×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 20 - 24,9 cm dvojna stimulacija

Elementi 33 do 64 od 128 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Se podajate v svet erotičnih igrač in iščete prave pomočnike? Preizkusite GoPower, najbolj zasvojljive igrače na trgu! Med njimi je Jamie, vibrator v zajčjem slogu z edinstveno funkcijo udarca v 5 načinih in 10 stopnjami intenzivnega vibriranja. Ima realističen dizajn in močno črno telo, kar je super erotična kombinacija, ki bo uresničila vse vaše erotične sanje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Že dolgo je znano, da je številka 3 čarobna in čarobna in s tem vibratorjem Revolution Hera bo prišlo do trojne stimulacije! Je čudovito fleksibilen in pripravljen hkrati ugoditi vaši točki g, analu in klitorisu. Uživajte v mehkobi kakovostnega silikona, moči natančno usmerjenih vibracij in nezemeljskem užitku skozi edinstveno trojno stimulacijo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Se vam zdi, da včasih želite več, kot ponujajo tudi najboljše spolne igrače? Torej je ta edinstvena novica samo za vas! Popoln je za vsako priložnost, saj ima 3 močne neodvisne motorje in boste lahko izbrali eno ali več funkcij hkrati. Berite naprej in odkrijte 3 načine tega pripomočka, ki se jih ne boste nikoli naveličali!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys 2 Function Bendable Licking Vibe Purple

    Dajalec užitka s funkcijo lizanja.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration White

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta luksuzni vibrator, katerega prednost je funkcija čutne navezanosti in bo stimuliral tudi vaš klitoris. Tako enostavno mu bo podleči!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnem vibratorju in hrepenite po vznemirljivih vibracijah? Spoznajte Austina! Njegova očarljiva pristna oblika vas bo popolnoma očarala in kaj več, ko začnete odkrivati 20 načinov vibriranja. Poleg tega bo Austin zaradi krajše naramnice božal vaš klitoris, moč tresljajev pa lahko določite preko daljinskega upravljalnika. Vibrator pritrdite s končnim priseskom na gladko površino in uživajte v prostoročni vožnji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Real Body Magic Ram

    Iščete nekaj res pristnega? Ta realističen penis z realističnimi funkcijami naprej in nazaj vas bo navdušil! Njegova elektromagnetna tehnologija je njegovo skrivno orožje, material TPE pa je zanesljivo podoben človeški koži. Dotaknite se ga in nenadoma ga boste želeli povabiti k sebi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj ter bo zaradi svoje oblike odlično ciljal na vse erogene cone. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Bruno Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Bruno, cenovno ugoden vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Konica za stimulacijo točke G je prijetne teksture in pametno ukrivljena. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredi nekaj zase in povabi svojega razburljivega prijatelja Bruna v svojo spalnico!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Vibrator v zajčjem slogu z večstopenjskimi vibracijami. Stimulativni utori in značilen želod zagotavljajo največji užitek. Priseska pomeni, da je mogoča prostoročna zabava in da je igrača združljiva tudi z pasovi. Bunny Deluxe je vodoodporen in se zato lahko uporablja v kadi ali prhanju.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ta očarljivi zajček bo s svojim genialno ukrivljenim in zaobljenim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Sprašujete se, kako bi lahko dosegli popoln užitek? Odgovor je preprost – stimulirajte obe vaši občutljivi predeli hkrati. Pri tem bo idealen pomočnik Jazz Rabbit vibrator, ki bo s krajšo roko božal tako notranji del nožnice kot zunanji klitoris. Ne hočeš samo nečesa, hočeš vse!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Popoln zajček za draženje vseh občutljivih mest na telesu. Njegova glava se čutno vrti na 8 različnih nivojih, s čimer natančno in intenzivno stimulira točko g. Obešalnik, usmerjen proti klitorisu, vas bo navdušil s svojimi vibracijami in raj užitkov bo nenadoma na dosegu roke.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite zadovoljiti vse občutljive točke na svoji roži? Naj ga okusi ta zajček! Neutrudno bo potiskalo, kroglice pod želodom se bodo vrtele in manjši obešalnik bo vznemirljivo vibriral na vašem klitorisu. Rožnati First Suchter vas bo v orgazmičnih rokah popeljal do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dve zmogljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave spodbujata tako točko G kot klitoris. To prijetno masažo dopolnjujejo funkcije ogrevanja, zahvaljujoč katerih se lahko ta vibrator z nadzorom aplikacije segreje do 39 stopinj Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    S tem luksuznim vibratorjem prestižne znamke Lelo sprostite naval navdušenja in kasnejšega užitka! Kaj ga dela tako neverjetnega? Ima možnost premikanja "pridi sem" in tudi 12 močnih načinov vibracij. Zaljubite se v njegov izjemno gladek silikon in doživite orgazmično nevihto z INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Toda velikost je pomembna? JAZ! Od Lady Bi iz Fun Factory bi uživali na najboljših mestih na svetu, v mokrem zraku, ki bo bolj verjetno kot kdajkoli prej, bo Lady Bi prišla do vašega najbolj privlačnega mesta na vratih in ne bo mogla izbirati. biti preprost in preprost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Kjer se končajo zavore, se začne trojna stimulacija! Ta vibrator vas bo popeljal v kraljestvo užitka s pomočjo potiskov, stimulacije klitorisa in analnih kroglic. Vsebuje 3 motorčke in vrtljive kroglice. Izbirajte med 3 hitrostmi, zaljubite se v 10 načinov vibriranja in se prepustite razvajanju na tri načine!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Ali trpite zaradi hladne samote? Vibrator Cornelius jo nadomesti z vznemirljivo vročino. Njegova glava ima edinstveno sposobnost, da se segreje na neverjetnih 48 °C. Poleg tega imate tudi genialno obliko za ciljanje na G-točko in bodite pozorni na klitoris. Naj se vaša vagina dobesedno vname od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Date Night Set

    Popolna dva za oba! Uživajte v najkakovostnejših funkcijah vibratorja in dodajte vibrirni obroč Pivot. Ta ekskluzivni darilni komplet se uporablja za kar najbolje izkoristiti predigro in seks. Preverite svoje strasti in želje!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Felix Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Felix, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Felixa v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam nudi najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke in dražijo tresljaje zmogljivega motorja s hitrostjo do 10.000 vrt./min. Želite samo tako priročno, razkošno in čedno igračo! Https: //www.youtube.com/watch? V = 7MjSunBymv4

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zaenkrat še nimate izkušenj z vibratorji in bi želeli igračo, ki vas bo navdušila kot legendarni zajec iz Sex and the City? First Rabbit je idealna blagovna znamka! Poleg vibracij za vaš biser se užitek, imenovan klitoris, tudi valovi v dvosmernih rotacijah. Zaljubi se prvič!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Popoln zajček za dražbo vseh živahnih mest na telesu. Njegova glava se nežno vrti na 8 različnih ravneh, s porjavelostjo in intenzivno točko dražljaja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 128 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.