×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski

Elementi 97 do 128 od 3849 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Prvi te vrste: Sizzling Simon je brez primere, saj so E-Stim Vibes prve in edine igrače, pri katerih lahko hkrati uživate v vibracijah in električni stimulaciji - in za to sploh ne potrebujejo kompleta za stimulacijo živcev.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Amor Pink

    AMOR, izdelan iz 100% silikona, se s svojo aerodinamično, zelo elegantno in živo realistično obliko prilega. Je prilagodljiv in brez rezalnih strojev, izdelan za vzdrževanje in hipoalergenost.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bradley

    Gladek vibrator v obliki jajca z 12-stopenjsko funkcijo. Uporablja gumbno baterijo 3x LR44. Daljinski upravljalnik 3x LR44 baterije. Silikonska prevleka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Inovativni Rolling Pleasure vas dvakrat razvaja z intenzivnimi vibracijami in se premika z žogico v prstu. Izkusite intenzivno stimulacijo točke G z ukrivljeno zasnovo in strukturo finih utorov.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Razkošen stimulator prostate, ki bo pokril tudi predel pod modi. Vedno znova uživajte v prijetnih vibracijah in popolnem draženju. Vaše navdušenje ne bo poznalo konca!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Ring

    Ta avreola ljubeče boža tvojo moškost, a to, kar počneš z njo, je vse prej kot nedolžno! Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, ki vam in vašemu partnerju zagotavlja dolgotrajno mravljinčenje in prijeten občutek. Ta mali prinašalec radosti je odličen za skupno uporabo in bo vašemu ljubezenskemu življenju dodal veliko radostnih doživetij!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Doživite vrhunsko izkušnjo brez uporabe rok! Intenzivno sesanje in močan potisk z batnim delovanjem vam omogočata intenzivnejše orgazme in največji užitek! V sesanju in potisku lahko uživate skupaj in ločeno!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Predstavljamo vam TWIST, klitoralni vibrator v obliki črke C, zasnovan za popoln užitek. Doživite utripajočo stimulacijo, saj natančno cilja na klitoris. Z ergonomskim ročajem je doseganje popolnega zadovoljstva preprosto. Izboljšajte svojo igro užitka s TWIST – kjer se inovacija sreča z natančnim užitkom in odklene svet razvajanja.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Imate radi velike, drzne in zelo realistične masturbatorje? Potem vam bo všeč vibracijski masturbator Fat Ass Fucker iz kolekcije Bangers podjetja Hidden Desire! Ta anatomsko oblikovan masturbator ponuja bližnjo in osebno izkušnjo, ki privlači vse čute. Izdelan je iz kakovostnega TPR, je mehak na dotik in trpežen, kar omogoča neskončne seanse intimnih igric.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump

    Oglejte si, kako se vaša pička napihne do novih skrajnosti z vibracijsko pumpo Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump! Preprosto namestite oblikovano skodelico na ustnice svoje pičke, nato pa s potegom ročice črpalke v medicinskem slogu, ki je enostavna za oprijem, sprožite visokointenzivno super sesanje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Napenjalni obroč lahko raztegnete za 1,5 cm, da izpolnite vaše najgloblje želje. Kombinacija cock ring in čepa hkrati stimulira , testise, perineum in masira prostato, izboljša erektilno funkcijo. Seks igračo za moške lahko uporabite tudi za stimulacijo G-točke, tako da boste imeli največji užitek, ki ga še niste doživeli.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ta zmogljiva silikonska krogla z 10 hitrostmi ima poševno konico v obliki šminke, ki je kot nalašč za ciljno stimulacijo in se lahko prilega v razpoke ali leži poravnano in ravno. Ravna gred se zaključi z elegantno osnovo iz rožnatega zlata, kjer je nadzorna plošča z 1 gumbom enostavna za uporabo, ki sveti med uporabo. To klasično nočno omarico prinesite s seboj v kad ali prho, saj je popolnoma potopna v vodo – in se priročno polni prek USB-ja.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic™ z močnim sesalnim delovanjem povzdigne raven masturbacije in poskrbi za vrhunsko izkušnjo božanja. To je popoln vihar občutkov za okrepljene seanse solo seksa, ki jih lahko prilagodite svojemu osebnemu razpoloženju! Pripravite se na eksplozivno vibriranje brez uporabe rok, ki bo vaše kroglice obkrožilo z vrstami in vrstami mehkih blagodejnih konic. Vaša vrhunska masturbacijska izkušnja je pripravljena, ko ste vi!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivega analnega čepa, ki ga upravljate s telefonsko aplikacijo. Se sprašujete, kaj lahko počne in kako je? V primerjavi s predhodnikom je nekoliko bolj eleganten, ima gladko obliko in je zelo udoben za kratko in dolgo nošenje. Poskusite z njim v udobju vašega doma ali v javnosti, to bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Ta analni vibrator ima 3 različne načine potiska z največjo razdaljo potiska do 0,4 palca. Doda tudi 10 načinov vibriranja za popestritev vašega prijetnega časa. In ta spolna igrača ima tudi povezan obroček za penis, ki lahko učinkovito trenira penis, zaklene spermo in podaljša prijeten čas. 10M daljinski upravljalnik lahko doda več interaktivne zabave za par.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Ta futuristični masturbator za moške deluje s fiksnim priključkom na 220 V in vsebuje različne funkcije, ki vam zagotavljajo neverjetno intenziven orgazem. Temu izdelku sta priložena 2 različna rokava, napajalni kabel 220 V z adapterjem in steklenička parfuma.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Pussy Stroker Flesh

    Za največjo senzacijo: Vstavite vibrirajočo kroglo v luknjo na dnu igrače.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Mini vodoodporni vibrator iz plastike ABS s 7 funkcijami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Mighty Mini Plug Black

    Ta kompakten, kremasto gladek zadnjični čep je popoln za začetnike in napredne analne igralce! Namažite klasično čebulasto obliko in začnite s zoženo konico, ko se sprostite in uživate v edinstvenem občutku ter poiščete raven vibracij, ki vam pomaga pripeljati do močnega vrhunca. Očistite s čistilom za igrače in sperite z vročo vodo.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    V enem priročnem vijoličnem kompletu dobite vse igrače, ki jih potrebujete za užitek, ki razburja um in to za manj denarja!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Ta pridni narednik pritegne pozornost z dvema zmogljivima 10-stopenjskima motorjema in gibljivo gredjo, ki jo je mogoče vstaviti do 3 palcev. Izdelan iz kremasto gladkega silikona, njegov daljinski upravljalnik z dosegom 30' omogoča prostoročno igranje, tudi pod vodo, saj je popolnoma potopljiv.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Domi 2 je vibrator s paličico z daljšo življenjsko dobo baterije, učinkovitim čipom Bluetooth 5.0 in nadgrajeno anteno.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca 2 je univerzalni vibrator v najnovejši različici, ki omogoča nadzor preko aplikacije, s katero je lahko vaš ljubimec v isti sobi, pa tudi na drugem koncu sveta. Vibrator Esca 2 lahko enostavno povežete tudi z drugimi izdelki Kiiroo in uživate v interaktivnih izkušnjah s svojo ljubljeno osebo. Ali ni to prihodnost erotičnih igrač? Zadnja luč LED je sinhronizirana z vibracijami in zagotavlja vizualno povratno informacijo vašemu partnerju. Obstaja neskončno število načinov za igranje z Esca 2, preizkusite jih vse!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

    Fleshlight pretresa svet moških igrač za samozadovoljevanje, saj v svojo najbolje prodajano linijo vključuje vibracijske občutke. Vibro uporablja enako čutno kožo SuperSkin kot originalni Fleshlight, vendar z dodatnimi vseobsegajočimi vibracijami, ki poskrbijo za intenzivno zadovoljujočo izkušnjo.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Skinny G Black

    Dobrodošli pri stimulaciji G-točke za suhe! Vsakdo s točko G si ne želi debele, izbočene glave – včasih je le manj kot centimeter dovolj obsega, da doseže to blaženo območje. Ta nežno izbočena teksturirana konica vibrira z točno želeno hitrostjo, od blage do divje, stimulira tisto legendarno žlezo, ki lahko vodi do najmočnejših orgazmov, kar ste jih kdaj doživeli! Vzemite vaš tanki G pod vodo, saj je popolnoma potopljiv, in pustite, da se gibljiva gred premika z vašim telesom, s čimer dvignete svoj užitek višje kot kdaj koli prej.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Dame, spravite se v ekstazo s to neverjetno igračo za stimulacijo klitorisa. Očarala vas bo njegova vijolična barva, žepna velikost in ena močna hitrost.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Iščete priročen vibrator, ki vam bo pokazal, kako je v sedmih nebesih? Ta zajec iz Paloquetha je primeren tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje spolnih igrač. Šokiral vas bo s svojimi lastnostmi! Lahko potiska, vibrira in se vrti. Kaj to pomeni? Čakajo vas najboljša seksi doživetja!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor je masturbator, zasnovan posebej za njegov užitek. Z 2 zmogljivima motorjema Conor ponuja različne funkcije za izjemno prijetno noč, bodisi sam ali s partnerjem.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Twisted Probe Pink

    Doživite edinstven užitek Twisted Love™ Twisted Probe. Ta sonda, izdelana iz gladkega in brezšivnega vrhunskega tekočega silikona, je zasnovana tako, da vam nudi intenzivne občutke in neskončno uživanje.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Blue Crush Blue

    Ta kremasto gladek silikonski utrip je majhen in močan z nežno usločenim upogljivim steblom in izbočeno konico, ki je zasnovana tako, da doseže vaše najljubše erogene cone, vključno s točko G. Zakrivljena oblika se udobno prilega vaši roki za enostavno navigacijo, tudi pod vodo, saj je popolnoma potopljiva. Upogibna in prožna, ta igrača se premika z ritmom vašega telesa, tako da lahko prepustite svojim fantazijam, ko raziskujete 10 hitrosti in funkcij vibriranja, da bi našli svoj končni užitek! Polnilna in enostavna za čiščenje.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO zagotavlja popolno kombinacijo stimulacije klitorisa in točke G. Stimulator klitorisa DUO uporablja tehnologijo Pleasure Air™, medtem ko vašo točko G masira popolnoma ukrivljen in močan vibrator. Pripravite se na mešani orgazem, ki ste si ga vedno želeli.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Ta prvovrstni vibrator za prstane ima široko, debelo steblo z ravno površino, ki je okroglega obsega, vendar nežno usmerjena proti konici za natančnost, kamor želite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 3849 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.