×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dvojna stimulacija nadzorovati preko aplikacije

Elementi 33 do 41 od 41 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 2

    S partnersko škatlo znamke Satisfyer bo ljubezen še bolj zabavno: s partnerskim vibratorjem Joy Double in obročkom za penis Royal One bosta oba partnerja uživala v čutnih vibracijah. Obe igrači je mogoče upravljati s pomočjo aplikacije Satisfyer Connect.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno plemensko kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • We-Vibe Nova 2 Midnight Blue

    Po stopinjah klasičnih zajčjih vibratorjev je sledila blagovna znamka We-Vibe, ki je ustvarila zajca, ki prekaša vse svoje predhodnike. Obljublja neprekinjen užitek z natančnimi vibracijami, ki povzročijo eksploziven dvojni orgazem.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Kiiroo OhMiBod Fuse Pink

    Uživajte v povezavi in sinhronizirajte svoje občutke! Z Fuse je mogoče vse, tudi od daleč. Opremljen je s tehnologijo Bluetooth, zahvaljujoč kateri boste svoje izkušnje na daljavo delili s partnerjem. Vgrajena senzorska tehnologija omogoča dvosmerno kontrolo povezanih naprav (v primeru, da ima vaš kolega masturbator iz Kiirooja) in celoten dogodek lahko nadzoruje vsak od vas. LED vam bo dala povratne informacije s svojo osvetlitvijo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Čuten dotik in razdraženost na ravni po vaši izbiri? Luksuzni vibrator Je Joue Due bo poskrbel za vašo G-točko in klitoris ter ju prilagodili edinstvenim obrisom vašega telesa. Nato ga preostane le še združiti z aplikacijo in uživati v vznemirljivem drgetu, ki se bo počasi, a zanesljivo spremenil v omamno zadovoljstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Oninder Oslo Vibration & Rotation Pink

    Ste v koraku s časom in želite nekaj več kot le preprosto vibrirajočo igračo? Blagovna znamka Oninder prihaja s kolekcijo luksuznih in kakovostnih pripomočkov, predvsem pa z aplikacijo, nabito z različnimi možnostmi upravljanja za samostojne igre in igre v paru ter morda celo spogledovanje z nekom do sedaj neznancem. Ta vibrator vas bo navdušil s popolno dvojno stimulacijo za notranjo in zunanjo stran vagine. Sprostite se, opustite svoje zavore in se prepustite dih jemajočim orgazmom!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ste pripravljeni na čutna in vznemirljiva doživetja? Ta vibrator Love Distance Reach G je popolna igrača za strastne pare. Narejen je iz udobnega in varnega silikona, je udobne ergonomske oblike, tako da bo dražil G-točko in klitoris, upravljamo pa ga preko aplikacije na telefonu. Diskretno se zabavajte kadarkoli in kjer koli!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija

Elementi 33 do 41 od 41 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.