×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji

Elementi 33 do 64 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Ali želite zase samo najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez primere, najbolj luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirana moč 10 načinov vibriranja lajša mišično napetost in stres, udoben ročaj se prilega vaši roki kot školjka in daljša vzdržljivost obljublja neskončne ure veselja.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Iščete kompaktno, a močno masažno glavo? Flip bo izpolnil vaše želje! Skriva pravo moč in zahvaljujoč prožni glavi bo lahko užival ne le v stimulaciji erogenih con, temveč tudi v sproščujoči masaži togih mišic po celem telesu. Privoščite si neverjetne vibracije, skrite v tej očarljivi bojni glavi!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Razkošna masažna glava za ponovno polnjenje Le Wand v elegantni srebrni barvi vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina 2 Purple

    Najbolje prodajani vibrator z dvojnim delovanjem za intenzivne užitke.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bcute Classic Jade Blue-Green

    Bswish Bcute Classic vibrator je mini vibrator z zelo močnimi, a tihimi vibracijami. Zaradi mehke gladke površine je primeren za intenzivno stimulacijo. Vibracije je mogoče kontinuirano regulirati (nadzorujemo z vrtljivim gumbom, v katerega so vstavljene tudi baterije).

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Zmogljiva mini masažna glava znamke Bodywand. Ponuja vam več čutnih načinov masaže, med katerimi preklapljate s tipko na dotik. Narejena je iz visokokakovostnega silikona, zato je svilnato mehka in vaša koža bo popolnoma udobna. Zaradi svoje manjše velikosti je idealen za potovanja in zaradi vodotesnosti tudi za igranje v kadi ali pod tušem. Motor te glave je diskretno tih in se polni preko USB kabla.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Purple

    Si želite erotično igro, ki vas ne bo razočarala? Snail Vibe so izvajali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se je vašim potrebam, razveselila vas bo z dvojno stimulacijo in doživela najboljši orgazem! Veste, kakšni so, in veste, da ne bodo potrebovali drugih igralcev.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dvostranska paličica in vibrator s pulzirajočimi valovi, se ponaša z vibrirajočo glavico z 10 funkcijami in vibrirajočim ročajem s pulzirajočimi valovi z 10 funkcijami, zato je vsestransko popolno orodje za užitek. Dva motorja vam bosta omogočila več kot 100 možnih edinstvenih nastavitev za igranje.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love prihaja na trg z novo kolekcijo luksuznih igrač, ki vključuje tudi to zelo zmogljivo masažno glavo. Narejena je iz visokokakovostnih materialov, sama glava pa iz svilnato mehkega silikona. Uživajte v njegovi dih jemajoči moči in mirno masirajte tako svoje intimne dele kot celotno telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie

    Vedno imejte svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite navdušeni. We-Vibeov moxie je diskreten, čuten, dražeč in sladek. Zahvaljujoč magnetu se udobno prilega v vse hlačke, njegove tihe tresljaje pa boste opazili le vi ali vaš ljubimec, ki mu zaupate bodisi krmilnik bodisi aplikacijo v mobilnem telefonu in mu tako omogočite nadzor nad svojim užitkom.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Zmogljiv, popolnoma kontaktni Venus Butterfly Rocking Penis je mini stimulator, ki zagotavlja maksimalno pokritost vaših erogenih con.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pripravite se na to, da vas bo Venus Butterfly Silikonski daljinec Venus "G"™ potisnil v svet stimulacije s popolnim stikom. Zdaj svetovno znana kolekcija Venus Butterfly je to ponovno storila z intimno obliko, prilagodljivim masažnikom točke G in 12 intenzivnimi funkcijami vibriranja. Razprite krila in dražite na poti z osupljivim daljinskim upravljalnikom z dosegom do 10 m!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave Pink

    Sprostite se s prvim masažnim aparatom, ki meša vašo prehrano. Zelo intimno, potiska prste, ve "dobro na ime".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Masažna glava za polnjenje z očarljivo obliko. Izkusite popolno razburjenje in edinstveno moč te luksuzne igrače. Narejen je iz svilnato mehkega silikona in vam ponuja 10 stopenj vibracij. Njegova ergonomska oblika zagotavlja enostavno rokovanje in vodoodporen dizajn pod tušem.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Naj mehki cvetni lističi Power Flower plešejo okoli občutljivih predelov, medtem ko vas vibracije svilnate silikonske gredi pripeljejo v ekstazo. Odlično za potopitev v zaklade svojega telesa in za prebujanje erogenih con!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijskih vzorcev - S 3 gibi potiska gredi in 7 vibracijskimi vzorci zajčjih ušes vam vibrator PALOQUETH ponuja 3x7 možnosti. Neovirano preklapljajte med načini, ki ustrezajo vaši hitrosti ljubljenja.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Snail Vibe Pink

    Si želite erotično igračo, ki vas zagotovo ne bo razočarala? Snail Vibe so zasnovali pravi profesionalci na podlagi znanstvenih raziskav in razvoja. Prilagodila se bo vašim potrebam, vas razveselila z dvojno stimulacijo in z njo doživela najboljše orgazme! Ugotovite, zakaj je takšen, kot je, in vedite, da z njim ne boste potrebovali nobene druge igrače.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Enora Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Enora spremeni vaše sani v kompleks za polni delovni čas! Je skrivnost s čudovitim razgledom in 2 uporabnima koncema, ki vam jih je vaš šef pokazal v nepredstavljivi ekstazi. Živite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaša mala vznemirljiva skrivnost! To ni samo popolna šminka za ustnice, je razburljiv vibrator, ki ga je mogoče nadzorovati z aplikacijami. Vedno ga nosite v torbici in bodite pripravljeni na ljubezensko avanturo, ki se lahko skriva za vsakim vogalom.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Purple

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Najbolj priljubljene masažne glave na svetu! In to je njegova najnovejša različica, ki se od prejšnje razlikuje po možnosti polnjenja preko USB kabla, tako da vam ga pri uporabi ni treba imeti priklopljenega na omrežje.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Wand Massager

    Občutite največjo moč najbolje prodajane masažne glave Palmpower Wand Massager in izkusite vse spodbudne, močne in sproščujoče sposobnosti, zaradi katerih je tako priljubljena po vsem svetu.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex White

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motorji z lastno pozornostjo razvijajo G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Eleganten vibrator G-Spot ima dva turbo motorja F1, ki sta zelo močna. Eden se nahaja v konici, drugi pa je podaljšek za stimulacijo klitorisa. Motorja F1 nove generacije vibrirata pri neverjetnih 7 200 vrtljajih na minuto in 14 000 vrtljajih na minuto.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factory's VIM izstopa na več načinov. Omogočil vam bo čist urin, ki bo lahko brenčal in hkrati mehak. VIM se ponaša s tehnično naprednim močnim motorjem in komaj čaka, da okusite njegove brneče vibracije. Izvedite več o tem igralcu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    S to močno glavo doživite intenzivno, živahno masažo nad in pod vodo. Pridite pogumno odprite vrata novim izkušnjam, občutkom in zaznavam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani 3 Cerise Red

    Tiani™ 2 Design Edition je nadgrajena različica z nagrado Red Dot nagrajenega masažnega aparata za pare, namenjenega ženskam, ki ga lahko nosijo med ljubljenjem.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Zahvaljujoč praktičnemu magnetu se model Sexy Secret diskretno drži v spodnjicah in s svojo ergonomsko obliko in intenzivnimi tresljaji stimulira klitoris. Pripomoček dopolnjujeta prijeten in nežen silikon ter možnost upravljanja preko aplikacije Connect.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Ste pepel in ali želite samo pepel? Ta vibrator je na prvi pogled met pepela in orgazem, ki bo prinesel vaš rog, bo intenziven in prijeten. Mehke in globoke vibracije, ki prihajajo iz zelo mehkega silikonskega ognja, se bodo počutile dobro! Konico nožnice lahko nato usmerite v katero koli mesto, ki zahteva stimulacijo.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 164 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.