×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 3 - 3,9 cm vaginal dvojna stimulacija

Elementi 97 do 128 od 149 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Uživajte v vsaki nepozabni izkušnji z vibratorjem Foreplay Frenzy v stilu vašega najljubšega zajca. Stimulira notranjost nožnice in zunanji del, v telesu pa skriva 2 motorja. Narejen je iz mehkega silikona, je vodoodporen in vam ponuja 12 neverjetnih načinov dotika zgornjega dela.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte v povezavi in sinhronizirajte svoje občutke! Z Fuse je mogoče vse, tudi od daleč. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth, zahvaljujoč kateri boste svoje izkušnje na daljavo delili s partnerjem. Vgrajena senzorska tehnologija omogoča dvosmerno kontrolo povezanih naprav (v primeru, da ima vaš kolega masturbator iz Kiirooja) in celoten dogodek lahko nadzoruje vsak od vas. LED vam bo dala povratne informacije s svojo osvetlitvijo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aika Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantno vibrirajoče jajce z dvojno stimulacijo in daljinskim upravljanjem z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljalo v nebesa? Polnilna Vive Aika bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponujal vam bo 10 funkcij vibriranja za točko G in 10 funkcij vibriranja klitorisa. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Sugar Bunny

    Rožnata ušesa z 2 zmogljivima motorjema, ki božata notranji in zunanji del vaše rože. S Sugar Bunnyjem boste resnično uživali v 10 sladkih vibrirajočih funkcijah in ne boste niti dodali dekoracije! V razkošen mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, in ko želite začeti nekaj več, odpeljite svojega zajčka v kopalnico, je vodoodporen in potopen.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo črne in zlate. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Elegantne ženske potrebujejo tudi elegantne erotične opomnike! Elegantno kolekcijo Bloom odlikuje čudovit dizajn in učinkovita tehnologija. Ponudil vam je 5 neverjetnih vibrirajočih in 5 intenzivnosti, s katerimi bi se vrteli tako, da bi s prstom pognali po listih na dnu igre. Poseben mehak silikon mora biti všeč na prvi dotik, v paketu so priloženi trakovi za oči, če vam bodo pokazali nov način, kako prebuditi vaš erotični dom. Poskrbite, da vas te očarljive in impresivne igrače dohitijo.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Rabbit Vibrator Grand Purple

    Dame, še nimate izbire? Dajte temu vijoličnemu šiku, ki je bil ustvarjen, da ugaja vaši točki g in klitorisu hkrati. Vključuje 2 zmogljiva motorja z ločenim upravljanjem in ponuja 10 načinov vibracij in 6 hitrosti. Pridite odkrijte podrobnosti in se zaljubite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Vsestranski užitek in edinstvena elektrostimulacija! Ta vibrator ima obešalnik za stimulacijo klitorisa, uživali pa boste tudi v elektrostimulacijskih impulzih. Njegova velika glava bo božala točko G, klitoris pa bo užival v vibracijah 7 načinov. Uživajte v dotiku mehkega silikona, predvsem pa v vseh nekonvencionalnih občutkih, ki jih povzroča elektrostimulacija!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Želite doživeti čisto veselje? Ta trkači zajec vas bo poslušal in razumel. Je super močan in ima prožen stimulator klitorisa ter vrtljive kroglice za orgazmični užitek. 2 močna motorja vam omogočata 10 načinov vibriranja za stimulacijo klitorisa in 3 učinkovite načine sunka/rotacije. Izberite in podlezite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Imate vprašanja o tem, kako spremljati svoje povprečne misije in neuslišane želje? Lahko rešiš tega zajca! Ponudil vam bo 5 vzorcev vibracij, ki jih imate povsod. Je nenavadno mehka, narejena iz silikona in se s pepelom dotika vseh pregrad. Poleg tega je tudi vodoodpornost in po zelo ugodni ceni, vendar ne čakajte in prosim.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Mednje spada tudi ta vibrator, ki bo hkrati razveselil notranjost nožnice in klitoris. Uživajte v moči njegovih 3 motorjev s funkcijo nihanja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo srebrne in roza. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Wireless Remote Teal

    Vznemirljiva stimulacija kadarkoli in kjerkoli! Ta očarljiva in visokokakovostna igrača se bo odlično podala v tvojo vagino in spodnjice ter te bo razveselila kadarkoli in kjerkoli. Nosite ga lahko med sprehodom, gospodinjstvom, plesom ali nakupovanjem. Deluje na brezžičnem daljinskem upravljalniku, ki ga lahko imate v roki ali pa ga zaupate svojemu sogovorniku.

    109 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Njegovo ime je Aura in njegov čar je v tem, da bo vaši točki G dal močne vibracije, medtem ko bo stimuliral klitoris s sesanjem pritiska. Poleg tega je prilagodljiv, idealen za potovanja in ima svilnato mehko silikonsko površino. Veselite se, zaslužite si!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Atropos vibrator vas bo razveselil z dvojno stimulacijo, ima prijetno mehko konico in je svilnato gladek na dotik. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v zajčjem slogu, ki misli tudi na klitoris, skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za treniranje medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Ko vzamete ta vibrator v roko, boste prijetno presenečeni nad njegovo ergonomsko obliko in popolno mehkobo visokokakovostnega silikonskega materiala. Zasnovan je bil natančno tako, da se popolnoma prilega roki in cilja tako na notranji kot na zunanji del ženskih intimnih delov. Hkrati bo spodbudil točko G in klitoris ter vas strastno popeljal do neverjetnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Newman Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Newman, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno obliko, da udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite vznemirljivega prijatelja Newmana v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite doživeti pravi užitek v spodnjicah? Ta shikula se trese, utripa in vibrira! In kadarkoli in kjerkoli, saj je tiho in diskretno. Ima vložek v obliki penisa, ki vibrira v vaš užitek, in vibrirajočo roko z mehko teksturo za užitek klitorisa. Z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Se želite počutiti kot zaspana princesa? Vibrator Princess Butterfly vam bo dal ta občutek! Užival bo v notranjem delu nožnice, pa tudi v klitorisu in njegovi okolici, saj bo tu pristal metulj, ki vsebuje enega od 2 močnih vibrirajočih motorjev. Izbirajte med 3 + 10 vibrirajočimi nastavitvami in načini ter odkrijte vzvišeno vznemirljive orgazme!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Phoenix Pink

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Phoenix, neverjeten vibrator, ki požgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Njene lastnosti vam bodo vzele dih, ima prisesalni stimulator za klitoris in silikonski jeziček v konici za božanje G-točke. Uživajte v popolni kombinaciji lizanja, sesanja in vibriranja ter naredite nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Phoenixa v spalnico!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Na primer, zaljubite se v ta vibrator Jimmy K., katerega dva motorja vas bosta raztrgala znotraj in zunaj!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate o čudoviti stimulaciji svojih občutljivih mest? Ta osupljivi vibrator znamke Pretty Love skrbi za vas z 2 priročnima funkcijama. Njegovo prožno telo ima vznemirljivo funkcijo "pridi sem", ki bo natančno in intenzivno stimulirala točko G. Poleg tega vibrator poskrbi tudi za klitoris in vam ponuja 14 opojnih funkcij vibriranja. Zaljubite se v dotik mehkega silikona in se prepustite prijetnim občutkom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Majhen in neverjetno močan! Ta izjemno prilagodljiv vibrator Mini Rabbit je odličen partner za dvojno stimulacijo. Prožni del z izstopajočo glavo bo intenzivno stimuliral notranji del vagine vse do močne G-točke, manjši trak pa bo s svojim razburljivim oklepom božal klitoris. Prepustite se moči dveh močnih motorjev in odkrijte orgazmične vrhunce!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Prefinjeno ukrivljen, čudovito prilagodljiv in zelo močan vibrator za dvojni užitek in užitek! Zahvaljujoč njegovi obliki lahko z njim zlahka dosežete G-točko, nato pa se bo zelo močan stimulator na klitorisu dobro obnesel na zunanjem delu vaše školjke. Uživajte v prilagodljivosti vibratorja, dveh zmogljivih motorjev in 7 intenzivnih načinov vibriranja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamlja vas z intenzivno stimulacijo točke g z masažo pulzirajočih valov gor in dol pri 3 hitrostih ter z vibracijami, ki bodo ciljno stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Melanie Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Melanie, vibrator z neverjetno 4-načinsko potisno funkcijo! Poleg tega lahko tudi vibrira (12 funkcij), trak z mehkimi jezički pa bo božal vaš klitoris. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojo vznemirljivo prijateljico Melanio v svojo spalnico!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 149 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.