×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dvojna stimulacija 2 v 1

Elementi 161 do 192 od 254 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderen, lep, priročen in izjemno luksuzen je dvojni stimulacijski vibrator IDA. Enostavno ga prilagajate preko telefonske aplikacije in ima patentirano WaveMotion tehnologijo, ki vas ne bo pustila na cedilu, saj sledi gibanju vašega prsta in tako prinaša neverjetne užitke valovanja. Uživajte najboljše, ne bo vam žal!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Uživajte v vsaki nepozabni izkušnji z vibratorjem Foreplay Frenzy v stilu vašega najljubšega zajca. Stimulira notranjost nožnice in zunanji del, v telesu pa skriva 2 motorja. Narejen je iz mehkega silikona, je vodoodporen in vam ponuja 12 neverjetnih načinov dotika zgornjega dela.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Dolphin Purple

    Ta delfin je popoln vibrator za dosego vsakega občutljivega mesta. Zgornji zavoj lahko naredite v 8 različnih vzorcih. Zajca lahko tudi vklopite, tako da njegova konica vibrira. Ta ima 36 nastavitev. Prav tako lahko nadzorujete smer vrtenja.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte v povezavi in sinhronizirajte svoje občutke! Z Fuse je mogoče vse, tudi od daleč. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth, zahvaljujoč kateri boste svoje izkušnje na daljavo delili s partnerjem. Vgrajena senzorska tehnologija omogoča dvosmerno kontrolo povezanih naprav (v primeru, da ima vaš kolega masturbator iz Kiirooja) in celoten dogodek lahko nadzoruje vsak od vas. LED vam bo dala povratne informacije s svojo osvetlitvijo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aika Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantno vibrirajoče jajce z dvojno stimulacijo in daljinskim upravljanjem z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljalo v nebesa? Polnilna Vive Aika bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponujal vam bo 10 funkcij vibriranja za točko G in 10 funkcij vibriranja klitorisa. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Razkošen užitek? Ja! Vibrator Secret Pleasures iz kolekcije Cleopatra bo izstopal na vaši nočni omarici po zaslugi kombinacije črnega mehkega silikona in bleščečih kamnov z zlatimi robovi, s katerimi boste preklapljali med 10 načini vibriranja. Poskrbel bo za notranjost nožnice in klitorisa, zato vas bo dvojna stimulacija pripeljala do najboljših orgazmov. Naredi to razkošno, zaslužiš si!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Aimi Pulse Wave & Vibrating G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Aimi spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 3 motorje in osupljive funkcije vibriranja ter trak, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ta velik zajec pripravlja veliko razburljivih nagajiv! Se sprašujete, kaj lahko naredi? Raje se nečesa držite, njegove funkcije so močne. Ima funkcijo udarcev, vrtenja in tresljajev tudi v delu, ki cilja na klitoris. Prepustite se dvema močnima motorjema in uživajte v vsej strasti, ki vam jo prinaša ta luksuzna igrača!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ta igrivi vibrator iz kolekcije California Dreaming vas bo navdušil s svojo čudovito funkcijo dodajanja! Poleg tega bo razkazoval vaš klitoris, ki bo tako močno spodbudil vibracije, da vas bo orgazmično nebo, na katerem se boste kmalu znašli, neskončno zasvojilo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in se polni preko USB-ja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo črne in zlate. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Sugar Bunny

    Rožnata ušesa z 2 zmogljivima motorjema, ki božata notranji in zunanji del vaše rože. S Sugar Bunnyjem boste resnično uživali v 10 sladkih vibrirajočih funkcijah in ne boste niti dodali dekoracije! V razkošen mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, in ko želite začeti nekaj več, odpeljite svojega zajčka v kopalnico, je vodoodporen in potopen.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Elegantne ženske potrebujejo tudi elegantne erotične opomnike! Elegantno kolekcijo Bloom odlikuje čudovit dizajn in učinkovita tehnologija. Ponudil vam je 5 neverjetnih vibrirajočih in 5 intenzivnosti, s katerimi bi se vrteli tako, da bi s prstom pognali po listih na dnu igre. Poseben mehak silikon mora biti všeč na prvi dotik, v paketu so priloženi trakovi za oči, če vam bodo pokazali nov način, kako prebuditi vaš erotični dom. Poskrbite, da vas te očarljive in impresivne igrače dohitijo.
    80,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Kot vsaka ženska ali dekle, imate tudi vi svoje potrebe in želje. Da bi bilo vaše življenje srečnejše, morate te želje zadovoljiti, zato vam bo pri tem z veseljem pomagal vibrator Every Girl Rabbit! Je čudovita elegantna iz mehkega silikona in skriva dva motorja, prvega za notranjost nožnice in drugega za klitoris. Uživajte v največjem zadovoljstvu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Zajcev ni nikoli dovolj! In to ni kateri koli zajec, je igrača s trojno močjo, saj je že na prvi pogled elegantna in večnamenska. Tako bo najprej pobožal nožnico in še posebej G-točko z 10 načini vibriranja v prijetni krožni teksturi. Obenem pa bo vaš klitoris prišel na svoj račun tudi zaradi prožnega paščka, ki lahko tudi vibrira v 10 načinih. Potem, ko igračo obrnete, boste odkrili kljun, ki ponuja sesalni občutek s 3 hitrostmi za zajamčene orgazme.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Prefinjene vibracije + čudovito sesanje klitorisa = popoln orgazem! Ta vibrator ni le lep na pogled zahvaljujoč osupljivim detajlom, ampak vas bo razveselil tudi s svojimi funkcijami. Za vas vibrira v 7 načinih, zadovolji G-točko in funkcijo sesanja v 6 načinih, nato vam pokaže vrh skozi klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Ruby Glow Blush

    Pustite se zapeljati zunanji stimulaciji vulve in presredka ali pa to razkošno igračo v hipu spremenite v vibrator G-točke. Dva zmogljiva motorja vas bosta očarala z gromkimi tresljaji in tresli se boste od blaženosti, katero koli kombinacijo boste izbrali.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Mira Pink

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Mira spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive kroglice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Bolje kot seks! Bolje kot oralni seks! Bolje kot karkoli! Javida je čudež, ki bo absorbiral vaš klitoris in hkrati spodbudil točko G, ali se ne sliši neustavljivo? Kmalu boste obvladali preprosto delovanje in takoj se boste zaljubili v svilnato mehki silikonski material. Zabavaj se. Razvajajte se. Naredi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • XouXou Silicone E-Stim Rabbit Vibrator Black

    Vsestranski užitek in edinstvena elektrostimulacija! Ta vibrator ima obešalnik za stimulacijo klitorisa, uživali pa boste tudi v elektrostimulacijskih impulzih. Njegova velika glava bo božala točko G, klitoris pa bo užival v vibracijah 7 načinov. Uživajte v dotiku mehkega silikona, predvsem pa v vseh nekonvencionalnih občutkih, ki jih povzroča elektrostimulacija!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Miyo Purple

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Bi radi igračo za par, ki bo popestrila vaše vsakdanje ljubljenje? Ta stimulator bo zadel vsa občutljiva mesta brez uporabe rok. V paketu je tudi tulec za del, ki skrbi za klitoris, ki bo ustvaril dodatne mikro vibracije. To je vse, kar potrebujete za super seksi noč!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Čuten dotik in razdraženost na ravni po vaši izbiri? Luksuzni vibrator Je Joue Due bo poskrbel za vašo G-točko in klitoris ter ju prilagodili edinstvenim obrisom vašega telesa. Nato ga preostane le še združiti z aplikacijo in uživati v vznemirljivem drgetu, ki se bo počasi, a zanesljivo spremenil v omamno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamil vas bo z intenzivno stimulacijo točke g z energičnimi sunki in tudi z vibracijami, ki bodo še posebej razdražile klitoris. Ne smemo pozabiti na funkcijo segrevanja do 55 °C za realistične in prijetne občutke. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon izstopa med drugimi igračami! Je čutno črna s kromiranimi detajli na dnu. Narejen je iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je svilnato mehak in mehak na dotik, gumbi pa poskrbijo za udobno upravljanje. Uživajte v njegovi mehki konici, ukrivljeni obliki s stimulativnimi grebeni in dosežete svojo točko G, medtem ko nežno božate klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Mystim Hop Hop Bob eStim Vibrator Black

    Popolna dvojna stimulacija z Bobom! Ta očarljivi vibrator v zajčjem slogu, ki misli tudi na klitoris, skriva močan motor z 8 programi vibriranja, 5 načini elektrostimulacije in posebnim programom za treniranje medeničnega dna. Če slučajno zmanjka soka, ga preprosto napolnite preko USB kabla.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    Želite doživeti čisto veselje? Ta trkači zajec vas bo poslušal in razumel. Je super močan in ima prožen stimulator klitorisa ter vrtljive kroglice za orgazmični užitek. 2 močna motorja vam omogočata 10 načinov vibriranja za stimulacijo klitorisa in 3 učinkovite načine sunka/rotacije. Izberite in podlezite!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski zajčji vibrator s priseskom in vodoodpornim daljinskim upravljalnikom z dosegom 10 metrov. Želite posodobiti svojo kopalnico? Spoznajte vibrator Whir-Pulse z daljinskim upravljalnikom, ki je zasnovan predvsem za uporabo v kopeli, tušu, whirlpoolu, bazenu ali kjerkoli drugje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish Bwild Classic Wave Vibrator Black

    Imate vprašanja o tem, kako spremljati svoje povprečne misije in neuslišane želje? Lahko rešiš tega zajca! Ponudil vam bo 5 vzorcev vibracij, ki jih imate povsod. Je nenavadno mehka, narejena iz silikona in se s pepelom dotika vseh pregrad. Poleg tega je tudi vodoodpornost in po zelo ugodni ceni, vendar ne čakajte in prosim.

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Uživajte v čudoviti dvojni stimulaciji s tem modernim in elegantnim prijateljem iz California Exotics. Intenzivno vas bo stimuliral tako znotraj kot zunaj nožnice, očaral vas bo s svojo močjo 2 motorjev in vam ponudil 10 različnih načinov vibriranja. Narejen je iz prijetno mehkega in upogljivega silikona, polni se preko USB-ja, je enostaven za uporabo in vodoodporen.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Nilo Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedmo nebesa? Akumulator Vive Nilo bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponuja vam vrtljivo konico z 10 funkcijami G-točke in 10 + 10 funkcijami vibracij za G-točko in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Pink

    Najljubši zajčji stil vibratorja vas bo na prvi pogled navdušil s svojo razkošno izdelavo in elegantno kombinacijo srebrne in roza. Na voljo je s priljubljeno blagovno znamko Nomi Tang, njegova oblika pa vam zagotavlja stimulacijo dveh najbolj občutljivih točk, G-točke in klitorisa, hkrati. Njegovo silikonsko ohišje nato skriva 3 zmogljive motorje, ki vas skupaj s posebnim utorom, ki se vzpenja čez igračo, popelje neposredno v orgazmično nebo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE May Dual Pulse-Wave & Vibrating C-spot & G-Spot Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Vive Dual Pulse Wave Rabbit za ponovno polnjenje bo vaše sanje spremenil v resničnost! Ponujal vam bo 3 motorje in osupljive funkcije pulznih valov, ki ciljajo tudi na notranji klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 161 do 192 od 254 skupaj

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.