×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji klitoris razkošje

Elementi 97 do 128 od 243 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    Ali želite priti v orgazmično spiralo? Lelo Sila je klitoralna igrača, s katero boste preučevali svoje telo in možnosti vrhunca. Njegova odprtina obdaja vaš biser užitka in edinstvena tehnologija zvočnega valovanja vam bo prinesla izkušnje, kot da se tla pogrezajo pod vami. Sila je poslastica za vaše čute, arhitekt neskončnih užitkov in vodnik po najboljših poteh na vrh.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Adoramar Magic Tongue Pleasure 2 Cups Green

    Sesanje, lizanje in vibriranje - najboljša kombinacija! Odkrijte vse nove izkušnje s to priročno in elegantno igračo z okretnim jezikom. Njegova inovativna tehnologija vam bo pokazala nove čutne vrhunce, ki vas ne bodo prenehali zabavati!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator v zajčjem slogu bo namenoma dražil točko G, pa tudi klitoris. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki je povezano z dvojno stimulacijo najbolj občutljivih točk na ženskem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Preizkušena klasika v novem plašču že leta! Izjemno velik in razkošen srebrni vibrator vas bo navdušil s svojimi 3 hitrostmi vibriranja, v katerih boste uživali med notranjo ali zunanjo stimulacijo. Poleg tega je tudi polnilna prek USB-ja in vodoodporna. Uživajte v njegovi gladki površini in pustite, da pride do vrha.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Black

    Katera je tvoja najboljša intimna želja? Je to elegantna masažna glava z bleščečimi lastnostmi, zaradi katere boste pepel v sedmih nebesih? Vive Shiatsu baterija spremeni vaše sani v reševalno! Ona je skrivnost mojega čudenja in dinamične podobe, ki bi vam pokazale nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dame Products EVA II Hands-Free Vibrator Quartz

    Nova inovativna znamka Dame Eva II vas bo navdihnila z vašo ljubeznijo. Eva II je samostojna in je ni treba držati, ker ima hud kril, ki ga vzame pod usta in položi na klitoris. Eva II je nežna, lahka, vodoodporna in predvsem učinkovita, kar je pri ženskah drugačno. V paketu boste našli elegantna tla polne velikosti, ki služijo tudi kot prostor za prihranek vaše male koristi.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rosy Gold New Mini Vibrator

    Ste zahtevni in hrepenite po nečem lepem in elegantnem? Zaljubili se boste v novo kolekcijo čudovitih erotičnih igrač Rosy Gold s popolnimi funkcijami! Ta očarljivi mini vibrator ne bo oboževal le vašega klitorisa, saj lahko pokuka tudi v vašo maternico. Veselite se in si naredite čudovito luksuzno igračo!

    61,90 €

    59,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Honey Pink

    Predstavljamo vam vašega novega luksuznega dragega za neskončne trenutke strasti in neverjetnih orgazmov. Je močan, zato vas bo res zadovoljil, je prilagodljiv, zato se vam prilagaja, je silikon, zato vam bo prijeten, je vodoodporen, tako da vam bo všeč tudi pri kopanju, in je vodoodporen, zato nikoli ne zmanjka soka!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Diamond

    Kaj bo razveselilo tudi najbolj zahtevne ženske? Živahni zlati diamant! Dragulj, ki ga gledate, je prvi vibrator znamke Bijoux Indiscrets, ki ga znamka prinaša v stilu. Odkrijte čudovito luksuzno igračo in tudi največji užitek!

    52,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Razburljiva igra, ki nima meja! Priljubljeni Doxy Die Cast prihaja v novi različici za polnjenje, vendar ne izgubi svoje moči. Ne bo vas očaral le s svojimi super intenzivnimi tresljaji, temveč tudi s svojim očarljivim svetlečim modrim kovinskim ohišjem in mehko silikonsko glavo, ki je skrita v praktičnem in diskretnem aluminijastem ohišju. Odkrijte razburljivo zadovoljstvo z močno masažno glavo Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Vedno ohranite svoje najljubše vibracije s klitorisom in ostanite zadušeni. We-Vibe's moxie je diskreten, chutney, dragee in sladek. Magnet je udobno pritrjen na vse stiskalnice, njegova močna šiška pa bi bila prehuda za vas ali vašega najdražjega, ki bo za vaš mobilni telefon uporabil aplikacijo za mobilni telefon in mu tako omogočil nadzor nad svojo koristjo.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    Ali želite priti v orgazmični spirali? Lelo Sila je klitoralna igra, s katero so preučevali svoje telo in možnosti legla. Njegova najboljša vrednost za vaše koristi in poenotena tehnologija liberalnega vojskovanja vam bosta prinesla izkušnjo, ki vam bo padla. Moč je primerna za vaše občinstvo, arhitekta neskončnih koristi in vodnika po najboljšem leglu.

    269 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v nebesa? Polnilna Nami vam bo uresničila sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo prinesli nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Ali hrepenite po močni moči, eleganci in lepem dizajnu? Ta masažna glava bo izpolnila tako vaše intimne želje ter se vam pomagala znebiti otrdelih in utrujenih mišic. Njena glava je prekrita s svilnato mehkim silikonom in zaradi velike ograje vam bo zagotovila res intenzivno stimulacijo. Hkrati je čudovito prilagodljiv, polnilni in tih. Pustite se razvajati tako na čuten kot sproščujoč način.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Ste zahtevni in ne samo z nečim zadovoljni, ker vedno želite najboljše? Nova Lelo Ora 3 je samo za vas, ki vam bo pokazala pravo 100 % blaženost. Njegova najsodobnejša tehnologija PreMotion uporablja čvrsto in natančno rotacijsko gibanje, vznemirljiv udarec pa se vrti in vibrira. Je boljši od jezika, je intuitiven, popoln. Poskusite in nikoli več ga ne boste želeli!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    Znebite se vsega, kar vas teži! Pustite, da nežni zvočni valovi zajejo vaš klitoris in vas popeljejo v drugo dimenzijo. Ta luksuzni stimulator Sona 2 Cruise ene najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo bo poskrbel za zunanje in notranje živčne končiče klitorisa. Funkcija Cruise nato zagotovi, da se bo raven stimulacije povečala, ko boste Sonca potisnili bližje telesu. Privoščite si elegantno igračo in neskončna orgazmična doživetja!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Furious Rabbit 2.0 Thrusting and Rotating Vibrator Black

    Sanjate o razkošju in realističnih izkušnjah? Furious Rabbit 2.0 je tu, da uresniči vaše sanje! Ima dva super zmogljiva motorja in ima očarljivo polrealistično zasnovo. Popeljala vas bo v raj zahvaljujoč 3 funkcijam: obrezovanju, vrtenju kroglic in vibrirajočim ušesom za klitoris. Naj vas G-točka in pizda božata hkrati!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Sledite svoji blaženosti, ko mirne, globoke in drdrajoče vibracije z veliko natančnostjo zadenejo vašo sladko točko.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Sona 2 Cerise

    Jezi se na vse, kar te zanima! Naj nežni zvitki ujamejo vaš klitoris in vaš pepel v drugi dimenziji. Ta luksuzni stimulator, Sona 2, je ena najboljših blagovnih znamk na trgu Lelo. Si želite polnega zadovoljstva? S Sono 2 lahko igrate neskončne orgazme.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Spoznajte izboljšano Emmo, razkošno maserko s funkcijo stalnega ogrevanja in nadzorom prek pametne aplikacije. Ima gibljivo okroglo glavo, za katero se ne bo problem nagniti in udobno razveseliti katero koli občutljivo mesto na telesu. Nanj položite podaljšek v obliki zajčjih ušes in odkrijte nekoliko drugačen občutek. Kdo bo torej odločal o vašem užitku? Ali vi, vaš partner na drugem koncu sveta, prijatelj na spletu ali vaša Emma sinhronizirate z interaktivnimi videoposnetki?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Moje navdušenje za dobro razpoloženje! Navdušena Lelo Soraya Wave vas bo dvakrat navdušila in pohvale tehnologije WaveMotion bodo celo boljše od najboljših ljubezenskih prstov. Točka G in klitoris z nežnim gibom bogov in leglo se bosta spet našli. Soraya vam bo spremenila življenje!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Invincible Black

    Ta elegantni temnopolti moški je tukaj samo zate in tvoj klitoris! Postavite ga skozi luknjo na klitorisu in pustite, da ga rahlo ali intenzivno sesa z uporabo tlačnih valov. En, dva, tri in tam je najboljši orgazem vseh časov! Stimulacija brez dotika bo vsako žensko ponesla v nebesa, vendar bodite previdni, povzroča odvisnost! Ali pa vam to ni dovolj? V tem primeru dodajte vibracije!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi orodji znamke Fifty Shades! Ta razmeroma majhna vibrirajoča glava vas bo zabavala tako med uverturo kot solo igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite vznemirjenju, ki izhaja iz draženja zaradi močnih vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator za prste vas bo zabaval tako med uverturo kot samostojnimi igrami. Ponuja vam 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, povezanemu z intenzivnim draženjem zaradi vibracij.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Lelo vedno zna izdelati in prinaša najkakovostnejše luksuzne erotične igre! Spoznajte novost, imenovano Enigma. S svojo sposobnostjo stimulacije bo razveselila točko G in klitoris in vas bo zmedlo dejstvo, da bi preživeli nekmetijski orgazem!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite je manjša različica našega kultnega masažnega pripomočka s palico, ki ga je mogoče ponovno napolniti. Palica Le Wand Petite je manjša po velikosti, a večja po moči.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Želite biti srečni vsak dan? Happy Rabbit vas bo osrečil, kadar koli želite! V njem se skrivata 2 motorja, poleg tresljajev pa ima tudi funkcijo v gibanju, torej nežno dvigovanje celotne gredi, ki bo dražila G-točko. Pripravite se na orgazmično ekstazo.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 243 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.