×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki gladko Črna

Elementi 129 do 160 od 186 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Master Series Annex Erection Enhancer Black

    Ta pameten pripomoček razdeli vaša moda in do popolnosti oblikuje vašo posodo. Narejen je iz zelo fleksibilnega TPR-ja, zato se prilagaja vaši velikosti, spodbuja erekcijo, okrepi orgazem in ugaja očem vašega kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Fluffer Black

    Močan in popolnoma okrogel erekcijski prstan Master B. Nosite ga lahko na več načinov, prilagaja se, saj je izdelan iz visokokakovostnega, fleksibilnega in udobnega TPR materiala. S tem prstanom za vašim penisom in modi uživajte v trdnejši erekciji in urejeni naravi. Izdelana je bila v Evropi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Ergo Ball Stretcher Kit Black

    Prva ergonomsko oblikovana nosilka za moda, v katero se bodo zaljubila vaša jajca.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Plug with Vibrating C-Ring Black

    Iščete nove možnosti za analni užitek? Preizkusite enega od izdelkov iz kolekcije Anal Adventures! Ta zatič za igre v paru in solo igre je genialno povezan z vibrirajočim obročem penisa z eno močno vibrirajočo hitrostjo. Uživajte v kombinaciji občutkov, kjer se zatič sprosti v zadnjici, prstan pa okrepi in podaljša vašo erekcijo!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Revolution Ring Stretch Combo Set Black

    Dva revolucionarna obročka za penis in moda, zasnovana natančno za razveseljevanje vašega telesa. Skladajo se z oblinami teh intimnih krajev, so raztegljive in pripravljene povečati vašo vzdržljivost in užitek. Nosite samo enega ali oba naenkrat in naredite dobro sebi in svojemu partnerju, pogled na vašo posodo s temi prstani bo resnično neustavljiv.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Trap Black

    Eleganten vibrirajoči prstan za še bolj intenzivna doživetja ljubljenja! Je prijetno prožna, saj je narejena iz kakovostnega mehkega silikona in bo vaš penis napela in s tem okrepila njegovo erekcijo. Vibracije bodo ugajale tako uporabniku kot klitorisu njegove partnerke. Poleg tega lahko mini vibrator snamete iz obroča in z njim božate svoje bradavice kot del predigre.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    MOTOVibe v obliki kapljice zlahka privabi solze užitka. Je zelo učinkovit, saj ima neverjetne vibracije, ki bodo navdušile vaš penis in moda. Je čvrsta in se prilega kot školjka, ni pretirano prožna, ampak nasprotno, lepo drži obliko. Njegov material je visoke kakovosti in 10 načinov vibracij je narkotičnih. Pridite in bodite zadovoljni.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Želite uživati v nepozabni noči, polni strasti? Treba se je opremiti s trdno in dolgotrajno erekcijo! Pri tem vam bo v pomoč ta trojni prstan iz visokokakovostnega TPR in gume. Z njim dosežete neverjetne občutke in ga nosite okoli spodnjega dela penisa in mod.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Dual Magnum Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Premišljen Magnum obroček za penis in moda vas tesno in prijetno oprime ter tako podpira erekcijo in povečuje občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Performance VS8 Silicone Double Cock & Ball Strap

    Ta okusen dodatek bo vašemu penisu dodal več linij, predvsem pa zadržanost! Obleče jih in obleče en dan. Ne bom obkrožil samega korena tvojega penisa, niti mode! Narejen je iz čudovito sprejemljivega silikona, ki je tudi kuhan za telo in ne vleče kože.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Silicone Steel Fusion Ring Boost Large

    Revolucionaren in visoko viskozen erekcijski prstan! Fusion kolekcije z erekcijskimi obroči iz zelo mehkega in sprejemljivega tako imenovanega tekočega silikona in notranjih kovinskih izdelkov ter za četrtletno opremo. Vaša erekcija bo postala trša, grlo pa intenzivnejše!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Squeezer Liquid Silicone Ball Tugger 40x34mm

    Iščete nekaj preprostega in hkrati priročnega za vaša moda? Ta visokokakovostna nosilka znamke Brutus meri 40 x 34 mm in je izdelana iz visokokakovostnega silikona, ki je udoben za nošenje. Privoščite si tisto, o čemer sanjate!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Stay Hard Thick Bead Cock Ring Black

    Ali sanjate o dolgem ljubljenju z udobnim erekcijskim prstanom? Ta praktičen in cenovno dostopen prstan bo podaljšal in okrepil vašo erekcijo ter dosegel intenziven vrhunec. Je čudovito prilagodljiv, enostaven za oblečenje in primeren za večkratno uporabo. Uživajte v še boljšem seksu!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Enduro Silicone Ring

    Nexus Enduro obroč za stimulacijo penisa je popoln način za doseganje ekstremne vzdržljivosti. Izdelana je iz ekstra elastičnega silikona in je primerna za vse velikosti penisa.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Hero Ring Adjustable Cock Ring Black

    Potrebujete malo pomoči pri vzdržljivosti in moči erekcije? Ring Hero vas bo naredil v seksualnega junaka! Pritrdi se na penis ali moda in zagotavlja blag pritisk, da okrepi vašo erekcijo. Je prijetno mehka na dotik in udobna za nošenje. Poleg tega je nastavljiv, zato se vam odlično prilega!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Spanning Ring Black

    Sanjate o boljši erekciji ter daljšem in intenzivnejšem ljubljenju? Ta vibrirajoči erekcijski prstan bo dal življenje vašim sanjam! Umakne penis, kar krepi in podaljšuje erekcijo, hkrati pa bosta njegova 2 notranja motorja z 10 vibrirajočimi funkcijami med seksom božala bodisi klitoris bodisi moda. Uživajte v svoji strasti do konca!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Popestrite svoje spolno življenje in se prepustite vibrirajočemu obroču C s 7 možnostmi nastavitev priljubljene blagovne znamke Doc Johnson.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Triple Ball and Cock Ring

    Penis prstan in moda hkrati, okrasite se z njim! Lahko ga priročno prilagajate in uživate v njegovi prilagodljivosti. Premer testisnih obročkov je 3 cm in je izdelan iz silikona in ABS plastike.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mister B Tight Sucker Black

    Impresiven erekcijski prstan Master B bo premaknil vaše seksi jedi naprej. Nosite ga lahko na več načinov, prilagaja se, saj je izdelan iz visokokakovostnega, fleksibilnega in udobnega TPR materiala. S tem prstanom za vašim penisom in modi uživajte v trdnejši erekciji in urejeni naravi. Izdelana je bila v Evropi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalističen vibrirajoči prstan Tenga je v užitek obema. Združuje močne vznemirljive vibracije s fleksibilnim silikonskim obročem za krepitev erekcije. Uživajte v 5 vibracijskih intenzivnostih, ki bodo ciljale na klitoris in ga božale, tako da običajni orgazmi ne bodo več sanje, ampak resničnost.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    To ni kateri koli prstan, je svilnato gladek silikonski dragulj z dodanim stimulacijskim delom. Pomagal vam bo do močnejše in daljše erekcije, uživali pa boste v močnih vibracijah, usmerjenih direktno v presredek. Pustite se premamiti s 3 hitrostmi vibriranja in 4 vzorci vibriranja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Kako preprosto, elegantno in močno! Najbolj prodajani Cockring je zdaj obogaten z motorjem z 10 načini vibriranja! Ta stimulativni mravljinčenje vas bo naravnost vznemiril! Baterijo priročno polnite s priloženim kablom USB, pripomoček pa je dovolj tanek in lahek, da ga lahko nosite pod oblačili in nadzorujete tresljaje z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Muscle Ball Stretcher Black

    Najbolj udobna nosilka za moda priljubljene znamke Sport Fucker. Narejen je iz prvovrstnega silikona, ki je lep, močan, svilnato mehak, predvsem pa prožen, zato se prilega vsem velikostim.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Ringer Cockring 3-pack Night Edition

    Preprost, a izjemen erekcijski prstan priljubljene blagovne znamke Oxballs v setu 3 kosov za neskončne trenutke navdušenja.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite, da ni boljšega seksa? Ta vibrirajoči prstan kot zajec vas bo prepričal v nasprotno. Sestavljen je iz zajčjih ušes in 2 obročkov, ki zategneta moda in penis ter tako podaljšata in okrepita erekcijo. Ušesa bodo nato z intenzivnimi vibracijami čutno stimulirala klitoris do neverjetnega orgazma. Raziščite, uporabite in eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker Cock Harness Black

    Tanek, eleganten in povezovalni trije obročki v en učinkovit izdelek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Forge Single Adjustable Lasso Silicone Cock Ring Black

    Ali morate okrepiti svojo erekcijo? Ni problema, s to visokokakovostno erekcijsko zanko iz Nexusa bo vse uspelo! Je nastavljiv, zato vam ni treba skrbeti, ali je prevelik ali majhen. Uporabite "slide to fit" kroglice, da prilagodite prenos in se prepustite dolgemu vznemirjenju in neponovljivemu vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Cocksling-2 Night Edition

    Po mnenju razvijalcev iz Oxballsa je Cocksling-2 absolutno najboljši erekcijski prstan, ki so ga kdajkoli izmislili. Primerno za seks, igre s picanjem, oralni seks, ustvari neustavljivo izboklino v vaših hlačah ...

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan z zajčjimi ušesi je odličen pripomoček za ljubezen! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs Z-BALLS Ballstretcher Black

    Z-BALLS je edinstveno oblikovan in izjemno mehak nosilec za moda ali obroček za penis, odvisno od tega, za kaj ga želite. Oprijel se bo na vašo moškost, izgledal bo popolnoma odlično, zahvaljujoč kakovostnemu materialu FLEXtpr, iz katerega je izdelan, pa vam bo čudovito prijeten.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Ali želite narediti ljubezen bolj prijetno? Preizkusite z vibrirajočim obročem! Ta Rabiit ima priročen mini vibrator z eno opojno hitrostjo vibriranja. Izdelan je iz silikona, ki je prijetno prožen, mehak na dotik in udoben za nošenje. Naj se slušalka dotakne tvojega klitorisa in te obnori z vibracijami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimba Penis Strap with Ball Divider 7414

    Luksuzen pripomoček za penis in moda iz kvalitetnega usnja, ki bo vašo moškost naredil še bolj zabavno! Zapenja se z zadrgami, širši del pa raztegne moda navzdol. Izgleda elegantno in čutno ter seksi videza bo navdušila vas in vaš kolega.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 186 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.