×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 2 v 1

Elementi 129 do 160 od 352 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Flex Red

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Oblika tega vibratorja s palico je navdihnjena z žezlom mogočnih egipčanskih faraonov. Vibrator oddaja močne vibracije, osredotočene na glavo palice, za močno in neposredno stimulacijo. Velika masažna glava pomaga pomiriti boleče mišice in ublažiti stres. Kyro je opremljen z dvema večnamenskima silikonskima pripomočkoma za razširitev možnosti užitka. Z enim pripomočkom lahko dražite in stimulirate občutljive predele, na primer bradavičke, medtem ko je drugi pripomoček odličen za raziskovanje točke G in hkratno stimulacijo klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Močan, prilagodljiv, močan in predvsem za oba! Takšen je ta očarljiv vijolični vibrator s 3 diskretno tihimi, a hkrati zmogljivimi motorji, ki jih lahko uporabljate posamezno ali vse skupaj. Oblika igrače je prilagojena ženskemu in moškemu telesu in odpira vrata v svet skupnih orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Spoznajte kralja, dober je, ima popoln okus in svoj čar. Zalo Queen se razlikuje od vgrajene inovativne tehnologije PulsWave, ki bo vašim g-pikom zagotovila intenzivno stimulativno stimulacijo. Odkrijte neskončno prijeten življenjski slog in dodatno stimulirajte točko G s tehnologijo PulsWave. Kakšne ženske si lahko zaželim?

    229 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sunray Berry

    S Satisfyer Sunray lahko uporabite kratkotrajno stimulacijo G-točke in klitorisa, da preprečite vibracije in tlačni val. Ta silikonski vibrator Rabbit je opremljen z nastavljivim zaklepnim spojem, ki se zlahka prilega vašemu telesu.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vedno zna izdelati in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igre! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris in vas bo zmedlo dejstvo, da bi preživeli nekmetijski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Vaše želje niso izpolnjene, ste žalostni in potrebujete navijanje? To je Tracy, tvoja nova ljubimka, ki ti je pripravljena prinesti srečo! Je prijetno gladka, čudovito prožna in popolnoma oblikovana, da zadovolji tako točko g kot klitoris. Navdušite se s 7 intenzivnimi načini in doživite orgazem za orgazmom noč za nočjo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Dosezite veliki O, ne da bi mignili s prstom! Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On vam ponuja 10 eksplozivnih načinov vibriranja, ki jih lahko upravljate s priročnim brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Igrajte sami ali s partnerjem, doma ali zunaj!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte v neskončnih čutnih užitkih z Butterfly Kiss. Gre za večstopenjski vibrator, ki vam bo zahvaljujoč premišljeni obliki poskrbel za genialno stimulacijo, ki bo udarila po vseh občutljivih mestih. Prepustite se svoji domišljiji, uresničite svoje erotične sanje in stopite na pot, ki ji ne vladajo drevesa, ampak orgazmi, eden za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Moje navdušenje za dobro razpoloženje! Navdušena Lelo Soraya Wave vas bo dvakrat navdušila in pohvale tehnologije WaveMotion bodo celo boljše od najboljših ljubezenskih prstov. Točka G in klitoris z nežnim gibom bogov in leglo se bosta spet našli. Soraya vam bo spremenila življenje!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj ter bo zaradi svoje oblike odlično ciljal na vse erogene cone. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun White

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Rose Lover Clitoral Vibrator with Licking Stimulator Gold & Red

    Ali imate radi rože? To vrtnico boste vzljubili s svojim celim klitorisom, verjemite nam! To je vroč trend, ki osvaja družbena omrežja, in navdušeni smo, da je končno na našem jedilniku. Na sredini cveta vrtnice je priročen jezik, ki vam bo privoščil lizanje z 12 načini. Poleg tega zna tudi vibrirati, prav tako v 12 načinih, v "stem" delu, ki ga lahko udobno in natančno ciljate na vsa občutljiva mesta. Naj Rose Lover pomaga razcveteti tvojo strast!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Elmer Purple

    Ali vam je ljubša eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Elmer vibrator iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo zapeljivo telo je oblikovano tako, da boža vaše občutljive predele tako znotraj kot zunaj, njegova 2 motorja pa vam prikazujeta 12 načinov vibriranja. Zaljubite se v njegov mehak silikonski material in imejte zvestega ljubimca za vse življenje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Satisfyer Double Flex Violet

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z enako pozornostjo razvaja G-točko, klitoris in zunanje sramne ustnice. Zahvaljujoč tehnologiji Silicon Flex je ta vibrator zelo prilagodljiv - vendar boste navdušeni nad močnimi vibracijami, ki jih nadzoruje aplikacija.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Močne vibracije različnih jakosti se skrivajo v rožnatem užitku na daljinskem upravljalniku! Spoznajte CalExotics G Spout Arouser z obliko, ki razume vaše potrebe. Uživajte v popolnem draženju kadarkoli in kjer koli s pritiskom na gumb. Izbirajte med 12 funkcijami vibracij z različnimi intenzitetami in vzorci.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Obožujete oralni seks in vse pametne jezike? Holey Trinity jih ima 3 in se veseli, da bo z njimi pobožal vsa vaša usmiljena mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Ali hrepeniš po nečem popolnem? Vodilna blagovna znamka erotičnih pripomočkov Gvibe bo izpolnila vaše želje! To je Gcandy, lep, visokokakovosten, učinkovit in močan. Hkrati bo pokazal vašo točko g in klitoris, očaral vas bo z 2 motorjema in tudi z mehkim in prijetnim silikonskim materialom. Uživajte v najboljšem na trgu!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Faust Purple

    Ali najbolj od vsega obožujete oralni seks? S tem stimulatorjem ga boste lahko uživali vsak dan, njegov priročen jezik bo dosledno skrbel za vas v 12 načinih. Ko si zaželite nečesa drugega, ga preprosto obrnite in uživajte v vibracijah znotraj nožnice, usmerjenih v G-točko. Vaš najboljši ljubimec v vaših rokah!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Moderen, lep, priročen in nadvse luksuzen je to dvojni stimulacijski vibrator IDA. Upravljate ga lahko preko telefonske aplikacije in ima patentirano tehnologijo WaveMotion, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu, saj posnema premikanje prsta in tako prinaša neverjetne valove strasti. Privoščite si najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ta očarljivi zajček bo s svojim genialno ukrivljenim in zaobljenim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v nebesa? Polnilna Nami vam bo uresničila sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo prinesli nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nova dvojna zabava oba partnerja spodbuja s seksom. Spodbuja obliko trakta v obliki črke U in zagotavlja blago stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To podobno igro lahko uporabite za nadaljnje aplikacije!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G je čudovita eleganca, ki vas bo dvakrat navdihnila. Opremljen je z novo sodobno tehnologijo, ki skrbi za gibanje končnega dela in prinaša popolno stimulacijo G-točke. Te edinstvene izkušnje vam bodo odprle vrata v nov svet vznemirjenja. My-G bo poskrbel za okusno sesanje klitorisa.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 352 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.