×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji Črna

Elementi 65 do 96 od 628 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick daljinsko vodeni dvomotorni vibrator za masažo prostate je zmogljiv in razkošen masažni pripomoček, posebej zasnovan za pare. Dva ločena močna motorja zagotavljata notranjo in zunanjo intenzivno stimulacijo. Je odličen masažni pripomoček za G točko in klitoris ter ima popoln kot za stimulacijo prostate.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nexus Revo Slim

    Rotacijski masažer prostate in dyke Nexus Revo Slim je čudovita igrača za začetnike in vse tiste, ki imate radi igrače nekoliko manjše velikosti. Deluje po enaki in preverjeni tehnologiji kot ostali izdelki Nexus iz linije Revo, tako da ste lahko prepričani, da bo vašo prostato razvajal s popolno usmerjeno stimulacijo, hkrati pa ne pozabite na svoj jez, kar bo povečalo razburjenje. Uživajte v večstopenjskem vrtenju in enostavnem čiščenju zahvaljujoč vodoodpornosti.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bgee Classic Black

    Poiščite ga - točka G. Ta masažna naprava posebne oblike vas bo pripeljala tja.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • 109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Recharge Pulse Black

    Sanjate o neskončnih masažah svojih utrujenih mišic in tudi o intenzivni erotični stimulaciji? Ta masažna glava bo vaše novo najljubše orodje! Je polnilna, ima gladko prijetno glavo in gibljiv vrat, tako da z njo zlahka pridete kamor koli. Uživajte v njeni moči sami ali v paru, popolno bo!

    179 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Odkrijte nova erotična obzorja z zabavno igro TIANI Duo. Njegove globoke in močne vibracije so delili s svojimi sodelavci in skupaj so živeli v največjo korist in zadovoljstvo. Njegova rokavica za celoten obraz se bo približala vašim telesnim oblinam, prvoslojni silikon pa vas bo očaral ob prvem dotiku. Intenzivnosti so bile iskane z glavnimi gonilniki enotne tehnologije, zlasti za prebivalstvo. TIANI Duo je najboljše za vaše skupno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bnaughty Classic Unleashed Wireless Vibrating Egg Black

    Svoja intimna skrivališča delite s svojo ljubeznijo doma ali v javnosti. Ni problema s tem vsakodnevnim vibrirajočim jajcem! Zagotovljena je njegova najsodobnejša montaža, zelo diskretno delovanje motorja in različne vrste uporabe, ki lahko zagotovijo tudi vaginalno stimulacijo do nežnega odmika klitorisa, bradavic ali drugih erogenih stožcev katerega koli telesa.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Playboy Big Bunny Energy Black

    Vklopite ga in začutite energijo Big Bunny sami. Ta energični trojni zajčji vibrator, ki stimulira tri erogene cone hkrati, vas bo pustil brez sape. Dva vrtinčasta kroglasta obroča znotraj glavne potisne gredi zagotavljata vznemirljivo notranjo masažo, ki se začne pri realistično oblikovani konici. Raziščite trigastično izkušnjo z nežno ukrivljenimi analnimi kroglicami, močnimi vibracijami v gredi in zunanjim stimulatorjem v obliki zajčka.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Joy Black

    Naš Double Joy med seksom močno stimulira oba partnerja. U-oblika je nameščena tako znotraj kot zunaj - zagotavlja zapeljiv občutek za klitoris, točko G in penis. Ta visokotehnološka igrača, ki jo omogoča aplikacija, je izboljšana z igranjem na daljavo in še več!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Evolved Wanderlust

    Ta edinstvena silikonska igrača se ponaša z zmogljivo masažno paličico na eni strani ter zadovoljujočo bučko in nežno ukrivljeno vibracijo na drugi strani. Ta dvostranska oblika z elegantnimi, lahko dostopnimi upravljalnimi elementi na sredini, z dvema zmogljivima motorjema, ki skupaj ponujata 49 ločenih kombinacij hitrosti in funkcij, razburka vaš svet od znotraj in zunaj! Popolnoma vodoodporen in potopljiv je popoln vsestranski kopalni spremljevalec, ki se hitro očisti s čistilom Evolved Toy Cleaner in izpiranjem s toplo vodo.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Spolno zdravje je enako pomembno kot vsako drugo zdravje, se strinjate? Podkrepite to s tem mini vibratorjem, ki je kot nalašč za trenutke samozaljubljenosti in vznemirljive zabave v dvoje. Ponudil vam bo 10 različnih načinov vibriranja, eleganten videz in majhnost, zahvaljujoč kateri jo boste lahko imeli kadarkoli pri sebi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blacq Digital Wand Vibrator Black

    Stopite v prihodnost z BLACQ, kjer so vibratorji izboljšani z inovativnim digitalnim zaslonom! BLACQ razume, da je vsakdo edinstven. Zato naši vibratorji ponujajo široko paleto nastavitev, da lahko ustvarite idealno stimulacijo. Prilagodite hitrost, raziščite različne vzorce vibriranja in poiščite svoj popolni ritem.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    Vaše jajce ljubezni Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations je vsestranska in orgazmična igrača, ki je idealna tako za samostojno igro kot za igro v paru.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Odklenite vrhunsko izkušnjo užitka z We-Vibe Limited Anniversary Edition. Ob praznovanju 15-letnice inovacij omejena izdaja vsebuje naši dve prodajni uspešnici, vibrator za pare Sync 2 in vibrator Tango X v eni zbirki.

    299 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasični vibrator je z našo sodobno barvno paleto in izjemno gladkim satenastim zaključkom dobil elegantno preobrazbo. Vibracije z več hitrostmi upravljate s preprostim zasukom kolesca na dnu. Luxuriate ne vsebuje ftalatov in lateksa ter je vodoodporen za užitek pod tušem.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Do zdaj ste se zadovoljili s prstom, zdaj pa se vam začenja občutek, da mu nekaj manjka? Ta stvar bo zagotovo vzdušje! Ta mini vibrator je primeren kot prva erotična igrača, ki nadomesti vaš prst ali kot vibrator za nezahtevne. Poskusi z njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulacijska palica Céline iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črna palica z elegantnimi poudarki v zlati barvi, trdnim ročajem, zaobljeno glavo in rahlo gibljivim vratom. Céline ima 2 močna motorja, enega v glavi in enega v osnovi, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Vsestranskost, intenzivnost, moč in raziskovanje so besede, ki opredeljujejo novi DEXTER. Vse v enem, vsestranski masažni aparat, ki vključuje 10 močnih načinov vibriranja, od mehkega do zelo močnega.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Uživajte v stimulaciji prostate in perineuma hkrati! Ta popolno oblikovan analni vibrator s fino teksturirano konico bo božal vašo prostato, njegova široka osnova pa bo stimulirala presredek. Njegova mehka površina je prijetna na dotik, 2 motorja pa ga lahko zaženeta v 7 načinih.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Hidden Desire Extreme Anal Power Vibrator Black

    EXTREME by HIDDEN DESIRE predstavlja edinstveno kolekcijo analne opreme, posebej zasnovane za tiste, ki si upajo premikati meje užitka. ANAL POWER VIBRATOR je spretno izdelan za gladko vstavljanje in intenzivno, globoko penetracijo.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Je tisočkrat boljši od vašega najljubšega žebljička, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravljeni na nov val ugodnosti? Tukaj je Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovejša izdaja ikoničnega Satisfyer Air Pulse! Iztopa je opremljena z edinstveno tehnologijo Liquid Air, ki ustvarja občutek oprijemljivega curljanja vode. Veselite se 11 načinov pritiska valjev, 12 programov vibriranja in tudi upravljanja prek aplikacije!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Analni čep za neskončne analne užitke in za vse zahtevnejše ljubitelje. Prijetno zdrsne v vašo rit in vas bo navdušil, saj ima vrtljive kroglice za stimulacijo sfinkterja s 3 hitrostmi in 2 načinoma vrtenja. Očarale vas bodo tudi tresljaji 3 hitrosti in 5 načinov. Vse to boste udobno upravljali prek daljinskega upravljalnika z osvetljenimi gumbi za enostavne igre tudi v temi.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pripravite se na rokenrol z masažno napravo za prostato P-Rock™. Ta inovativna nova masažna naprava za prostato za moške je popolna spolna igrača, ki jo lahko uporabljate sami ali s soigralcem. Njegova edinstvena, ukrivljena oblika je idealna za hkratno stimulacijo prostate in testisov, zato se pripravite, da vas bo popolnoma razburila!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Ali hrepeniš po nečem okusnem in učinkovitem hkrati? Ta osupljivi vibrator vas bo na prvi pogled očaral s svojim elegantnim minimalističnim dizajnom in zapeljivo črno barvo. Njeno telo je gladko, le spodnji del pa je okrašen z majhnimi kamni, zaradi česar je igrača res okusna. Uživajte v njegovem čudovitem videzu in pametnih vibracijah.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Akumulatorski masažni pripomoček s 5 močnimi hitrostmi in 10 vibracijskimi vzorci za globinsko masažo vratu in hrbta, PALOQUETH ročni lahki polnilni masažni pripomoček za telo z odstranljivim 360° upogljivim silikonom

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Charlie Tango je še bolj vznemirljiv kot njegov soimenjak, saj je izjemno gladek klasični vibrator, ki vas bo popeljal v nove višave užitka.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Doživite neprimerljivo sprostitev, ko se prepustite najrazkošnejšemu masažnemu aparatu za celotno telo na svetu. Koncentrirana moč 10 različnih masažnih vzorcev pomirja boleče mišice in odpravlja stres, stabilnejši ročaj in še daljše trajanje polnjenja pa vam omogočata večurno uživanje.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Ogledalo na steni, zakaj se sploh ne morem sprostiti? Vaša nova masažna naprava Satisfyer je rešitev: končno imate spremljevalca, ki se ne pritožuje, da vas izdatno masira! Zaradi svoje impresivne m​a​g​n​i​s velikosti XXL in skrite moči za zapeljivo silikonsko glavo Wand-er Woman rešuje težave, sprošča napetosti in praskne vsako orgazmično srbečico.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 628 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.