×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dvojna stimulacija gladko za ženske

Elementi 33 do 64 od 323 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Opija vas z intenzivno stimulacijo točke g preko pulzirajoče tlačilke ter z vibracijami, ki bodo ciljno stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir je razkošje in užitek hkrati. Njegovo zaobljeno ohišje je oblikovano tako, da ustreza vašim potrebam in zahtevam. Izdelana je iz prvovrstnega tako imenovanega tekočega silikona in je zato brez fug in lukenj. Uživajte v njegovih 8 načinih vibriranja in z njim razveselite točko G in klitoris.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nalone Magic Stick Pink

    Ni pomembno, ali verjamete v magijo ali ne, ta čarobni vibrator vas bo vseeno očaral! Ima dva močna motorja, ki vas popeljeta na najvišji vrh doslej. Utripajoča točka na konici bo čutno dražila točko G, prožna zunanja ušesa pa se bodo osredotočila na klitoris. Izbirajte med 7 načini vibriranja in to počnite mirno tudi v kopalnici, Magic Stick je vodoodporen!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je pravi prijatelj nelagodja! Zaradi njegovih lastnosti se vam bo vznemirljivo zavrtelo v glavi in ne boste se želeli ustaviti. Odkrijte vibracije, udarce navzgor in navzdol ter vrtenja dveh vrst žogic. Seveda pa bo na svoj račun prišel tudi tvoj klitoris in z Robinom boš vsakič uživala v maksimumu.

    109 €

    38,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Vibe Couture Rabbit Entice Pink

    Sanjate o prvovrstnem užitku? Izpolnite svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki vam bo z veseljem ustregel. Osupne vas z intenzivno točkovno stimulacijo in masažo pulzirajočih valov gor in dol pri 3 hitrostih z vibracijami, ki bodo posebej stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil le s svojimi funkcijami, temveč tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njimi uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka zasvojijo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Soyo Light Pink

    Želite pomnožiti svoje zadovoljstvo? Ta čudoviti vibrator Soyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Samo s tem vibratorjem boste doživeli dih jemajočo stimulacijo, ki ji ni para! Njegova ekskluzivna oblika vam omogoča prijetno izkušnjo z vsakim dotikom, njegova oblika pa natančno ve, kje je G-točka. In kar je najboljše – gibanje traku za stimulacijo klitorisa s 4 načini. Zaprite oči in uživajte v 12 načinih vibriranja in tanjših grebenih na vašem biseru užitka!

    76,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • InToYou Ünihörn Brightcoral Ergonomic 360 Function Rabbit Vibrator

    Eleganten, čuten in vznemirljiv, točno to je ta novi vibrator Ünihörn! S svojim podolgovatim in ukrivljenim telesom poboža vašo točko G in klitoris ter vam podari neverjetne orgazme. Vsebuje 2 močna motorja, ki vam ponujata 10 vibracijskih in 4 rotacijske funkcije, v katerih lahko uživate skupaj ali vsak posebej? Vam je najbolj všeč v kopeli? Ni problema, Ünihörn je vodotesen!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's Slimline Rabbit Rechargeable Pink

    Še vedno ne morete izbrati? Če vas zanima naše mnenje, potem vsekakor priporočamo ta nežno roza vibrator za dvojno stimulacijo. Ima čudovito gomoljasto glavo, ki bo zadela vaše notranje erogene cone, manjša ukrivljena roka pa bo poskrbela za užitek klitorisa. Dva zmogljiva motorja vam ponujata 10 funkcij vibriranja, zato ne čakajte in si privoščite!

    91,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Vznemirljive vibracije ne glede na to, kaj počnete! Ta roza charm vibrator znamke Javid je bil zasnovan kot vaša tiha, diskretna in vibrirajoča skrivnost. Udobno se bo namestil v svojih spodnjicah in njegova tresoča ud bo dražila tvojo vagino! Izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja in zgrabite daljinski upravljalnik z dosegom do 8 metrov.

    91,90 €

    27,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Pretty Love Melanie Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Melanie, vibrator z neverjetno 4-načinsko potisno funkcijo! Poleg tega lahko tudi vibrira (12 funkcij), trak z mehkimi jezički pa bo božal vaš klitoris. V mehak silikon se boste zaljubili na prvi dotik, prav tako boste takoj obvladali enostavno upravljanje. Naredite nekaj zase in povabite svojo vznemirljivo prijateljico Melanio v svojo spalnico!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Doppel Kopf G-Spot Vibrator Turquoise

    Prefinjeno ukrivljen, čudovito prilagodljiv in zelo močan vibrator za dvojni užitek in užitek! Zahvaljujoč njegovi obliki lahko z njim zlahka dosežete G-točko, nato pa se bo zelo močan stimulator na klitorisu dobro obnesel na zunanjem delu vaše školjke. Uživajte v prilagodljivosti vibratorja, dveh zmogljivih motorjev in 7 intenzivnih načinov vibriranja!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodoodporna shikula za vsestranski užitek! Všeč vam bo dotik njegovega mehkega silikona kot njegov luksuzni videz in dih jemajoče zmogljivosti. V raj vas bo popeljal s svojo prefinjeno obliko in predvsem 15 načini vibriranja, ki bodo hkrati božali nožnico, G-točko in klitoris. Prepustite se moči 3 motorjev in uživajte v neverjetnih orgazmičnih izkušnjah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Majhen in neverjetno močan! Ta izjemno prilagodljiv vibrator Mini Rabbit je odličen partner za dvojno stimulacijo. Prožni del z izstopajočo glavo bo intenzivno stimuliral notranji del vagine vse do močne G-točke, manjši trak pa bo s svojim razburljivim oklepom božal klitoris. Prepustite se moči dveh močnih motorjev in odkrijte orgazmične vrhunce!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Adrien Lastic Gaia 2.0 Purple

    Ko vzamete ta vibrator v roko, boste prijetno presenečeni nad njegovo ergonomsko obliko in popolno mehkobo visokokakovostnega silikonskega materiala. Zasnovan je bil natančno tako, da se popolnoma prilega roki in cilja tako na notranji kot na zunanji del ženskih intimnih delov. Hkrati bo spodbudil točko G in klitoris ter vas strastno popeljal do neverjetnega orgazma.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Ime mu je Skye, je prijetno tanka in prožna. Ne bo poskrbela le za notranji del vaše rože, temveč bo zahvaljujoč priročnim obešalnikom božala tudi klitoris. Njegova gladka platinasto silikonska površina bo še povečala dih jemajoče občutke čutnih doživetij. Veselite se, zaslužite si!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Angelique Purple

    Sanjate o čudoviti stimulaciji svojih občutljivih mest? Ta osupljivi vibrator znamke Pretty Love skrbi za vas z 2 priročnima funkcijama. Njegovo prožno telo ima vznemirljivo funkcijo "pridi sem", ki bo natančno in intenzivno stimulirala točko G. Poleg tega vibrator poskrbi tudi za klitoris in vam ponuja 14 opojnih funkcij vibriranja. Zaljubite se v dotik mehkega silikona in se prepustite prijetnim občutkom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Miyo Black

    Ali želite podvojiti svoj dobiček? Ta čudoviti vibrator Miyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Soyo Black

    Želite pomnožiti svoje zadovoljstvo? Ta čudoviti vibrator Soyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Sanjate o prvovrstnem zadovoljstvu? Zaupajte svoje želje temu prilagodljivemu zajčku, ki jim bo z veseljem prisluhnil. Omamlja vas z intenzivno stimulacijo točke g z masažo pulzirajočih valov gor in dol pri 3 hitrostih ter z vibracijami, ki bodo ciljno stimulirale klitoris. Vaš novi ljubimec vas ne bo navdušil samo s svojimi funkcijami, ampak tudi z razkošno izdelavo in svilnato mehkim silikonom. Z njim uživajte v opojnih orgazmih, ki zlahka postanejo zasvojeni!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Izara Rotating Beads Rabbit Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Izara bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 3 motorje in osupljive funkcije, med katerimi prevladujejo vrtljive žoge. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shunga Soyo Raspberry

    Želite pomnožiti svoje zadovoljstvo? Ta čudoviti vibrator Soyo se bo osredotočil na vaš klitoris, hkrati pa bo deloval na vaši vagini in G-točki. Zgrabite ga in uživajte v skupnem pobegu v svet najbolj divjih fantazij in večkratnih orgazmov.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Luminous Alexios Ultra Soft Silicone 10 Speeds Fuchsia

    Kaj se zgodi, ko metulj iz tega vibratorja pristane na tvojem klitorisu? Poleteli boste v sedma nebesa užitka! Alexios bo pomislil na vsa vaša občutljiva mesta in razvajal tako klitoris kot notranjost nožnice. Ponujal vam bo 2 izjemno močna F1 motorja z 10 različnimi načini vibriranja. Privoščite si ljubek vibrator z zasvojljivimi lastnostmi!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Ste pustolovski in radi odkrivate? Zbirka erotičnih igrač Sparkling pomaga ženskam zablestiti in uživati v življenju. Vključuje funkcionalne in elegantne igrače, ki so tukaj samo za vaš užitek in užitek. Mednje spada tudi ta vibrator, ki bo hkrati razveselil notranjost nožnice in klitoris. Uživajte v moči njegovih 3 motorjev s funkcijo nihanja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Fuchsia

    Ikonični dvojno stimulativni "zajček" za vse sodobne boginje! Hera je najmehkejši in najelegantnejši vibrator za zajce na svetu. Njegova mehka, rahlo valovita konica vam bo dala globoke vibracije neposredno na G-točko, medtem ko bo upogljiv trak stimuliral klitoris. Čaka vas peklenska orgija!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Cotton G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem Cotton vibratorjem z obliko za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Le Wand Dual Head Light Blue

    Želite nekaj več od svoje najljubše masažne glave Le Wand? Opremite jo s tem elegantnim nastavkom, ki bo prinesel zadovoljstvo na vseh mestih, ki se jih dotakne. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona in zagotavlja intenzivno stimulacijo z absolutno natančnostjo. Stimulirajte točko G in klitoris hkrati in uživajte v opojnih orgazmih!

    80,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Želite doživeti čisto blaženo veselje? Samo s tem osupljivim in popolnoma ukrivljenim vibratorjem znamke Javid z neverjetnimi funkcijami! Preizkusite 10 načinov vibriranja v konici, ki cilja na G-točko, 10 načinov pulzirajočega tapkanja po strateško postavljeni točki na telesu vibratorja in ne pozabite na 10 načinov vibriranja v prožni roki za stimulacijo klitorisa.

    99,90 €

    29,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    Želite uživati v še več ljubezenskih igrah v dvoje? Ta vibrator Bound Love Couples vam bo s svojo ergonomsko obliko zagotovil največje udobje in bo s svojimi vibracijami in pulzami stimuliral erogene cone. Deluje tako, da eno roko položi v nožnico, drugo pa pusti, da skrbi za klitoris. Tudi vaš partner bo užival v tresljajih med penetracijo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Blush Wellness Duo Purple

    Želite poskusiti nekaj novega in popestriti svoje ljubezenske igre v dvoje? Preizkusite ta priročen vibrator! Zasnovan je za udobno nošenje med seksom, kjer bo hkrati stimuliral klitoris in G-točko. Seveda bo na svoj račun prišel tudi penis, ki bo prav tako čutil tresljaje. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in dosežete skupni vrh.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Newman Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Newman, neverjeten vibrator, ki žgečka tako znotraj kot zunaj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno obliko, da udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Naredite torej nekaj zase in povabite vznemirljivega prijatelja Newmana v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Si želite samo najboljše zase? G-Flutter je vroč kandidat za vašega novega poznavalca! Ima edinstveno funkcijo napihovanja in seveda tudi vibrira in obešalnik se bo osredotočil tudi na vaš klitoris. Odkrijte orgazmično ekstazo s to moderno in visokokakovostno igračo!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 323 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.