×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki penis

Elementi 65 do 96 od 397 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Perfect Fit Neoprene Snap Cockrings Black

    Iščete najbolj udoben erekcijski prstan doslej? Ne verjamete v silikon ali nove materiale, podobne gumi? Stavite na varnost in izberite Neo Ring, ki je izdelan iz neoprena.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit in erotične igre grlo! Ta odprt prst iz neravnega jekla vas bo očaral s svojima 2 vranama in ga tako obrezanega okrasil kot neobrezan penis. Takojšnje delovanje in njegova tesnost bo povzročila hitro kvarjenje tega blaga, kar bo otežilo in otipljivo na dotik. Preizkusite tudi, kako stimulirajo uzdo in nosite prstan za zabavo, vadbo in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Perfect Fit SilaSkin Cock & Ball Black

    Po letu razvoja in testiranja prihaja na trg nepremostljiva novost - super prilagodljiv Cock & Ball. Pričakovano kot mehak in rafiniran izdelek. Prvič vam bo vse uspelo. In z njim morda ne boste želeli izgubiti erekcije.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Glorious Duo

    Zahvaljujoč svoji kompaktni, obsežni obliki, vibrirajočemu stimulatorju klitorisa in dveh obročkih za penis in moda je Satisfyer Glorious Duo idealen spremljevalec za dolge noči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Podvojite užitek in zabavo z analnim vibratorjem za nadzor. Nehajte se prepirati o vozniku in uživajte v dvojni penetraciji brez vključitve drugega partnerja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Adjustable Love Ring

    Erekcijski prstan z nastavljivo velikostjo znamke Toy Joy. Z erekcijskim obročkom lahko enostavno in učinkovito podaljšate erekcijo, saj obroč zategne penis pri korenu, prepreči pretok krvi in naredi vašo erekcijo daljšo in trdnejšo. In ni dvoma, da bo kasnejši orgazem res nevihten!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Duelist Blue

    Iščete erekcijski prstan, ki zmore vse? To je Duelist, sanjski prstan za erekcijo! Najboljše pri njem je to, da ga lahko prilagodite svoji velikosti, saj ima nastavljivo oprijem in tako ustreza čisto vsem velikostim. Njegov zmogljiv motor vam bo ponudil 12 zmogljivih načinov in z njim se boste s partnerjem odpravili v raj!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Diamond Cock Ring Set

    Set treh erekcijskih obročev inovativnega dizajna s premerom 2,6, 3 in 3,5 cm iz visoko kakovostnega silikonskega materiala.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Plug

    Uživajte v najbolj eksplozivnih ejakulacijah doslej z vtičem Ass-Gasm Cockring Plug.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 2 Black

    TOR 2 je prvi polnilni in vodotesen moški erekcijski prstan na svetu. TOR 2 se ponaša s 100 % močnejšimi vibracijami kot njegov predhodnik in kateri koli drug obroč podobnega tipa na trgu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Monarch Wearable Butterfly Vibe Black

    Občutite metulje ne samo v trebuhu, ampak tudi na svojem najbolj občutljivem mestu. Ta metulj bo dosegel vaš klitoris in ga razveselil z intenzivnimi vibracijami, s katerimi se boste nenadoma dotaknili neba. Metulj vibrira po vsem telesu in je pritrjen na dvojni obroč, ki se razteza okoli korena penisa in tudi okoli mod. Vzletite na metuljevih krilih do novih višin užitka!

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Red

    Po mnenju Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, kar so jih kdaj izdelali. Razumno za seks, špricanje, oralni seks, tvorijo neustavljiv srp v vaših žlezah ...

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Vibrating Tongue Ring Blue

    Okrepite svojo izkušnjo ljubljenja in si zagotovite ta vibrirajoči prstan z jezikom, ki bo pokazal klitoris vašega partnerja. Poleg tega obroč zategne penis pri korenu, kar zagotavlja daljšo in močnejšo erekcijo. Mini vibrator lahko nato uporabite ločeno, saj je odstranljiv, tako da lahko pogumno dražite katero koli občutljivo področje na telesu. Uživajte v intenzivnih orgazmih, uživajte v 10 različnih načinih vibriranja in se zabavajte ne samo v spalnici, ampak tudi v kopalnici.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Podarite svoji moškosti trenutek nenadzorovanega užitka z našim vibratorjem Mighty One. Prijeten gibljiv obroček se prilagodi poljubni velikosti, obkroži vaš penis in vam zaradi učinka ustavljanja krvnega obtoka omogoča daljši užitek in izjemno vzdržljivost.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis-Testicle Straps 7467

    Luksuzen pripomoček iz cepljenega usnja, s katerim bo vaša moškost še bolj zabavna. Zahvaljujoč dvema praktičnima zaponkama se prilagodi vaši velikosti, umakne penis ter obkroži in razdeli moda. Privoščite si kakovostno in učinkovito dekoracijo, ki bo navdušila vas in vašega kolega.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Black

    Po mnenju razvijalcev iz Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, ki so ga kdajkoli izmislili. Primerno za seks, igrice picanja, oralni seks, ustvari neustavljivo izboklino v vaših hlačah ...

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Ohare XL Black

    Dvojni vibrirajoči obroč z mehkimi ušesi spremeni vašega partnerja v najljubšo vibrirajočo igračo, ki je ne boste pustili kar tako ležati. Črn, vodoodporen XL Ohare se udobno prilega in je mehak kot žamet. Motor s 4 funkcijami vibracij je izjemno močan in zaradi porednih ušes učinkovito stimulira klitoris. Silikonski obroč pomaga tudi pri ohranjanju trdne erekcije. Zato ne čakajte in poskusite z njim!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 45mm

    Blagovna znamka Steel Power Tools, svetovno znana blagovna znamka. Je eleganten in moderen opomnik iz najkakovostnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati gnusnost vaše erekcije, tako da trije trajajo, kolikor želite, in vaš glavni orgazem nesramno oslabi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cobra Purple

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PoweRing Super Flexible Resistant Ring 5cm PR11 Clear

    Odkrijte moč tega posebnega erekcijskega obroča! Uporablja se med penisom in modi ali pri korenu penisa. Izdelan je iz kakovostnega TPE materiala in prihaja iz delavnice blagovne znamke Powering. Naj vam pomaga povečati vašo zmogljivost in tudi okrepiti vrhunec.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sono No.25 Cockring Set Black

    Želite doživeti ekstremen in dolg užitek? Preizkusite ta komplet prstanov! Zagotovo pravite, da je za kaj 3 neuporabno… Res pa je nasprotno! Z njimi zmagajte, postavite na penis ali celo na moda. Upočasni vaš ejakulacijo, okrepi vašo erekcijo in okrepi vrhunec. Narejene so iz prijetno upogljivega silikona, ki je mehak in vas ne bo vlekel za lase.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Large Cock Ring Set

    Uživajte v intenzivni in vznemirljivi izkušnji s tem 3-delnim kompletom erekcijskih prstanov! Prstani so narejeni iz mehkega in fleksibilnega silikona za dobro in udobno prileganje. Ko je penis šibek, postavite obroč okoli korena penisa. Med erekcijo prstan omejuje pretok krvi za težjo in dolgotrajnejšo erekcijo. Posledično so tudi orgazmi bolj intenzivni.
    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Metal Ring Professional 38

    Profesionalni erekcijski obroč inovativnega in ergonomskega dizajna iz kirurškega jekla najvišje kakovosti s premerom 3,8 cm

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Power Clit

    Doživite skupni užitek z dorcelovim klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Power Ring L

    Ali niso našli samega pravega erektilnega tkiva, ki bi vam pomagalo popraviti in podaljšati erekcijo ter skrajšati leglo? Dajte Malesationu pridih inovativne ergonomije in najvišje kakovosti silikona!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance Silicone Glo Cock Ring

    Narejen tako, da je udoben in žari v temi! Ker je med seksom pomembno udobje, erekcijski obroč, ki vleče in stiska, pa bo seveda naredil več škode kot koristi. Blush Performance Glo je izdelan iz prijetnega mehkega silikona, je čudovito prožen in popolnoma učinkovit.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Steel Power Tools Cockring RVS 8mm - 40mm

    Jekleni montažni obroč svetovno znane znamke Steel Power Tools. Je eleganten in sodoben pripomoček iz najkvalitetnejšega nerjavnega jekla. Njegov glavni namen je okrepiti in povečati odpornost vaše erekcije, tako da traja tako dolgo, kot želite in da je vaš kasnejši orgazem resnično osupljiv.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Samo dodajte ščepec vibra in nenadoma bo vaše ljubljenje polno še bolj veselih izkušenj! Ta silikonski vibrirajoči prstan Pretty Love bo poskrbel za užitek za oba partnerja. S svojim teksturiranim delom bo nežno vibrirala klitoris in z enim obročkom umaknila njegov penis ter tako okrepila in podaljšala erekcijo, z drugim obročkom pa se zatakne za moda, zahvaljujoč temu pa bo ostala na mestu. Oglejte si več navdušenja nad ljubečim seksom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Cocksling

    Ta briljanten prstan vam bo dodal vaše oči in urin, sta odlična moda in penis ter jim dala provokativno vizijo. Skrajša verodostojnost teh dveh teles, ki sta pomembnejša in zmanjšujeta pretok krvi. Igra je izdelana iz sprejemljivega elastičnega materiala, ki je izdelan in zelo higienski, če je ni treba čistiti po vsaki uporabi s toploto mejnika ali po uporabi posebnega izdelka, namenjenega čiščenju erotičnih sredstev.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Again and Again Adjustable Love Ring

    Silikonska erekcijska zanka prilagodljive velikosti, ki se prilega vsakemu penisu in svojemu uporabniku zagotavlja dolgotrajno in čvrsto erekcijo.

    20,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Vibrating Soft Silicone Cock Ring with 10 Powerful Vibrations Black

    Horny vibrirajoči prstan za hudičev užitek! Njegova edinstvena oblika bo povečala vašo samozavest in vas razveselila z vibracijami. Za moda in na penis sta nameščena dva obročka, ki ju učinkovito skrčimo in s tem okrepimo in podaljšamo njegovo erekcijo. Vibracije med ljubljenjem bodo razdražile partnerjev klitoris in morda boste celo doživeli skupni vrhunec!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Trainer Ring Black

    Trainer Ring, priljubljena blagovna znamka Sport Fucker, je erekcijski prstan in modna igra.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 397 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.