×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 129 do 160 od 178 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Ali menite, da vaš skupni užitek s sogovornikom ne bi mogel biti boljši? Napaka! Ta erekcijski obroč krepi moč erekcije, poleg tega pa strastno vibrira in bo ob vsakem udarcu neverjetno spodbudil klitoris. Intenzivnost vibracij je 10 in njegov super fleksibilen material obdaja vsak penis. Vstopite v področje običajnih orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Dante Smart Wearable Ring

    Pritisnite gumb Magic Cell in nepremostljivi Dante nenadoma oživi. Zasveti in se veseli seznanitve z vašim pametnim telefonom. Dante ima odstranljiv mini vibrator, ki ga boste upravljali preko aplikacije. Ta mini vibrator je zasnovan z najvišjo eleganco in vsebuje vgrajen motor, polnilno baterijo in seveda Bluetooth čip za seznanjanje s telefonom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Vibrant Penis Ring II Black

    Želite še bolj uživati v seksu? Oboje? Samo s tem priročnim erekcijskim prstanom! Objame penis pri korenu, s čimer okrepi in podaljša erekcijo ter pomnoži prijetne občutke med vrhuncem. Svilnato silikonsko nabraden del se bo drgnil ob klitoris in ga dražil s prijetnimi vibracijami. Izbirajte med 10 vzorci vibriranja in skupaj uživajte v občutkih brez primere.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tako razburljivo, pustolovsko in zabavno hkrati! To je Prring - igrača, s katero boste stopili iz cone udobja in odkrili nov svet užitkov. Potopite se v svojo resnost in se zabavajte!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Blush Play with Me One Night Stand Vibrating C-Ring Purple

    Ali želite povečati svojo korist in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite z vibrirajočim obročkom! Je čudovito mehak in upogljiv, ima mehke stimulacijske krivulje, s svojimi vibracijami pa je klitoris ponesel na vrhunec blaženosti. Ponudil mu je 5 vibrirnih funkcij, med katerimi lahko izberete pravo!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Kako preprosto, elegantno in močno! Najbolj prodajani Cockring je zdaj obogaten z motorjem z 10 načini vibriranja! Ta stimulativni mravljinčenje vas bo naravnost vznemiril! Baterijo priročno polnite s priloženim kablom USB, pripomoček pa je dovolj tanek in lahek, da ga lahko nosite pod oblačili in nadzorujete tresljaje z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Cock Ring Blue

    Njene prijetne močnejše in daljše erekcije in ona znori od intenzivnih vibracij na njenem klitorisu! Se sliši kot sanje? Ta vibrirajoči prstan vam bo to izpolnil. Ponuja vam 10 vznemirljivih načinov vibriranja in tudi umakne penis pri korenu ter tako prepreči pretok krvi in okrepi erekcijo. Odkrijte še več ljubezenskih izkušenj!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Mislite, da ni boljšega seksa? Ta vibrirajoči prstan kot zajec vas bo prepričal v nasprotno. Sestavljen je iz zajčjih ušes in 2 obročkov, ki zategneta moda in penis ter tako podaljšata in okrepita erekcijo. Ušesa bodo nato z intenzivnimi vibracijami čutno stimulirala klitoris do neverjetnega orgazma. Raziščite, uporabite in eksplodirajte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Imate skupno sranje? S tem instinktom razmišljaš o vsem, dolgo ga imaš. Vaša erekcija bo daljša in težja. Njene vibracije kažejo na veseli klitoris in penis. Ta zabava bo okusna in neskončna! Ali vest, kako se je končalo? Vodeno leglo, oh!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Ivy Ruby Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči prstan za zadovoljstvo obeh partnerjev. Je prilagodljiv, zato se bo tesno prilegal na penis, njegova diamantna tekstura pa bo skupaj z vibracijami dražila klitoris med ljubljenjem. Še malo uživajte v ljubezni in povečajte svojo izkušnjo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious Cock Ring

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta rahlo prožen vibrirajoči obroč bo podpiral erekcijo in hkrati stimuliral klitoris ali moda med seksom zahvaljujoč 10 vibrirajočim funkcijam za vznemirljivo raznolikost.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots Toys Rabbit Cockring Black

    Ali želite narediti ljubezen bolj prijetno? Preizkusite z vibrirajočim obročem! Ta Rabiit ima priročen mini vibrator z eno opojno hitrostjo vibriranja. Izdelan je iz silikona, ki je prijetno prožen, mehak na dotik in udoben za nošenje. Naj se slušalka dotakne tvojega klitorisa in te obnori z vibracijami!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Rabbit Love Ring

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta vibrirajoči prstan z zajčjimi ušesi je odličen pripomoček za ljubezen! Klitoris bo božal s 15 vzorci tresljajev in 5 intenzivnostmi vibracij, razveselil pa se bo tudi s penisom, ki spretno umakne obroč. Igrajte se z njim med predigro ali samostojnimi igrami, vsekakor pa poskusite, kako je skupaj doživeti orgazme.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Triple Ball Bangin Vibrating Ring Pink

    Želite odkriti še bolj vznemirljive ljubljene izkušnje? Prinesite ta prstan, ki ima poleg zmožnosti vibriranja tudi seksi nihajne kroglice. Je zelo prožen, zato se udobno prilega, še vedno pa rahlo zategne penis in tako okrepi erekcijo. Uživajte v čutnih vibracijah v 10 zahvaljujoč odstranljivemu mini vibratorju!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Iščete skupno srečo? S tem edinstvenim prstanom, ki misli na vse, ga imate na dosegu roke. Vaša erekcija z njim bo daljša in trdnejša. Njegove vibracije bodo razveselile klitoris, ki ga nazobčani del odlično cilja. Ta zabava bo čutna in neskončna! Ali veste, kako se bo končalo? Navaden vzpon na vrh, oh!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Vibrating Black

    Zabava z zibanjem, čutno klofutanje in vibracije! Ta prstan je opremljen s testisi, ki se bodo med vašimi sunki čutno premikali in vibrirali v izbranem ritmu. Izgledajo popolnoma realistično, saj so izdelani iz silikonskega materiala in so znotraj trdni, na površini pa prijetno mehki. Vsebujejo 2 žogi v obliki žoge in vas bodo med dogodkom prijetno ploskali.

    99,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Happy Rabbit Remote Control Cock Ring Purple

    Eleganten, prilagodljiv, močan, živahen, ljubeč in srečen, je točno to ta vibrirajoči obroč s stimulativnim zajcem na klitorisu. In veš kaj je najboljše? Oba bosta ljubila, saj bosta oba navdušila. Krepi erekcijo in hkrati z upogljivimi ušesi boža pri ljubljenju s klitorisom. Poleg tega boste preko krmilnika narekovali moč tresljajev. Ljubite se še bolj intenzivno!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Couples Choice Multi-Function Couple's Vibrator Black

    Za razburljivo in raznoliko predigro! Ta vibrator za pare znamke Couples Choice ima vgrajen erekcijski obroč in premične roke. Vsebuje 3 motorje (enega v srednjem delu in nato enega v vsaki roki), ki vam ponujajo 10 načinov vibriranja s 3 hitrostmi. Zato vzemite daljinski upravljalnik in doživite najboljši uvod doslej!

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete način, kako bi vaša ljubezenska doživetja še bolj okrepili in morda celo dosegli skupne vrhunce? Mnogi pari so stavili na vibrirajoči prstan in s čistim srcem lahko rečemo, da je to čudež, ki bo spremenil vaše ljubezensko življenje. Prstan Romeri je izdelan iz svilnato mehkega silikona in vam bo ponudil eno močno vibracijsko hitrost, ki se ji ne boste mogli upreti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Soft Silicone Stud C-Ring

    Ali vaša narava hrepeni po avanturah? Predstavite mu ta zanimiv erekcijski prstan iz mehkega in upogljivega silikona. Udobno in tesno skrči penis pri korenu ter podaljša njegovo erekcijo in posledično intenziven vrhunec. Uživajte v preprostem, a učinkovitem in kakovostnem prstanu za vaš penis!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or Rooster Drake Double Ring Design Cock Ring with Vibrating Bullet

    Dvojni mehki vibrirajoči obroč za še bolj intenziven užitek! Njegov edinstven dizajn ponuja uporabo na različne načine, vibracije pa lahko usmerite v moda ali se prepustite svojemu ljubezenskemu partnerju. Uživajte v odkrivanju vseh možnosti nošenja in uživajte v novih vznemirljivih izkušnjah.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Anal Adventures Platinum Anal Beads with Vibrating C-Ring Black

    Iščete nove možnosti za analni užitek? Preizkusite enega od izdelkov iz kolekcije Anal Adventures! Te analne kroglice so genialno povezane z vibrirajočim obročem penisa z eno močno vibrirajočo hitrostjo. Uživajte v kombinaciji občutkov, kjer se kroglice sprostijo v zadnjici, prstan pa okrepi in podaljša vašo erekcijo!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Dani Couples Toy

    Iščete igračo, ki bi služila obema kot paru? Ta edinstveni vibrator iz kolekcije Cala Azul bo z veseljem poskrbel za vaš užitek. Okrogla stran se lahko uporablja kot masturbator ali kot obroček okoli penisa. Oba konca lahko ciljano stimulirata klitoris. Ali pa se lahko spomnite drugega načina za upravljanje 10 močnih načinov vibriranja? Za domišljijo ni omejitev!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o največji blaženosti? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Namesti se za moda in na penis, ki ga prijetno napne in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me Pleaser Rechargeable C-Ring Purple

    Si želite povečati svoj užitek in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite s tem vibrirajočim prstanom! Je čudovito mehka in prožna, ima mehke stimulacijske izbokline in bo s svojimi vibracijami klitoris popeljala na vrhunec blaženosti. Ponudil mu bo 5 funkcij vibriranja, med katerimi lahko izberete pravo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Pink

    Ali želite s kolegom v postelji preizkusiti novo? Erekcijski prstan je odlična izbira za vsakogar! Poleg tega je Happy Rabbit naredil mehka, vznemirljiva ušesa, ki so se dotikala klitorisa in so bila z ljubeznijo prijetno prodana na dražbi. Kratek prst pomete petelina in tako podpira njegovo erekcijo ter pomnoži grlo. Ni nujno, da je daleč!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Denver Vibrating Double Cockring Black

    Dvojni vibrirajoči obroč za popolno stimulacijo penisa in užitek vašega partnerja! Denver se namesti na penis in testise, zato se odlično drži. Ponuja vam 10 razburljivih funkcij vibriranja in ga lahko napolnite prek kabla USB. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zaradi česar je super udobna, prožna, mehka in zelo enostavna za obuvanje in slačenje. Z njim doživite še bolj intenzivna spolna doživetja!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Color Pop Big O2 Blue

    Tako lepo in tako priročno! Vibracijski obroč Color Pop Big ima 2 zmogljiva motorja za dvojno draženje in očarljivo razburjenje. Sam prstan je močan, a hkrati prožen in vam ne bo zagotovil le dolgo in trdno erekcijo, temveč tudi prijetno stimulacijo ne le klitorisa. Se sprašujete, kako bi bilo z njim? Dovolj razmišljanja! Pridite, poskusite takoj!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Silicone Vibrating Ring 3cm

    Ali veste, da je za neverjeten orgazem potrebno le malo? To je vibrirajoči prstan! Ta iz Ohmame bo izboljšala prekrvavitev, razpoloženje in zmanjšala stres, ne verjamete? Preizkusite in uživajte v njegovih vibracijah v paru!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Vibro Cock & Ball Ring Black

    Če želite povečati intenzivnost stimulacije med ljubljenjem, poleg tega pa podpreti in okrepiti erekcijo, ni nič lažjega kot povabiti vibrirajoči erekcijski prstan! Ta iz Malesation se ponaša s super mehkim in prožnim silikonskim materialom ter močnim vibracijskim motorjem z 10 močnimi funkcijami za stimulacijo klitorisa ali mod. Obroček namestite na penis in ga zataknite za moda, ostal bo na svojem mestu tudi med bolj divjimi igrami!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock Elite The Crown Jewels Weighted Black

    Zibajoča zabava in čutno klofutanje! Ta prstan je opremljen s testisi, ki se bodo med vašimi sunki čutno premikali. Izgledajo popolnoma realistično, saj so izdelani iz silikonskega materiala in so znotraj trdni, na površini pa prijetno mehki. Vsebujejo 2 žogi v obliki žoge in vas bodo med dogodkom prijetno ploskali.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics 5 Bead Maximus Ring Purple

    Navadni prstani niso za vas in sanjate o nečem več? Preizkusite prstan Maximus z njegovo edinstveno obliko in teksturo! Z njim lahko učinkovito pomnožite svoje zadovoljstvo, saj je čudovito prilagodljiv in obrobljen z drznimi perlami. Nanese se na penis, ki ga prijetno potegne navzdol in s tem okrepi njegovo vzdržljivost in erekcijo. Vključite vibracije in izberite med 12 funkcijami, ki so pripravljene vsako damo poslati v raj z orgazmično stimulacijo klitorisa!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 178 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.