×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibracijski in erekcijski obročki

Elementi 33 do 45 od 45 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Prowler RED Ring 45mm Silver

    Naredite svoje vrhunce močnejše in okrepite svojo igro s 45-mm prstanom Prowler Red Silver. Izdelan iz trpežnega aluminija s sijočo srebrno barvo, ta obroček za petelin zagotavlja trden oprijem okoli dna penisa za povečanje občutljivosti celotnega stebla penisa, ki se bo tudi napolnil za bolj izpolnjujočo izkušnjo za partnerja na sprejemnem koncu. .

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prowler RED Ring 50mm Silver

    Popeljite stimulacijo penisa na višjo raven s Prowler Red Silver Cock Ring. Z notranjim premerom 50 mm lahko ta petelinjin obroček nosite okoli dna stebla, glede na velikost uporabnika pa ga lahko nosite tudi okoli stebla in testisov.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prowler RED Ring 50mm Black

    Izboljšajte spolni užitek za oba partnerja s prstanom Prowler Red Black Cock Ring s prostornim notranjim premerom 50 mm.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Silver

    Nakit in erotične igre grlo! Ta odprt prst iz neravnega jekla vas bo očaral s svojima 2 vranama in ga tako obrezanega okrasil kot neobrezan penis. Takojšnje delovanje in njegova tesnost bo povzročila hitro kvarjenje tega blaga, kar bo otežilo in otipljivo na dotik. Preizkusite tudi, kako stimulirajo uzdo in nosite prstan za zabavo, vadbo in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel Glans Ring Black

    Nakit in erotična igrača hkrati! Ta odprt prstan iz nerjavečega jekla vas bo očaral s svojima 2 kroglicama in okrasil tako obrezane kot neobrezane penise. Pritrdi se neposredno na želod in njegova tesnost povzroči rahlo zamašitev tega občutljivega predela, ki postane debel in občutljiv na dotik. Preizkusite tudi, kako je, ko žoge stimulirajo uzdo in nosite prstan za veselje, vznemirjenje in okras!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Velv'Or JBoa 301 Adjustable Cock Ring

    Vas mučijo dizajnerski dodatki, tudi ko gre za erotične pripomočke? JBoa je nastavljiva erekcijska zanka, ki zategne penis pri korenu in tako učinkovito podpira erekcijo. Hkrati je ta zanka preprosto elegantna! Iščete erotično, a hkrati okusno darilo za moške? JBoa v darilni škatli bo navdušila oba!

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Boners V-shape Ball Splitter

    Ta silikonski dodatek elegantno razdeli vaša moda in zategne vaš penis pri korenu ter tako spodbuja erekcijo. Dajte svojim modom dražeč občutek vlečenja in stiskanja ter udobno prilagodite velikost natančno vašim zahtevam. Od vas je odvisno, ali boste penis in moda zategnili močneje ali le rahlo, v vsakem primeru vam bo silikonski material nadvse prijeten, saj je prožen, mehak in prožen.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Brutus Click-N-Go Adjustable Silicone Cockring Black

    S tem pasom Cock & Ball proizvajalca Brutus vam nikoli več ne bo treba skrbeti za nakup prstana prave velikosti! S tem novim dizajnom so možnosti neskončne, saj lahko hitro in enostavno prilagodite njegovo velikost.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Cocksling

    Ta briljanten prstan vam bo dodal vaše oči in urin, sta odlična moda in penis ter jim dala provokativno vizijo. Skrajša verodostojnost teh dveh teles, ki sta pomembnejša in zmanjšujeta pretok krvi. Igra je izdelana iz sprejemljivega elastičnega materiala, ki je izdelan in zelo higienski, če je ni treba čistiti po vsaki uporabi s toploto mejnika ali po uporabi posebnega izdelka, namenjenega čiščenju erotičnih sredstev.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Boners Cock Ring and Ball Stretcher

    Ta genialni prstan bo vaši naravi dodal čar in moč, saj dvigne moda in penis ter jim da provokativen videz. Hkrati pa poveča občutljivost teh dveh organov, ker ju zategne in s tem zmanjša pretok krvi. Igrača je izdelana iz prijetnega elastičnega materiala, ki je udoben in hkrati higienski, če je ne pozabite oprati po vsaki uporabi s toplo milnico ali pa uporabite poseben izdelek namenjen čiščenju erotičnih pripomočkov.
    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Ali sanjate o vznemirljivem vzajemnem užitku? S tem priročnim prstanom z iznajdljivimi jezički in praktičnim daljinskim upravljalnikom dobite vse, kar želite! Naselil se bo na penisu, kjer bo podpiral in krepil erekcijo, hkrati pa božal svoj klitoris, da ga bo gnal z močnimi vibracijami. Izbirajte med 9 nastavitvami vibracij, uživajte nežno in divje s praktičnim in maksimalno udobnim prstanom.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Steel Power Tools Donut Cockring 45mm

    Jeklena električna orodja odlikuje elegantna in moderna oblika ter visokokakovostno neobdelano jeklo. Je široka, dolžina ter dolžina in kakovost vaših erekcij. Skratka, za telo je popolnoma kuhan in njegova konstrukcija je zasnovana tako, da obroč zdrži čim dlje. Ustvarite svoj erotični jezik z jeklenimi električnimi orodji.

    30,90 €

    18,90 €

    Ni na zalogi

  • Oxballs Boner Cockring Black

    Silikonski prstan za penis Oxballs Boner za vse ponosne mladičke! Je prijetno mehka in udobna za nošenje. Poleg tega je okrašena tudi z odtisi tačk in kocko, ki je dizajn, ki bo všeč vsem lastnikom in kužkom.

    49,90 €

    17,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 45 od 45 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.