×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji klitoris

Elementi 97 do 128 od 1389 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Odkrijte nova erotična obzorja z zabavno igro TIANI Duo. Njegove globoke in močne vibracije so delili s svojimi sodelavci in skupaj so živeli v največjo korist in zadovoljstvo. Njegova rokavica za celoten obraz se bo približala vašim telesnim oblinam, prvoslojni silikon pa vas bo očaral ob prvem dotiku. Intenzivnosti so bile iskane z glavnimi gonilniki enotne tehnologije, zlasti za prebivalstvo. TIANI Duo je najboljše za vaše skupno življenje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Uživajte v razkošju! Ta Satisfyer v novem neverjetno lepem dizajnu je tukaj za vse ženske, ki trpijo za eleganco in estetiko. Narejen je iz najkakovostnejših materialov in je vznemirljiv dragulj, ki bo stimuliral vaš klitoris brez stika z uporabo tlačnih valov in vibracij. In info za gospodje: če iščete primerno darilo za svojo najdražjo, potem ste ga pravkar našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Razkošen videz, značilna rubinasto rdeča barva in dih jemajoča zmogljivost, to je kolekcija Romance. To vključuje tudi ta eleganten stimulator sesanja za uporabo na klitorisu ali celo na bradavicah. Ima močan motor s 3 nastavitvami sesalne moči od lahke do močne. Dodatno razburjenje bo prinesel gibljivi jezik z 9 gibalnimi ritmi. Zaradi njegove oblike se boste hkrati počutili čutno in v mehak silikonski material se boste zaljubili na prvi dotik. Naredite si uslugo s pod pritiskom in pametnim jezikom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Hula Beads Purple

    HULA Beads™ so prve daljinsko vodene kroglice za užitek na svetu, ki se hkrati vrtijo in vibrirajo. Zagotavljajo popolnoma nove občutke.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Violet

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, ki ga poznamo. Vendar imajo od nas koristi tudi mali spremljevalci. Nekateri imajo radi intenzivne dražbe, nekateri mehkejše. Trinity Trinity in vsaka ženska ti zaželi željo.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    Vibrator Josephine iz kolekcije Elite podjetja Dream Toys je črn vibrator z elegantnimi zlatimi poudarki, ukrivljene oblike in precej velike, prilagodljive glave. Zmogljiv motor ponuja 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Premium Red-Gold

    Womanizer Premium je idealna kombinacija novih tehnologij in visokokakovostne zasnove. Tehnologija Pleasure Air stimulira klitoris brez stika - od supermehkega do supermočnega v 12 različnih stopnjah intenzivnosti. Z novo funkcijo avtopilota boste orgazem doživeli nepričakovano in na presenetljivo nov način. Ritem se spreminja z vsako uporabo. Pametna tišina zazna vašo željo. Womanizer Premium se zažene šele, ko se skoraj dotakne površine vaše kože. Zaradi tega ni le tišji za uporabo, temveč je vaše uživanje še intenzivnejše. Zaradi edinstvene obdelave je Womanizer Premium popolnoma vodoodporen.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Eleganca in brezčasnost v kombinaciji z udobno ergonomsko obliko, to je Aya. Zahvaljujoč ukriweni in kompaktni obsi, razume vaše telo. Hkrati pa ga lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam. Uživajte v zunanji stimulaciji vulve in globokem notranjem užitku.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Mini G-spotter Purple

    Ta eleganten in trpežen masažni pripomoček za točko G je izdelan iz visokokakovostnega ABS in bo zadel pravo točko za neomejene orgazme! Uporaba te 13 cm dolge "ljubezenske rakete" je zelo preprosta. Prižgite, ustavite ali odprite za zamenjavo ene same baterije AA.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Iščete igračo, ki bo popestrila vaš odnos? Zelo priporočamo ta par vibratorja. Ponuja vam 9 načinov vibriranja, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. Dve silikonski krili bosta božali klitoris, druga rama pa bo razveselila notranji del nožnice, kjer se bo srečala s penisom. Za vaš užitek in tudi običajne orgazme bosta poskrbela dva motorja.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Fabulous Four

    Odkrijte naše najbolje prodajane izdelke v kompletu Satisfyer Fabulous Four. Vsebuje analni vibrator, zajčji vibrator, vibrator tlačnega valovanja in masažni vibrator. Vsi izdelki so narejeni iz silikona in jih je enostavno zamenjati.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Lovense Ferri Remote Controlled Panty Vibrator

    Varen magnetni pokrovček poskrbi, da igrača med uporabo ostane na mestu in stimulira klitoris med hojo, sedenjem, plesom ali ležanjem. Odlična izbira za draženje ali popolne orgazme, ne glede na to, v kakšnem okolju se znajdete!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Wand Massager Purple

    Doxy je najmočnejši masažni pripomoček na svetu, ki se napaja iz električnega omrežja. Predstavljen je bil leta 2013 in privablja vse več navdušencev, ki želijo eksperimentirati s tem zmogljivim, a obvladljivim intimnim masažnim aparatom.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Me You Us Blossom 10 Mode Bullet Vibrator Black

    Spolno zdravje je enako pomembno kot vsako drugo zdravje, se strinjate? Podkrepite to s tem mini vibratorjem, ki je kot nalašč za trenutke samozaljubljenosti in vznemirljive zabave v dvoje. Ponudil vam bo 10 različnih načinov vibriranja, eleganten videz in majhnost, zahvaljujoč kateri jo boste lahko imeli kadarkoli pri sebi.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer Wave White

    Womanizer Wave je prva kombinirana glava za prhanje in vodni masažni klitoralni stimulator, ki združuje strokovno znanje kopalniških strokovnjakov hansgrohe in vodje užitkov Womanizer, da bi ustvarili resnično izjemen križanec – glavo za užitek.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Endless Love Purple

    Multifun 1 vas razveseljuje s posebno obliko, ki jo je mogoče spretno vključiti v vse vrste ljubljenja in ima 3 zmogljive motorje: Medtem ko se eden nahaja v zgornjem delu glavnega telesa, vsaka od preostalih dveh spodnjih točk njegovih rok za užitek zagotavlja dobre vibracije. To pomeni: Vsestranski pripomoček vas stimulira tako, kot to potrebujete, ne glede na to, ali ste ob njem, na njem, v njem, pod njim ali vmes!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Xocoon Couples Vibrator Ring Green

    Samo s tem vibrirajočim prstanom bo v zraku še več ljubezni, užitka in vznemirjenja! Zahvaljujoč 9 načinom vibriranja, svilnatemu silikonu in razdražljivo trdnemu oprijemu boste uživali v brneči stimulaciji in trdnejši erekciji hkrati. Zato pograbi daljinski upravljalnik in se ljubi še bolj intenzivno!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Vsestranskost, intenzivnost, moč in raziskovanje so besede, ki opredeljujejo novi DEXTER. Vse v enem, vsestranski masažni aparat, ki vključuje 10 močnih načinov vibriranja, od mehkega do zelo močnega.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Seven Creations Lady Finger Mini Vibrator Black

    Do zdaj ste se zadovoljili s prstom, zdaj pa se vam začenja občutek, da mu nekaj manjka? Ta stvar bo zagotovo vzdušje! Ta mini vibrator je primeren kot prva erotična igrača, ki nadomesti vaš prst ali kot vibrator za nezahtevne. Poskusi z njim!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Womanizer DUO 2 Bordeaux

    Edinstven vrhunski igralec, ki bo vaše življenje naredil polno zadovoljstva, harmonije in neverjetnih orgazmov. Womanizer Duo 2 s tehnologijo Pleasure Air je razveselil vaš klitoris, drugi ukrivljeni del pa je zavibriral prav na G-točki. Kaj to pomeni? Najboljši trenutki uporabe <3

    229 €

    209 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Rechargeable Massager Gray

    Razkošna masažna glava za ponovno polnjenje Le Wand v elegantni srebrni barvi vam bo prinesla resnično intenziven in čuten užitek. Ima 10 hitrosti vibracij in 20 vzorcev vibracij, s katerimi boste doživeli res močno navdušenje. Je tudi vsestranski, ima enostavno upravljanje in glavo iz najkakovostnejšega silikona.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Elite Celine Black

    Stimulacijska palica Céline iz kolekcije Elite blagovne znamke Dream Toys je črna palica z elegantnimi poudarki v zlati barvi, trdnim ročajem, zaobljeno glavo in rahlo gibljivim vratom. Céline ima 2 močna motorja, enega v glavi in enega v osnovi, ki ponujata 7 vzorcev vibriranja in 3 hitrosti.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Model Dual Kiss vas bo navdušil s kombinacijo preizkušenih tlačnih valjev, vibrirajočega nivoja vode in možnosti nadzora uporabe. Celoten dizajn dopolnjuje udoben, nežen, mehak silikonski in vodoodporen dizajn.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Red Hot Ember

    Stimulator Ember design je pripravljen izpolniti vse vaše želje in s svojo tanko zakrivljeno konico razveseli vsak občutljiv del vašega telesa. Edinstvena oblika, 10 načinov vibriranja, prvovrsten medicinski silikon in litij-ionska baterija za ponovno polnjenje, to je točno tisto, kar Ember je in komaj čaka, da pričara najintenzivnejše zadovoljstvo v vašem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Replacement Caps

    Nadomestni pokrovčki za Satisfyer Pro2.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Hyman Pink

    Ne glede na to, ali ste že razpoloženi ali pa iščete nekaj, kar bi vas pripeljalo do tega, je Pretty Love Pepe čudovita, svilnato gladka igrača, ki je vedno pripravljena dražiti ali zadovoljiti. Elegantno telo vsebuje dve stimulacijski točki, ena je na konici nežno oblikovane gredi, druga pa v grudičastem dražilniku klitorisa. Ta zasnova zagotavlja, da sta obe vaši ključni erogeni coni enako intenzivno deležni pozornosti, ki si jo zaslužita.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Vse prednosti samega vibratorja! Imenuje se Hot Lover in bo opraskan za vašo G-točko in klitoris. Vsebuje dva motorja z ločenimi krmilniki. Njegova druga neverjetna sposobnost je sposobnost prebave narkotika 40 čevljev, ki lajša mediano protina in poveča pretok krvi. Vaša točka doživljanja orgazma je nerodna! In če pozabite na vrh, potem je mogoče spremljati z naravno aplikacijo Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Vibracijski metuljček, upravljiv s pametnim telefonom (iPhone in Android).

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Doxy Die Cast Wand Massager

    Posebna izdaja iz zlitine aluminij-titan. Trenutno najmočnejša masažna glava na svetu, zasnovana v tovarni v Cornwallu v Angliji.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Revel Vera Pink

    Kaj pa, če bi si v samo nekaj minutah privoščili nezemeljski orgazem? Ta očarljiva roza igrača vas bo presenetila s svojo spretnostjo. Uporablja tehnologijo pulzirajočega zraka, tako da lahko povzroči sesalne občutke na vašem biseru užitka. Narejen je iz neverjetno mehkega silikona in navdušeni boste nad njegovim dotikom. Pridobite igračo, v kateri se počutite dobro, zaslužite si jo!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Sugar Craze Pink

    Doživite ultimativni občutek s Sugar Craze, stimulatorjem utripajočega jezika, ki je zasnovan tako, da ponese vaš užitek na nove višine. Ta kompaktna in potovanju prijazna igrača je opremljena s torbico za potovanje, ki vam omogoča, da se prepustite njenim užitkom, kamor koli greste.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Stimulacija klitorisa je ključ do orgazma, kar pozna vsaka od nas. Vendar vsak od nas tudi užitke doživlja malce drugače. Nekateri imajo radi intenzivno draženje, nekateri mehkejše. Razume Trinity in vsaki ženski daje tisto, kar si želi – užitek.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 97 do 128 od 1389 skupaj

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.