×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dodatki

Elementi 33 do 57 od 57 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • PalmPower Wand Massager Attachments PalmSensual

    Želite uživati v nečem novem s svojo najljubšo masažno glavo PalmPower? Poskusite ga opremiti z enim od para nastavkov in hkrati uživajte v stimulaciji točke G ali stimulacije točke G in klitorisa!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Charging Cable Domi/Domi2

    Vaši dragi Lovense je zmanjkalo soka in ne najdete vrvice? In tako iščeš in iščeš. In še vedno nič. Imamo problem in imamo rešitev! Nadomestni polnilni kabel za igrače Lovi Domi / Domi 2.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower PalmBliss Wand Massager Attachment

    100 % silikonski nastavek, zasnovan za izboljšanje masažne glave PalmPower. Zagotovila vam bo resnično učinkovito in osvežilno masažo vaših intimnih delov. Uživajte v stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati, kar vas bo popeljalo na vrh dobrega počutja.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Wrap Masturbator Wand Attachment Black

    Se želite lepo voziti s svojo najljubšo masažno glavo? Ta nastavek Thunder Wrap vam bo to omogočil. Prilega se na glavo katere koli standardne velikosti, njegova iznajdljiva tekstura kroglic pa bo resnično božala vaše živčne končiče. Preprosti dodatki, ki obljubljajo veliko zabave. Odkrijte torej močne orgazme!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masirajte celotno telo ali stimulirajte občutljiva področja s to Shaka vibrirajočo glavo! Je vsestranska igrača s čudovitim dizajnom. Zahvaljujoč prilagodljivemu vratu pride povsod, kjer so njegove vibracije potrebne, in vam ponuja 3 nastavitve vibracij in 5 hitrosti. V paketu boste našli tudi očarljivo torbico, ki lahko postane hišica za glavo ali pa jo nosite kot seksi torbico. Uživajte v sproščujoči ali stimulativni masaži, kadar koli želite!

    91,90 €

    79,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro Deluxe Next Generation Climax Tips

    5 navadnih nadomestnih silikonskih konic za napravo Satisfyer Pro Deluxe Next Generation.

    45,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Lastniki Doxy No.3 pozor! Na voljo je zbirka nastavkov za vašo najljubšo masažno glavo iz delavnice prestižne znamke Nexus. Veselite se najkakovostnejših materialov in oblik za zadovoljstvo žensk in moških. Na primer, izberite Nexus Rabbit za neprimerljivo intenzivno G-točko in stimulacijo klitorisa hkrati. Odkrijte nebeške orgazme z njim!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower PalmEmbrace Wand Massager Attachment

    100 % silikonski nastavek, zasnovan za izboljšanje masažne glave PalmPower. Zagotovila vam bo resnično učinkovito in osvežilno masažo vaših intimnih delov. Uživajte v lajšanju stresa, ki zagotavlja dih jemajoče vznemirjenje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Natančna stimulacija točke G še nikoli ni bila lažja! Nila vibrator je bil posebej zasnovan tako, da draži to občutljivo področje in zahvaljujoč trdni okrogli glavi ga zlahka dosežete. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite vibrator ali ga nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih ter uživajte v svoji točki G vedno znova zahvaljujoč možnosti polnjenja.
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Gato 8-piece set

    Presenetite svojega partnerja s tem kompletom 8 erotičnih kosov, ki vam bodo pomagali doživeti najbolj vznemirljivo noč! Poleg čutnih leopard igrač in pripomočkov v kompletu ne boste našli tudi praktične torbice, ki bi lahko postala dom vaših pripomočkov ali pa jo lahko nosite kot torbico. Ste že poskusili z vibratorjem, zatičem ali lisicami? Vaša domišljija začenja delovati, čutite tudi vi?

    119 €

    99,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GP Lithium Battery AAA (FR03) 2 pack

    Iščete kakovostne baterije za vaše erotične dodatke? GP Lithium je serija zelo zmogljivih litijevih baterij, ki so primerne tudi za profesionalne in energetsko intenzivne izdelke. Res hudič z vibrirajočimi igračami!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    Želite nekaj več od svoje najljubše masažne glave Le Wand? Opremite jo s tem elegantnim nastavkom, ki bo prinesel zadovoljstvo na vseh mestih, ki se jih dotakne. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in zagotavlja intenzivno stimulacijo z absolutno natančnostjo. Z njim hkrati stimulirajte točko G in klitoris ali ga ovijte okoli glavice, opojni orgazmi ne bodo trajali dolgo.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XR Brands Wand Essentials Vibra-Stroke Masturbator Wand Attachment

    Ta nastavek spremeni vašo masažno glavo v osupljiv jambor! Ovija se okoli penisa in njegova notranja tekstura bo stimulirala penis. Dodajte gibanje navzgor in navzdol, izberite svojo najljubšo raven vibracij in pustite, da vam fleksibilni nastavek omogoči močan orgazem.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Loop Penis Play Head Grey

    Želite nekaj več od svoje najljubše masažne glave Le Wand? Če imate penis, obstaja velika verjetnost, da vam bo ta neverjeten nastavek všeč. Z njim lahko uživate v odlični solo samozadovoljevanju ali igrah v dvoje, zahvaljujoč visokokakovostnemu silikonskemu materialu pa je neverjetno prijeten in varen za telo hkrati. Privoščite si orgazmično stimulacijo celotnega penisa in pegic.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Energizer Alkaline Battery LR1 1pc

    Alkalna baterija LR1, ki jo je vedno koristno imeti na zalogi, če vaši najljubši igrači zmanjka soka!

    7,90 €

    2,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GP Lithium Battery AA (FR6) 2 pack

    Iščete kakovostne baterije za svoje erotične pripomočke? GP Lithium je serija zelo zmogljivih litijevih baterij, ki so primerne tudi za profesionalne in energetsko intenzivne izdelke. Prav popolne so za vibrirajoče igrače!

    11,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Panthra Asha Lipstick Vibrator

    Iščete igračo, ki jo lahko vzamete kamor koli s seboj? Asha bo popolna za to! Videti je kot šminka, a pod pokrovčkom se skriva mehka silikonska površina, ki bo razveselila vse vaše občutljive predele. V paketu boste našli tudi očarljivo leopard vrečko, v katero lahko shranite vibrator ali ga nosite kot vrečko za ledvice. Uživajte v 7 vzorcih vibracij in 3 hitrostih, kadar koli želite, tudi v kadi ali pod prho!
    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Želite nekaj več od svoje najljubše masažne glave Le Wand? Opremite jo s tem elegantnim nastavkom, ki bo prinesel zadovoljstvo na vseh mestih, ki se jih dotakne. Izdelan iz visokokakovostnega silikona, je neverjetno prilagodljiv in bo sledil vašim obrisom. Uporabite ga za notranjo ali zunanjo stimulacijo in uživajte v opojnih orgazmih.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GP Ultra Plus Alkaline Battery C (LR14) 2 pack

    Iščete zanesljivo in zmogljivo baterijo za svoje erotične pripomočke? GP Ultra Plus Alkaline Battery C (LR14) je optimalna izbira tudi za zahtevne naprave z močnimi tresljaji.

    7,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Dual Head Light Blue

    Želite nekaj več od svoje najljubše masažne glave Le Wand? Opremite jo s tem elegantnim nastavkom, ki bo prinesel zadovoljstvo na vseh mestih, ki se jih dotakne. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in zagotavlja intenzivno stimulacijo z absolutno natančnostjo. Stimulirajte točko G in klitoris hkrati in uživajte v opojnih orgazmih!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • GP Super Alkaline Battery C (LR14) 2 pack

    Iščete zanesljivo in zmogljivo baterijo za svoje erotične pripomočke? GP Super Alkaline Battery C (LR14) je optimalna izbira tudi za vaše vibrirajoče igrače. Te baterije zagotavljajo zahtevano zmogljivost in dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja zanesljivo napajanje vaših erotičnih pripomočkov. Pustite se prenesti intenzivnim vibracijam in prijetnim utripom, GP Super Alkaline vam bo dal sok!

    5,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Unite Remote Controller

    Nadomestni daljinski upravljalnik za vibrator We-Vibe Unite. Vaša najljubša igrača vam lahko ob pravilnem ravnanju in vzdrževanju služi leta. In kaj, če se voznik zlomi? Preprosto kupite novega in uživajte še naprej!

    37,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • GP Super Alkaline Battery D (LR20) 2 pack

    Iščete zanesljive in zmogljive baterije za svoje erotične pripomočke? GP Super Alkalne baterije D (LR20) so idealna izbira za še bolj energijsko zahtevne aparate, kot so vibratorji z močnimi tresljaji. Te baterije zagotavljajo visoko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo, kar zagotavlja stabilno in zanesljivo napajanje. Prav popolne so za vibrirajoče igrače!

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Energizer Ultimate LITHIUM Battery AA 4 pack

    Vas spodbuja k nakupu novih baterij? Energizer Ultimate litijeva baterija z najdaljšo življenjsko dobo na svetu. Njihove inovativne izboljšave zagotavljajo najdaljšo življenjsko dobo, preizkusite ga na svojem vibratorju!

    14,90 €

    9,90 €

    Ni na zalogi

  • Duracell Alkaline Battery LR1 2 pack

    Par visokokakovostnih alkalnih baterij LR1 iz Duracella, ki jih je vedno dobro imeti na zalogi, ko vaši najljubši igrači zmanjka soka!

    7,90 €

    3,39 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 57 od 57 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.