×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 33 do 44 od 44 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Ouch! Glow in the Dark Cock Ring & Ball Strap 789

    Vam je zadnje čase malo dolgčas? Naredite temu konec z izdelki iz edinstvene kolekcije Glow in the Dark znamke Ouch!. Z njimi boste vse dneve spremenili v posebne, saj jih bodo dobesedno posejali. Samo prižgi ga, izklopi in uživaj v tem, kar ti je všeč, z edinstvenim modnim prstanom za penis, ki podpira in krepi tvojo erekcijo ter preprečuje prezgodnji vrhunec. Poleg tega bo na penisu videti naravnost odlično!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Romeri Ring + Vibrating Bullet Silicone Black

    Iščete način, kako bi vaša ljubezenska doživetja še bolj okrepili in morda celo dosegli skupne vrhunce? Mnogi pari so stavili na vibrirajoči prstan in s čistim srcem lahko rečemo, da je to čudež, ki bo spremenil vaše ljubezensko življenje. Prstan Romeri je izdelan iz svilnato mehkega silikona in vam bo ponudil eno močno vibracijsko hitrost, ki se ji ne boste mogli upreti!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Muscle Ring Black

    Za vse od začetnikov do (s)strokovnjakov! Eleganten Muscle obroč na penisu vas bo prijetno in tesno oprijel ter tako podpiral erekcijo in povečal občutljivost. Izdelan je iz visokokakovostnega ultraelastičnega tekočega silikona, ki je prijeten na dotik in je celo bolj obstojen od klasičnega silikona. Uživajte v eksplozivnih vrhuncih!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oxballs TRUCKT 2-pack Cockring Black

    2 močna in kakovostna erekcijska obroča različnih velikosti za penis ali moda. Obroč TRUCKT ima poseben notranji omejevalnik, zahvaljujoč kateremu bo držal na mestu, visokokakovosten material FLEXtrp pa vas bo presenetil ne le s svojo prilagodljivostjo, temveč tudi z dolgotrajno kakovostjo. Uživajte v dobri erekciji, vznemirjenju in vrhuncu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMama Double Silicone Ring 3.5cm - 4.5cm

    Gospodje, ali veste, da je za neverjeten orgazem res potrebno le malo? To je erekcijski prstan! Ta iz Ohmame bo izboljšala prekrvavitev, razpoloženje in zmanjšala stres, ne verjamete? Preizkusite in uživajte v dolgotrajni močni erekciji!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NMC Maximum Metal Ring

    Največja moč za vaš penis! Samo s tem prstanom boste dosegli najmočnejšo erekcijo. Opremljen je z masažno stimulativnimi kovinskimi kroglicami, ki so skrite v mehkem silikonskem ohišju. Uživajte v dolgotrajnem spolnem užitku zahvaljujoč trdnemu oprijemu tega prstana!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ouch! Glow in the Dark Cock Ring & Ball Strap 790

    Vam je zadnje čase malo dolgčas? Naredite temu konec z izdelki iz edinstvene kolekcije Glow in the Dark znamke Ouch!. Z njimi boste vse dneve spremenili v posebne, saj bodo dobesedno zasijali. Preprosto vklopite, izklopite in uživajte v tem, kar imate radi, s tem dvojnim obročkom za penis in moda, ki bo podprl in okrepil vašo erekcijo ter preprečil prezgodnji vrhunec. Poleg tega bo na penisu videti naravnost odlično!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibrating Cock Ring 564346 Transparent

    Za učinkovite erekcije in vznemirljive občutke! Ta priročen erekcijski prstan ima odstranljiv mini vibrator, ki se bo med seksom dotaknil njenega klitorisa in ga božal z vibracijami, si lahko predstavljate užitek? Uresničite to!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Alpha Dual Ball Ring Orange

    Ni pomembno, ali ste sramežljivi začetnik ali strokovnjak za erotiko, prstan Aplha je tu za vsakogar! Tesno vas bo objela, mehak, kakovosten silikonski material pa bo več kot prijeten. Zaradi svoje prožnosti in igrivega dizajna z dražljivimi kroglicami je učinkovito dopolnilo za povečanje vzdržljivosti in izboljšanje občutljivosti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Cock & Ball Ring Black

    Popestrite svoje ljubezensko življenje! Ta naprava ni nič drugega kot upogljiv obroč za penis in moda, ki zategne vaš penis pri korenu in tako podaljša erekcijo in intenziven vrhunec. Ima tudi nazobčan stimulator jez in z njim bo seks in samozadovoljevanje dobilo novo in boljšo dimenzijo!

    18,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

  • California Exotics Viceroy Reverse Stamina Ring Blue

    Od sramežljivih začetnikov do strokovnjakov za erotiko, ta prstan je primeren za vsakogar! Prevzeli vas bodo prednosti in zaljubili se boste v njegov mehak in plišast material z 2 edinstvenima teksturama. Je fleksibilen, vzdržljiv in zasnovan tako, da vam pomaga povečati vzdržljivost in izboljšati kakovost vaše erekcije. Veselite se eksplozivnih vrhuncev, s tem prstanom bo vse bolje!

    30,90 €

    10,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Ramrod Cockring Single Weight Black

    Več podrobnosti o tem izdelku kmalu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 44 od 44 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.