×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 2 v 1 vijolična

Elementi 65 do 96 od 109 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gene Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Genea, neverjeten vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite svojega vznemirljivega prijatelja Genea v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Niva Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Polnilna Vive Niva spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive konice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Ali sanjate po prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu zajcu, ki jih bo z veseljem uslišal. Opija vas bo z intenzivno stimulacijo g-točke z vznemirljivim 3-stopenjskim sunkom in tudi z vibracijami, ki bodo namenoma dražile klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi lastnostmi, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki bodo zlahka postali zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Webb Purple

    Želite izvedeti skrivnosti intenzivnega užitka in dih jemajočih orgazmov? Gledate igračo, ki vas bo popeljala do njih. Webb vibrator iz Pretty Love ima premišljeno obliko in hkrati zadene tako točko g kot klitoris. V mehkem silikonskem ohišju skriva 2 zmogljiva motorja z 12 načini vibracij. Naj vaše fantazije zaživijo in zadovoljite svoje telo in um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Vas ne zadovolji nič običajnega in želite nekaj posebnega? Verjemite, ta vibrator je prav poseben! Ponuja vam 3 funkcije, ki so zasnovane tako, da vam nudijo največji užitek. Predstavljajmo jih lepo enega po enega!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Mislite, da nobena erotična igrača ne more nadomestiti izkušnje pravega seksa? Ne, moralo bi biti obratno. Noben moški ne zmore tega, kar zmore ta čudoviti vibrator iz Paloquetha! Zabava se začne s 7 načini pulziranja, ki simulirajo gibanje in zagotavljajo resnično dih jemajoč občutek, podoben udarcu. Temu dodajte 10 načinov vibriranja v traku za klitoris, ki vibrira majhen, a priročen jezik. Kako se bo končalo? Najboljši orgazem!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chick Diva Purple

    Brezčasna ikonična oblika, impresivna moč in neprekosljiva zmogljivost za odkrivanje nove ravni strasti, to je Rock-off Chick Diva. Najbolj izkušeni strokovnjaki so ga uglasili za stimulacijo klitorisa in točke G na najbolj prijeten način hkrati. Zmogljiva dvojna neodvisna motorja sta ergonomsko nameščena pod fleksibilne žametno mehke vdolbine, ki se trdno oprimejo vašega telesa in vas zibajo do božanskega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik in pojdite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ta velik zajec pripravlja veliko razburljivih nagajiv! Se sprašujete, kaj lahko naredi? Raje se nečesa držite, njegove funkcije so močne. Ima funkcijo udarcev, vrtenja in tresljajev tudi v delu, ki cilja na klitoris. Prepustite se dvema močnima motorjema in uživajte v vsej strasti, ki vam jo prinaša ta luksuzna igrača!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Thick & Thrust

    Dvojna stimulacija, prefinjeno dodajanje in razširitev! Vaša nožnica bo lebdela od blaženosti in težko je reči, ali boste kdaj potrebovali moškega… Gibi te igrače so dovolj gladki in premišljeni, da zadenete prava mesta. Zahvaljujoč vodoodpornosti boste lahko uživali v tej strasti v kadi ali pod tušem.

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam ponuja najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoči na najbolj občutljive točke in jih draži z tresljaji močnega motorja z vrtljaji do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in čedno igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Miyo Purple

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Čuten dotik in razdraženost na ravni po vaši izbiri? Luksuzni vibrator Je Joue Due bo poskrbel za vašo G-točko in klitoris ter ju prilagodili edinstvenim obrisom vašega telesa. Nato ga preostane le še združiti z aplikacijo in uživati v vznemirljivem drgetu, ki se bo počasi, a zanesljivo spremenil v omamno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Čudovit vibrator z dvema uporabnima koncema! Po drugi strani pa je okrogla glava razvedrila vaše občutljive notranje predele ter utrujene ali napete mišice po celem telesu. Druga stran vas bo poljubila od znotraj, kjer je vaša točka G. Oba konca imata svoj motor in oba nudita 7 načinov vibriranja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vašim letom in vam ponuja najnatančnejšo stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke na sredini ceste od tresljajev močnega motorja od vrtljajev do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in lično igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nilo Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Nilo bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponuja vam vrtljivo konico z 10 funkcijami G-točke in 10 + 10 funkcijami vibracij za G-točko in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Tako srčkan in tako učinkovit hkrati. Fane vam bo v parado popeljal celotno vagino, pokazal vašemu klitorisu in točki g moč svojih 10 načinov vibriranja in ne boste imeli druge izbire, kot da dobesedno kričite pod vplivom najmočnejših orgazmov vseh časov. Tako prijazen je, tako mehak, srčkan in mehak, ga hočeš? Ja seveda!
    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Dih jemajoča eleganca, zasnovana za vaš popolni užitek! Nodding Tip Vibrator se bo osredotočil na G-točko in klitoris hkrati. Nihajoča glavica bo natančno ciljala na G-točko in jo božala s hrupnimi vibracijami. Krajši prožni trak nato prilagodite svojemu klitorisu in pustite, da poskrbi za zunanji užitek! Izbirajte med 10 različnimi načini!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Kata Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Ali pa gre za eleganten trojni stimulacijski vibrator z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Kata bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponudil vam je 10 vibrirajočih funkcij za analno stimulacijo in 10 + 10 vibrirajočih funkcij za točko G v klitorisu. Spustite se in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Si želite samo najboljše zase? G-Flutter je vroč kandidat za vašega novega poznavalca! Ima edinstveno funkcijo napihovanja in seveda tudi vibrira in obešalnik se bo osredotočil tudi na vaš klitoris. Odkrijte orgazmično ekstazo s to moderno in visokokakovostno igračo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Newman Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Newman, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno obliko, da udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite vznemirljivega prijatelja Newmana v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite uživati v še več ljubezenskih igrah v dvoje? Ta vibrator Bound Love Couples vam bo s svojo ergonomsko obliko zagotovil največje udobje in bo s svojimi vibracijami in pulzami stimuliral erogene cone. Deluje tako, da eno roko položi v nožnico, drugo pa pusti, da skrbi za klitoris. Tudi vaš partner bo užival v tresljajih med penetracijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Nezemeljski užitek za vagino, točko G in klitoris hkrati! Ta vibrator ima pod površino masažne kroglice, ki se vrtijo in intenzivno masirajo G-točko. Poleg tega lahko tudi vibrira in s svojim gibljivim obešalnikom razveseljuje klitoris z tresljaji. Prepustite se dvema močnima motorjema in izberite 4 načine vrtenja kroglic v desno ali levo.

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Želite razviti svoje erotične fantazije in uresničiti svoje strastne želje? Ta ljubek in prijazen sesalec klitorisa in vibrator za točko G v enem ti z veseljem pomaga! Njegov močan motor vam ponuja 10 neverjetnih načinov vibriranja, njegovo prilagodljivo ohišje pa vam omogoča, da pridete, kamor želite. Zaljubili se boste v dotik mehkega silikona in igrali znova in znova!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate o čudoviti stimulaciji svojih občutljivih mest? Ta osupljivi vibrator znamke Pretty Love skrbi za vas z 2 priročnima funkcijama. Njegovo prožno telo ima vznemirljivo funkcijo "pridi sem", ki bo natančno in intenzivno stimulirala točko G. Poleg tega vibrator poskrbi tudi za klitoris in vam ponuja 14 opojnih funkcij vibriranja. Zaljubite se v dotik mehkega silikona in se prepustite prijetnim občutkom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Prostata in G-točka vam bosta prišla še kako prav! Kako boste uporabljali ta vibrator, je odvisno od vas. V obeh primerih bo poskrbel tako za eno od občutljivih notranjih točk kot za zunanje erogene cone. Vibrirajoči del na koncu podstavka popelje klitoris v predstavo ali igro. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja v 2 močnih motorjih.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodoodporna shikula za vsestranski užitek! Všeč vam bo dotik njegovega mehkega silikona kot njegov luksuzni videz in dih jemajoče zmogljivosti. V raj vas bo popeljal s svojo prefinjeno obliko in predvsem 15 načini vibriranja, ki bodo hkrati božali nožnico, G-točko in klitoris. Prepustite se moči 3 motorjev in uživajte v neverjetnih orgazmičnih izkušnjah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love David Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Davida, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Davida v svojo spalnico!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 109 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.