×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki za moške

Elementi 129 do 160 od 367 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 40 + 45mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je čudovit prstan za penis in moda, ki vas bo ob nošenju prijetno spodbudil. Omogočil vam bo rahel pritisk na vaš penis, kar bo okrepilo in podaljšalo vašo erekcijo ter hkrati odložilo vrhunec. Je neverjetno prilagodljiv in udoben za nošenje, zato ga poskusite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 30 + 35mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni ohranjanju in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Si vedno želite najboljše zase? Če je tako, potem boste med razpoložljivimi erekcijskimi obroči izbrali tega iz Laida. Narejen je iz 100 % medicinskega silikona in je zasnovan za nošenje okoli penisa in mod. Kaj dobiš s tem? Močnejša erekcija in vrhunec v pravem trenutku. Intenzivno, okusno in opojno bo, izkoristite prstan P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Obroček za penis in moda, sestavljen iz 4 obročev različnih velikosti! Največji prstan (4 cm) nosite tik ob telesu, drugega okoli penisa in preostala dva manjša dela moda. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Bi radi kupili nekaj vznemirljivega za svoja jajca? Vstavite jih v mehko silikonsko torbico, povlecite penis skozi oko in s pritiskom na gumb sprožite tresljaje, ki bodo vaša moda tako pretresla, da se bodo vznemirljivi občutki razširili po telesu. Moraš poskusiti!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Želite biti ponosni na svojo trdno erekcijo? Pri tem vam bo pomagala zanka Rooster Ragnar. Zahvaljujoč drsnemu delu lahko oprijem prilagodite svojim zahtevam. Je zelo enostavna za rokovanje, zahvaljujoč kakovostnim materialom pa bo zelo udobna za nošenje. Odkrijte dinamična doživetja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Okrepite erekcijo in orgazem z Rimba erekcijskimi obroči. Izdelane so iz gume, zahvaljujoč kateri se odlično prilegajo. Izberite velikost, ki vam najbolj ustreza!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Welded Metal Cockring Set 7370 50 + 55mm

    Tesno privarjeni kovinski obroči na penisu, ki so namenjeni zaščiti in krepitvi erekcije.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal ne le čar, ampak predvsem vzdržljivost! Enostavno ga je obleči in seveda enostavno sleči. Ne bo obkrožil samo koren vašega penisa, ampak tudi moda! Narejen je iz čudovito prijetnega silikona, ki je tudi varen za telo in ne vleče kože.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Zakaj je erekcijska zanka zagotovljeno udobna za vse? Ker je nastavljiv in se prilagaja vsaki velikosti. Ta zanka je celo dvojna! Narejen je iz visokokakovostnega črnega silikona in bo podpiral vašo erekcijo do največje trdote. Hitro in enostavno ga je obleči in sleči ter je kot nalašč za dolgotrajno nošenje.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Ultimate Silicone Lasso

    "Kupite čips, čaka vas podaljšana vožnja !!!" Kupite erekcijsko zanko za podaljšano jahanje! Z njim potegnite penis pri korenu in si zagotovite trdnejšo in daljšo erekcijo ter tudi intenzivnejši orgazem.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparent 2 pcs

    Komplet 2 elastičnih prstanov znamke ToyJoy, oblikovanih za njegovo zadovoljstvo. Vsak od prstanov ima drugačno obliko in teksturo, kar pomeni, da vam bo vsak od njih dal različne občutke. Izdelane so iz visoko kakovostnega TPE materiala, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je vodoodporen. Raziščite svoje navdušenje in ga pomnožite z obroči Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Maximize Ring

    Vas muči prezgodnja erekcija ali pa želite le malo dlje zdržati? Ponujamo vam preprosto, a učinkovito rešitev, to je ta erekcijski prstan, zahvaljujoč kateremu boste svojo zmogljivost dosegli na najvišji ravni.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Black

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Si želite povečati svoj užitek in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite s tem vibrirajočim prstanom! Je čudovito mehak in prožen, ima mehke stimulacijske izbokline in bo s svojimi vibracijami klitoris popeljal na vrhunec blaženosti. Nanesite ga na svoj penis in odkrijte novo dimenzijo ljubljenja!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Grabber Black

    Prilagodljiv in udoben TPR prstan iz delavnice Mister B. Uporabljate ga lahko na različne načine, tako da ga nosite na penisu ali na modih. Izdelan je v Evropi in se zaradi svoje prilagodljivosti rad prilagaja vašim potrebam.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Ringer Cockring Clear 3 Pack

    Presežek in odstranitev erekcijskega obroča izboljšane znamke Oxballs v kompletu 3 kosov za neskončno zračenje.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.48 Cockring with Ball Strap Black

    Ali hrepeniš po izjemnem užitku? V tem primeru morate poskusiti ta obroč za erekcijo penisa s trakom, ki se uporablja za držanje moda.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Trije oreščki za Pepelko, trije zlati lasje dedka Vševeda, Trije veterani in tudi 3 erekcijski prstani za vašo erekcijo, do trikrat močnejšo, močnejšo in daljšo! Okrepite svoje izkušnje in vrhunec ter privoščite sebi in svoji ljubljeni princesi pravljično dolg seks.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje s tem razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 znamke Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojni penis prstan iz visokokakovostnega usnja in gume. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka in čudovito dolgega seksa.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Edinstveni trije obročki za penis in moda! Vsi trije obroči, ki ga sestavljajo, so trdno pritrjeni drug na drugega in imajo različne premere. Največji (4 cm) se nosi tik ob telesu, drugi (3 cm) bo nameščen okoli moda, najmanjši (2 cm) pa na penis. Uživajte v občutku omejenega pretoka krvi, ki bo poskrbel za še trdnejšo in tršo erekcijo ter intenzivnejši vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Iščete učinkovit in hkrati čudovit erekcijski prstan? Ta črni dragulj je izdelan iz visokokakovostnega aluminija in je udoben za nošenje. Ima ravno obliko in prijetno zaobljene robove ter vam bo zagotovil daljšo in močnejšo erekcijo, ki bo razveselila vas in vašega kolega. Preizkusite, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik penisa!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Pro Performance Ring Black

    Prilagodljivi obroči za vaš penis in moda. Dali vam bodo pritisk, ki bo povečal in podaljšal vašo predstavo, hkrati pa boste uživali v močnejšem orgazmu. Obroče nosite skupaj ali ločeno, da preprečite pretok krvi in podaljšate erekcijo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Zelo tesen erekcijski prstan Master B. Nosite ga lahko na več načinov, se prilagaja, saj je izdelan iz visoko kakovostnega, fleksibilnega in udobnega TPR materiala. S tem prstanom za vašim penisom in modi uživajte v trdnejši erekciji in urejeni naravi. Izdelana je bila v Evropi.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Lingus Max Powerfull & Irresistible Cockring Violet

    Zmogljiv vibrirajoči prstan Lingus znamke Adrien Lastic bo poskrbel za prijetnejše erotične izkušnje za vse strastne pare. Ima zmogljiv motor, ki za vas vibrira v 3 različnih načinih, je izdelan iz super mehkega, udobnega in fleksibilnega silikona, ima ergonomsko obliko in je diskretno tih. Zato ga oblecite in pustite, da bo vaše vsakodnevno ljubljenje naredilo izjemne izkušnje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Spoznajte Benedicta, novega najboljšega prijatelja vaše moškosti. Opremljen je z zmogljivim motorjem, ki vas bo zmrazil po hrbtenici in vaše telo preplavil z blaženo stimulacijo. Zahvaljujoč fleksibilnemu materialu in konstrukciji se kot ulit prilega vsakemu penisu in kar je najboljše – okrepi erekcijo, odloži vrhunec in vas navda s čutnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Cockstars

    Set 6 različnih erekcijskih obročev za neskončno eksperimentiranje. Zagotovite svojemu penisu res trdo in dolgo erekcijo, ki jo dosežete le z uporabo erekcijskega obroča. Poiščite svojo najljubšo teksturo in ne želite, da bi vas lep TPE material presenetil s svojo prilagodljivostjo. Bo raje rožo ali sonce?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojni prstan za penis iz visokokakovostne kovine brez niklja. Z njegovo pomočjo boste okrepili in podaljšali erekcijo ter uživali tudi v intenzivnejšem vrhuncu. Uživajte v nošenju tega elegantnega in učinkovitega pripomočka.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Wave Black

    Izboljšajte svoje ljubljenje! Ta mehak in prožen vibrirajoči obroč je zasnovan tako, da se popolnoma prilega moškemu naravi, hkrati pa vznemirljivo draži partnerkin klitoris pri ljubljenju. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, ki je prijeten tudi za občutljiva področja. Izbirajte med 5 funkcijami vibracij in skupaj uživajte v blaženih vrhovih!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 367 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.