×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 3 - 3,9 cm

Elementi 97 do 128 od 492 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2

    Doživite mešani orgazem - nova in izboljšana Nova se upogiba skupaj z vami in ohranja stalen stik s klitorisom, hkrati pa stimulira točko G.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Sanjate o lepi in kvalitetni odeji, ki bo poskrbela za vašo g-točko? Amyin vibrator luksuzne znamke Svakom bo zagotovo pravi! Na prvi pogled je lepa in elegantna, na prvi dotik je neverjetno mehka in prijetna, saj je narejena iz silikona. Navdušite vas 6 strastnih načinov od vibracij do pulziranja!

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Ta čudovit stimulator prostate vam bo padel v rit kot rokavica! Njegov krmilnik pade v roke bodisi vas bodisi vašega nasprotnika, ki lahko prevzame nadzor nad vami. Uživajte v 7 vzorcih vibracij, 4 hitrostih in čudovito mehkem silikonu, iz katerega je narejen stimulator.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Če je vaša maternica hrepenela po užitku, končno prisluhnite njegovi želji in mu predstavite ta očarljiv in predvsem učinkovit vibrator. Njegovih 6 čutnih funkcij vas bo očaralo, njegova majhna velikost je praktična, površina pa prijetno mehka. Ne čakajte in delajte dobro.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! To mini vibrirajočo glavo bo oboževal vaš klitoris, zahvaljujoč ergonomskemu ročaju pa lahko z njo udobno pridete kamor koli jo potrebujete. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    76,90 €

    69,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Happy Pink

    Rahlo ukrivljen vibrator z izrazito glavo. 7 stopenj vibriranja, ki jih lahko upravljate s pritiskom na gumb.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Elise 2 Black

    Vibrator s polnim telesom in svilnato gladkim zaključkom

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Zmogljiva mini masažna glava znamke Bodywand. Ponuja vam več čutnih načinov masaže, med katerimi preklapljate s tipko na dotik. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zato je svilnato mehka in vaša koža bo popolnoma udobna. Zaradi svoje manjše velikosti je idealen za potovanja in zaradi vodotesnosti tudi za igranje v kadi ali pod tušem. Motor te glave je diskretno tih in se polni preko USB kabla.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Končno je našla igračo, ki je popolnoma zadovoljila vse njene intimne potrebe. Obožuje vibracije, zaostajanje v rasti, krožne gibe, toploto in hkrati stimulacijo klitorisa. Komaj je čakala, da poskusi.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya 2 Deep Rose

    Če ste oseba, ki meni, da sta dva orgazma boljša od enega, vas čaka užitek. Soraya™ 2 je najbolj razkošen zajčji vibrator na svetu, ki ponuja optimizirano dvojno stimulacijo za klitorisni orgazem in orgazem točke G na povsem novi ravni. Soraya™ 2 je s svojo razkošno zasnovo in nezamenljivo obliko popolna kombinacija moči in natančnosti.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator Black

    Električni vibrator Eric priljubljene blagovne znamke Mystim združuje učinkovite vibracije in priljubljeno električno stimulacijo v eni napravi. Vibrira, mravljinči, utripa, vse v enem!

    169 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Loki Blue

    Loki bo še posebej pozoren na moške, ki se ne bojijo odkriti novih razsežnosti uporabnosti. Popolna anatomska oblika in popolne krivulje za intenzivno masažo prostate.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 je nadgrajena različica priljubljenega vibratorja LELO s polnim občutkom G točke, ki ima zdaj za 100 % večjo moč vibracij in je popolnoma vodoodporen.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 je nova in izboljšana različica kultnega vibratorja srednje velikosti podjetja LELO, ki zagotavlja najintenzivnejše zadovoljujoče občutke z gladkim in čutnim dotikom. Ta nadgrajena uspešnica LELO vključuje 100 % močnejše vibracije.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Ta elegantni vibrator za točko G ima izjemno zmogljiv motor nove generacije F1, ki vibrira z neverjetnimi 7200 vrtljaji na minuto. Ima 10 edinstvenih funkcij vibriranja (7 vzorcev vibriranja s 3 različnimi stopnjami intenzivnosti), ki bodo poskrbele za pretresljiv orgazem, kakršnega si zasluži vsaka ženska.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys The Hammer Blue

    Ugled je pred tem modrim kladivom, ki prebija pot do vrat največjega užitka. Hammer je vibrator realistične oblike in nadnaravne sposobnosti. Tega vibrirajočega in udarnega borca lahko ukrotite z nadzorno ploščo na dnu. Ne pozabite izbrati med 3 zmožnostmi vibracij!

    109 €

    74,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Ste kdaj razmišljali o igranju z vibratorjem v javnosti? Ta igrača k temu neposredno spodbuja! Prilegal se bo kot rokavica in svoje vibracije usmeril tako na točko g kot na klitoris. Njeno intenzivnost je mogoče izbrati preko krmilnika, ki ga lahko obdržite ali zaupate partnerju. Uživajte v vznemirjenju na sprehodu, zabavi, kjer koli!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Medical Silicone Vibrating and Thrusting Vibrator Skin

    Si res želite pristnih doživetij? Ta vibrator ni samo videti kot pravi petelin, ampak se lahko tudi premika kot pravi petelin! Uporabite žični gumb za izbiro rotacijskega udarnega gibanja ali vibracije v 8 vznemirljivih načinih. Uporabite prisesek in uživajte v penetraciji, ki je morda celo boljša od pravega seksa!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Majhen, vodoodporen in primeren ne samo za potovanja, to je realističen vibrator iz kolekcije Elegant Series. Ima očarljivo obliko penisa z značilnim želodom in žilami. Ponuja vam 15 načinov vibriranja in vam nudi različne užitke tako v vagini kot v analnem. Ne pozabite uživati z njim v kadi ali pod tušem, saj je vodoodporen.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Za prijeten seks sam ali s partnerjem ne potrebujete več Tinderja. Bruno by Intense je vodoodporen, zmogljiv, z mehko teksturo, ki vas vabi k razvajanju, da povečate užitek pri drgnjenju, in opremljen z dvema motorjema namesto enega za dvojno stimulacijo brez primere, je vibrator za pare z daljinskim upravljalnikom, ki vas bo zbližal. Kot safari po savani

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Pustite se razvajati s tem priročnim maserjem in vibratorjem v enem. Razveselila vas bo s pomočjo čutnih valjčkov, zaradi katerih bo v vašem telesu vzbujala užitek. Želite več? Vibrator iz drugega dela vas boža na najbolj občutljivih mestih, točno tam, kjer se nahaja G-točka. Uporabite Fireball za sprostitev mišic in lajšanje bolečin po telesu, pa tudi za vznemirljivo zadovoljstvo.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Podvojite blaženost z analnim pripomočkom, ki binglja in se vrti. 7x P-Gyro lahko uporabljate z daljinskim upravljalnikom ali brez njega, da lahko izbirate med 7 nastavitvami a​d vibracij, ki pulzirajo in utripajo v vaši luknjici. Medtem se bo konica vrtela v krogu znotraj vas in se vrtela proti vaši sladki točki.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    Eleganten črn erotični pripomoček z zlatim detajlom in predvsem zmožnostjo rasti do 8 centimetrov. Doživite novo raven samoljubja s to razkošno eleganco, ki jo še posebej obljublja harmonika na sredini karoserije Magnum Opus, ki vas bo takoj in brez nepotrebnih zavojev popeljala v ekstazo. Enostavno upravljanje, polnjenje USB, 4 stopnje pulziranja, 3 hitrosti vibriranja in 3 načini udarcev, vse to naredi ta vibrator prefinjeno in vznemirljivo igračo, ki je ne boste želeli podariti vsaj nekaj tednov po prvem preizkusu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    Ali se ne boste kar zadovoljili z nečim in sanjali o močni igrači z utripajočim gibanjem? Royals The Dutchess bo slišala vaše želje! Primeren je za stimulacijo klitorisa in nožnice. Ima zaobljen zgornji del, ki olajša vstavljanje, mehak silikon pa vam bo prijeten in udoben. Izbirajte med 10 različnimi funkcijami!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave Pink

    Sprostite se s prvim masažnim aparatom, ki meša vašo prehrano. Zelo intimno, potiska prste, ve "dobro na ime".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Želite okusiti reshnnost? Ta čudežni dildo je popolna kopija tiča in kreten je toliko slabši, da lahko vibrira! Ima dvojno težo, kar pomeni, da je v četrti četrtini kot kamnita erekcija, na površini, ki je mehka in mehka. Uživajte v svoji hiperrealistični viziji penisa in izpolnite svoje skrite fantazije.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Želite vse v enem? Ta čudoviti pripomoček vas bo popolnoma očaral! Njegova glavna funkcija so močni udarci s tremi hitrostmi (dolžina udarca 3,2 cm), odlična pa je tudi oblika, ki cilja na G-točko ali prostato. Dolg in ergonomski ročaj bo olajšal rokovanje, čutna tekstura pa vas bo še bolj navdušila. Pustite se torej prevzeti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Želite okusiti še bolj intenzivne orgazme, ki izhajajo iz stimulacije prostate? Za Mega Maverick bodo vaše želje red! Je močno analno orodje z zmožnostjo gnitja in tudi vibriranja. V njem se skrivata 2 motorja in užitka ne bo doživela le vaša prostata, temveč tudi jez, na katerega so usmerjene vibracije. Odkrijte 3 zmogljive načine vibriranja in 4 zabavne vzorce ter predvsem 3 načine vrtenja.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Pustite se napolniti in uživajte v občutku, ko se vaša prostata intenzivno zgladi s popolnoma natančnim gibanjem. In želiš še kaj več? S Pro 7x P Milker vam bo prav prišel tudi jez, zahvaljujoč čutnim vibracijam, katerih intenzivnost boste narekovali preko krmilnika. Zato naj vaša prostata ne čaka dolgo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intenziven užitek za vse vaše občutljive točke!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 492 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.