×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji Črna

Elementi 33 do 64 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Iščete ujemajočo se igračo? Anal Thruster ve, kako vam to naredi! Lahko navduši, pa tudi vibrira, njegova okrogla oblika pa je idealna izbira za analno stimulacijo. Izbirajte med 7 načini vibriranja in 3 načini prenapetosti prek daljinskega upravljalnika in uživajte v funkcijah zahvaljujoč vodoodpornosti tudi pod prho ali kopeli!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luksuzne vsestranske vibrirajoče žoge! Na površini so svilnato mehki, v notranjosti pa prijetno čvrsti. So prožni in upogljivi ter vas bodo hipnotizirali s svojo funkcijo vibriranja. Primerni so za vaginalno in analno uporabo, zunanjo in notranjo. Izbirajte med 6 vzorci vibriranja in uživajte v neverjetnem užitku žogico za žogico.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Black

    Katere ženske ne bi hrepenele po dvojni stimulaciji in dih jemajočem orgazmu znotraj in zunaj. Mythical je tukaj, da izpolnite vsako svojo strast. Njegov zmogljiv motor F1 z 10 hitrostmi vibracij je skrit v svilnato mehkem silikonskem ohišju, tako da kaže neposredno na točko g. Klitoris bo nato vznemirjen zaradi brezkontaktne stimulacije tlačnih valov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Razburljiv napad na prostato! Ta ergonomsko oblikovan analni vibrator je preprosto odličen! Z njim lahko enostavno ciljate točno na mesto vaše prostate in jo stimulirate na način, ki vas bo kmalu pripeljal do vrhunca. Mehka silikonska membrana v konici vam daje utripajoče impulze 10 načinov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je tvoj anal malo žalosten? Napolnite ga in razvajajte svojo luknjo z vibracijami ne samo od zunaj, ampak tudi od znotraj. Stimulator prostate 10x P-Flexer ima daljinski upravljalnik, ki ga lahko izbirate med 3 hitrostmi vibriranja in 7 pulzirajočimi vzorci, v ritmu katerih bosta zvenela 2 motorja. Prilagodljiv vrat se prilagaja vašim razmerjem in ni vam več treba oklevati!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Predvsem ti je všeč jezik, ki kroži okoli tvojega analnega in včasih v njem? Sir Richard je prisluhnil tem željam in ustvaril to edinstveno napravo s pametnim jezikom, ki bo oblizoval vaš občutljiv analni predel ter mirno in rahlo prodrl v danko. Uživajte tudi v prijetnem ogrevanju in izberite raven vibracij med 5 načini in 2 hitrostmi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Zadenite črno in uživajte v popolnoma natančnem užitku! Ikonični Rude-Boy Xtreme je tukaj za vaš hrupni užitek zaradi intenzivne stimulacije prostate in nasipov. Uglašen je do popolne popolnosti, je močan, vsebuje dva neodvisna motorja, je udoben in se prilagaja vašemu telesu. Zato zgrabite voznika in naredite dobro zase ali za svojega partnerja!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Invincible Black

    Ta elegantni temnopolti moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost! Ali pa vam to ni dovolj? V tem primeru dodajte vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Pokažite svoji prostati novo raven stimulacije s tem orodjem iz zbirke Kink avtorja Doc Johnson. Stimulator prodre globoko v vaš anus in s svojim vrhunskim silikonskim ohišjem in natančno ergonomsko obliko ne bo le razkazoval vašo prostato, temveč bo pozoren tudi na jez, ki bo pokvaril krajši gibljivi del igrače. Kontrole so ločene in na izbiro imate 10 funkcij vibracij s preprosto ciljanjem, 10 funkcij vibracij s ciljanjem na jezu in 3 stopnje gibanja tega dela.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Black

    NU Sensuelle Homme Ace 15-funkcijski prilagodljiv silikonski vibrator za prostato z dvojnim motorjem v črni barvi ima 2 izjemno močna motorja in 15 mamljivih funkcij globokega utripanja in pulzirajočega delovanja namesto brnečih vibracij, ki jih imajo drugi.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nič ni tako seksi kot trenutna stimulacija penisa in prostate. In prav to vam bo prinesla ta igrača! Razveselila vas bo kombinacija tresljajev in toplote, njegova oblika pa je zasnovana tako, da natančno doseže vašo prostato in z ogrevano konico stimulira točko P. Vibracije uživajo tudi v penis preko teksturiranega obroča in vse to boste nadzorovali preko krmilnika. Ali pa to zaupate svojemu kolegu?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Triple Curve Black

    Največjo trojno stimulacijo boste doživeli samo s Happy Rabbit Triple Curve! Tega veselega zajca so profesionalci zasnovali tako, da s svojimi 3 zmogljivimi motorji boža točko g, klitoris in anal. Sledite skupno 21 različnim načinom in uživajte s svojim novim najboljšim prijateljem v kadi ali pod tušem, ker je vodoodporen.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Iker Black

    Vas pritegnejo nove čudovite višine in iščete kakovostno in moderno igračo, ki bi božala vašo prostato? Iker prestižne znamke Svakom je vsekakor vreden vaše pozornosti! Ponuja vam 7 načinov vibriranja, možnost upravljanja preko aplikacije, 2 motorja in revolucionarne orgazme. Tej ponudbi ne morete reči ne!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Perfect Lover with Remote Control

    To bo ljubljenček obeh! Perfect Lover je seznanjena igrača v obliki črke C z daljinskim upravljalnikom. Je mehka in prožna, zato se prilagaja vašim razmerjem in bo med ljubljenjem z vibracijami stimulirala klitoris, g-točko in penis. Uživajte v malo boljšem ljubljenju, ki ga spremljajo čutne vibracije, katerih intenzivnost boste določali preko krmilnika.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Unleashed Premium Black

    Zabavajte se doma ali v javnosti s tem vznemirljivim in diskretnim vibrirajočim jajcem vrhunske kakovosti blagovne znamke Bswish. Predajte krmilnik svojemu partnerju in mu dajte vso kontrolo nad svojim vznemirjenjem, divje jajce bo raztrgalo vaša občutljiva mesta in zaradi tihih vibracij bo intimna skrivnost med vami in vašim dragim, ki vas bo ogrel v večer, da ta ogenj strasti kasneje pustim doma.prižgemo do maksimuma.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Kaj se zgodi, ko ta naprava začne tapkati vašo P-točko ali prostato? Začneš lebdeti na valovih neverjetnega orgazma. Tap To je togi vibrator za prostato s pop-up gumbom na konici, ki je zasnovan tako, da simulira tapkanje s prstom. In to še ni vse! Poleg razburljivega tapkanja po prostati lahko Tap It tudi vibrira, tudi pod vodo, saj je vodoodporen.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Ibiza Up&Down Suction Double Vibrator Black

    Počitnice na Ibizi so lahko v različnih oblikah, vendar je najbolje, da o njih razmišljate kot o razburljivem potovanju s tem močnim vibratorjem! Je prijetne oblike, ki se bo posvetila tako G-točki, ne pozabimo pa niti na klitoris, ki bo navdušil s svojo neverjetno sesalno funkcijo. Zgrabite elegantno zlato podlago in uresničite svoje erotične sanje.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love To Love Player One with Remote Control

    Se sprašujete, kako bi bilo začeti dih jemajoč orgazem s stimulacijo prostate? Zato nehajte razmišljati in pustite, da ta stimulator deluje. Njegova ergonomska oblika se vam prilega kot rokavica, njegov dvojni motor pa skrbi za stimulacijo prostate in jez. Nivo tresljajev boste določili prek krmilnika z dosegom do 10 metrov. Naj vaša prostata ne čaka predolgo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Triple Euphoria Black

    Sanjate o divjih fantazijah s pregrešno močno igračo, ki ne bo pozabila na vaše občutljive točke? Potem je Triple Euphoria prav za vas. Gre za trojni vibrator, ki bo zarinil v nožnico, zavibriral zadnja vrata in sesal klitoris. Doživite užitek kot še nikoli!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic je vznemirljiv vibrator za potiskanje iz linije SeXentials by TOYJOY. Ta navzgor in navzdol usmerjeni vibrator vas bo s svojimi senzualnimi spretnostmi in vznemirjenjem popeljal v nove višave intimnih užitkov. Silhueta z dvojnim motorjem in polnilnikom USB ponuja 3 hitrosti vibriranja in 4 vzorce vibriranja v kombinaciji s funkcijo potiskanja, ki navdušuje.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Želite občutiti užitek, ki ga skrivajo vaša zadnja vrata? Povabite ta stimulator z 2 zmogljivima motorjema na obeh straneh! Njegova čebulasta konica se bo dotaknila vaše prostate in vzbujala nevihtne občutke, ki bodo pripeljali do intenzivnega vrhunca. Zato zgrabite krmilnik ali ga zaupajte svojemu kolegu, odkrijte in uživajte!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Kenji Stimulating Vibe Watchme Wireless Technology Black

    Se sprašujete, kako narediti vaše intimne trenutke nepozabne? Vzemite ta osupljivi vibrator za pomoč! Je dvojna, zato ugaja notranji del nožnice in klitoris hkrati. Najboljša stvar pri njem je funkcija udarca gor in dol ter mehke vrtljive kroglice! Prepustite se mu in uživajte v najboljših orgazmih!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Želite nekaj boljšega od povprečnega analnega čepa! Lumen ponuja nova doživetja za vse, ki se ne bojijo svoje spalnice spremeniti v oder. Narejen je iz visokokakovostnega silikona s tehnologijo Velvet Wave, ki je podložen teksturiran silikon, ki prinaša udobje in blažen užitek. On bo zvezda vaše oddaje, ne samo po zaslugi končne diamantne luči!

    219 €

    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pixey Aquawand Black Edition

    Končno je debelo! Čudovita vibrirajoča glava, polirana do pepela. Za te je diskrecijsko in zelo kratko. Njena glava je čudno obrabljena, zato jo je mogoče enostavno odstraniti z nje, izdelana pa je iz mehkega in kakovostnega silikona, tako da vam bo dala svoj dotik. Pečenka je narejena iz istega silikona, zato jo uporabite in uživajte v najboljši možni masaži vseh časov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Kissable Black

    Eleganten temnopolti moški je tukaj samo za vas in vaš klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Samo s to vibrirajočo in elektrostimulativno igračo boste vedno in kjerkoli ječali od užitka! Je diskreten užitek, ki se skriva v vaših spodnjicah, medtem ko vi ali vaš partner primete za daljinski upravljalnik in izbirate intenzivnost ne samo vibracij, ampak tudi intenzivnih elektrostimulacijskih impulzov. Nakapajte lubrikant na vodni osnovi in uživajte v še močnejših občutkih!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Sanjate o ekstremni stimulaciji? Samo z Ride Extreme prestižne znamke Nexus! Njegova dva močna motorja prinašata popolno zadovoljstvo in skrbita za vašo prostato in igro. Zato zgrabite krmilnik in narekujte svoje zadovoljstvo.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Imate radi razkošje in želite le najboljše zase in za svoje občutljive predele? To je tisto, kar želite Nexus! To je najbolj luksuzna znamka, ko gre za erotične izdelke za stimulacijo prostate, in dali bomo roke v ogenj zanjo. Družina Nexus vključuje tudi ta dvojni masažni aparat za užitek prostate in presredka.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Iščete vsestranski komplet čudovitih čepov z neverjetno obliko? G-Play bo izpolnil vaše zahteve! Vsebuje 3 različno velike zatiče s 6 funkcijami vibracij! Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, motor pa je odstranljiv, tako da lahko v njih uživate brez tresljajev. Uživajte v enostavnem upravljanju, polnjenju USB in vodoodpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 se prilagaja vašim željam! Sprejemljivo je in bo služilo vašim potrebam in zahtevam. Končne površine božje točke g lahko zabavate tudi pri stimulaciji klitorisa ali bradavic. Prekinite svoje žalosti in uresničite svoje sani!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 79 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.