×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 3 - 3,9 cm vijolična

Elementi 65 do 96 od 139 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Vsak nasmeh naredi svet malo boljši, zato ta sladki prinašalec veselja nosi svoje ime v čast dobremu razpoloženju povsod po svetu. To pravzaprav ni tako daleč, ko se s svojo ergonomsko ukrivljenostjo približa vogalu: Ko se prepustite njegovemu šarmu, vas zapelje z mehko površino Silk Touch, prijetno ukrivljeno obliko in z 12 osupljivo intenzivnimi programi vibriranja.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Kjer se končajo zavore, se začne trojna stimulacija! Ta vibrator vas bo popeljal v kraljestvo užitka s pomočjo potiskov, stimulacije klitorisa in analnih kroglic. Vsebuje 3 motorčke in vrtljive kroglice. Izbirajte med 3 hitrostmi, zaljubite se v 10 načinov vibriranja in se prepustite razvajanju na tri načine!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Trysta Violet

    Ali vaša g-točka hrepeni po popolni stimulaciji? Luksuzni vibrator Svakom bo prisluhnil njegovim željam in s premikajočo se žogico zadovoljil njega in vaše želje. Imenuje se Trysta in vam ponuja 7 načinov vibracij s 5 intenzivnostmi. Skriva 2 visokofrekvenčna motorja in bo ponosno vzel vaš klitoris. Dosezi angelski orgazem!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Vas zanima velikost? Bang! XL je izjemno velik klasični vibrator s svilnato gladko površino. Ponudil vam bo 3 intenzivne hitrosti vibracij, v katerih boste lahko uživali navzven in znotraj. Sprostite svojo domišljijo in uživajte v tem vibratorju XL sami ali s partnerjem.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Ali trpite zaradi hladne samote? Vibrator Cornelius jo nadomesti z vznemirljivo vročino. Njegova glava ima edinstveno sposobnost, da se segreje na neverjetnih 48 °C. Poleg tega imate tudi genialno obliko za ciljanje na G-točko in bodite pozorni na klitoris. Naj se vaša vagina dobesedno vname od strasti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Felix Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Felix, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite svojega razburljivega prijatelja Felixa v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmično nevihto! Georgeovo ljubeče vibrirajoče jajce se skriva v vaši vagini, medtem ko njegov krmilnik leži v vaši ali roki vašega kolega. Nato vas bo razvajala mehka silikonska površina in tresljaji, zaradi katerih se vam bodo kolena začela tresti. Naj vas ogreje kadarkoli in kjer koli.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Si želite vibrator, ki bo med drugim izgledal odlično na vaši nočni omarici? Vibrator Double Vibe prihaja iz kolekcije Elegant in ima res čudovit dizajn. Njegova ergonomska oblika skrbi za zunanji in notranji del nožnice, in ker je čudovito prilagodljiva, se prilagaja vsem vašim zahtevam in željam in se z njo lahko igrate na kakršen koli način. Ogrejte se z 2 zmogljivima motorjema in pojdite v raj s stilom in udobjem!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam nudi najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke in dražijo tresljaje zmogljivega motorja s hitrostjo do 10.000 vrt./min. Želite samo tako priročno, razkošno in čedno igračo! Https: //www.youtube.com/watch? V = 7MjSunBymv4

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Dotys Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Purple

    Iščete klasični mini vibrator z nečim dodatnim? Dotys je gladek klasični vibrator z odstranljivim silikonskim tulcem. Ponudil vam bo eno močno vibracijsko hitrost, v kateri boste lahko uživali sami ali umirjeno tudi v paru. Nadenite si svileno silikonsko prevleko in razveselite občutljive predele z nazobčano teksturo.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Revolucija v realističnih vibratorjih je tu! Greal je narejen iz popolnega materiala Bioskin, ki se komaj razlikuje od človeške kože. Poleg tega ima osupljivo oblikovane pristne detajle, je ekološki, varen za telo in vsebuje močan, a tih motor s 6 načini vibriranja. Samo vibrirajoči penis, kot mora biti!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved The G-Rave Purple

    Spremenite svojo spalnico v rave klub z igračo, ki vam bo popestrila užitek! Naj svetle luči na igrači nadzorujejo vašo igro z nežno obokano glavo, zasnovano tako, da vsakič udari v točko G.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Popoln zajček za dražbo vseh živahnih mest na telesu. Njegova glava se nežno vrti na 8 različnih ravneh, s porjavelostjo in intenzivno točko dražljaja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Močan podajalec dvojnega užitka! Ta vibrator Rabbit Vibe iz kolekcije Elegnat ima priročen stimulator klitorisa in 15 načinov vibriranja za dih jemajoč dvojni užitek. Vibrator je prevlečen z mehkim in gladkim silikonom, zato je prijeten na dotik, hkrati pa je tudi vodoodporen, tako da lahko uživate tudi v kopeli ali pod tušem. Odkrijte vse njegove prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Si želite doživeti popoln in neobvladljiv orgazem? Predstavljamo naravnost prikupno in visokokakovostno seks igračo OG Pro 2 z neverjetnimi lastnostmi! Zmasiral vam bo točko G in sesal klitoris na ravni, ki jo izberete z deluxe daljinskim upravljalnikom. Zato se sprostite, udobno namestite in uživajte v trenutku, ki je samo vaš!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Naj vam roke počivajo in uživajte v tem dvojno stimulirajočem Happy Rabbitu! Poskrbel bo za vašo G-točko in klitoris hkrati. Ima dva kakovostna motorja in tudi svilnato mehko silikonsko površino, ki vam bo všeč. Izbirajte med 15 odličnimi hitrostmi in vzorci vibracij ter razveselite svoja občutljiva mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series G-Spot Vibe Purple

    Ta vibrator ima velik potencial, da postane vaš najboljši prijatelj! Vas zanima zakaj in kako? Poglejte torej njegovo obliko – popolna je za stimulacijo točke G ali celo prostate. Poleg tega vam ponuja 15 načinov vibriranja, med katerimi boste enostavno in hitro preklapljali. Obožujete kopeli? Vibrator vzemite s seboj v kad ali prho, saj je vodoodporen!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Iščete svojo prvo ali preverjeno klasiko? Ta večstopenjski vijolični vibrator z zasukano površino bo pravi. Tako vas bo zadovoljil, da vam bo zlomil kolena, v njegov super gladek TPR material na površini se boste ob prvem dotiku zaljubili in počakali, dokler ne boste občutili tresljajev. Ni kaj čakati!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Cvelyn Purple

    Hrepenite po neskončno neizmernem užitku? Spoznajte Cvelyn, vijoličastega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušil le s svojimi 30 intenzivnimi načini vibriranja, temveč tudi s svojo osupljivo obliko za ciljanje na točko G ter čudovito mehkim in gladkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljni!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Vibrator

    Ali ste vedeli, da G-točka ni edino mesto v ženskem telesu, ki ženske spodbuja k nezemeljskim orgazmom? Obstaja tudi točka A, ki se nahaja tudi v nožnici, ta vibrator pa je zasnovan tako, da jo neposredno stimulira. Poleg tega v šov ponese točko G in obljublja res intenzivne orgazmične izkušnje. Odkrijte ves orgazmični potencial, ki se skriva v vas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Truda Lavender

    Ali hrepenite po neskončnem neverjetnem užitku? Spoznajte Trudo, vijoličnega lepotca znamke Pretty Love, ki vas ne bo navdušila le s svojimi 7 intenzivnimi načini tresljajev, temveč tudi z osupljivo obliko za ciljanje na g-točko ter čudovito mehkim in mehkim silikonskim materialom. Pustite si biti zadovoljen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Vsaka ženska, ki je mlada, zamudna, estetska, kvalitetna in hitro delujoča študentka. Za te želje je odgovorna blagovna znamka Mae B, ki je pripravila čudovit vibrator, ki ustreza zahtevam podobnih žensk.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gene Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Genea, neverjeten vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite svojega vznemirljivega prijatelja Genea v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Purple

    Iščete majhen in priročen vibrator, ki bi ga imeli vedno pri roki? To je Denzen, prava izbira za popolnega ugajanja po odlični ceni. Njegova mehka površina vas bo popolnoma očarala, domiselno oblikovana konica pa vam bo pomagala natančno ciljati na najbolj občutljiva mesta, kot je G-točka. Odkrijte njegove močne vibracije solo ali v paru!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Ali sanjate po prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu zajcu, ki jih bo z veseljem uslišal. Opija vas bo z intenzivno stimulacijo g-točke z vznemirljivim 3-stopenjskim sunkom in tudi z vibracijami, ki bodo namenoma dražile klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi lastnostmi, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki bodo zlahka postali zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Brezžično vibrirajoče jajce Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swish bo zabavalo oba partnerja. Uživali boste v vznemirjenju z njim kadarkoli in kjer koli in to bo samo med vama dvema, ja, vsi imamo radi skrivnosti! Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 6 zmogljivimi funkcijami, ki to silikonsko igračo vibrirajo kar v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Toliko je bilo povedanega o G-točki! Ni pomembno, ali ga že imate ali ga še iščete, vibrator Lici bo v obeh primerih popoln za vas. Njegovo graciozno telo se neposredno dotakne čudežne točke G in mu s svojo stimulacijo podari nebrzdani orgazem!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thumping G-Spot Vibrator Purple

    Sprostite svoje telo in duha ter si privoščite užitek, ki ga potrebuje vsak od nas. Ne boste sami, vašemu partnerju bodo naredili to očarljivo vijolično elegantno, ki se bo osredotočila predvsem na vašo g-točko. Ima funkcijo točenja, je genialno ukrivljen in čudovito prilagodljiv. Konica, ki sega do točke g, je prijetno mehka in opremljena s stimulativno teksturo. Odkrijte moč 2 motorjev, zaljubite se v 7 načinov vibriranja in tudi 3 načine pulzirajočega tapkanja.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Se počutite močne in neodvisne, a vseeno včasih potrebujete pomoč? Elegantne erotične igrače iz kolekcije Dinky vam bodo pomagale zadovoljiti vaše želje. Lepe so na pogled in njihove lastnosti vas bodo spravile na kolena. Zaljubite se na primer v ta vibrator Jaima D, s katerim lahko zelo udobno in prijetno dosežete G-točko in skočite v vrtinec strasti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Webb Purple

    Želite izvedeti skrivnosti intenzivnega užitka in dih jemajočih orgazmov? Gledate igračo, ki vas bo popeljala do njih. Webb vibrator iz Pretty Love ima premišljeno obliko in hkrati zadene tako točko g kot klitoris. V mehkem silikonskem ohišju skriva 2 zmogljiva motorja z 12 načini vibracij. Naj vaše fantazije zaživijo in zadovoljite svoje telo in um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 139 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.