×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 15 - 19,9 cm vaginalni

Elementi 193 do 224 od 233 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • You2Toys Glow in the Dark Wand

    Kakšen osupljiv sijaj! Pa ne samo to, tudi vznemirljiva stimulacija občutljivih mest ali utrujenih mišic kjerkoli na telesu! Vse to lahko dobite le z vibrirajočo glavo Glow in the Dark podjetja You2Toys. Ima edinstveno fluorescentno teksturo, ki sveti v temi in je vodoodporen, tako da ga lahko uporabljate pod vodo. Izpostavite ga svetlobi in se nato podajte na erotična raziskovanja s svojo novo najljubšo igračo.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta čudovito ukrivljen vibrator s premikajočo se masažno glavo se bo pametno osredotočil na vašo točko G, lahko pa ga uvedete tudi v prostato. Odkrijte njegovih 10 vibracijskih funkcij za vznemirljivo raznolikost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Iščete kvaliteten vibrator za svoje maksimalno zadovoljstvo? Ta iz Nu Sensuelle je popoln mojster! Lahko bi rekli, da ima dvojno osebnost, je nežen in ljubeč ugajalec, ki lahko z ukrivljeno glavo in skrbno izklesanimi glavniki ugodi G-točki ali klitorisu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Butterfly Kiss Rabbit Vibrator Pink

    Naj metuljček pristane na našem klitorisu in uživaj v popolni stimulaciji s to rožnato lepotico. Ta vibrator ima lepo obliko, ki hkrati skrbi za vašo točko G in klitoris. Njegov igriv videz, dva močna motorja in 30 načinov vibriranja poskrbijo za čutno vznemirljivo fuzijo, ki jo boste oboževali!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Joupie Orange

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni na področju visokokakovostnih družabnih iger! Tudi ta tanek vibrator z elegantnim dizajnom prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj ga s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko vzamete kamor koli, navdušeni pa boste nad njegovim hitrim vibriranjem. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je Skye, je prijetno tanka in prožna. Ne bo poskrbela le za notranji del vaše rože, temveč bo zahvaljujoč priročnim obešalnikom božala tudi klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Majhen in neverjetno močan! Ta izjemno prilagodljiv vibrator Mini Rabbit je odličen partner za dvojno stimulacijo. Prožni del z izstopajočo glavo bo intenzivno stimuliral notranji del vagine vse do močne G-točke, manjši trak pa bo s svojim razburljivim oklepom božal klitoris. Prepustite se moči dveh močnih motorjev in odkrijte orgazmične vrhunce!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Goodies Honey G-Spot Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša visokokakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem vibratorjem Honey z obliko za popolno in natančno stimulacijo G-točke. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    41,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Ali potrebujete vibrator, s katerim se boste zagotovo dobro počutili? Ta zajček iz kolekcije Cala Azul poskrbi tako za G-točko kot tudi za klitoris in je zagotovo pravi za vas. Njegov mehak luksuzni silikonski material se bo prijetno dotaknil vaših občutljivih mest, 10 načinov vibriranja pa vas bo popeljalo na vrhunec blaženosti, zato uživajte.
    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron bo vedno ob pravem času na pravem mestu, torej na tvoji G-točki! Ima posebno obliko za natančno ciljanje G-točke in njeno stimulacijo z vibracijami. V svojem domiselno oblikovanem ohišju skriva močan motor z 8 programi vibriranja in 5 stopnjami intenzivnosti. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glow in the Dark G-Spot

    Kakšen osupljiv sijaj! In ne samo to, tudi vznemirljiva stimulacija točke G! Vse to lahko dobite le z vibratorjem Glow in the Dark znamke You2Toys. Ima edinstveno fluorescentno teksturo, ki sveti v temi in je vodoodporen, tako da ga lahko uporabljate pod vodo. Izpostavite ga svetlobi in se nato podajte na erotična raziskovanja s svetlečim vibratorjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Na primer, zaljubite se v ta vibrator Jimmy K., katerega dva motorja vas bosta raztrgala znotraj in zunaj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's Slimline Rabbit Rechargeable Pink

    Še vedno ne morete izbrati? Če vas zanima naše mnenje, potem vsekakor priporočamo ta nežno roza vibrator za dvojno stimulacijo. Ima čudovito gomoljasto glavo, ki bo zadela vaše notranje erogene cone, manjša ukrivljena roka pa bo poskrbela za užitek klitorisa. Dva zmogljiva motorja vam ponujata 10 funkcij vibriranja, zato ne čakajte in si privoščite!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Le Wand Gee Purple

    Bi radi doživeli opojni orgazem G-točke? Joj, tukaj je in ne bo lažje! Je nasitna in osredotočena ravno na G-točko, preko katere vam bo zagotovila občutke globokega zadovoljstva. Njegova pepelnato ukrivljena oblika, ravna konica in gibljiv vrat bodo zadeli tisto občutljivo mesto in vam morda celo ponudili mokre orgazme, o katerih večina od nas samo sanja. Uživajte v močnih vibracijah, medtem ko sami raziskujete svoje telo ali se igrate v dvoje.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In ta tanek vibrator z elegantnim dizajnom prav tako prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas bo navdušil z eno dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag G-Spot Vibrator Black

    Natančen zadetek na tvoji G-točki! Ta črni silikonski vibrator ima domiselno oblikovano obliko, ki vam omogoča absolutno natančno ciljanje na točko G. Skriva močan motor in vam ponuja 10 načinov vibriranja, ki so prijetno tihi za diskretno uporabo. Imejte se radi na najbolj občutljivem mestu!

    57,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Doc Johnson in a Bag Rabbit Vibrator Black

    Ta kompaktni zajec vas zadene na vseh pravih mestih! Ima domiselno obliko za dvojno stimulacijo in skriva močan motor, ki bo namesto vas vibriral v 10 načinih. Je pa njegovo delovanje zelo tiho in zato njegova uporaba zelo diskretna. Izdelan je iz visokokakovostnega higienskega silikona in je zato popolnoma varen za telo.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Nalone Magic Stick Pink

    Ni pomembno, ali verjamete v magijo ali ne, ta čarobni vibrator vas bo vseeno očaral! Ima dva močna motorja, ki vas popeljeta na najvišji vrh doslej. Utripajoča točka na konici bo čutno dražila točko G, prožna zunanja ušesa pa se bodo osredotočila na klitoris. Izbirajte med 7 načini vibriranja in to počnite mirno tudi v kopalnici, Magic Stick je vodoodporen!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • FUN FACTORY Diva Dolphin Pink

    Edinstvena oblika vibratorja Diva Dolphin iz Fun Factorja bo pritegnila vaš pogled na prvi pogled. Že ob prvi uporabi vas bo navdušil njegov zmogljiv in zmogljiv motor, še hujše pa boste cenili tudi Battery + inteligentno tehnologijo polnjenja. Vse kar morate storiti je, da kupite hibridni komplet in nenadoma akumulatorski vibrator postane polnilni vibrator.

    119 €

    99 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Le Wand Gee Black

    Bi radi doživeli opojni orgazem G-točke? Gee je tukaj in nikoli ne bo lažje! Je polnilna in osredotočena natančno na G-točko, preko katere vam bo zagotovila globoko zadovoljujoče občutke. Njegova popolna ukrivljena oblika, ravna konica in gibljiv vrat bodo zadeli tisto občutljivo mesto in vam morda celo ponudili mokre orgazme, o katerih večina od nas samo sanja. Uživajte v močnih vibracijah, medtem ko sami raziskujete svoje telo ali se igrate v dvoje.

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Glow in the Dark Rabbit

    Kakšen osupljiv sijaj! Pa ne samo to, tudi vznemirljiva stimulacija točke G in klitorisa hkrati! Vse to lahko dobite le z vibratorjem Glow in the Dark znamke You2Toys. Ima edinstveno fluorescentno teksturo, ki sveti v temi in je vodoodporen, tako da ga lahko uporabljate pod vodo. Izpostavite ga svetlobi in se nato podajte na erotična raziskovanja s svetlečim vibratorjem.

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Treasure Hansel G-Spot Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Odkrijte zaklad, odkrijte najboljše orgazme, ki jih vaše telo zmore! Obstaja zbirka kakovostnih spolnih igračk Treasure, vključno s tem razburljivim vibratorjem Hansel. V sebi skriva zmogljiv motor, ki bo poskrbel za vaše užitke s 7 načini vibriranja, popolna oblika vibratorja pa bo prisluhnila vašim telesnim obrisom.

    87,90 €

    31,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Treasure Laurence Rabbit Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Odkrijte zaklad, odkrijte najboljše orgazme, ki jih vaše telo zmore! Obstaja zbirka visokokakovostnih spolnih igrač Treasure, vključno s tem razburljivim zajcem. Vsebuje 2 močna motorja, ki neodvisno vibrirata in skrbita za vaš klitoris in G-točko. Uživajte v dotiku medicinskega silikona in izbirajte med 7 načini vibriranja z različnimi stopnjami intenzivnosti.

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mystim Right on Ron eStim Vibrator Black

    Ron bo vedno ob pravem času na pravem mestu, torej na tvoji G-točki! Ima posebno obliko za natančno ciljanje G-točke in njeno stimulacijo z vibracijami ter neverjetno funkcijo elektrostimulacije. V svojem domiselno oblikovanem ohišju skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za trening medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v stilu zajca je močan in hkrati zelo tih. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    43,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Le Wand XO Rose Gold

    Zajahajte valove evforije in odkrijte orgazme, ki pretresejo vaše telo. Le Wand XO je edinstven dvomotorni polnilni vibrator, ki vas bo navdušil z zunanjo in notranjo stimulacijo hkrati. Njegova izbočena konica udobno doseže G-točko ali prostato, medtem ko se majhen teksturiran trak nasloni na klitoris ali presredek. Uživajte v močnih vibracijah, medtem ko sami raziskujete svoje telo ali se igrate v dvoje.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Robert 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj pa če bi preizkusili tega zdravnika, ki je prijetno realističen in vam ponuja 10 načinov vibriranja? Navdušeni boste nad neverjetno mehkim, revolucionarnim s platino utrjenim silikonskim materialom, kot tudi s čudovitim žilastim dizajnom tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Skin Roberta za intimen ogled vašega doma!

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Robert 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj pa če bi preizkusili tega zdravnika, ki je prijetno realističen in vam ponuja 10 načinov vibriranja? Navdušeni boste nad neverjetno mehkim, revolucionarnim s platino utrjenim silikonskim materialom, kot tudi s čudovitim žilastim dizajnom tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Skin Roberta za intimen ogled vašega doma!

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Brown

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj pa če bi preizkusili tega zdravnika, ki je prijetno realističen in vam ponuja 10 načinov vibriranja? Navdušeni boste nad neverjetno mehkim, revolucionarnim s platino utrjenim silikonskim materialom in gladko zasnovo Ultrasilk tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Preoblečite Steva za intimen ogled vašega doma!

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Priljubljeni vibrator za točko G je zdaj izpopolnjen! Poleg 10 edinstvenih funkcij vibriranja, ki bodo okrepile vašo stimulacijo in poskrbele, da boste blaženi točno tam, kjer je vaša G-točka, ga je mogoče polniti za dodatno udobje, njegov gumb za upravljanje pa spominja na čudovit dragulj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Soft Wave Vibrator

    Zmogljiv in trden vibrator v roza barvi s stimulacijskimi utori. Vibrator je izdelan iz PVC-ja s popolnoma gladko površino. Vibracije so nastavljive s kolesom, ki se nahaja na dnu vibratorja. Uživate lahko tako analno kot vaginalno.

    14,90 €

    9,90 €

    Ni na zalogi

  • Durex Intense Real Pleasure

    Očarljiv vibrator z močnimi, a tihimi vibracijami znane blagovne znamke Durex. Ima priročne kontrole z vrtenjem podnožja, tako da lahko kadar koli izberete natančno raven, ki jo najbolj želite. Njegova površina je izdelana iz unikatnega materiala mehkega na dotik, v katerega se bo vaša koža zaljubila na prvi dotik. Privoščite si prijetno družbo vibratorja Intense Real Pleasure sami ali s partnerjem.

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 193 do 224 od 233 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.