×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji 5 - 9,9 cm

Elementi 129 do 160 od 209 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Vedno ohranite svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite zadušeni. We-Vibe's moxie je diskreten, chutney, dragee in sladek. Magnet je udobno pritrjen na vse stiskalnice, njegova močna šiška pa bi bila prehuda za vas ali vašega najdražjega, ki bo za vaš mobilni telefon uporabil aplikacijo za mobilni telefon in mu tako omogočil nadzor nad svojo koristjo.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nova dvojna zabava stimulira oba partnerja med seksom. Zahvaljujoč oblikovanju v obliki črke U zagotavlja smiselno stimulacijo klitorisa, točke G in penisa. To sodobno igračo lahko upravljate na daljavo z aplikacijo!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Zabavajte se doma ali v javnosti s tem vznemirljivim in diskretnim vibrirajočim jajcem vrhunske kakovosti blagovne znamke Bswish. Predajte krmilnik svojemu partnerju in mu dajte vso kontrolo nad svojim vznemirjenjem, divje jajce bo raztrgalo vaša občutljiva mesta in zaradi tihih vibracij bo intimna skrivnost med vami in vašim dragim, ki vas bo ogrel v večer, da ta ogenj strasti kasneje pustim doma.prižgemo do maksimuma.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate podjetja Zero Tolerance. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Nežno roza in strastno priročen vibrator #CharmMe! Narejen je iz visokokakovostnega silikona in je zato prijetno prožen. Ponudil vam bo 10 funkcij vibriranja, sok pa boste dostavili prek kabla USB. Razveselite katero koli mesto na svojem telesu in se razveselite s ljubko igračo za vse priložnosti!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Ali želite pustiti, da se vaš klitoris stopi pod močjo francoskega poljuba samega Casanove? Ta genialna rdeča igrača ima čutno okreten jezik, ki bo božal vaš klitoris na 12 različnih načinov. Zaljubite se v strastno vibracijo, mehak silikon in uživajte v orgazmu za orgazmom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Abbott Black

    Želite, da vaši prsti pokažejo še več razburjenja? Daj jim ta vibrator! Abbott je vibrator z dvema prstoma, ki naredi vašo predigro še bolj razburljivo. Valovita površina prispeva k stimulaciji in v čudovito mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Katero mesto boste najprej božali s svojimi nagajivi vibrirajočimi prsti?

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno alarm preložiš še večkrat? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Nyx je pametni vibrator za hlače z ergonomsko zasnovo, ki ga lahko upravljate preko aplikacije na telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora tresljajev in drugih interaktivnih funkcij!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Bad Bitch Lipstick Vibrator

    Z nobeno drugo šminko se ne boste počutili tako seksi kot z Bad Bitch Lipstick! Njegov čudovit zlati dizajn skriva vaš najljubši odtenek v obliki 10 močnih vibrirajočih funkcij, ki vas bodo popeljale na vrhunec navdušenja. Naj izstopa na vaši nočni omarici ali jo nosite povsod s seboj, nikoli ne veste, kdaj vam lahko pride prav.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Doživite orgazmično nevihto! Georgeovo ljubeče vibrirajoče jajce se skriva v vaši vagini, medtem ko njegov krmilnik leži v vaši ali roki vašega kolega. Nato vas bo razvajala mehka silikonska površina in tresljaji, zaradi katerih se vam bodo kolena začela tresti. Naj vas ogreje kadarkoli in kjer koli.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Blue

    Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swisha bo zabaval oba partnerja. Nekoč sta bila zaljubljena v kogar koli in kogar koli, in to sta samo vidva in se vsi radi skrivamo! Z daljinskimi upravljalniki je mogoče izbrati s 6 možnimi funkcijami, da ta silikonski predvajalnik vibrira v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Sloane Clitoral Massager Pink

    Ta metuljček bo pristal na vaši roži in jo pobožal s celim telesom! Si ga želiš? Jasno! Prepustite se 10 načinom vibriranja, od katerih ima vsak nekoliko drugačen vzorec vibriranja in cilja na različne občutke. Poleg tega se lahko zaradi praktičnih nastavljivih naramnic prepustite božanju brez uporabe rok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Touch of Velvet Aqua Lily

    Očarale vas bodo vznemirljive vibracije tega očarljivega Rocks-Off vibratorja. Ponuja vam 10 vibrirajočih funkcij in se lahko na udoben način uporablja tudi za najbolj privlačna mesta, ki čakajo, da se seznanijo s to očarljivo igro. Prodaja in opazujte, kako na travniku cvetijo rogovi orgazma.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Velvet Black Bullet

    To elegantno črno vibrirajoče jajce bo ugajalo tako vagini kot analu. Narejen je iz prijetnega žametnega materiala in je preko kabla povezan s praktičnim krmilnikom za še intenzivnejše igre. Izberite eno od 4 ponujenih stopenj vibracij in uživajte v popolnem čutnem užitku v izbrani luknji ljubezni.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. To jajce vsebuje super močan motor in bo svoje vibracije usmerilo na vašo točko G. Uživajte v izjemno intenzivnih orgazmih in ne pozabite deliti tudi svojega užitka!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno plemensko kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Pretty In Pink

    Majhna, a priročna? Ja! Ta kompaktni vibrator za polnjenje ima res močne načine vibriranja, ki vas bodo preprosto razveselili. Je prijetno mehka in primerna za stimulacijo klitorisa ali celo bradavic ali mod. Njegova vodoodpornost vas bo premamila, da bi se razigrali pod tušem ali kopeli, zato se ne pustite prepričevati in pridite in uživajte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    Ali sanjate o najbolj vznemirljivem poljubu? Ta igrača se ne imenuje zaman poljub. Ima dih jemajočo obliko popka in priročen jezik, ki vas bo s svojimi vibracijami popeljal do vrha blaženosti. Uživajte v prijetnem dotiku kakovostnega silikona in verjamemo, da boste zagotovo cenili praktično polnjenje preko USB kabla.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nad vsem! Magny je tipičen mini vibrator s super zmogljivostjo in modernim dizajnom. Ima zaobljeno konico za natančno ciljanje in udobno vstavljanje ter popolno velikost, ki vam bo všeč. S svojo preprosto zasnovo bo stimulirala notranjost nožnice, razveselila pa boš tudi katero koli drugo mesto na svojem telesu ali na telesu tvojega partnerja. Izbirajte med 10 močnimi funkcijami vibriranja!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Nova zvezda med vibratorji je rojena, ime ji je Lily 3, z njo zlahka proslavite svojo spolnost! Primeren je za vse priložnosti, sami ali v paru, navdušila vas bo ekskluzivna cena, ki je ob praznovanju 20-letnice znamke Lelo. Izbirajte med 10 močnimi nastavitvami vibriranja in uživajte v diskretnih in nepozabnih orgazmičnih izkušnjah!

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Najljubše vibracije naj bodo blizu vašega klitorisa in ostanite vzburjeni. We-Vibe Moxie+ je diskreten, čuten, mamljiv in sladek. Priročno, zahvaljujoč magnetu se bo prilegal v vse spodnjice, njegovo tiho vibriranje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu lahko zaupate bodisi plišasti daljinec ali aplikacijo na svojem mobilnem telefonu in mu tako prepustite nadzor. nad svojim užitkom.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Velvet Green

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najbolj čutne sanje? Igrača po principu tlačnih valov Mea vam bo dala prostor za razvoj. Z njo boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morja nežno dišečih cvetlic. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    Si želite, da se svet vrti samo okoli vas in da uresničite svoje najboljše čutne sanje? Predvajalnik po principu tlačnega valja Mea vam bo dal prostor za razvoj. Iz njega boste začutili nežen vetrič in raziskovali pokrajino gričev in morje nežno dihajočega cvetja. Potopite se v kristalno čisto globoko jezero in opazujte, kako voda žametno valovi na obali. Konec metafor, MEA je luksuzna erotična igrača, ki vam bo v vseh okoliščinah prinesla pravi orgazmični užitek.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Magic Motion Umi Smart Wearable Dual Motor Vibrator

    Težko je vstati zjutraj in običajno še večkrat preložiš alarm? Prebudite se ob vznemirljivih vibracijah in uživajte v orgazmičnem vzponu, v katerega se boste zaljubili! Magic Umi je pametni vibrator z 2 motorjema in ergonomsko zasnovo, ki ga je mogoče upravljati preko aplikacije v telefonu, v katerem boste poleg nastavljanja alarma uživali v ustvarjanju lastnih načinov vibriranja, daljinskega nadzora vibracij in drugih interaktivnih funkcij!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    So vam všeč skrivnosti in razburjenje? Ta igrača bo vaša vznemirljiva skrivnost! Prihaja v kompletu s seksi čipkastimi hlačkami in daljinskim upravljalnikom v obliki srca. In za kaj gre? Majhen diskreten, a priročen vibrator, ki je vstavljen v spodnje hlačke, da vibrira vašo vulvo v vibracijskem ritmu, ki ga narekujete krmilniku. Pustite se razvajati!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Purple

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polno zaposlenega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Bi želeli čarobni prstan, ki bi vas popeljal v drug svet? V svet, poln užitkov in orgazmov? Vibrirajoči prstan Belou Flutter se ne more primerjati niti s tistim, ki je imel Arabello! Je vibrirajoči multitalent, katerega vrh je sestavljen iz 4 cvetnih listov za različne stimulacije. Oblecite ga in ga predstavite vsem občutljivim točkam na telesu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta mini vibrator bo oboževal vaš klitoris kadarkoli in kjerkoli, saj je res majhen in se bo prilegal v vsako torbico. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    53,90 €

    49,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Deluxe Unleashed Purple

    Brezžično vibrirajoče jajce Bnaughty Deluxe Unleashed iz B Swish bo zabavalo oba partnerja. Uživali boste v vznemirjenju z njim kadarkoli in kjer koli in to bo samo med vama dvema, ja, vsi imamo radi skrivnosti! Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 6 zmogljivimi funkcijami, ki to silikonsko igračo vibrirajo kar v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvojni užitek, oh la la! Uživajte v čutnih poljubih na vašem klitorisu in širše, French Kiss Suck & Play ve, kaj potrebujete. Ima 2 zamenljiva nastavka in lahko vibrira v 12 načinih ter tudi sesa v 12 načinih. Njegovi trojni plapolajoči jeziki iz kakovostnega silikona bodo razveselili vaše najbolj občutljive točke, nastavek za sesanje pa vam bo v hipu poskrbel za pravi orgazem!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Orion Panty Vibe Red

    Ta vrhunski vibrator po odlični ceni se ugnezdi v vaše spodnjice in vam bo ugajal kadarkoli in kjer koli. Njegov učinkovit ukrivljen dizajn se prilagaja vašim intimnim obrisom in z njim se lahko igrate tudi v trenutkih samozaljubljenosti ali predigre. V njegovih funkcijah lahko uživate s partnerjem ali sami, ponuja vam 10 odličnih načinov vibriranja za raznoliko zabavo, med katerimi lahko preklapljate z daljinskim upravljalnikom!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzivna moč vibriranja in eleganca iz nerjavečega jekla, to je Ferro. Je polnilni vibrator s 6 močnimi načini vibracij s preprostim upravljanjem. Uživate lahko na različne načine, idealen je za natančno stimulacijo in ne preprečuje, da bi bil vaš spremljevalec v kopeli, saj je vodoodporen. Poskusite ga ogreti s toplo vodo ali, nasprotno, ohladiti s hladno vodo in eksperimentirajte s temperaturnimi igrami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 129 do 160 od 209 skupaj

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.