×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski roza

Elementi 161 do 192 od 645 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • Doc Johnson iRide Pink

    Sedlajte iRide in ga tako vznemirljivo vozite, medtem ko ste na cilju orgazma. Sami izberete ritem, hitrost in naklon vaše vožnje boste določili z lastnim gibanjem telesa. Edinstven Doc Johnson iRede vas bo spodbudil med vožnjo z dvema neodvisno nadzorovanima deloma, ki ciljata na vaše erogene cone. Naravno ukrivljena konstrukcija omogoča čutne ritmične gibe, oblazinjena blazina pa poskrbi, da vse teče gladko in popolno. Vaš novi najzvestejši ljubimec je narejen iz najkakovostnejšega ABS/TPR materiala in je tukaj, da vam pokaže razburljivo ekstazo na zabaven in igriv način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je vsestranski vibrator, ki ga ne želite zamuditi! Je močan, nadarjen in eleganten. Je ergonomsko oblikovan za enostavno držanje. Ima 2 izjemno močna motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali v družbi. Idealen je za stimulacijo klitorisa, točke G in bradavičk. Za zapeljivo predigro ali dih jemajoč spolni odnos, za solo seks ali igranje s partnerjem bo Angel zadovoljil vse vaše potrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Oba bosta uživala v tem zajcu! Prijetno potegne koren svojega penisa in okoli njegovih mod, njena ušesa pa bodo vznemirljivo vibrirala na njenem klitorisu. Narejen je iz silikona, zato je čudovito prožen in se ne le odlično prilega penisu, ampak se z ušesi prilagaja tudi ženskemu telesu. Ima 10 zmogljivih funkcij vibriranja, polni se prek USB-ja in komaj čaka, da se ljubim z vami!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    S to močno glavo doživite intenzivno, živahno masažo nad in pod vodo. Pridite pogumno odprite vrata novim izkušnjam, občutkom in zaznavam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Očarljiv polnilni vibrator v obliki srca je idealno darilo. Diskreten videz vam bo omogočil, da imate tega spremljevalca s seboj kadarkoli in kjer koli. Gladka silikonska površina in zelo zmogljiv motor z 10 hitrostmi bosta poskrbela za vse.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Bullets #Fun Vibrating Bullet Fuchsia

    Kaj povabiti v spalnico nekaj zabavnega, spogledljivega in neverjetno razburljivega? To majhno in izjemno gladko silikonsko jajce z USB pogonom ima čudovito močne vibracije in tudi praktičen krmilnik, ki vam omogoča udobno preklapljanje med 20 načini vibracij. Uživajte v seksi igrivem dizajnu in vseh teh OMG izkušnjah!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih glav, kar jih je svet kdaj videl. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja več načinov uporabe njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoje erogene cone in doživite dih jemajoče orgazme, lahko pa z njim tudi masirate otrdele ali boleče mišice in tako lajšate napetost in bolečino. To bo odličen pomočnik ne samo za ženske, ampak tudi za moške.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Essentials Up and Down Vibe Pink

    Predstavljamo ultimativno G-točko ali užitek na prostati! S svojo dih jemajočo funkcijo premikanja navzgor in navzdol vas bo spravila na kolena, kar vam bo prineslo resnično čutne občutke, neprimerljive z ničemer drugim. Pravilno določite 7 gibalnih ritmov in dobili boste tudi vibracije 3 hitrosti in 4 ritmov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Smart Kegel Master Balls Pink

    Edina igrača, ki zmore vse! S Kegel Master Balls lahko uživate v urah vznemirljive zabave in erotičnega draženja, medtem ko krepite mišice medeničnega dna z Magic Motion. Razburjenje, čutna vibracija in zdrava krepitev z igro!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ali želite živeti neverjetno korist? Potrebovali so tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je pravi PalmPower Extreme! Na prvi pogled je nameščena oblika, v kateri ste udobno slišali. Zgornja silikonska glava je široka in prilagodljiva, tako da jo lahko naredite kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Hitsens 2 Pink

    Vam je všeč, kdo je neki mehak in kvaliteten? Ta dildo je narejen iz litega mehkega silikona, je notranja močvirja in sprejemljiva površina. Poleg tega, če hočeš, boš mehkejši, če boš pa se bo komaj strdil. Uporaba v intenzivni negi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    Na prvi pogled vas bo vibrator Ripple Vibe očaral s svojo zapeljivo valovito teksturo, zahvaljujoč kateri vas bodo preplavili številni valovi vznemirjenja. Ripple Vibe je izdelan iz svilnato mehkega silikona, ki je varen za telo in prijeten na dotik. V njegovem drobovju je močan motor, ki za vas vibrira igračo v 5 različnih načinih pri 3 različnih hitrostih. Tako kot druge sodobne igrače se lahko polni prek USB-ja.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra močne vibracije za zunanji in notranji užitek! Ta nepogrešljiv roza močan vibrator znamke Sweet Smile vas bo navdušil s svojim realističnim dizajnom, ki neposredno spodbuja prijetne erotične igre. Glavica bo skrbela za točko G, njegova moda pa bodo ugajala klitorisu. Prisesek pritrdite na gladko površino in uživajte v brezročnih užitkih.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Scarlet G Pink

    Ali vaša točka G hrepeni po božanju? Zgladite ga s tem škrlatnim vibratorjem, ki je bil razvit natančno za udobno ciljanje na G-točko in igranje z njo. Zaljubili se boste v gladko satenasto površino, pa tudi v super zmogljiv motor in srebrne detajle. Ne glede na to, ali imate več erotičnih igrač ali pa šele izbirate svojo prvo, v vaši zbirki ne sme manjkati tovrstni vibrator.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Odkrijte dvojno penetracijo, o kateri niste niti sanjali! Orgasmic Double Do, je edinstven dvojni dildo in priročen vibrator v enem! Ima dva različna konca in motorja, ki vam na eni strani dajeta vibracije v 9 načinih in na drugi strani znova vznemirljiv val v 9 načinih. Preizkusite, kako čudovito prožen je dildo, in se igrajte z njim po svojih zamislih!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise in ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo uporabljen za pokrivanje in čiščenje klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo stimulacija krokarja povečala, ko se Sonca potiska bližje telesu. Zagotovite si elegantno igro in neskončno orgazmično življenje!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Pri Double Ecstasyju lahko doživite dvojno ekstazo na dva načina, saj lahko z njim hkrati stimulirate notranjo nožnico in klitoris ali hkrati stimulirate nožnico in analni del. Kaj boste najprej poskusili?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lybaile Romantic Wave Pink

    Ali radi dražite svoje bradavice? Razburite jih s temi posnetki in dodajte tudi nekaj vznemirljivih iskric! So popolnoma nastavljive, tako da ustrezajo vsem velikostim, njihov mehak material pa obljublja maksimalno udobje. Izbirajte med 7 funkcijami vibriranja in 3 stopnjami elektrostimulacije, čaka vas neverjetna občutljivost in užitek!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gplug XS Sunny Raspberry

    Moderna in brezčasna erotična znamka Gvibe vam predstavlja ta edinstven Gplug. Razvit je bil, da vam prinese dodatno zadovoljstvo. Primerna je za vse spole in je primerna tako za samostojno igro kot tudi za veselje v paru. Uživajte med predigro, ohranite jo v sebi med ljubljenjem, predvsem pa se pripravite na najbolj božanske orgazme!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Pink

    Svetovna uspešnica končno na češkem trgu! Spoznajte vibrator Pilgrim's Sassy, ki izžareva lepoto, eleganco, vznemirjenje in moč. Njegovo mehko fleksibilno ohišje iz prvovrstnega silikona vam bo zaradi svoje oblike pomagalo ciljati na točko G, kristal Swarovski, ki krasi igračo, pa naredi Sassy pravi biser in vam daje občutek razkošja. Pustite se premamiti z genialno obliko, učinkovitimi funkcijami in očarljivim dizajnom vibratorja, ki se mu ženske po vsem svetu ne želijo odreči.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Sočen, okreten in neutruden jezik za vaš klitoris, ki vas bo pretresel od sreče! Realističen stimulator v obliki ust je igrača, ki je enostavna za uporabo, izdelana iz prijetnega TPR materiala. Vse, kar morate storiti, je, da poljubite vibrator, nato pa preprosto zamudite krmilnik žice in uživajte v oralnem seksu, kolikor želite.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Kaj je največje bogastvo v življenju? To je vznemirjenje, strast, užitek, zadovoljstvo in kakovosten orgazem. Zaljubite se v OhMiBod, ki postaja vse bolj popoln in priljubljen in bo vaš najdragocenejši zaklad. Njegov čar je v tem, da ga lahko povežete z mobilno aplikacijo in nadzirate njegove funkcije z drugega konca sveta!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prinaša zbirko luksuznih in visokokakovostnih dodatkov, predvsem aplikacije, polne različnih možnosti upravljanja za samostojne igre in igre v paru ali morda celo gledanje z nekom, ki ga še ne poznate. To jajce vsebuje super močan motor, ki svoje vibracije usmerja na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti svojih prednosti!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Rave 2 Fuchsia

    We-Vibe Rave 2 je zasnovan za čisti užitek, cilja na G-točko in vaginalno odprtino z zadovoljivimi vibracijami za intenziven vrhunec. Njegova zvita oblika užitka, gladek silikon in nastavljivo prileganje zagotavljajo nepozabno izkušnjo.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Povečajte užitek s FLAMENGO – čudežem v obliki črke L, zasnovanim za pulziranje točke G in stimulacijo klitorisa. Ker jo je mogoče nositi tudi kot hlačke, ta vsestranska igrača kadar koli podžge strast. Doživite simfonijo občutkov, oblikovanih tako, da ugodijo vsaki vaši želji. Sprostite intimno blaženost s FLAMENGO in odkrijte brezmejno zadovoljstvo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tailz Vibrating Anal Plug With Bunny Tail Pink

    Kaj je najboljše pri zajčkih? No, repi! Spremenite se v seksi zajčka z očarljivim rožnatim repom in uživajte v 3 vznemirljivih hitrostih vibriranja in 7 načinih vibriranja v svojem analnem delu. Poleg tega se boste zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku zabavali s partnerjem. Všeč mi je seksi čuten občutek z mehkim repom in vibracijami.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Play with Me Arouser Vibrating C-Ring Pink

    Si želite povečati svoj užitek in podaljšati čas ljubljenja? Preizkusite s tem vibrirajočim prstanom! Je čudovito mehak in prožen, ima mehke stimulacijske izbokline in bo s svojimi vibracijami klitoris popeljal na vrhunec blaženosti. Nanesite ga na svoj penis in odkrijte novo dimenzijo ljubljenja!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Woomy Dingus Vibration Egg with Remote Control Pink

    Dingus je vibrirajoče jajce iz Wooomyja, narejeno iz izjemno mehkega silikona za globoke, ropotajoče vibracije in vrhunce, ki zvijajo prste na nogah.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    S svojim lahko berljivim digitalnim zaslonom ponuja masažna palica Pink Sunset iz You2Toys najboljši nadzor za sproščujoče masaže in ciljno stimulacijo. Vedno imate natančen pregled nad 10 načini vibriranja, njihovimi 4 jakostmi ter življenjsko dobo baterije in časom delovanja.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 645 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.