×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 15 - 19,9 cm vagina vaginal

Elementi 129 do 160 od 202 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pretty Love Truda Lavender

    Ali hrepenite po neskončnem neverjetnem užitku? Spoznajte Trudo, vijoličnega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušila le s svojimi 7 intenzivnimi načini tresljajev, temveč tudi z osupljivo obliko za ciljanje na g-točko ter čudovito mehkim in mehkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush The Collection Sweet Cream Classic Vibe

    Ni nujno, da je vibrator le penis z žilami! Lahko je tudi ljubka in zabavna igrača s slikami sladoleda, na primer, ki vam pričara nasmeh na obraz. Uživajte v vibracijah, skritih v tem orodju omejene izdaje, katerega cilj je prinesti veselje, vznemirjenje in zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima močan motor, mehko bučko z grebenom, ki stimulira klitoris in ukrivljen ročaj, ki ga lahko dosežete, kar vam pomaga pri raziskovanju in odkrivanju popolne točke.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Pink

    Klasičen vibrator s čudnimi lastnostmi, ki ga nihče ne bi uporabljal. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je briljantno zasnovan tako, da vam pomaga ciljati na G-točko in vam s svojo stimulacijo pokaže sedem ali nebesa. Narejen je iz ABS plastike s sprejemljivo silikonsko površino, ki se kuha za telo, ponuja 7 stopinj razpok in je vodoodporen. Napaja ga 2 AA bateriji, ki nista vključeni v paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ives Pink

    Izbirate vibrator in se ne morete odločiti? Z Ivesom ne boste pokvarili ničesar, to je varna stava! Spodbudil bo notranjost nožnice in klitorisa, ponudil vam bo 30 funkcij vibriranja in v svilnato mehki silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Ste že izbrali!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Elegantni, lepi in ročno izdelani s pozornostjo do podrobnosti, to so izdelki iz Inciclesove luksuzne linije steklenih dildov in analnih čepkov, ki vam bodo vzeli dih. Vsaka je narejena iz lomljenega stekla in vse so unikatne, igrive in lepe.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Napihljiv vibrator za poznavalce! Ta čeden modri tip vas bo navdušil s svojo aerodinamično obliko, zahvaljujoč kateri zadene vse pomembne točke z 10 načini vibracij. Najboljše pa je, da se s pritiskom na gumb napihne in vas čudovito napolni. Uživajte tudi v njegovih stimulativnih žlebovih in praktičnem elegantnem ročaju, to bo vožnja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Miki bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 2 motorja in osupljive funkcije vibriranja ter jezik, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte v povezavi in sinhronizirajte svoje občutke! Z Fuse je mogoče vse, tudi od daleč. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth, zahvaljujoč kateri boste svoje izkušnje na daljavo delili s partnerjem. Vgrajena senzorska tehnologija omogoča dvosmerno kontrolo povezanih naprav (v primeru, da ima vaš kolega masturbator iz Kiirooja) in celoten dogodek lahko nadzoruje vsak od vas. LED vam bo dala povratne informacije s svojo osvetlitvijo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Purple

    Imate vprašanja o tem, kako spremljati svoje povprečne misije in neuslišane želje? Lahko rešiš tega zajca! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki sta se osredotočila na notranjo in zunanjo stran vaše hupe. Je čudovito mehak, narejen iz silikona in njegova zelo priljubljena oblika je absolutno priljubljena. Poleg tega je tudi vodoodpornost in po zelo ugodni ceni, vendar ne čakajte in prosim.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem Sugar vibratorjem z zaobljeno obliko za popolno in natančno stimulacijo G-točke. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Natančna stimulacija točke G še nikoli ni bila lažja! Nila vibrator je bil posebej zasnovan tako, da draži to občutljivo področje in zahvaljujoč trdni okrogli glavi ga zlahka dosežete. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite vibrator ali ga nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih ter uživajte v svoji točki G vedno znova zahvaljujoč možnosti polnjenja.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Ta roza-zlat vibrator je vrhunec elegance, s katerim boste zagotovo zasijali! Je polnilna, ima super zmogljiv motor in vam omogoča 10 načinov vibriranja. Poševna konica olajša vstavljanje in ciljanje ter je tako lepa, da je primerna tudi kot seksi luksuzno darilo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Silicone Classic G-Vibe Purple

    Klasičen vibrator s čudnimi lastnostmi, ki ga nihče ne bi uporabljal. Seven Creations Silicone Classic G-Vibe je briljantno zasnovan tako, da vam pomaga ciljati na G-točko in vam s svojo stimulacijo pokaže sedem ali nebesa. Narejen je iz ABS plastike s sprejemljivo silikonsko površino, ki se kuha za telo, ponuja 7 stopinj razpok in je vodoodporen. Napaja ga 2 AA bateriji, ki nista vključeni v paket.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Sugar Bunny

    Rožnata ušesa z 2 zmogljivima motorjema, ki božata notranji in zunanji del vaše rože. S Sugar Bunnyjem boste resnično uživali v 10 sladkih vibrirajočih funkcijah in ne boste niti dodali dekoracije! V razkošen mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, in ko želite začeti nekaj več, odpeljite svojega zajčka v kopalnico, je vodoodporen in potopen.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Logan Bendable G-Spot Vibrator Pink

    Še vedno iščete svojo g-točko ali jo že imate? Kakor koli že, ta vibrator vam bo služil za najboljšo stimulacijo tega čudežnega kraja. Ima popolno obliko, hkrati pa je čudovito prilagodljiv. Vibracije so koncentrirane na vrhuncu in so zasnovane v 10 različnih načinih. Doživite vrhunec g-penja!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta vibrator Jaima D, s katerim lahko zelo udobno in prijetno dosežete G-točko in skočite v vrtinec strasti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Dr. Rob 6 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj če bi poskusili s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in katerega vibracije upravlja daljinski upravljalnik? Zagotovo vam bo všeč visokokakovosten PVC material, ki je varen za telo, kot tudi čudovita pristna oblika tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Skin Rob za intimen ogled vašega doma!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bgood Classic Vibrator Purple

    Bodi dober s tem "bodi dober" vibratorjem iz Bswisha. Njen dizajn je večna klasika! Je eleganten, vodoodporen in vam ponuja 5 vznemirljivih funkcij. Dodajte isto stiskalnico in uživajte v živi hrani sami ali v pari.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gemuse The Banana 10 Speed Vibrating Veggie

    Ali skrbite za svoje zdravje in je sadje v vaši prehrani na prvem mestu? Mogoče je čas, da se ljubiš s svojim ljubljenim sadjem! Banano tokrat okusite nekoliko drugače kot z usti in namesto dobre doze vitaminov in mineralov uživajte v obremenitvi vznemirljivih vibracij in zdravih orgazmov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za točko G in vibrator za zajce v enem. Zahvaljujoč notranji žici se lahko poljubno nastavlja in nastavlja. Dva zmogljiva motorčka razvajata klitoris in G-točko s prijetnimi vibracijami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Čuten dotik in razdraženost na ravni po vaši izbiri? Luksuzni vibrator Je Joue Due bo poskrbel za vašo G-točko in klitoris ter ju prilagodili edinstvenim obrisom vašega telesa. Nato ga preostane le še združiti z aplikacijo in uživati v vznemirljivem drgetu, ki se bo počasi, a zanesljivo spremenil v omamno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Imate vprašanja o tem, kako spremljati svoje povprečne misije in neuslišane želje? Lahko rešiš tega zajca! Ponudil vam bo 5 vzorcev vibracij, ki jih imate povsod. Je nenavadno mehka, narejena iz silikona in se s pepelom dotika vseh pregrad. Poleg tega je tudi vodoodpornost in po zelo ugodni ceni, vendar ne čakajte in prosim.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Je vaša g-točka hrepenela po nečem bolj intenzivnem od običajnih vibracij? Blagovna znamka Blush prihaja s to vijolično igračo, ki nima le popolne oblike za ciljanje na g-točko, temveč se predvsem odlikuje s svojo priročno kroglico, skrito pod mehkim silikonom, ki bo intenzivno masirala vaš najbolj skrivni kraj užitka. Naj se G-žoga poigra z vašo G-točko!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Oh Oui Vibrator Turquoise

    Obožujete sadje in imate radi samo banane? Okusite to modro orgazmično banano, s katero bodo vaše sadne erotične fantazije dobile novo dimenzijo. Ta banana je več kot samo sadje, saj je opremljena z mini vibratorjem, ki ji daje dober sok. Živite zdravo in čutno hkrati!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v zajčjem slogu, ki misli tudi na klitoris, skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za treniranje medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelno modri vibrator s svilnato površino bo užitek za vaše oči in še posebej za vašo nožnico! Ima zelo razkošen vtis, saj je okrašena s čudovitimi bleščečimi kamni. Njegova oblika je čudovito ergonomska, zato se prilagaja vašim obrisom in vas bo navdušila s 7 načini vibriranja s 5 hitrostmi. Zabavajte se s tem okrašenim vibratorjem!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Gee Rose Gold

    Bi radi doživeli opojni orgazem G-točke? Gee je tukaj in nikoli ne bo lažje! Je polnilna in osredotočena natančno na G-točko, preko katere vam bo zagotovila globoko zadovoljujoče občutke. Njegova popolna ukrivljena oblika, ravna konica in gibljiv vrat bodo zadeli tisto občutljivo mesto in vam morda celo ponudili mokre orgazme, o katerih večina od nas samo sanja. Uživajte v močnih vibracijah, medtem ko sami raziskujete svoje telo ali se igrate v dvoje.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutni erotični pripomočki, ki so del tega, so najboljši za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se na primer v ta zvijač analni vibrator, ki vas bo globoko v sebi razveselil in zadovoljil želje, za katere morda niti niste vedeli.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Med njimi je ta prilagodljiv vibrator Eliza, ki se bo vedno držal v položaju, v katerem ga upognete.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 202 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.