×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 20 - 24,9 cm vijolična

Elementi 65 do 95 od 95 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Dame, še nimate izbire? Dajte temu vijoličnemu šiku, ki je bil ustvarjen, da ugaja vaši točki g in klitorisu hkrati. Vključuje 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem in ponuja 10 načinov vibracij in 6 hitrosti. Pridite odkrijte podrobnosti in se zaljubite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Ko vzamete ta vibrator v roko, boste prijetno presenečeni nad njegovo ergonomsko obliko in popolno mehkobo visokokakovostnega silikonskega materiala. Zasnovan je bil natančno tako, da se popolnoma prilega roki in cilja tako na notranji kot na zunanji del ženskih intimnih delov. Hkrati bo spodbudil točko G in klitoris ter vas strastno popeljal do neverjetnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam ponuja najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoči na najbolj občutljive točke in jih draži z tresljaji močnega motorja z vrtljaji do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in čedno igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Benty Vibe Silicone Purple

    Po čem trenutno hrepenite? Je to povezava s seboj, s svojim telesom in erotično stimulacijo? Pri vsem tem vam bo v pomoč priročen in ergonomsko oblikovan vibrator Benty z mehkim in kakovostnim silikonskim ohišjem. Njegova zaobljena konica je nekoliko večja od telesa in je prav tako ukrivljena, tako da odlično cilja na točko G in vas opojno stimulira. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in si privoščite orgazmično zadovoljstvo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše občutljive notranje predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Purple

    Toda včasih hrepenite po nežnih vibracijah, drugič po močnih tokovih koristi? Louver je vibrator z 10 funkcijami vibriranja, ki omogoča oboje. Poleg tega ima praktičen ergonomski ročaj in mehko silikonsko ohišje s polrealističnim utripom in teksturo za prijetno izkušnjo. Uživajte v njem sami ali odkrijte njegove funkcije vibriranja v pari.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vašim letom in vam ponuja najnatančnejšo stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke na sredini ceste od tresljajev močnega motorja od vrtljajev do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in lično igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nilo Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Nilo bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponuja vam vrtljivo konico z 10 funkcijami G-točke in 10 + 10 funkcijami vibracij za G-točko in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tako srčkan in tako učinkovit hkrati. Fane vam bo v parado popeljal celotno vagino, pokazal vašemu klitorisu in točki g moč svojih 10 načinov vibriranja in ne boste imeli druge izbire, kot da dobesedno kričite pod vplivom najmočnejših orgazmov vseh časov. Tako prijazen je, tako mehak, srčkan in mehak, ga hočeš? Ja seveda!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Si želite samo najboljše zase? G-Flutter je vroč kandidat za vašega novega poznavalca! Ima edinstveno funkcijo napihovanja in seveda tudi vibrira in obešalnik se bo osredotočil tudi na vaš klitoris. Odkrijte orgazmično ekstazo s to moderno in visokokakovostno igračo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Newman Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Newman, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno obliko, da udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite vznemirljivega prijatelja Newmana v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Se želite počutiti kot zaspana princesa? Vibrator Princess Butterfly vam bo dal ta občutek! Užival bo v notranjem delu nožnice, pa tudi v klitorisu in njegovi okolici, saj bo tu pristal metulj, ki vsebuje enega od 2 močnih vibrirajočih motorjev. Izbirajte med 3 + 10 vibrirajočimi nastavitvami in načini ter odkrijte vzvišeno vznemirljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate o čudoviti stimulaciji svojih občutljivih mest? Ta osupljivi vibrator znamke Pretty Love skrbi za vas z 2 priročnima funkcijama. Njegovo prožno telo ima vznemirljivo funkcijo "pridi sem", ki bo natančno in intenzivno stimulirala točko G. Poleg tega vibrator poskrbi tudi za klitoris in vam ponuja 14 opojnih funkcij vibriranja. Zaljubite se v dotik mehkega silikona in se prepustite prijetnim občutkom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Tako lepa in tako priročna! Očarljiv vijolični bršljan znamke ToyJoy je čudovito mehak in prijeten na dotik. Zaradi svojih priročnih funkcij je pripravljen izpolniti vaše želje in maksimalno spodbuditi vašo strast! Njegova čudovita oblika bo razumela razmerja vašega telesa in vas pripeljala do najboljšega orgazma.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Stoss Stange Purple

    Vam je všeč ta vijolični šik? Nič čudnega, to je res odlična igrača za pogled! Kaj pa te lastnosti! Ne more samo čutno vibrirati, ampak tudi navdušiti! Poleg tega bo poskrbel za vaš klitoris zahvaljujoč priročnim zajčjim ušesom na zunanji strani ramen. Znova in znova uživajte v 3 stopnjah udarne funkcije v konici vibratorja!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodoodporna shikula za vsestranski užitek! Všeč vam bo dotik njegovega mehkega silikona kot njegov luksuzni videz in dih jemajoče zmogljivosti. V raj vas bo popeljal s svojo prefinjeno obliko in predvsem 15 načini vibriranja, ki bodo hkrati božali nožnico, G-točko in klitoris. Prepustite se moči 3 motorjev in uživajte v neverjetnih orgazmičnih izkušnjah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamlja vas z intenzivno stimulacijo točke g z masažo pulzirajočih valov gor in dol pri 3 hitrostih ter z vibracijami, ki bodo ciljno stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Melanie Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Melanie, vibrator z neverjetno 4-načinsko potisno funkcijo! Poleg tega lahko tudi vibrira (12 funkcij), trak z mehkimi jezički pa bo božal vaš klitoris. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojo vznemirljivo prijateljico Melanio v svojo spalnico!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Opija vas z intenzivno stimulacijo točke g preko pulzirajoče tlačilke ter z vibracijami, ki bodo ciljno stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto blaženo veselje? Samo s tem osupljivim in popolnoma ukrivljenim vibratorjem znamke Javid z neverjetnimi funkcijami! Preizkusite 10 načinov vibriranja v konici, ki cilja na G-točko, 10 načinov pulzirajočega tapkanja po strateško postavljeni točki na telesu vibratorja in ne pozabite na 10 načinov vibriranja v prožni roki za stimulacijo klitorisa.

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Vive Ring Rabbit za ponovno polnjenje bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponuja vam edinstven prstan, vgrajen v gladek silikonski etui, ki se premika gor in dol, kar povzroča nedvomno vznemirljivo stimulacijo. Prstan vas bo razveselil z 10 hitrimi načini, v 10 načinih pa ne boste zamudili vaših najljubših vibriranja. Spustite se in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Samo s tem vibratorjem boste doživeli dih jemajočo stimulacijo, ki ji ni para! Njegova ekskluzivna oblika vam omogoča prijetno izkušnjo z vsakim dotikom, njegova oblika pa natančno ve, kje je G-točka. In kar je najboljše – gibanje traku za stimulacijo klitorisa s 4 načini. Zaprite oči in uživajte v 12 načinih vibriranja in tanjših grebenih na vašem biseru užitka!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Sliper Rabbit Vibe Silicone Purple

    Po čem zdaj hrepenite? Je to povezava s seboj, s svojim telesom in erotično stimulacijo? Pri vsem tem vam bo v pomoč ergonomsko oblikovan vibrator Sliper z mehkim in kakovostnim silikonskim etuijem.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Maverdick Silicone Vibe Purple

    Kako zagotoviti popoln orgazem? Na primer Maverdick, vibrator za spreminjanje oblike, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj. Njegov ergonomski ročaj se udobno prilega vašim letom in zagotovo vam bo všeč dotik visokokakovostnega silikonskega etuija. Izbirajte med 10 načini vibriranja od nežnega do najvišje intenzivnosti!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikoli prej ni bilo tukaj, vibracije in napihljive funkcije v enem čudovitem roza vibratorju Pretty Love! Ta novi edinstveni vibrator ima dve točki vibriranja in funkcijo napihovanja, zahvaljujoč kateri vas bo popolnoma napolnil z užitkom. Zato uživajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Chubby Fun Vibe

    Ali hočeš vse ali nič? Chubby vas bo odlično napolnil in s svojimi dimenzijami navdušil vašo požrešno maternico. Zasnovan je bil glede na to, kar je ženskam najbolj všeč. Ustvarjen je bil za izpolnjevanje želja! Zato mu zaupajte svoje strasti, on to zna narediti.

    30,90 €

    16,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Paloqueth G-Spot Vibrator with Powerful Vibrations Purple

    Kakšna je tvoja točka G? Ali veste, kje je in kako se z njim igrati? Ne glede na vaš odgovor je ta vibrator pravi za vašo točko G. Ima popolno obliko s prožnim čebulastim koncem. Popolnoma poiščite točko G, ciljajte nanjo in jo božajte! Zato zgrabite dolgo ročico in enkrat za vselej spremenite svoje ljubezensko življenje!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Vibe Couture Rabbit Esquire purple

    Vam vibracije niso dovolj? Preizkusite rotacijo! Ta čudoviti zajček vam bo omogočil divjo vožnjo za še bolj divji orgazem. Funkcija vrtenja bo razdražila vašo točko G in stimulator klitorisa z ušesi. Všeč mi bo vaša pizda 7 stopenj vibracij. Še več, uživate lahko tudi v kopeli ali prhanju, saj je Rabbit Esquire vodoodporen!

    109 €

    68,90 €

    Ni na zalogi

  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Vsako telo je drugačno in da bi imel vibrator, ki ustreza vsem, bi moral biti bolj prilagodljiv, tako kot Flex Bi! Ima dolgo tekočo strukturo, tako da ga zlahka najdete na kateri koli točki in usmerite svoje telo na telo. Vnesite točko G ali A in tudi klitoris ali danko.

    139 €

    87,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 65 do 95 od 95 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.