×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Erotični pripomočki vibracijski silikona

Elementi 33 do 64 od 1920 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Prostate Stimulator Vibrators with Thrust Function Black

    Radi združujete prijetno s koristnim? Stimulacija prostate ni le super razburljiva, ampak tudi zdrava. S to priročno igračo boste maksimalno uživali! Senzualno lahko sune z razponom 2 cm in ne pozabi niti na tresljaje. Privoščite dozo užitka ne le svoji prostati, temveč tudi presredku, ki je hkrati videti dobro!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Masažni pripomoček za prostato Paloqueth ne le zmanjšuje tveganje za vse od vnetja prostate do raka na prostati, hkrati pa izboljšuje erektilno funkcijo in kroženje semenske tekočine, temveč je tudi občutek naravnost fantastičen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys RC Fucking Machine 2.0 Black

    Ta močna mačka se bo za vas raztegnila do 6 cm! Sanjate o vznemirljivih ritmih? Svoje sanje spremenite v resničnost brez primere! RC Fuck Machine 2.0 iz You2toys ima praktičen močan prisesek in nastavljiv kot. Za to ne boste potrebovali rok. Izbirate lahko med 7 načini vibriranja in 3 načini udarcev.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bradley

    Gladek vibrator v obliki jajca z 12-stopenjsko funkcijo. Uporablja gumbno baterijo 3x LR44. Daljinski upravljalnik 3x LR44 baterije. Silikonska prevleka.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Snappy

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Brighty čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Domi 2 je vibrator s paličico z daljšo življenjsko dobo baterije, učinkovitim čipom Bluetooth 5.0 in nadgrajeno anteno.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Power Ring

    Ta avreola ljubeče boža tvojo moškost, a to, kar počneš z njo, je vse prej kot nedolžno! Obroč Satisfyer Ring vaši moškosti nudi čutno nadgradnjo, ki vam in vašemu partnerju zagotavlja dolgotrajno mravljinčenje in prijeten občutek. Ta mali prinašalec radosti je odličen za skupno uporabo in bo vašemu ljubezenskemu življenju dodal veliko radostnih doživetij!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    Satisfyer Curvy Trinity 5+ iz silikona s 3 motorčki razvaja vse vaše erogene cone: uporabite ga kot ležeči vibrator, vibrator s tlačnimi valovi ali vibrator za točko G za največjo raznolikost, medtem ko ste samski.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Novo
  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    Ali sanjate o čutnem analnem suvanju? S Paloqueth Thrusting Massager se vam bo želja uresničila. Poganjata ga dva močna motorja in vam ponuja 3 različne načine giba. Poleg tega lahko vibrira tudi v 12 vzorcih in vam tako zagotovi nežno predigro ali celo super močno stimulacijo. Uživajte v novi ravni užitka v zadnjici!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca 2 je univerzalni vibrator v najnovejši različici, ki omogoča nadzor preko aplikacije, s katero je lahko vaš ljubimec v isti sobi, pa tudi na drugem koncu sveta. Vibrator Esca 2 lahko enostavno povežete tudi z drugimi izdelki Kiiroo in uživate v interaktivnih izkušnjah s svojo ljubljeno osebo. Ali ni to prihodnost erotičnih igrač? Zadnja luč LED je sinhronizirana z vibracijami in zagotavlja vizualno povratno informacijo vašemu partnerju. Obstaja neskončno število načinov za igranje z Esca 2, preizkusite jih vse!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Hugo Black

    Orgazem prostate je največji in najintenzivnejši orgazem, ki ga lahko doživi moški, zato je daljinsko upravljani HUGO odlično zasnovan tako, da ponuja povsem nove možnosti spolnega zadovoljstva.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Napihljiv vibracijski penis z izpustom zraka in 7 zmogljivimi funkcijami, vodoodporen. Razširi se na več kot dvakratno velikost.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bcharmed Basic Vibrating Ring Black

    Z masažnim obročem Bcharmed Classic izboljšajte svojo najljubšo lastnost. Bcharmed Classic je idealen za igro parov, saj zadovoljuje vse s teksturiranim natančnim ščegetavčkom z močnim 5-funkcijskim vodoodpornim motorjem.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 je druga generacija našega zmogljivega nastavljivega masažnega aparata za prostato z močno stimulacijo točke P in presredkom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Golden Moments

    2 visokokakovostni, vrhunski igrači po ugodni ceni! Ti dve najbolje prodajani igrači bosta zagotovo priljubljeni - še posebej zaradi ugodne cene. Vsestranski komplet za užitek za vročo solo zabavo ali zabavo v paru.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Chorus Purple

    Najbolj intuitiven vibrator za pare We-Vibe® doslej - z nastavljivim prileganjem, upravljanjem na dotik in vibracijami brez uporabe rok, ki seks dvignejo na povsem novo raven.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Vibracijski metuljček, ki ga upravlja pametni telefon (iPhone in Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Tri Purple

    Nežna krivulja tega silikonskega vibratorja navzgor vam bo pomagala odkriti erotični potencial vaših A in G točk, ko boste doživeli izpolnjujočo 6-palčno penetracijo tega vodoodpornega vibratorja s 7 funkcijami, trojnim motorjem in vodoodpornostjo.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Dodajte malo ritma v svoje spolno življenje s tem silikonskim čepom PRETTYLOVE Heavy Balls, ki vzpodbuja občutke. Ta teža bo povzročila, da se bodo kroglice udarjale in tresle, kar bo ustvarilo edinstven občutek, ki bo po vstavitvi povzročil, da se bodo mišice skrčile in se odzvale na občutke.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Lush Gia Black

    Iščete izjemno močne vibracije? Ta elegantni masažni pripomoček "dva v enem" zagotavlja globoke, hrumeče vibracije, ki odmevajo iz glave masažne palice, ali pa ga obrnite in raziščite čudovite obline ročaja G. Gia ima dva gumba, ki neodvisno upravljata vsak konec. Premikajte se med 7 funkcijami in poiščite občutke, ki ustrezajo vašim željam. Gia je zasnovana za preprosto uporabo, saj je brezžična in jo je mogoče polniti prek USB-ja. Narejen je iz gladkega silikona UltraSilk, ki je varen za telo, ne vsebuje ftalatov in je enostaven za čiščenje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Mini Magic Wand Purple

    Ta masažna palica je popoln pripomoček za sprostitev po dolgem in napornem dnevu. Kot nam je vsem že nekaj časa znano, so vibracije ključnega pomena za odpravljanje utrujenosti, blaženje napetosti v mišicah, lajšanje bolečin v telesu in pomoč pri nekaterih športnih okrevanjih.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl

    Vibrator Greedy Girl Rechargeable Rabbit združuje svilnat silikon in 36 možnih kombinacij načinov vibriranja, ki zagotavljajo neverjetne orgazme.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Magnum Opus Supreme je najnovejša generacija potisnega vibratorja TOYJOY Designer Edition. To vrhunsko, prvovrstno zasnovo odlikuje neverjetna skupna dolžina podaljška 31 centimetrov (12,2 palca). Zagotavlja, da bo s svojo gladko silikonsko silhueto v slogu harmonike zadel vaše vroče točke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug S 38mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivega ritnega čepa, ki ga upravljate prek telefonske aplikacije. Vas zanima, kaj zmore in kakšen je v resnici? V primerjavi s predhodnikom je nekoliko bolj eleganten, gladkega dizajna in zelo udoben tako za kratko kot dolgo nošenje. Poskusite z njim v udobju svojega doma ali celo v javnosti, on bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Big-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Veliko je bolje. Kombinirana stimulacija prostate in perineja za velike fante, ki se igrajo z velikimi igračami!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage

    Kletka Extreme Silicone Power Cage je najboljši pripomoček za izboljšanje erekcije! S to kletko, ki tesno obdaja vsak centimeter vaše moškosti, boste ohranili trdno erekcijo in podaljšali zabavo, medtem ko boste stimulirali svojo partnerko.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave Black

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Še vedno iščete način, kako premostiti razdaljo med vami in vašim dekletom? Spoznajte Calorja, masturbatorja, ki vas bo razveselil s prijetno funkcijo ogrevanja in seveda pametnimi vibracijami. Njegovo telo je stisljivo in zaznavno hkrati – globlje ko vstaviš, intenzivnejše so vibracije. Uživajte v dolgih samotnih večerih.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Black

    Zavajajoče močan masažni pripomoček, zasnovan za močno in neprekinjeno stimulacijo.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator Skin

    Ta vitki vibrator je najmanjši v ponudbi. Naj vas velikost ne zavede, saj vam 7 močnih funkcij zagotavlja pravo doživetje.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druga generacija zmogljivega analnega čepa, ki ga upravljate s telefonsko aplikacijo. Se sprašujete, kaj lahko počne in kako je? V primerjavi s predhodnikom je nekoliko bolj eleganten, ima gladko obliko in je zelo udoben za kratko in dolgo nošenje. Poskusite z njim v udobju vašega doma ali v javnosti, to bo vaša vznemirljiva skrivnost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 1920 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.