×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erekcijski obročki

Elementi 33 do 64 od 361 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje s tem silikonskim distributerjem za moda iz California Exotics. Njegova minimalistična oblika obljublja udobno nošenje med predigro in seksom. Je mehka, prožna in zelo elastična, bo podpirala vašo erotično izkušnjo in vam prinesla maksimalno zadovoljstvo.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Bull Shape Dual Soft Silicone Erection Ring Black

    S tem dvojnim erekcijskim obročkom boste končno doživeli dolgotrajno močno erekcijo in pridobili nadzor nad svojim vrhuncem. Poleg tega je okrašena z bikovimi rogovi, ki dokazujejo, da ste pravi samec, ki se ne boji ničesar!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Stretchy Cockring Clear

    Erekcijski obroč je preprosta, varna in učinkovita rešitev za močnejšo in dolgotrajnejšo erekcijo. Dolgotrajen intenziven užitek za oba partnerja.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Transparent

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, ti tvorijo neustavljiv srp v očeh ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Ringer Cockring Black 3 pack

    Preprost, a izjemen erekcijski prstan priljubljene blagovne znamke Oxballs v setu 3 kosov za neskončne trenutke navdušenja.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stretchy Cock Ring Set Blue

    Ali celoten penis hrepeniš po res trdni erekciji? Nadenite enega od teh 3 prstanov nanj ali vse in opazujte, kako podpira trdnost vaše moškosti in vam daje samozavest. Poleg tega je modra barva okusna in TPE material je čudovito raztegljiv. Odkrijte moč preprostosti na svojem penisu!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Do-Nut 2 Large Red

    Izjemno močan erekcijski obroč, s katerim bo vaš penis večji in močnejši. Narejen je iz zelo fleksibilnega materiala FLEX TPR, ki se razteza do 5-krat večje velikosti. In z njim na trg ne pride nihče razen priljubljene znamke Oxballs.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners 3-Piece Cock Ring Set Grey

    Sanjate o močnejši erekciji in intenzivnejših vrhovih? Ta trio erekcijskih prstanov je kot nalašč za vse moške! Prstani so preprosti, gladki, kakovostni in vsak ima drugačno velikost. Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, ki je varen za telo, prijeten za kožo in tudi čudovito mehak, prožen in vzdržljiv.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Silicone Loop Cock Ring Black

    Želite zagotoviti maksimalno zmogljivost in veste, da bi vam lahko pomagal erekcijski prstan, vendar niste prepričani, katero velikost izbrati? V tem primeru je erekcijska zanka kot nalašč za vas, saj je njena velikost nastavljiva! Poleg tega je izdelan iz udobnega silikona, ki je gladek in mehak.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Ballstretcher 45mm

    Uporabite v slaščičarstvu s tem steklenim krokodilskim nosilcem. Teh 195 g je uporabljenih in orodja, ki se uporabljajo za obdelavo penisa, so uporabljena in hitrost je zelo hitra. Obroč je sestavljen iz dveh polovic, ki ju drži vijak, ki se po uporabi trdno prilega s 4 mm imbus ključem (priložen). Nato vstanite in uporabite pri delovanju gravitacije, terenskih uteži, občutljivih napetosti, dvigovanju, vleki ... Kadar koli lahko, se samo usedite.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Ring My Bell Smoke

    Obročki za petelin zdrsnejo do dna penisa, da ustvarijo močnejše in dolgotrajnejše erekcije, v tem vsestranskem kompletu pa lahko izbirate med štirimi različnimi oblikami in teksturami. Preizkusite klasične debele prstane ali prstane v obliki diamanta ali pa požgečkajte svojega partnerja z izboklinami za užitek na obliki kolesa ali mehkimi ušesi na obliki zajčka. Uživajte v teh igračah varno pod vodo in jih v hipu očistite s čistilom za igrače in izpiranjem s toplo vodo.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    Sanjate o trdnejši in daljši erekciji? Podprite ga s to trojno silikonsko erekcijsko zanko. Primeren je za vse velikosti, poleg penisa pa ga lahko uporabite tudi na modih. Z obročem sami določite silo prenosa. Idealen je za vse, ki hrepenijo po odlični erekciji!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Scala Stay Hard Three Rings Black

    Set 3 erekcijskih obročev iz trdnega, a fleksibilnega materiala. Enostavno se raztegnejo, zato se udobno prilegajo, njihova tekstura pa obljublja različna ljubeča doživetja. Nosite samo eno ali vse naenkrat!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Pouch Grey

    Vaše moške oblike bodo v tej prevleki za moda še bolj moške! Narejen je iz zelo prijetnega in kakovostnega tekočega silikona, ki je fleksibilen in hkrati trdno drži. Nosite ga ob erotičnih večerih, ki bodo še bolj intenzivni, ali celo pod oblačili, da bo vaša bulica med nogami še bolj izrazita.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Iščete najbolj udoben erekcijski prstan doslej? Ne verjamete v silikon ali nove materiale, podobne gumi? Stavite na varnost in izberite Neo Ring, ki je izdelan iz neoprena.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Power Ring M

    Še niste našli pravega erekcijskega obroča samo zase, ki bi vam pomagal okrepiti in podaljšati erekcijo ter hkrati okrepiti vrhunec? Dajte priložnost Malesationu, ki se ponaša z inovativno ergonomsko obliko in silikonom najvišje kakovosti!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg nepremostljiva novost - super prilagodljiv Cock & Ball. Pričakovano kot mehak in rafiniran izdelek. Prvič vam bo vse uspelo. In z njim morda ne boste želeli izgubiti erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    Erekcijski prstan z nastavljivo velikostjo znamke Toy Joy. Z erekcijskim obročkom lahko enostavno in učinkovito podaljšate erekcijo, saj obroč zategne penis pri korenu, prepreči pretok krvi in naredi vašo erekcijo daljšo in trdnejšo. In ni dvoma, da bo kasnejši orgazem res nevihten!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set treh erekcijskih obročev inovativnega dizajna s premerom 2,6, 3 in 3,5 cm iz visoko kakovostnega silikonskega materiala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte v najbolj eksplozivnih ejakulacijah doslej z vtičem Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, tvorijo neustavljiv srp v vaših žlezah ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Tri-Snap Ball Spreader Black

    Podaljšajte svoje navdušenje in zadovoljstvo s tem silikonskim dodatkom. Zasnovan je tako, da podpira vzdržljivost, vzdržuje trdo erekcijo in podaljšuje intimni užitek. Je izjemno prilagodljiv, ima nastavljiv erekcijski obroč, je enostaven za rokovanje in udoben za nošenje. Primeren je tako za začetnike kot za izkušene uporabnike.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Liquid Silicone Ball Splitter Grey

    Silikonski razdelilnik za moda za še bolj očarljiv videz vaše moškosti! Penis bo potisnil naprej, moda pa čutno navzdol in narazen. Ustvarja zelo provokativen videz in prijetne občutke. Narejen je iz mehkega in fleksibilnega silikona, ki vas bo udobno obkrožil in se prilagodil vašim razmerjem.

    30,90 €

    29,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Pas iz črnih usnjenih trakov z jeklenkami in jeklenih povezovalnih obročev. Možno ga je prilagoditi zahvaljujoč zaponkam. Petelin/kroglica (Ø 5 cm) drži IT pod nadzorom. Visokokakovostna, vzdržljiva kakovost.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    Po mnenju razvijalcev iz Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, ki so ga kdajkoli izmislili. Primerno za seks, igrice picanja, oralni seks, ustvari neustavljivo izboklino v vaših hlačah ...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Zahvaljujoč dvema praktičnima zaponkama se prilagodi vaši velikosti, umakne penis ter obkroži in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvojni vibrirajoči obroč z mehkimi ušesi spremeni vašega partnerja v najljubšo vibrirajočo igračo, ki je ne boste pustili kar tako ležati. Črn, vodoodporen XL Ohare se udobno prilega in je mehak kot žamet. Motor s 4 funkcijami vibracij je izjemno močan in zaradi porednih ušes učinkovito stimulira klitoris. Silikonski obroč pomaga tudi pri ohranjanju trdne erekcije. Zato ne čakajte in poskusite z njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Odkrijte moč tega posebnega erekcijskega obroča! Uporablja se med penisom in modi ali pri korenu penisa. Izdelan je iz kakovostnega TPE materiala in prihaja iz delavnice blagovne znamke Powering. Naj vam pomaga povečati vašo zmogljivost in tudi okrepiti vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte v intenzivni in vznemirljivi izkušnji s tem 3-delnim kompletom erekcijskih prstanov! Prstani so narejeni iz mehkega in fleksibilnega silikona za dobro in udobno prileganje. Ko je penis šibek, postavite obroč okoli korena penisa. Med erekcijo prstan omejuje pretok krvi za težjo in dolgotrajnejšo erekcijo. Posledično so tudi orgazmi bolj intenzivni.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Hypersoft Ballbag Black

    Uživajte v čudoviti in edinstveni stimulaciji z nošenjem torbe za žogo BRUTUS!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 361 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.