moda. Zagotovo ga lahko tudi zaklenete, zato ne oklevajte in vdihnite življenje svojim fantazijam!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    Narejeno za udobno! Ker je med seksom pomembno udobje, erekcijski obroč, ki vleče in stiska, pa bo seveda naredil več škode kot koristi. Blush Performance je narejen iz prijetnega mehkega silikona, je čudovito prožen in popolnoma učinkovit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Spartacus R

    Uživajte v svoji spolni izkušnji z neverjetnim Spartacom, ki je bil zasnovan tako, da zadovolji njega in njo, skupaj pa sta pripeljala do orgazma. Združuje več preizkušenih igrač v enem in tako hkrati deluje kot erekcijski obroč, dražilec klitorisa, masažer za moda in rokav za penis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Locker Black

    Se vam zdi, da vam še nekaj manjka za popolno spolno izkušnjo? Stavimo, da gre za to čudovito vibrirajočo zanko za penis in moda! Zasnovan je posebej za udobno in učinkovito izboljšanje ljubljenja. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in je super prilagodljiv za maksimalno udobje. Uživajte v prijetnih občutkih stimulacije z vibracijami, ki bodo tam zanj in zanjo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Fetish Snap Fastener Leather Strap Metal Cock Ring

    Se vaše spolno življenje vrti okoli BDSM-ja in želite svoj fetiš spremeniti v užitek? Kolekcija OhMama prinaša dodatke, ki niso le funkcionalni, temveč tudi kakovostni in okusni. Kako se imenuje ta kletka za penis? Narejen je iz kovinskih obročev in bo ob nošenju videti naravnost seksi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Odkrijte ta intenziven raj s tem dvojnim prstanom iz NS Novelties. Je popolnoma prilagodljiv, vendar se bo udobno prilegal vaši velikosti. Narejen je tudi iz zelo kakovostnega silikona, ki je tudi kuhan za telo. Izboljšajte erekcijo in povečajte korist.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je čudovit prstan za penis in moda, ki vas bo ob nošenju prijetno spodbudil. Omogočil vam bo rahel pritisk na vaš penis, kar bo okrepilo in podaljšalo vašo erekcijo ter hkrati odložilo vrhunec. Je neverjetno prilagodljiv in udoben za nošenje, zato ga poskusite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Balldo Starter Set Steel Pink

    Izvedite vse o najboljših Balldovih praksah! Ta začetni sklop je omejen na tiste, ki se držijo trga in so v skladu s končnim ringom. In kakšni so rezultati? Enostavno režite v rogljičku! Moraš poskusiti, tvoja modna točka je postala instrument uporabnosti in uporabnosti.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Obroček za penis in moda, sestavljen iz 4 obročev različnih velikosti! Največji prstan (4 cm) nosite tik ob telesu, drugega okoli penisa in preostala dva manjša dela moda. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zakaj je erekcijska zanka zagotovljeno udobna za vse? Ker je nastavljiv in se prilagaja vsaki velikosti. Ta zanka je celo dvojna! Narejen je iz visokokakovostnega črnega silikona in bo podpiral vašo erekcijo do največje trdote. Hitro in enostavno ga je obleči in sleči ter je kot nalašč za dolgotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite biti ponosni na svojo trdno erekcijo? Pri tem vam bo pomagala zanka Rooster Ragnar. Zahvaljujoč drsnemu delu lahko oprijem prilagodite svojim zahtevam. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Okrepite erekcijo in orgazem z Rimba erekcijskimi obroči. Izdelane so iz gume, zahvaljujoč kateri se odlično prilegajo. Izberite velikost, ki vam najbolj ustreza!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Komplet 2 elastičnih prstanov znamke ToyJoy, oblikovanih za njegovo zadovoljstvo. Vsak od prstanov ima drugačno obliko in teksturo, kar pomeni, da vam bo vsak od njih dal različne občutke. Izdelane so iz visoko kakovostnega TPE materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je vodoodporen. Raziščite svoje navdušenje in ga pomnožite z obroči Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 173 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.