×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dvojna stimulacija večnamenski

Elementi 65 do 96 od 137 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ta očarljivi zajček bo s svojim genialno ukrivljenim in zaobljenim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    S silikonsko igro Satisfyer Elastic Game jih je mogoče uporabiti na najbolj prilagodljiv način: z 2 motorjema in udobnim bivanjem v notranjosti lahko ta univerzalni monitor uporabite kot aplikacijski vibrator, erekcijski obroč ali partnerski vibrator.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Nič ni lepšega kot izpolniti svoje sanje! Sanje vsake ženske so nedvomno popoln vibrator, ki lahko postane tudi ta očarljivi vijolični Sweet Smile. Kaj bo ponudil vaši maternici? To bo razburljivo vrtenje in tudi priljubljena funkcija dodeljevanja v 10 načinih. Brez pozornosti ne bo ostal niti klitoris, ki bo namenjen drobnim jezikom, grebenom in intenzivnim tresljajem. Češnja na torti je končni želod, ki je tako kot ves vibrator popolnoma mehak. Pustite se božati in razvajati, zaslužite si užitek!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Odkrijte največjo razburljivo vsestranskost s Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponuja vam 3 motorje v 2 funkcijah z ločenimi krmilniki. Razvija tako klitoris kot G-točko in zlahka uporablja tlačne valove in vibracije.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    Model Satisfyer Elastic Joy je opremljen z 2 motorjema in gibljivo žico, tako da se lahko upogne v različne oblike. Uporabili ga boste kot partnerski vibrator, erekcijski obroč in aplikacijski vibrator - Elastic Joy je pripravljen na vse.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

    Akcija
  • VIVE Nami Purple

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to elegantna masažna glava z neverjetnimi funkcijami, ki vas bo popeljala v nebesa? Polnilna Nami vam bo uresničila sanje! Je mojstrovina s čudovitim videzom in 2 uporabnima koncema ter 4 nastavki, ki vam bodo prinesli nepredstavljivo ekstazo. Doživite nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Carina Black

    Vam je všeč eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo vnetljivo telo je zasnovano tako, da so Božji živi deli tako težki kot so, njegov potencial pa vam bo pomagal na 7 različnih ravneh. Obožujete njihov mehak silikonski material in imate najboljše ljubimce za vse živeče.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite zadovoljiti vse občutljive točke na svoji roži? Naj ga okusi ta zajček! Neutrudno bo potiskalo, kroglice pod želodom se bodo vrtele in manjši obešalnik bo vznemirljivo vibriral na vašem klitorisu. Rožnati First Suchter vas bo v orgazmičnih rokah popeljal do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Se želite podati na razburljivo potovanje in odkrivati nova doživetja? Samo z lepimi in kakovostnimi pripomočki znamke Fifty Shades! Ta relativno majhen vibrator v zajčjem slogu bo namenoma dražil točko G, pa tudi klitoris. Idealen je za uverture in solo igre, med katerimi vam bo ponudil 15 vzorcev vibracij in 5 stopenj intenzivnosti. Uživajte v njegovi mehki silikonski površini in se prepustite navdušenju, ki je povezano z dvojno stimulacijo najbolj občutljivih točk na ženskem telesu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Yellow

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Toda velikost je pomembna? JAZ! Od Lady Bi iz Fun Factory bi uživali na najboljših mestih na svetu, v mokrem zraku, ki bo bolj verjetno kot kdajkoli prej, bo Lady Bi prišla do vašega najbolj privlačnega mesta na vratih in ne bo mogla izbirati. biti preprost in preprost.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Kjer se končajo zavore, se začne trojna stimulacija! Ta vibrator vas bo popeljal v kraljestvo užitka s pomočjo potiskov, stimulacije klitorisa in analnih kroglic. Vsebuje 3 motorčke in vrtljive kroglice. Izbirajte med 3 hitrostmi, zaljubite se v 10 načinov vibriranja in se prepustite razvajanju na tri načine!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Trysta Violet

    Ali vaša g-točka hrepeni po popolni stimulaciji? Luksuzni vibrator Svakom bo prisluhnil njegovim željam in s premikajočo se žogico zadovoljil njega in vaše želje. Imenuje se Trysta in vam ponuja 7 načinov vibracij s 5 intenzivnostmi. Skriva 2 visokofrekvenčna motorja in bo ponosno vzel vaš klitoris. Dosezi angelski orgazem!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    Bi bila vaša ljubezenska zabava malo bolj pestra? Ta edinstvena igrača vas privabi s svojo elegantno obliko in tudi funkcijami, v katerih boste uživali pri ljubezni, predigri, pa tudi pri samozadovoljevanju. Izbirate lahko med 7 pulzirajočimi načini in 3 stopnjami hitrosti, med katerimi preklapljate z daljinskim upravljalnikom. 3 motorji, skriti v luksuznem silikonu, komaj čakajo, da vam in vašemu partnerju razkrijejo neverjetno vznemirljiva doživetja, zato jim dajte priložnost!

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli s posebnim poudarkom so G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni mini vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj in je zaradi svoje manjše velikosti idealen tudi za začetnike. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Iznajdljiva oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti obljubljajo eno stvar - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan tako, da je vsaka izkušnja z njim čim bolj osupljiva. Ne samo, da lahko intenzivno vibrira na G-točki, temveč tudi draži klitoris s pomočjo sesalne funkcije. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibrirajoča konca za neskončne orgazme! Dva je vedno več kot ena in s tem vibrirajočim vibratorjem boste uživali v dvojnem intimnem užitku. Je univerzalen, zelo prilagodljiv in na obeh koncih skriva en motor. Izbirajte med 3 hitrostmi in 4 funkcijami in se zaljubite v mehak in udoben silikon.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ta elegantni črni realistični zajček bo s svojim pristnim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Tani Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Tani bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij gibanja prstov, kar je vznemirljiva simulacija gibanja prstov s ciljanjem na točko G, in 10 + 10 funkcij vibriranja za točko G in klitoris. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    Darilo za obletnico ali samo za zabavo? Ta darilni set ToyJoy je primeren za vsako priložnost, ko želite razveseliti svoje najdražje (ne samo). Škatla s trakom skriva zapestne manšete, vibrator, vibrirajoče jajce, šimer, cvetne liste vrtnic, masko za oči, lubrikant in masažno svečo. Vse je usklajeno v zapeljivi vijolični barvi.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najboljše za vas in vaše zadovoljstvo? Ta "kunec" iz Dorcela vas ne bo nikoli pustil na cedilu! Njena neverjetno prilagodljivost bo božala vašo točko G in klitoris hkrati. Njegove močne vibracije in teksturirana površina vam bodo zagotovili trenutke intenzivnega užitka. Dodajte k temu funkcijo ogrevanja za vroče občutke in se podajte na spolno avanturo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje nenehno hrepenijo po nečem zadovoljivem in se sprašujete, kakšno igračo kupiti in jo končno pomiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, ki se bo čutno vrtel, vznemirjal, neustavljivo vibriral in ljubeče užival v klitorisu. Izpolnite svoje želje in končno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FUN FACTORY Lady Bi India Red

    Ali je velikost pomembna? Ja! Z Lady Bi iz Fun Factory boste uživali v globokih občutkih, ki bodo globlji kot kdajkoli prej, in v močnem vzdušju, ki bo močnejše kot kdaj koli prej, saj bo Lady Bi dosegla vaše najbolj občutljivo mesto na materničnem vratu in ne boste imeli izbire. ampak narediti preprosto in enostavno.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Iskalna oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti so priljubljene z eno zvezdico - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan za vsako izkušnjo, s katero je bolj zastrašujoča. Ne samo, da lahko točka V intenzivno vibrira, s pomočjo fiziološke funkcije stane tudi klitoris. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrator Vibe Therapy Delight je vibrator brez primere za ženske, njegov skriti konec za dražbo G-točke poveča učinek dražbe. Druga dražbena točka je slika v obliki zajca z vibriranjem za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Vas ne zadovolji nič običajnega in želite nekaj posebnega? Verjemite, ta vibrator je prav poseben! Ponuja vam 3 funkcije, ki so zasnovane tako, da vam nudijo največji užitek. Predstavljajmo jih lepo enega po enega!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Evolved Rascally Rabbit Purple

    Ta velik zajec pripravlja veliko razburljivih nagajiv! Se sprašujete, kaj lahko naredi? Raje se nečesa držite, njegove funkcije so močne. Ima funkcijo udarcev, vrtenja in tresljajev tudi v delu, ki cilja na klitoris. Prepustite se dvema močnima motorjema in uživajte v vsej strasti, ki vam jo prinaša ta luksuzna igrača!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 65 do 96 od 137 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.