×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji klitoris analni

Elementi 33 do 50 od 50 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Nexus G-Play Trio Plus Unisex Vibrator Pack S/M/L Black

    Iščete vsestranski komplet čudovitih čepov z neverjetno obliko? G-Play bo izpolnil vaše zahteve! Vsebuje 3 različno velike zatiče s 6 funkcijami vibracij! Izdelane so iz visokokakovostnega silikona, motor pa je odstranljiv, tako da lahko v njih uživate brez tresljajev. Uživajte v enostavnem upravljanju, polnjenju USB in vodoodpornosti!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Black

    PicoBong Transformer je v bistvu na stotine igrač v eni. Ustvarite pravo obliko zase, bodisi za samostojno igro ali skupno rabo s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Metal Mike

    To je Metal Mike, spoznajte! Je večnamenski kovinski vibrator, ki bo vzljubil vse občutljive dele vašega telesa. Ima domiselno obliko, končna krogla pa vam olajša rokovanje. Izdelan je iz luksuzne kovine, spodnji del pa je silikonski, prav v njem pa je gumb za izbiro med 9 načini vibriranja. Uživajte pod tušem, saj je vodoodporen!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam ponuja najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoči na najbolj občutljive točke in jih draži z tresljaji močnega motorja z vrtljaji do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in čedno igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Iščete seksi darilo, v katerem bi uživali s svojim ljubljenčkom? Happy Rabbit je za vas pripravil ta nabor vrhunskih izdelkov, ki vas ne bodo nehali zabavati. Našli boste tako vibrirajoče igrače kot analni čep z repom ali kocko. Seveda mora biti torba za shranjevanje. Všeč vam bo vsako orodje v kompletu, stavite!

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Zalo Bess 2 Heating Clitoral Vibrator Turquoise Green

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vašim letom in vam ponuja najnatančnejšo stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke na sredini ceste od tresljajev močnega motorja od vrtljajev do 10.000 na minuto. Samo želite si tako priročno, razkošno in lično igračo!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Kata Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Ali pa gre za eleganten trojni stimulacijski vibrator z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Kata bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponudil vam je 10 vibrirajočih funkcij za analno stimulacijo in 10 + 10 vibrirajočih funkcij za točko G v klitorisu. Spustite se in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Želite nekaj več od svoje najljubše masažne glave Le Wand? Opremite jo s tem elegantnim nastavkom, ki bo prinesel zadovoljstvo na vseh mestih, ki se jih dotakne. Izdelan iz visokokakovostnega silikona, je neverjetno prilagodljiv in bo sledil vašim obrisom. Uporabite ga za notranjo ali zunanjo stimulacijo in uživajte v opojnih orgazmih.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile RC C & G-Spot Vibrator Pink

    Super prijetno razburjenje od klitorisa do G-točke! Ta fleksibilni vibrator poskrbi za vsa vaša občutljiva mesta. Ima domiselno teksturirano konico, ki se bo zelo čutno dotaknila vaše G-točke, nato pa široko podlago, oblikovano glede na žensko telo, ki bosta klitoris in presredek. V mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik in se z vibratorjem morda celo odpravili na seksi sprehod.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Prostata na G-točki vam bo čim prej prišla na vrsto! Kako boste uporabljali vibrator, je odvisno od vas. V obeh primerih bo poskrbel tako za občutljive notranje točke kot za zunanje erogene cone. Vibrirajoči del na koncu podlage bo potisnil klitoris v igro. Z daljinskim upravljalnikom lahko izbirate med 10 načini vibriranja v 2 močnih motorjih.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Želite čim bolj uživati? Poskusite trojno stimulacijo s to priročno igračo blagovne znamke Paloqueth. Srednji del zdrsne v vagino, kjer bo z vibracijami stimuliral točko G, medtem ko bo obešanka, ki jo tvorijo kroglice, zadovoljila anus. Tretji del bo nato poskrbel za klitoris, vi pa ne boste imeli druge izbire, kot da se prepustite intenzivnim orgazmom.

    45,90 €

    33,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija
  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Želite v uverturi uživati malo drugače? S to igračo boste še bolj navdušeni! Gre za upogljivo dvojno prevleko za prste ali mini vibrator, ki je del paketa. Daljši rokav ima stimulativne izbokline in je tudi domiselno ukrivljen za udobno ciljanje na g-točko ali prostato. Material Soft Touch je prijeten na dotik, mini vibrator pa ponuja 7 načinov vibriranja.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Adrien Lastic Couple Secrets II with Remote

    Inovativen vibrator za prostoročno uporabo z daljinskim upravljalnikom za dvojno stimulacijo: analno in vaginalno.

    109 €

    68,90 €

    Ni na zalogi

  • Dream Toys Red Revolution Anna Red

    Samo s tem trojnim vibratorjem boste lahko stimulirali vse 3 svoje erogene cone hkrati! Nožnica, klitoris in anus bodo prišli na svoj račun. Zahvaljujoč 2 motorjema vam ta očarljivi vibrator z imenom Anna ponuja 3 funkcije sesanja in 7 ritmov vibriranja z neodvisnim nadzorom. Ali to radi počnete v kopeli? Ni problema, Anna je vodotesna!

    76,90 €

    45,90 €

    Ni na zalogi

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Se sprašujete, kako povečati svoj erotični užitek s partnerjem ali trenutke ljubezni do sebe? Vibrirajte svojo strast! Ta majhen vibrator iz mehkega silikona vam ponuja 10 zmogljivih funkcij vibriranja in zagotovo boste cenili dejstvo, da vam v njem ne bo treba večno menjati svetilke, saj je polnilna.

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Shaker Vibe Pink

    Razburljiva potreba v vsaki torbici! Ta srčkan mali vibrator vas bo omamil s svojimi močnimi vibracijami. Omogoča vam izbiro 10 načinov vibriranja, med katerimi bo preklapljal z gumbom in z vibratorjem lahko božate vagino in anal. Sploščena konica vam bo pomagala ciljati na prava mesta, vodotesnost pa bo zagotovila, da lahko vibrator vzamete v kadi ali pod tušem.

    45,90 €

    26,90 €

    Ni na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Mini Vibrator + Lubricant + Storage Bag

    To je vaša trojna zmaga, štejete, imamo mini vibrator, mazalni gel in vrečko z zadrgo, kaj lahko storite glede tega? Mini vibrator ima vgrajen vibracijski jezik in vam ponuja 7 načinov vibriranja za različno zabavo. Božajte svoj anus ali vagino, odvisno je od vas!

    37,90 €

    22,90 €

    Ni na zalogi

  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Vsako telo je drugačno in da bi imel vibrator, ki ustreza vsem, bi moral biti bolj prilagodljiv, tako kot Flex Bi! Ima dolgo tekočo strukturo, tako da ga zlahka najdete na kateri koli točki in usmerite svoje telo na telo. Vnesite točko G ali A in tudi klitoris ali danko.

    139 €

    87,90 €

    Ni na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 50 od 50 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.