×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 20 - 24,9 cm

Elementi 33 do 59 od 59 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • You2Toys Prostate Massager

    Naj se ta stimulator vrti v vašem anusu, se igra z vašo prostato in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Long John Skin

    Long Johny ali dolgi Jan je nepremočljiva bodica dolga 20 cm! Pustite ga, da lebdi v vašem anusu ali vagini in dodajte čim več moči. Ponuja vam 3 hitrosti prenapetosti in 7 hitrosti vibracij!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream King Cock 8" Vibrating Cock 20cm

    Najbolj realističen vibrator, kar jih je svet kdaj videl! Vsaka žila, vsaka kožna guba, vsaka guba, čisto vse je ročno modelirano natančno tako, da v končnici povsem pristno ustreza realnosti. Uživajte v ameriški kakovosti, ki jo zagotavlja blagovna znamka Pipedream, in dodajte vzdušje svojim razburljivim igram.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Petting Hippo

    Hip, Hippo, hura! Ta dobro uglašen posteljni spremljevalec komaj čaka, da se s svojim radovednim gobcem odpravi raziskovat vaše najbolj občutljivo mesto. Njegovih 12 vznemirljivih programov vibriranja, čutno nagnjena voluminozna konica in prožno telo so tudi dober razlog za vas, saj ta ljubki vibrator za točko G stimulira vaše svetišče kot noben drug. Njegov praktičen varovalni obroč z vgrajeno nadzorno ploščo vam omogoča intuitivno izbiro vaše najljubše vrste vibracij s pritiskom na gumb, medtem ko tega divjega "povodnega konja" držite pod nadzorom - tudi med posebej mokrimi zabavami.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shequ Austin Double Dildo with 20 Vibration Modes Skin

    Sanjate o realističnem vibratorju in hrepenite po vznemirljivih vibracijah? Spoznajte Austina! Njegova očarljiva pristna oblika vas bo popolnoma očarala in kaj več, ko začnete odkrivati 20 načinov vibriranja. Poleg tega bo Austin zaradi krajše naramnice božal vaš klitoris, moč tresljajev pa lahko določite preko daljinskega upravljalnika. Vibrator pritrdite s končnim priseskom na gladko površino in uživajte v prostoročni vožnji.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Vibrator Vibe Therapy Sutra Purple je neverjeten izjemno tih vibrator za ženske s tremi dražečimi izboklinami, ki se nahajajo na telesu vibratorja. Njegova ukrivljena konica bo udobno dosegla točko G in jo bo neverjetno stimulirala, dokler ne boste dosegli eksplozivnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Naj se vaše sanje uresničijo in podlegajte temu vibratorju z genialnim zaključkom svetovno znane blagovne znamke Doc Johnson. Mnoge ženske so že odkrile njegove lastnosti, zato se lahko Lucid Dream pohvali z več nagradami, zdaj pa lahko tudi vi izkusite, kako je, ko vaša G-točka uživa intenzivno stimulacijo zaradi ergonomske oblike igrače. Lucid Dream vam bo ponudil res močne tresljaje, ki delujejo predvsem v konici, ki jo lahko neprestano nastavljate z vrtljivim gumbom na ročaju. Dame, pustite, da vaša točka G navija od navdušenja in gospodje, ne obupajte, ta vibrator se lahko zaradi svoje oblike igra z vašo prostato.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi sposobnostmi, ki bo povečalo vaš intimni užitek. Njena seksi realistična oblika v podobno majhnih žilah in izrazit želod vas bosta skupaj z dolgo dolžino navdala s poželenjem. Uživali boste tako v močnih vibracijah kot v prijetnem silikonu, iz katerega je igrača narejena.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Sprašujete se, kako bi lahko dosegli popoln užitek? Odgovor je preprost – stimulirajte obe vaši občutljivi predeli hkrati. Pri tem bo idealen pomočnik Jazz Rabbit vibrator, ki bo s krajšo roko božal tako notranji del nožnice kot zunanji klitoris. Ne hočeš samo nečesa, hočeš vse!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite zadovoljiti vse občutljive točke na svoji roži? Naj ga okusi ta zajček! Neutrudno bo potiskalo, kroglice pod želodom se bodo vrtele in manjši obešalnik bo vznemirljivo vibriral na vašem klitorisu. Rožnati First Suchter vas bo v orgazmičnih rokah popeljal do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja nežno globoko stimulacijo točke A.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    Satisfyer A-Mazing 2 iz silikona zagotavlja izjemno globoko stimulacijo točke A. Vibrator s stimulativno žlebljeno strukturo vas bo razvajal z 2 motorjema z ergonomsko ravno gredjo in ozko, fleksibilno konico.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zaenkrat še nimate izkušenj z vibratorji in bi želeli igračo, ki vas bo navdušila kot legendarni zajec iz Sex and the City? First Rabbit je idealna blagovna znamka! Poleg vibracij za vaš biser se užitek, imenovan klitoris, tudi valovi v dvosmernih rotacijah. Zaljubi se prvič!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Pustite, da vas razsvetlijo zlata barva in vznemirljive lastnosti tega čudovitega vibratorja! Njegov dizajn je lepo pristen in njegovo telo je rahlo ukrivljeno. Ponaša se z realistično izdelavo, podrobnimi žilami in značilnim želodom. Vendar pa so vibracije končnega kolesa najboljše. Odkrijte, kaj zmore ta zlati čeden moški.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bThrilled Wand Vibrator Green-Blue

    Bswish vam prinaša resnično močno masažno glavo, ki zagotavlja pravo vznemirjenje, nepozaben užitek in neskončen orgazem. Všeč vam bo tudi Bswish bThrilled Wand zaradi svoje svilnate mehkobe, saj je narejen iz prvovrstnega in telesu varnega silikona. 5 vibracijskih shem vam ponuja izbiro glede na vaše trenutne potrebe in neskončne možnosti užitka bodo prebudile vašo domišljijo.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Webb Black

    Ali želite pokazati kožo intenzivnih koristi in njihove občutljive orgazme? Iščete igro, ki vam bo zaspala. Spletni vibrator Pretty Love ima dobro premišljeno obliko in kratko, odlično konico, kot je klitoris. V mehkem silikonskem grelniku so nape 2 sposobne 12 vibracij. Naj vaše fantazije zaživijo in sprostite svoje telo in um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Ali ste vedeli, da G-točka ni edino mesto v ženskem telesu, ki ženske spodbuja k nezemeljskim orgazmom? Obstaja tudi točka A, ki se nahaja tudi v nožnici, ta vibrator pa je zasnovan tako, da jo neposredno stimulira. Poleg tega v šov ponese točko G in obljublja res intenzivne orgazmične izkušnje. Odkrijte ves orgazmični potencial, ki se skriva v vas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer A-Mazing 1 Berry

    Z 2 zmogljivima motorjema, ukrivljeno, ergonomsko obliko in ozko, fleksibilno konico Satisfyer A-Mazing razvaja 1 točko A in zagotavlja nenavadno globoko stimulacijo. Silikonska površina je še posebej prožna.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Ali hrepeniš po popolni g-točki in stimulaciji klitorisa hkrati? Omg in kdo ne? Ta selfie vibrator je tukaj, da vam ponudi prav takšno uslugo. Je čudovito prilagodljiv in v mehkem silikonskem ohišju skriva 2 motorja z 10 načini vibriranja za popoln užitek. Poleg tega je vodoodporen, zato ga ne oklevajte, da ga vzamete s seboj v kopel!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Webb Purple

    Želite izvedeti skrivnosti intenzivnega užitka in dih jemajočih orgazmov? Gledate igračo, ki vas bo popeljala do njih. Webb vibrator iz Pretty Love ima premišljeno obliko in hkrati zadene tako točko g kot klitoris. V mehkem silikonskem ohišju skriva 2 zmogljiva motorja z 12 načini vibracij. Naj vaše fantazije zaživijo in zadovoljite svoje telo in um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Purple

    Klasični veliki vibrator iz kolekcije Get Real iz ToyJoy je kakovostno orodje z neverjetnimi osebnostmi, ki bo izboljšalo vaše intimne prednosti. To je realistična podoba v podobnih žilah in odraža željo, ki jo potrebujete, skupaj z dolgo dolžino ljubezni. Uporabili so tudi pri otekanju vibracij, kot je sprejemljiv silikon, iz katerega je igralec izrezan.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Ko vzamete ta vibrator v roko, boste prijetno presenečeni nad njegovo ergonomsko obliko in popolno mehkobo visokokakovostnega silikonskega materiala. Zasnovan je bil natančno tako, da se popolnoma prilega roki in cilja tako na notranji kot na zunanji del ženskih intimnih delov. Hkrati bo spodbudil točko G in klitoris ter vas strastno popeljal do neverjetnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Dr. Skin Dr. James 9 Inch Vibrating Cock with Suction Cup Vanilla

    Ali pogrešate nekaj resničnega in živahnega? Kaj če bi poskusili s tem zdravnikom, ki je popolnoma realističen in katerega vibracije upravlja daljinski upravljalnik? Zagotovo vam bo všeč visokokakovosten PVC material, ki je varen za telo, kot tudi čudovita pristna oblika tega vibratorja. Ne oklevajte in povabite dr. Skin James za intimen ogled vašega doma!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Phoenix Pink

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Phoenix, neverjeten vibrator, ki požgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Njene lastnosti vam bodo vzele dih, ima prisesalni stimulator za klitoris in silikonski jeziček v konici za božanje G-točke. Uživajte v popolni kombinaciji lizanja, sesanja in vibriranja ter naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Phoenixa v spalnico!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Prefinjeno ukrivljen, čudovito prilagodljiv in zelo močan vibrator za dvojni užitek in užitek! Zahvaljujoč njegovi obliki lahko z njim zlahka dosežete G-točko, nato pa se bo zelo močan stimulator na klitorisu dobro obnesel na zunanjem delu vaše školjke. Uživajte v prilagodljivosti vibratorja, dveh zmogljivih motorjev in 7 intenzivnih načinov vibriranja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 59 od 59 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.