×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 65 do 74 od 74 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Love To Love Mr & Mrs Vibe Black Onyx

    Ta vibrirajoči petelinji prstan na daljinsko upravljanje iz mehkega silikona bo postal skrivni partner para!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tenga Iroha SVR Kasumi

    Ujemite nežne, nenehno spreminjajoče se barve neba.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Trinity Men 28X Vibrating Balls Large Black

    Želite doživeti več zabave s svojo najljubšo igračo ali partnerjevim penisom? Preizkusite te čutne vibrirajoče žogice! Izdelane so iz prvovrstnega silikona, ne vsebujejo ftalatov, so varne za telo, predvsem pa so zelo prijetne in mehke na dotik. Obroč lahko deluje tudi kot erekcijski obroč na penisu in tako podpira erekcijo. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 4 hitrostmi vibriranja in 7 vzorci vibriranja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X Workout Ring Black

    Ali želite malo trenirati svoj penis? Samo s tem edinstvenim obteženim prstanom! Ima zaobljeno krilo, ki drži tri majhne jeklene uteži. Vsaka od teh uteži tehta 57 g in je odstranljiva, vendar se popolnoma varno drži na mestu. Prstan kot tak je udoben za nošenje, izdelan iz visokokakovostnega silikona, njegova oblika pa zagotavlja enostavno rokovanje in vadbo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Treasure Robin Vibrating Ring Watchme Wireless Technology Compatible

    Odkrijte zaklad, odkrijte najboljše orgazme, ki jih vaše telo zmore! Obstaja zbirka kakovostnih spolnih igrač Treasure, vključno s tem razburljivim vibrirajočim prstanom Robin. Je prijetno mehka in tudi prožna, kar boste cenili predvsem pri ljubljenju. Ti, tvoj partner in Robin ste popoln trojček!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X The Wrangler Black

    Wrangler je inovativna 3-delna igrača z dvema močnima motorjema, ki delujeta neodvisno preko daljinskega upravljalnika. Vibrirajoči osrednji del in obrnjena teksturirana ovalna stebla sta povezana s tankim gibljivim vratom, medtem ko se dve raztegljivi zanki upogneta na drugem koncu in ustvarjata več možnosti.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Mr. Tickler Black

    Ta vibrirajoči C-obroč prilagodite svojemu idealnemu obsegu s 4 velikostmi, ki se zaklenejo za udobje in enostavnost. Dva zmogljiva motorja zagotavljata tresljaje tako v stimulatorju z debelimi gobicami kot v dolgem silikonskem steblu, ki je zasnovan tako, da se ugnezdi ob gred. Motorji delujejo neodvisno z daljinskim upravljalnikom, ki ima doseg več kot 100 čevljev. Magnetno polnjenje, popolnoma potopno v vodo in enostavno za čiščenje.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Še več užitka pri ljubljenju? Da da Da! Ta ovoj za penis ne le podpira in krepi erekcijo, temveč daje klitorisu tudi čutno stimulacijo. Upravlja se preko daljinskega upravljalnika, tako da boste med akcijo zelo enostavno in udobno preklapljali med načini vibriranja. Dajte svojemu spolu boljšo dimenzijo in poskusite nekaj novega!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Hot Octopuss Atom Plus Lux Cock Ring with Remote Control

    Predstavljamo revolucionarni erekcijski prstan, zdaj opremljen z brezžičnim daljinskim upravljalnikom! Prstan Atom Plus Lux združuje inovativen dizajn, 2 integrirana in močna vibracijska motorja ter prinaša globoko in čutno stimulacijo na pravih mestih. Zahvaljujoč svoji prilagodljivosti in ergonomski obliki se vam prilega kot ulit in od vas je odvisno, ali ga boste uporabljali, ko se igrate s svojim dragim ali v trenutkih samozaljubljenosti.

    209 €

    129 €

    Ni na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe NutSack Black

    Ali mora malo ukrotiti jajca, da ostanejo lepo na mestu? Ta čudovita stvar vas bo zabavala od jutra do večera! Izdelan je iz prijetnega mehkega tako imenovanega tekočega silikona in bo vaše žogice držal na mestu zahvaljujoč obročku s premerom 3,2 cm. Izbirajte med 10 dodatnimi načini vibriranja, sedite, sprostite se in eksplodirajte.

    129 €

    80,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 65 do 74 od 74 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.