×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki za moške gladko Črna

Elementi 65 do 96 od 149 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Tight Grabber Black

    Prilagodljiv in udoben TPR prstan iz delavnice Mister B. Uporabljate ga lahko na različne načine, tako da ga nosite na penisu ali na modih. Izdelan je v Evropi in se zaradi svoje prilagodljivosti rad prilagaja vašim potrebam.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Spoznajte Benedicta, novega najboljšega prijatelja vaše moškosti. Opremljen je z zmogljivim motorjem, ki vas bo zmrazil po hrbtenici in vaše telo preplavil z blaženo stimulacijo. Zahvaljujoč fleksibilnemu materialu in konstrukciji se kot ulit prilega vsakemu penisu in kar je najboljše – okrepi erekcijo, odloži vrhunec in vas navda s čutnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bathmate Barbarian Power Ring

    Učinkoviti erekcijski obroč znamke Bathmate je eden najtrših in hkrati najbolj prilagodljivih erekcijskih obročev na trgu. Pripravljen je okrepiti vašo erekcijo in tako povečati vašo zmogljivost. Narejen je iz elastomaksa, ki je popolnoma edinstvena kombinacija TPE in TPR materialov, ne vsebuje ftalatov in je varen za telo. Postanite z njim prava legenda.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta črni dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Liquid Silicone Switch Hitter Black

    Mehak in svilnato elastičen silikonski prstan za penis in moda bo vašo moškost naredil v pravi dragulj. Nosite ga lahko na različne načine in vedno vam bo udoben, ne le zaradi svoje oblike in materiala, temveč tudi zaradi dolgoletnih izkušenj znamke Sport Fucker. Poskusite tudi vi!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujoč vrtljivi zanki je model Satisfyer Majestic Duo, izdelan iz udobnega in nežnega silikona, mogoče uporabljati zelo prilagodljivo. Inovativni dizajn dopolnjujejo intuitivno delovanje in intenzivne vibracije.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Zelo tesen erekcijski prstan Master B. Nosite ga lahko na več načinov, se prilagaja, saj je izdelan iz visoko kakovostnega, fleksibilnega in udobnega TPR materiala. S tem prstanom za vašim penisom in modi uživajte v trdnejši erekciji in urejeni naravi. Izdelana je bila v Evropi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Black

    Želite skupaj uživati v še več erotičnih trenutkih? Zagotovite si ta čudovit in personaliziran prstan! Izdelan je tudi iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in zagotavlja še boljšo in bolj vznemirljivo penetracijo. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite občutku stimulacije klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Prav takšen silikonski ključ z jeklenimi perlicami bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen, premikajoče se perlice pa bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Forge Double Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Ali morate okrepiti svojo erekcijo? Ni problema, s to visokokakovostno erekcijsko zanko iz Nexusa bo vse uspelo! Je nastavljiv, tako da vam ni treba skrbeti, ali je prevelik ali majhen, in se prilega ne samo na penis, ampak tudi na moda. Uporabite "slide to fit" kroglice, da prilagodite prenos in se prepustite dolgemu vznemirjenju in neponovljivemu vrhuncu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Uživajte v užitku, ki ga boste doživeli s tem erekcijskim prstanom, obogatenim s kroglico, težko 110 g. Obroček oprime vaš penis pri korenu in vam tako zagotovi popolnoma vznemirljiv orgazem. Ta prstan vam bo preprečil erekcijo! Zaradi nastavljive dolžine je primeren za vse velikosti, enostaven za uporabo in tudi vzdrževan.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey A Perfect O Silicone Love Ring

    Uživajte v močnejši erekciji in daljšem ljubljenju s preprostim, a zelo učinkovitim erekcijskim obročkom iz prijetnega medicinskega silikona.

    13,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Noč, polna neskončne strasti, potrebuje tudi neskončno dolgo erekcijo. Pri tem vam bo v pomoč ta nastavljiv erekcijski prstan iz visokokakovostnega umetnega usnja, ki bo tudi očarljivo razdelil moda. Uživajte v dolgem seksu in nezemeljskem vrhuncu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Regular

    Revolucionaren in res visokokakovosten erekcijski prstan! Fusion kolekcije so erekcijski obročki iz zelo mehkega in prijetnega tako imenovanega tekočega silikona in notranjega kovinskega dela ter za čvrst oprijem. Naj vaša erekcija postane trdnejša in vrhunec intenzivnejši!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se čutnim vibracijam partnerjevega penisa, mod in klitorisa. Ta luksuzna igrača ima 2 obročka, ki sta čudovito elastična in izdelana iz visokokakovostnega silikona, bo okrepila vašo erekcijo in kasnejši orgazem bo intenzivnejši kot kdajkoli prej. Hkrati je klitoris preplavljen s čudovitimi vibracijami in partnerjev vrhunec med penetracijo bo bližje kot na dosegu roke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Cage Ring Black

    Več kot rokav za penis! Ta dodatek za vašo moškost je sestavljen iz povezanih obročev, ki ustvarjajo neverjetno stimulativno strukturo zanj in zanjo. Popolnoma se prilega vašemu penisu, krepi in podpira erekcijo, s svojim prožnim in mehkim silikonskim materialom pa vas bo naredila udobno za nošenje. Končni obroč na modih zagotavlja čvrsto in udobno prileganje ter preprečuje zdrs prevleke navzdol. Uživajte v neverjetnih občutkih z vsakim pritiskom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Si vedno želite najboljše zase? Če je tako, potem boste med razpoložljivimi erekcijskimi obroči izbrali tega iz Laida. Narejen je iz 100 % medicinskega silikona in je zasnovan za nošenje okoli penisa in mod. Kaj dobiš s tem? Močnejša erekcija in vrhunec v pravem trenutku. Intenzivno, okusno in opojno bo, izkoristite prstan P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Želite odkriti še bolj intenzivne občutke, kot ste jih poznali do sedaj? Preizkusite to igračo! Gre za silikonski dvojni prstan z jeklenimi perlicami, ki bo okrepil vašo ekstazo. Je močan, a hkrati čudovito prožen in premikajoče se kroglice bodo navdušile vas in vašega kolega. Podprite stoječo erekcijo in povečajte užitek!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or JBoa 304 Adjustable Cock Ring

    Vas mučijo dizajnerski dodatki, tudi ko gre za erotične pripomočke? JBoa je nastavljiva erekcijska zanka, ki zategne penis pri korenu in tako učinkovito podpira erekcijo. Hkrati je ta zanka preprosto elegantna! Iščete erotično, a hkrati okusno darilo za moške? JBoa v darilni škatli bo navdušila oba!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Naj bo sprejemljivo, da se počutite udobno in uživajte v dolgi erekciji in urinskih vibracijah za vaše bivalne prostore. Thorjev obseg vibracij lahko zatrese zatiče za palice, saj je moda, ki jo uporabljate, odvisna od vas. Ima 3 različne hitrosti in 7 vzorcev vibracij. Narejen je iz mehkega mehkega silikona, ne drugega, polje je preko USB in je vodoodporno, če hočeš?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Oborožite se s tem vibrirajočim silikonskim prstanom, ki bo zabaval vas in vašega kolega! Ima močno vibrirajoče jedro, ki je prekrito s svilnato mehkim silikonom in prinaša razkošne občutke. Poleg tega podaljša erekcijo, jo okrepi in okrepi vrhunec. Popestrite svoje ljubezenske igre v paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Sacksling-2 Cocksling Ballbag Black

    Spoznajte Sacksling 2, ki je zdaj še boljši od svojega predhodnika. Je zelo gladka in prožna hkrati, tako da bodo vaša moda v popolnem udobju in zagotavljamo, da česa takega še niste doživeli! Kaj boste naredili s svojim penisom, ko boste nosili ta čudež, je odvisno od vas, v vsakem primeru ste lahko prepričani, da bo kot vaša druga koža in postal sestavni del vaše erotične oborožitve.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Easytoys Admire Ring Vibrating Double Cock Ring Black

    Popolna igrača, ki bosta uživala on in on! Ta silikonski erekcijski obroč vam bo zagotovil daljšo erekcijo in s tem daljšo ljubezen. Njegov teksturiran del in odstranljiv mini vibrator bosta poskrbela, da bo vaš klitoris v redu in da bodo potovanja na vrh vznemirljiva za oba.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS7 Silicone Cock & Ball Strap Large

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal več linij, predvsem pa zadržanost! Obleče jih in jih združi. Ne bom obkrožil samega korena tvojega penisa, niti mode! Narejen je iz čudovito sprejemljivega silikona, ki je tudi kuhan za telo in ne vleče kože.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan je odličen dodatek k ljubljenju! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Erection Booster Black

    Nastavljiv obroč iz udobnega silikona za res trdo in neskončno dolgo erekcijo. Enostavno ga je obleči in sleči, njegova velikost je nastavljiva in cena ugodna! Kaj bi si še lahko želel?

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Fluffer Black

    Močan in popolnoma okrogel erekcijski prstan Master B. Nosite ga lahko na več načinov, prilagaja se, saj je izdelan iz visokokakovostnega, fleksibilnega in udobnega TPR materiala. S tem prstanom za vašim penisom in modi uživajte v trdnejši erekciji in urejeni naravi. Izdelana je bila v Evropi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 40mm

    Ali želite delati in izgubiti erektilno pest? Ta črn rokav je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in se uporablja za nošenje. Ima dobro kondicijo in prijetno zaokroženo delo ter vam bo zagotovil nadaljnje in močnejše erekcije, ki bodo osrečevale vas in vašega sodelavca. Preverite, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Iščete nove možnosti za analni užitek? Preizkusite enega od izdelkov iz kolekcije Anal Adventures! Ta zatič za igre v paru in solo igre je genialno povezan z vibrirajočim obročem penisa z eno močno vibrirajočo hitrostjo. Uživajte v kombinaciji občutkov, kjer se zatič sprosti v zadnjici, prstan pa okrepi in podaljša vašo erekcijo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 45mm

    Ali želite delati in izgubiti erektilno pest? Ta črn rokav je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in se uporablja za nošenje. Ima dobro kondicijo in prijetno zaokroženo delo ter vam bo zagotovil nadaljnje in močnejše erekcije, ki bodo osrečevale vas in vašega sodelavca. Preverite, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 149 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.