×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki polnilna

Elementi 33 do 64 od 104 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Tor 3 Black

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje s tem razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 znamke Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta trio erotičnih igrač, ki bodo izboljšale vaše ljubezenske igre. Silikonski vibrator boža točko G, nastavljiva erekcijska zanka odloži vrhunec in žgečka klitoris, prozorni masturbator z 2 koncema pa razveseljuje tiča. Izkusite, kako je začeti popolno predigro in se ljubiti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Joel Black

    Eleganca in zmogljivost skupaj? Ja! Vibracijski prstan Joel iz kolekcije Prestige bo izstopal na vaši nočni omarici zahvaljujoč razkošni kombinaciji črnega mehkega silikona in zlatih detajlov. Ponuja vam 7 vibrirajočih vzorcev in 3 hitrosti, v katerih bo klitoris užival med ljubljenjem. Penis se nato umakne pri korenu in okoli mod, tako da se bo zataknil tudi med bolj divjim delovanjem. Vsi bodo vzljubili Elite igrače!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Benedict Double Ring Perineum Stimulator Black

    Spoznajte Benedicta, novega najboljšega prijatelja vaše moškosti. Opremljen je z zmogljivim motorjem, ki vas bo zmrazil po hrbtenici in vaše telo preplavil z blaženo stimulacijo. Zahvaljujoč fleksibilnemu materialu in konstrukciji se kot ulit prilega vsakemu penisu in kar je najboljše – okrepi erekcijo, odloži vrhunec in vas navda s čutnim užitkom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Bullseye Blue

    Satisfyer Bullseye z nastavljivo velikostjo iz silikona zagotavlja dolgotrajen užitek med ljubeznijo zaradi učinka preobremenjenosti. Močne vibracije na zoženem klitoralnem stimulatorju je mogoče nadzorovati tudi z uporabo brezplačne aplikacije Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Majestic Duo

    Zahvaljujoč vrtljivi zanki je model Satisfyer Majestic Duo, izdelan iz udobnega in nežnega silikona, mogoče uporabljati zelo prilagodljivo. Inovativni dizajn dopolnjujejo intuitivno delovanje in intenzivne vibracije.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Bullseye Dark Blue

    Satisfyer Bullseye s svojo nastavljivo velikostjo silikona zagotavlja dolgotrajne koristi z ljubečim učinkom. Prekomerne vibracije na želenem stimulatorju klitorisa lahko spremljate tudi z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Mio Black

    Mio je vibrirajoči prstan za partnerske igre in užitek. Ponaša se z zelo močnimi izbirami, ki se jim nihče ne more upreti.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Blue

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Fun Bag Vibrating Cockring and Testicle Stimulator Black

    Fun Bag je stimulator mod in penisa, ki krepi erekcijo in odloži vrhunec! Je prijetno prožna in udobna za nošenje. Neverjetno čutno stimulira moda, penis in mater, a se to ne sliši mamljivo? Postavite Fun Bag na svoj penis, pustite, da se ovije okoli vaših mod in vas spravi ob pamet!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Želite uživati v čutni predigri in še bolj vznemirljivi ljubezni s svojim partnerjem? Ta komplet je ustvarjen posebej za pare in njihove vsestranske užitke. Vsebuje privlačen vibracijski stimulator z nadzorom preko zapestnice v obliki ure in vibrirajoči obroč za praktično daljinsko upravljanje. Skupaj doživite novo raven užitka!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Vam je najbolj všeč stimulacija testisov? Tukaj imamo igračo, ki je narejena posebej za zadovoljstvo vaših žogic zahvaljujoč 9 vibrirajočim vzorcem. Potisnite v dvojno zanko, vanjo vstavite tako penis kot moda, pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku in ga zaženite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Flexxio Purple

    Vaš seks je postal rutina, ne veste, kaj bi naprej, in niti ne uživate več, kaj šele, da bi vas zadovoljili? Niste sami, vsaka druga zveza rešuje to težavo in mi vam znamo pomagati! Vibrirajte svoje erotične trenutke in skupaj uživajte v vibracijah. Ta igrača bo razveselila oba partnerja in popestrila tudi najbolj dolgočasno spalnico. 2 motorja, prilagodljiv material, 10 načinov vibracij in daljinski upravljalnik, ja, vaš spol trenutno dobiva novo dimenzijo!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dvojni vibrirajoči prstan za izjemen užitek ljubljenja za oba partnerja. Tako posebno in tako učinkovito! Popolnoma se bo držal, saj obkroži penis in moda ter nato poskrbi za okusno stimulacijo klitorisa. Vibrira v 5 načinih pri 5 hitrostih. Naj te ugrabi v raj!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Se vam zdi, da vaše zadovoljstvo ni tako veliko? Link Up Verge je tukaj, da vam obema prinese intenziven užitek, o katerem sanjate. Ima 10 močnih funkcij za čudovito stimulacijo klitorisa, paket pa vključuje še en mehak in prilagodljiv obroč za podporo erekciji. Privoščite si nekaj več in skupaj uživajte v resničnem zadovoljstvu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Rechargeable Torpedo

    Prepustite se čutnim vibracijam partnerjevega penisa, mod in klitorisa. Ta luksuzna igrača ima 2 obročka, ki sta čudovito elastična in izdelana iz visokokakovostnega silikona, bo okrepila vašo erekcijo in kasnejši orgazem bo intenzivnejši kot kdajkoli prej. Hkrati je klitoris preplavljen s čudovitimi vibracijami in partnerjev vrhunec med penetracijo bo bližje kot na dosegu roke.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Saturn Vibrating Cock/Ball Ring

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Saturn vam ga bo dal, saj umakne penis pri korenu in prepreči pretok krvi. Lahko ga nataknete na penis ali moda in se prepustite razvajanju vibracijam, ki vam jih bodo ponudili v 3 hitrostih in 7 vzorcih. Prstan je znotraj močan in na površini prijetno mehak ter tudi vodoodporen. Ne oklevajte in se veselite!
    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Oborožite se s tem vibrirajočim silikonskim prstanom, ki bo zabaval vas in vašega kolega! Ima močno vibrirajoče jedro, ki je prekrito s svilnato mehkim silikonom in prinaša razkošne občutke. Poleg tega podaljša erekcijo, jo okrepi in okrepi vrhunec. Popestrite svoje ljubezenske igre v paru!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Thor Cockring Black

    Naj bo sprejemljivo, da se počutite udobno in uživajte v dolgi erekciji in urinskih vibracijah za vaše bivalne prostore. Thorjev obseg vibracij lahko zatrese zatiče za palice, saj je moda, ki jo uporabljate, odvisna od vas. Ima 3 različne hitrosti in 7 vzorcev vibracij. Narejen je iz mehkega mehkega silikona, ne drugega, polje je preko USB in je vodoodporno, če hočeš?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Si predstavljate, kako bi bilo, če bi imel vaš penis nadnaravne sposobnosti? Vibrirajoči prstan Zeus bo oživel vašo domišljijo! Podaljšal in okrepil bo erekcijo, njegova dva motorja v zgornjem in spodnjem delu pa bosta vas in vašega partnerja božala s čutnimi tresljaji. Uživajte v erotičnem draženju z njim v paru ali poskusite sami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Big O Purple

    Za vse tiste, ki trpite za kakovostjo in učinkovitostjo po razumni ceni, je tukaj ta očarljiv vibrirajoči prstan. Je močan, a hkrati čudovito prožen, zato se prilega vsem velikostim. Ima močan vibracijski motor, ki ga je mogoče udobno polniti in je usmerjen neposredno na klitoris. Naj BigO prstan postane nepogrešljiv del vaše ljubezni!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan je odličen dodatek k ljubljenju! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Ali menite, da ljubljenje ne more biti boljše? Naj vas Juke Vibration Ring prepriča v nasprotno. Njegove intenzivne vibracije bodo stimulirale klitoris, njegov mehak material pa bo obkrožil vaš penis, tako da bo nežno podpiral in krepil vašo erekcijo ter tudi pomnožil užitek vrhunca. Ljubite se še bolj čutno!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bayek Cockring Vibrator with Remote Control Green

    Želite še bolj uživati v skupnih erotičnih trenutkih? Privoščite si ta razkošen in priročen prstan! Izdelana je iz elegantnega mehkega silikona, ima ergonomsko obliko in bo poskrbela, da bo penetracija še boljša in vznemirljivejša. Izbirajte med 8 močnimi programi vibriranja in se prepustite čutni stimulaciji klitorisa in G-točke.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Sanjate o trši in dolgotrajnejši erekciji? Neptun vam ga bo dal, ker bo zategnil penis pri korenu in tako preprečil pretok krvi. Poleg tega boste v vibracijah uživali vi ali vaš partner. Primite daljinski upravljalnik in izbirate med 4 hitrostmi in 6 vzorci vibracij.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper iz koži prijaznega silikona in z 2 zankama, od katerih je ena nastavljiva po velikosti, zagotavlja povečan učinek krvnega obtoka in podaljšuje ljubezensko igro. Dodatne vibracije stimulirajo oba partnerja.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Vsaka igrača iz nove kolekcije erotičnih pripomočkov ElektroShock je pripravljena stimulirati vaše živčne končiče z električnimi impulzi, ki vam bodo pokazali povsem novo in edinstveno raven vznemirjenja. Glavna prednost izdelkov ElektroShock, kot tudi tega erekcijskega obroča, je, da ne boste potrebovali nobenega dodatnega zunanjega vira, tako da lahko uživate v funkcijah elektrostimulacije brez dodatne opreme.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Ali želite s kolegom v postelji preizkusiti novo? Erekcijski prstan je odlična izbira za vsakogar! Poleg tega je Happy Rabbit naredil mehka, vznemirljiva ušesa, ki so se dotikala klitorisa in so bila z ljubeznijo prijetno prodana na dražbi. Kratek prst pomete petelina in tako podpira njegovo erekcijo ter pomnoži grlo. Ni treba, da je daleč!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Enhancer Mint

    Si želite popestriti svoje erotične trenutke v dvoje? Ta silikonski francoski poljub je lahko pravi dodatek. Obljublja dvojno izkušnjo zanj in zanjo. Sestavljen je iz silikonskih obročkov, ki podpirajo erekcijo in razburjenje ter povečajo občutljivost celotnega penisa. 12 vibracijskih funkcij skozi majhne jezike popelje klitoris do orgazmične blaženosti. Vse je tudi ergonomsko oblikovano.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Skupaj iščete srečo? Potem vam ta prstan C prinaša popoln užitek. Obroček C Happiness poskrbi za močnejšo in daljšo erekcijo. Uživajte v dobrih vibracijah tega prstana C. Hkrati stimulirajte klitoris in pošiljajte vibracije navzdol do stebla penisa. Uživajte v dvojni zabavi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Si želite v svojem ljubezenskem odnosu narediti korak naprej in si zagotoviti čudovito obojestransko zadovoljstvo? Dopolnite svoje ljubljenje z razkošnim vibrirajočim prstanom TOR 3 by Lelo, s katerim boste eksperimentirali in odkrivali nova doživetja. Preizkusite sodoben nadzor prek aplikacije in uživajte v dotiku vrhunskega silikona.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 104 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.