×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 15 - 19,9 cm vodoodporen

Elementi 97 do 128 od 148 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Se sprašujete, kaj lahko naredi tako očarljiva igrača? To ni dovolj! Panacea je robustno orodje z 2 zmogljivima motorjema s 7 načini vibracij in 3 hitrostmi. Njegova osnova ima roza-zlato barvo, LED luči in se lahko celo ogreje! Uživajte v dotiku mehkega silikona in uživajte v slastnem občutku orgazma!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products Arc G-Spot Vibrator Ice

    Arc ima močan motor, mehko bučko z grebenom, ki stimulira klitoris in ukrivljen ročaj, ki ga lahko dosežete, kar vam pomaga pri raziskovanju in odkrivanju popolne točke.

    129 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Sugar Bunny

    Rožnata ušesa z 2 zmogljivima motorjema, ki božata notranji in zunanji del vaše rože. S Sugar Bunnyjem boste resnično uživali v 10 sladkih vibrirajočih funkcijah in ne boste niti dodali dekoracije! V razkošen mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, in ko želite začeti nekaj več, odpeljite svojega zajčka v kopalnico, je vodoodporen in potopen.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrator za točko G in vibrator za zajce v enem. Zahvaljujoč notranji žici se lahko poljubno nastavlja in nastavlja. Dva zmogljiva motorčka razvajata klitoris in G-točko s prijetnimi vibracijami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Pink

    Silikonski model Satisfyer Twirling Joy stimulira vse erogene stožce, kot so klitoris, vratna vretenca ali bradavice, s pomočjo navzkrižnih vibracij. Vibracije je mogoče spremljati prek nadzornih plošč ali aplikacij Satisfyer Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gemuse The Banana 10 Speed Vibrating Veggie

    Ali skrbite za svoje zdravje in je sadje v vaši prehrani na prvem mestu? Mogoče je čas, da se ljubiš s svojim ljubljenim sadjem! Banano tokrat okusite nekoliko drugače kot z usti in namesto dobre doze vitaminov in mineralov uživajte v obremenitvi vznemirljivih vibracij in zdravih orgazmov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dark Desires Regina Squirming Vibrator Black

    Ali veste, kako zadovoljiti žensko? Zbirka igrač Dark Desires vam bo povedala. Čutni erotični pripomočki, ki so del tega, so najboljši za raziskovanje fantazij in iskanje zakladov v deželi samoljubja. Zaljubite se na primer v ta zvijač analni vibrator, ki vas bo globoko v sebi razveselil in zadovoljil želje, za katere morda niti niste vedeli.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Bendable Vibrator Eliza Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Med njimi je ta prilagodljiv vibrator Eliza, ki se bo vedno držal v položaju, v katerem ga upognete.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Čuten dotik in razdraženost na ravni po vaši izbiri? Luksuzni vibrator Je Joue Due bo poskrbel za vašo G-točko in klitoris ter ju prilagodili edinstvenim obrisom vašega telesa. Nato ga preostane le še združiti z aplikacijo in uživati v vznemirljivem drgetu, ki se bo počasi, a zanesljivo spremenil v omamno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Ti vključujejo ta vibrator s presenetljivim trikom v rokavu - premično stimulacijsko kroglo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Imate vprašanja o tem, kako spremljati svoje povprečne misije in neuslišane želje? Lahko rešiš tega zajca! Ponudil vam bo 5 vzorcev vibracij, ki jih imate povsod. Je nenavadno mehka, narejena iz silikona in se s pepelom dotika vseh pregrad. Poleg tega je tudi vodoodpornost in po zelo ugodni ceni, vendar ne čakajte in prosim.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Violet Dusk

    Ali boste sprejeli izziv in izkusili neverjetne prednosti nove generacije legendarnega vibratorja za prostato Loki Wave 2? Če je tako, se lahko veselite še več fleksibilnosti in 2 močnih motorjev, ki bosta uresničila sanje vseh, ki želite doživeti dolge in intenzivne orgazme. Igrajte se z njim sami ali s svojim nasprotnikom in odklenite vznemirljive nove skrivnosti svojega telesa.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    Je vaša g-točka hrepenela po nečem bolj intenzivnem od običajnih vibracij? Blagovna znamka Blush prihaja s to vijolično igračo, ki nima le popolne oblike za ciljanje na g-točko, temveč se predvsem odlikuje s svojo priročno kroglico, skrito pod mehkim silikonom, ki bo intenzivno masirala vaš najbolj skrivni kraj užitka. Naj se G-žoga poigra z vašo G-točko!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Potopite se v moč opojnih vibracij te priročne masažne glave Cala Azul! Njegova oblika in velikost sta idealni za dom in potovanje in vam bosta pomagala ne le pri razvajanju občutljivih intimnih predelov, temveč tudi pri masaži utrujenih mišic po celem telesu. Izberite svojega najljubšega med 10 načini vibriranja in uporabite glavo v postelji ali celo v kadi, saj je vodoodporna!

    68,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jopen Pave Vivian Luxurious Silicone Adorned with Crystals

    Pastelno modri vibrator s svilnato površino bo užitek za vaše oči in še posebej za vašo nožnico! Ima zelo razkošen vtis, saj je okrašena s čudovitimi bleščečimi kamni. Njegova oblika je čudovito ergonomska, zato se prilagaja vašim obrisom in vas bo navdušila s 7 načini vibriranja s 5 hitrostmi. Zabavajte se s tem okrašenim vibratorjem!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite poskusiti nekaj novega in popestriti svoje ljubezenske igre v dvoje? Preizkusite ta priročen vibrator! Zasnovan je za udobno nošenje med seksom, kjer bo hkrati stimuliral klitoris in G-točko. Seveda bo na svoj račun prišel tudi penis, ki bo prav tako čutil tresljaje. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in dosežete skupni vrh.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Twirling Delight Berry

    Prsi, klitoris ali bradavice - ozka konica modela Twirling Delight s svojimi krožečimi vibracijami vedno zadene točno na točke vašega užitka. Zahvaljujoč higienskemu nastavku je tudi idealen sopotnik na potovanju.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Jazzie Pink

    Iščete kakovost po razumni ceni? Fun Factory je vodilni, ko gre za kakovostne spolne igrače! In tudi ta klasični vibrator z elegantnimi oblinami prihaja iz njihove delavnice. Zagotovo vas ne bo razočaral, saj s svojim tankim in kompaktnim ohišjem lahko gre kamorkoli in vas razveseli z dih jemajočo hitrostjo vibriranja. Vrhunski medicinski silikon in močan motor, to je kombinacija, ki vas bo spravila na kolena!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Emerald Love Luxurious G-Spot Vibe

    Želite uživati v okusni in kakovostni erotični igrači? Ne zamudite očarljive kolekcije Emerald Love, ki vsebuje seksi pripomočke v čudovitem dizajnu, ki vam bodo všeč! Ta čudovito ukrivljen vibrator s premikajočo se masažno glavo se bo pametno osredotočil na vašo točko G, lahko pa ga uvedete tudi v prostato. Odkrijte njegovih 10 vibracijskih funkcij za vznemirljivo raznolikost.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Tip Vibrator Verona Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Med njimi je ta Alexandra vibrator s tankim in natančnim koncem, s katerim boste pobožali vse občutljive točke. Izbirajte med 3 različnimi silikonskimi rokavi za konico in 10 frekvencami vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Na primer, zaljubite se v ta vibrator Jimmy K., katerega dva motorja vas bosta raztrgala znotraj in zunaj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Geminii XLR8 Vibe Turquoise

    Iščete kvaliteten vibrator za svoje maksimalno zadovoljstvo? Ta iz Nu Sensuelle je popoln mojster! Lahko bi rekli, da ima dvojno osebnost, je nežen in ljubeč ugajalec, ki lahko z ukrivljeno glavo in skrbno izklesanimi glavniki ugodi G-točki ali klitorisu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Steve 7 Inch Vibrating Dildo Beige

    Pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Zakaj ne bi preizkusili tega zdravnika, ki je prijetno realističen in vam ponuja 10 načinov vibriranja? Presenečeni boste nad neverjetno mehkim, revolucionarnim s platino utrjenim silikonskim materialom in gladko zasnovo Ultrasilk tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Oblecite Steva za intimen ogled vašega doma!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Majhen in neverjetno močan! Ta izjemno prilagodljiv vibrator Mini Rabbit je odličen partner za dvojno stimulacijo. Prožni del z izstopajočo glavo bo intenzivno stimuliral notranji del vagine vse do močne G-točke, manjši trak pa bo s svojim razburljivim oklepom božal klitoris. Prepustite se moči dveh močnih motorjev in odkrijte orgazmične vrhunce!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Mystim Right on Ron Vibrator Rose

    Ron bo vedno ob pravem času na pravem mestu, torej na tvoji G-točki! Ima posebno obliko za natančno ciljanje G-točke in njeno stimulacijo z vibracijami. V svojem domiselno oblikovanem ohišju skriva močan motor z 8 programi vibriranja in 5 stopnjami intenzivnosti. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cala Azul Martina Rabbit Vibrator

    Ali potrebujete vibrator, s katerim se boste zagotovo dobro počutili? Ta zajček iz kolekcije Cala Azul poskrbi tako za G-točko kot tudi za klitoris in je zagotovo pravi za vas. Njegov mehak luksuzni silikonski material se bo prijetno dotaknil vaših občutljivih mest, 10 načinov vibriranja pa vas bo popeljalo na vrhunec blaženosti, zato uživajte.
    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glow in the Dark G-Spot

    Kakšen osupljiv sijaj! In ne samo to, tudi vznemirljiva stimulacija točke G! Vse to lahko dobite le z vibratorjem Glow in the Dark znamke You2Toys. Ima edinstveno fluorescentno teksturo, ki sveti v temi in je vodoodporen, tako da ga lahko uporabljate pod vodo. Izpostavite ga svetlobi in se nato podajte na erotična raziskovanja s svetlečim vibratorjem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Glow in the Dark Wand

    Kakšen osupljiv sijaj! Pa ne samo to, tudi vznemirljiva stimulacija občutljivih mest ali utrujenih mišic kjerkoli na telesu! Vse to lahko dobite le z vibrirajočo glavo Glow in the Dark podjetja You2Toys. Ima edinstveno fluorescentno teksturo, ki sveti v temi in je vodoodporen, tako da ga lahko uporabljate pod vodo. Izpostavite ga svetlobi in se nato podajte na erotična raziskovanja s svojo novo najljubšo igračo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Magic Stick Pink

    Ni pomembno, ali verjamete v magijo ali ne, ta čarobni vibrator vas bo vseeno očaral! Ima dva močna motorja, ki vas popeljeta na najvišji vrh doslej. Utripajoča točka na konici bo čutno dražila točko G, prožna zunanja ušesa pa se bodo osredotočila na klitoris. Izbirajte med 7 načini vibriranja in to počnite mirno tudi v kopalnici, Magic Stick je vodoodporen!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Priljubljeni vibrator za točko G je zdaj izpopolnjen! Poleg 10 edinstvenih funkcij vibriranja, ki bodo okrepile vašo stimulacijo in poskrbele, da boste blaženi točno tam, kjer je vaša G-točka, ga je mogoče polniti za dodatno udobje, njegov gumb za upravljanje pa spominja na čudovit dragulj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hop Hop Bob Vibrator Fuchsia

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v stilu zajca je močan in hkrati zelo tih. In ko mu zmanjka moči, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 148 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.