×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 33 do 64 od 96 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? S Pro 7x P Milker vam bo prav prišel tudi jez, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite okusiti še bolj intenzivne orgazme, ki izhajajo iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick bodo vaše želje red! Je močno analno orodje z zmožnostjo gnitja in tudi vibriranja. V njem se skrivata 2 motorja in užitka ne bo doživela le vaša prostata, temveč tudi jez, na katerega so usmerjene vibracije. Odkrijte 3 zmogljive načine vibriranja in 4 zabavne vzorce ter predvsem 3 načine vrtenja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Želite vse v enem? Ta čudoviti pripomoček vas bo popolnoma očaral! Njegova glavna funkcija so močni udarci s tremi hitrostmi (dolžina udarca 3,2 cm), odlična pa je tudi oblika, ki cilja na G-točko ali prostato. Dolg in ergonomski ročaj bo olajšal rokovanje, čutna tekstura pa vas bo še bolj navdušila. Pustite se torej prevzeti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Že dolgo je znano, da je številka 3 čarobna in čarobna in s tem vibratorjem Revolution Hera bo prišlo do trojne stimulacije! Je čudovito fleksibilen in pripravljen hkrati ugoditi vaši točki g, analu in klitorisu. Uživajte v mehkobi kakovostnega silikona, moči natančno usmerjenih vibracij in nezemeljskem užitku skozi edinstveno trojno stimulacijo!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Infinite Thrusting Sex Machine

    Kaj lahko najbolje posnema seks? Dodatek! Ta impresivni vijolični vibrator ima tudi to sposobnost, tako da bo igrivo izpolnil vaše divje fantazije. Lahko dodaja mehko, pa tudi trdo, samo od nas bo odvisno, kaj hoče od te luksuzne silikonske igrače. Sprejmite izziv in se pustite očaran s čutnim potiskom do dih jemajočega orgazma.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Za intenzivne užitke v zadnjem predelu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? Alpha-Pro 7X P-STRAP tudi masira vašo mater in vpne vaš penis in moda v ustrezne luknje. Uživajte v močnejših in daljših erekcijah, čutnih vibracijah in kar je najpomembneje natančnem gibanju na konici naprave, ki cilja na vašo prostato.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    Obožujete presenečenja? Ko ta dildo pomočite v vročo barvo, spremeni barvo! Visoka temperatura spremeni njegovo barvo v vesoljsko vijolično, sobna temperatura pa v neonsko roza. Zaljubite se v njegov izjemno prijeten material in močne vibracije!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Ali želite zase samo najboljše? Takšne masaže prostate preprosto ne boste doživeli! Digger 7x ima inovativno tehnologijo, ki vam bo pokazala pravo blaženost, močne vibracije so usmerjene v prostato in jez, najboljše od vsega pa je, da je gibljiva kroglica najbolj natančna boža. Prepustite se svojim strastem in svoj užitek zaupajte edinstvenemu Diggerju!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Dvojna stimulacija in izjemno osupljiv orgazem? S Spotty RC ne bo težav! Blagovna znamka Nomi Tang prihaja na trg in jo je za razliko od predhodnika obogatila z daljinskim upravljalnikom in tudi zmožnostjo vrtenja premične glave do 360°. Telo tega stimulatorja vsebuje dva motorja, ki delujeta neodvisno drug od drugega. Prvi bo božal vašo prostato skozi vrtljivo glavo, drugi pa bo vibriral vaš jez z vibracijami. Zahvaljujoč ergonomski obliki ste lahko prepričani v natančno ciljanje, osupljivo zmogljivost in neverjeten orgazem.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dorcel Deep Expand Inflatable Anal Plug

    Napihnite navdušenje do samega vrhunca! Ta elegantni črno-zlat vibrator napolni vašo vagino ali anal in vibrira namesto vas. Narejen je iz čudovito mehkega in gladkega silikona z elegantnimi zlatimi plastičnimi detajli. Uživajte v 10 načinih vibriranja napihljivega vibratorja za zadnjimi vrati ali v trebuhu, oba bosta super!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Želite doživeti orgazmično eksplozijo? Zmogljiv stimulator prostate Mach 2 bo z absolutno natančnostjo masiral vaš kraj užitka, kar prinaša neverjetne rezultate. Njegov prijeten in eleganten dizajn iz mehkega in fleksibilnega silikona se bo prijetno sprostil v vašem anusu, močan motor pa ga bo razjezil z intenzivno stimulacijo. Ne čakajte na potres, naredite ga sami!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Pri Double Ecstasyju lahko doživite dvojno ekstazo na dva načina, saj lahko z njim hkrati stimulirate notranjo nožnico in klitoris ali hkrati stimulirate nožnico in analni del. Kaj boste najprej poskusili?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Prostate Massager

    Naj se ta stimulator vrti v vašem anusu, se igra z vašo prostato in vam pokaže nebesa, imenovana orgazem.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasični vibrator z nadpovprečno zmogljivostjo! Ta prilagodljiv vibrator ima realistično obliko penisa, vključno z značilnim želodom in oblikovanimi žilami. Konča se z močnim priseskom, ki se oprime katere koli gladke površine in omogoča, da je vibrator združljiv s trakovi. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v igrači pod prho ali kopeli.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Dual Vibrator Petit Pink

    Vibrator za veliko različnih užitkov po neprekosljivi ceni! Je prijetno mehka, domiselno ukrivljena in ima značilen zaključek za natančno stimulacijo g-točke. Njegovo telo je rahlo valovito, kar omogoča draženje klitorisa ali analnega dela. V njem sta 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem, ki ponuja 10 načinov vibracij in 5 hitrosti. Držite ga za praktičen ročaj in delajte, kot potrebujete.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Odkrijte dvojno penetracijo, o kateri niste niti sanjali! Orgasmic Double Do, je edinstven dvojni dildo in priročen vibrator v enem! Ima dva različna konca in motorja, ki vam na eni strani dajeta vibracije v 9 načinih in na drugi strani znova vznemirljiv val v 9 načinih. Preizkusite, kako čudovito prožen je dildo, in se igrajte z njim po svojih zamislih!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoče zmogljivosti, to je kolekcija Romance. To vključuje ta eleganten in romantičen vibrirajoči analni čep z zmogljivim motorjem s 3 hitrostmi in 7 načini vibracij. Njegova oblika vam bo dala vznemirljivo stimulacijo, moč tresljajev boste izbirali z daljinskim upravljalnikom in na prvi dotik se boste zaljubili v mehak silikonski material. Dobro se obnese s sodobnim žebljičkom z neustavljivimi funkcijami.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Se želite prepustiti razvajanju in uživati v tresljajih na najbolj občutljivih mestih? Povabite se na obisk We-Vibe Vector, katerega vibracije boste izbrali preko aplikacije na vašem telefonu. In pozor, to aplikacijo si lahko naloži tudi vaš nasprotnik in vam z drugega konca sveta narekuje moč stimulacije. Zato pridite in uživajte v čutnem mravljinčenju v predelu prostate in presredka!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Nuo Black

    Nuo ponuja dva motorja za dvojno stimulacijo - enega notranjega in enega za pogosto pozabljeno področje perineja. Dame, da (in gospodje!), veseli boste, da je igrača unisex.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne vsestranske vibrirajoče žoge! Na površini so svilnato mehki, v notranjosti pa prijetno čvrsti. So prožni in upogljivi ter vas bodo hipnotizirali s svojo funkcijo vibriranja. Primerni so za vaginalno in analno uporabo, zunanjo in notranjo. Izbirajte med 6 vzorci vibriranja in uživajte v neverjetnem užitku žogico za žogico.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Rock N'Ride ima 2 zmogljiva motorja in je pripravljen, da vas potroji! Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra močne vibracije za zunanji in notranji užitek! Ta nepogrešljiv roza močan vibrator znamke Sweet Smile vas bo navdušil s svojim realističnim dizajnom, ki neposredno spodbuja prijetne erotične igre. Glavica bo skrbela za točko G, njegova moda pa bodo ugajala klitorisu. Prisesek pritrdite na gladko površino in uživajte v brezročnih užitkih.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Doživite odlično analno stimulacijo s tem elegantnim vibrirajočim analnim čepom iz kolekcije Hueman! Narejen je iz mehkega, udobnega silikona in vam ponuja 10 različnih nastavitev vibracij. Je domiselno ukrivljen, da se dotika prostate, njegovo telo s 3 kroglami pa vas bo navdušilo med vstavljanjem in odstranjevanjem.

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Želite nekaj več za svojo prostato? Ta vibrator za prostato iz črnega mehkega silikona ima v zgornjem delu premično kroglico za dodaten stimulativni občutek. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 7 načini vibriranja in 4 načini tiktakanja. Zato ne čakajte in se zabavajte z g. Igraj.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos Cock Shaped Butt Plug with Vibration Black

    Odkrijte prijetne vibracije (ne samo) v svojem anusu! Ta fleksibilni vibrator z obliko, ki cilja na prostato, ima zapeljivo obliko penisa in ne razveseli le prostate in presredka, temveč tudi G-točko in klitoris. Izbirajte med 10 načini vibriranja in uživajte v dotiku mehkega silikona točno tam, kjer vam je všeč.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Si želite privoščiti neverjetno dolgo stimulacijo? S tem stimulatorjem prostate na praktičnem pasu boste lahko dneve uživali v zakulisnem draženju! Stimulator kot tak je izdelan iz vrhunskega silikona in je primeren tudi za popolne začetnike. Ukrivljena oblika prijetno doseže prostato in nanjo vznemirljivo pritiska. Poleg tega ga je zaradi tanke konice enostavno vstaviti in ko dodate kapljico lubrikantnega gela, gre kot po maslu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najbolj natančna in vznemirljiva stimulacija prostate! Cilj te igrače je vaša prostata, ki jo božata dvoobratna gred in motor, ki vas bo navdušil s svojo močjo. Uživajte v dvojnih občutkih, saj stimulator jez uporablja tehnologijo sesanja zraka, ki vas bo popeljala po zaslugi najintenzivnih izkušenj!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Loverboy The Boss Man

    Ta veliki šef ovija prst okoli vas! Božal bo vašo točko G, saj ima popolno obliko, da jo doseže in ji bo pokazal svojo moč! Boss ima seksi realističen dizajn in je končan s priseskom, zahvaljujoč kateremu je združljiv z pasovi. Pustite se, da vas pretresejo vznemirljive vibracije vašega novega šefa!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Analna zabava sama in s partnerjem! Ta vibrirajoči analni stimulator vas bo očaral s svojo obliko, ki odlično cilja na občutljivo prostato in tudi s snemljivo močnim priseskom. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja in uživajte v njih, kjer koli želite, tudi v kadi ali pod tušem, ker je Wall Banger P-Spot vodoodporen.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 96 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.