×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji klitoris gladko večnamenski

Elementi 97 do 128 od 290 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Doc Johnson iRide Pink

    Sedlajte iRide in ga tako vznemirljivo vozite, medtem ko ste na cilju orgazma. Sami izberete ritem, hitrost in naklon vaše vožnje boste določili z lastnim gibanjem telesa. Edinstven Doc Johnson iRede vas bo spodbudil med vožnjo z dvema neodvisno nadzorovanima deloma, ki ciljata na vaše erogene cone. Naravno ukrivljena konstrukcija omogoča čutne ritmične gibe, oblazinjena blazina pa poskrbi, da vse teče gladko in popolno. Vaš novi najzvestejši ljubimec je narejen iz najkakovostnejšega ABS/TPR materiala in je tukaj, da vam pokaže razburljivo ekstazo na zabaven in igriv način.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Majhna in močna vibrirajoča glava! Njena žepna velikost je ljubka in njene močne in globoko hruščeče vibracije so nepričakovane. Poleg tega, da se prilega v vsako torbico ali žep, je opremljen tudi z dvema vsestranskima nastavkoma, s katerima lahko raziskujete svoje strasti. Daj no!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Silver

    Ta majhna masažna glava v celoti potrjuje, da je to bolje narediti! Poskrbi ali daj nekomu, ki je tvoj. Kamnita dekoracija na dnu je uporabna za oči, funkcija glave vibriranja urina pa je uporabna za klitoris, vsaka ženska si to želi!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    The Orchid je fin palični vibrator iz elegantne kolekcije Bloom. Zaradi čudovitega dizajna vibratorja in embalaže je The Orchid nepogrešljiva igrača za vsako žensko.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kaj je njena najbolj vroča skrivnost? Prstni vibrator, ki ga zmore v postelji, raje pa ga uporablja kot spremljevalca v čipkastih spodnjicah. Gladki silikon je popolnoma udoben za njeno telo in motocikel posluša njen klitoris. Njeno srce bije hitreje, njen prst pritisne gumb in poveča intenzivnost vibracij.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Marvelous Four

    Satisfyer Marvelous Four je sestavljen iz 4 zamenljivih najbolje prodajanih silikonskih izdelkov. Zajčji vibrator, analni vibrator, vibrator tlačnih valov in masažni vibrator vam bodo prinesli največjo raznolikost in vsestransko stimulacijo.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Šminke ni nikoli dovolj! Vendar to ni samo šminka, je vibrator, skrit v diskretnem etuiju za šminko. Samo odprite šminko, obrnite spodnji del in močne vibracije bodo tam samo za vas! Zahvaljujoč kompaktnemu in diskretnemu videzu lahko imate šminko vedno s seboj in uživate v njej, kadar koli želite.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nami Black

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v sedma nebesa? Polnilna Nami bo uresničila vaše sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo pokazali nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • The Screaming O The Screaming O Bullet Silver

    Majhen vibrator, ki je čudovito srebrn in neverjetno močan. Lahko ga imate povsod s seboj in ga kadarkoli vzamete iz žepa in vas malce razjezite nase ali na svojega ljubljenčka. Njegove vibracije so tihe, kompaktne velikosti, hitro in enostavno se vklopijo, a izkušnje, ki vam jih daje, so neprecenljive, verjemite nam!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Vibrira, utripa, sesa, bije in tapka! Ta vibrator bo izpolnil vse vaše želje. Uporabljate ga lahko za masažo celega telesa ali za draženje intimnih predelov. Njena dva konca sta uporabna, na eni strani je fleksibilna masažna glava s sesalnim nastavkom ali brez nastavka za točenje. Na drugi strani je ergonomsko ukrivljen vibrator z gibljivo konico. Preizkusite vse 3 funkcije 10 načinov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Shiatsu Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je elegantna masažna glava z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljala v sedmo nebesa? Akumulator Vive Shiatsu spremeni vaše sanje v resničnost! Je mojstrovina čudovitega videza in dinamične oblike, ki vam bo pokazala nepredstavljivo ekstazo. Naredite nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel je vsestranski vibrator, ki ga ne želite zamuditi! Je močan, nadarjen in eleganten. Je ergonomsko oblikovan za enostavno držanje. Ima 2 izjemno močna motorja, ki ju lahko uporabljate samostojno ali v družbi. Idealen je za stimulacijo klitorisa, točke G in bradavičk. Za zapeljivo predigro ali dih jemajoč spolni odnos, za solo seks ali igranje s partnerjem bo Angel zadovoljil vse vaše potrebe.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Za neprekosljivo pomirjujočo ali intimno masažo solo ali v paru. Ta vibrator za masažno glavo z možnostjo polnjenja je opremljen s 3 priročnimi nastavki. Ima prijetno prožno in močno vibrirajočo glavo, ergonomsko obliko in dolg ročaj, tako da lahko udobno dosežete vsa mesta, ki jih želite masirati ali prositi. Izbirajte med 3 nastavki in uživajte po svojih željah.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Iščete najsvetlejšo zvezdo med vibrirajočimi glavami? Fun Factory's VIM izstopa na več načinov. Omogočil vam bo čist urin, ki bo lahko brenčal in hkrati mehak. VIM se ponaša s tehnično naprednim močnim motorjem in komaj čaka, da okusite njegove brneče vibracije. Izvedite več o tem igralcu!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    S to močno glavo doživite intenzivno, živahno masažo nad in pod vodo. Pridite pogumno odprite vrata novim izkušnjam, občutkom in zaznavam.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Mini Lavender

    Ta drobna masažna glava popolnoma potrjuje trditev, da je lepo, kar je majhno! Osrečite se ali ga dajte nekomu, ki vam je res mar. Kamnita dekoracija na dnu je užitek za oči in močna vibrirajoča funkcija glave je užitek za klitoris, to si vsaka ženska želi!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Spoznajte eno najmočnejših masažnih glav, kar jih je svet kdaj videl. MyMagicWand ima super zmogljiv motor in ponuja več načinov uporabe njegovih funkcij. Z njim lahko stimulirate svoje erogene cone in doživite dih jemajoče orgazme, lahko pa z njim tudi masirate otrdele ali boleče mišice in tako lajšate napetost in bolečino. To bo odličen pomočnik ne samo za ženske, ampak tudi za moške.

    149 €

    119,99 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ali želite živeti neverjetno korist? Potrebovali so tudi neverjetno vibrirajočo pomoč, ki je pravi PalmPower Extreme! Na prvi pogled je nameščena oblika, v kateri ste udobno slišali. Zgornja silikonska glava je široka in prilagodljiva, tako da jo lahko naredite kjerkoli jo potrebujete. Uživajte v vseh 7 funkcijah intenzivnih vibracij!

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Vibepad Purple

    Si želite zajahati valove navdušenja? In kdo ne bi!? Ta inovativna vibrirajoča podloga z 2 motorjema in 2 anatomsko oblikovanima stimulacijskima izboklinama vas bo spravila ob pamet. Vagino in analno bo stimulirala s 7 načini vibriranja, med katerimi boste izbirali z daljinskim upravljalnikom. Zato položite blazino na stol in se usedite.

    229 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Oblika tega vibratorja s palico je navdihnjena z žezlom mogočnih egipčanskih faraonov. Vibrator oddaja močne vibracije, osredotočene na glavo palice, za močno in neposredno stimulacijo. Velika masažna glava pomaga pomiriti boleče mišice in ublažiti stres. Kyro je opremljen z dvema večnamenskima silikonskima pripomočkoma za razširitev možnosti užitka. Z enim pripomočkom lahko dražite in stimulirate občutljive predele, na primer bradavičke, medtem ko je drugi pripomoček odličen za raziskovanje točke G in hkratno stimulacijo klitorisa.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Gvibe 3 Pink

    Tretja generacija ene najbolj priljubljenih igrač na svetu, Gvibe 3, vas bo preprosto zabavala! Je super zmogljiv, saj skriva 3 motorje. Je očarljiv, ergonomsko oblikovan in izdelan iz prijetno mehkega in fleksibilnega silikona. Uživajte in z njim odkrijte novo vznemirjenje, ki vam ga ne bo pokazala nobena druga igrača!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    Iščete elegantno igračo za evforični užitek in užitek? Pridite in spoznajte čarobno paličico Oriel svetovno priljubljene blagovne znamke Rocks Off. Očarali vas bodo njegova žametno mehka površina, prožna glava in njene intenzivne vibracije, v katerih boste uživali sami in v paru. Pridite in se navdušite in razvajajte, kjer koli je to potrebno.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj ter bo zaradi svoje oblike odlično ciljal na vse erogene cone. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Prijetno mehak minivibrator, s katerim boste lahko stimulirali vse, kar želite! Poleg tega je združljiv z večino stimulatorjev prostate z ničelno toleranco. Je tudi vodoodporen in polnilni, tako super!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Izjemno prilagodljiv pomočnik za različne stimulacije! Je razkošen vibrator z dolgim in upogljivim ročajem, ki ga je mogoče upogniti v vse smeri, tudi do 180 stopinj! Njegova vibrirajoča glava lahko stimulira tudi najbolj nedostopna mesta in zlahka doseže točko G ali P. Lahko ga tudi povabite, da se ljubi in ga boža med klitorisom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2 je točno tisto, po čemer ste hrepeneli! Je razkošen erotični pripomoček z 2 uporabnima koncema - masažno glavo na eni strani in vibratorjem z G-točko na drugi strani. Dva motorja, prvovrsten silikon, osupljive zmogljivosti in nepozabni trenutki užitka. Opravi dobro.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Doc Johnsonova masažna glava iWand se ne ponaša le s preverjeno kakovostjo, prvovrstnim silikonskim materialom, vibracijskimi funkcijami, ampak tudi s funkcijo ogrevanja. iWand bo božal vaše intimne dele, a tudi utrujene mišice po celem telesu. 7 vibrirajočih in pulzirajočih vzorcev je bilo zasnovanih tako, da učinkovito povečajo vznemirjenje, ogrevanje glave pa to navdušenje pomnoži! Prepustite se razvajanju svilnato mehkega silikona in svoje zadovoljstvo zaupajte strokovnjaku, ki je nihče drug kot Doc Johnson.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Angus Vibrator with Thrusting Movement 2 Motors Silicone Black

    Vaš novi najboljši prijatelj za samotne večere! Angus je senzualni vibrator s šok funkcijo in 2 močnima motorjema, s katerima lahko popolnoma uživate v svojem orgazmičnem potencialu. Ponudil vam bo 8 načinov vibriranja in 8 načinov udarca in ne samo to, zahvaljujoč traku boste uživali tudi v stimulaciji klitorisa. Uživajte v neverjetnih lastnostih, mehkem silikonskem materialu in moči 2 močnih motorjev.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Purple

    Močnejša, lepša in bolj diskretna, prav to je Lily 2.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponujal vam bo 3 motorje in 2 funkciji z ločenimi kontrolami. Razvaja tako klitoris kot G-točko in lahko uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Si spet želiš najboljše? Z Lelo Smart Wand 2 boste doživeli sprostitev brez življenja, najboljšo luksuzno masažo na svetu, popolno stimulacijo in prijetno sprostitev. Koncentrirani urin 10 načinov vibriranja znižajte trenutne napetosti in stresa, dobro leto bo ustrezalo vašim šolskim letom in nadaljnje trajnosti prebivalcev neskončno srečno.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Rock N'Ride ima 2 zmogljiva motorja in je pripravljen, da vas potroji! Pridite izvedeti več o njem!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 290 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.