×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji roza dvojna stimulacija

Elementi 33 do 64 od 97 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Pri Double Ecstasyju lahko doživite dvojno ekstazo na dva načina, saj lahko z njim hkrati stimulirate notranjo nožnico in klitoris ali hkrati stimulirate nožnico in analni del. Kaj boste najprej poskusili?

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, nova vrsta stimulatorja G točke, ki bo stimuliral tudi vaš klitoris in perineum!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Ekstra močne vibracije za zunanji in notranji užitek! Ta nepogrešljiv roza močan vibrator znamke Sweet Smile vas bo navdušil s svojim realističnim dizajnom, ki neposredno spodbuja prijetne erotične igre. Glavica bo skrbela za točko G, njegova moda pa bodo ugajala klitorisu. Prisesek pritrdite na gladko površino in uživajte v brezročnih užitkih.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Vibes Mr. Rabbit

    Njegova dva zmogljiva motorja vam bosta prinesla dvakrat več užitka - pravi zajček. Čeprav zajčki niso ravno vaša skodelica kave - g. Zajec si bo zagotovo premislil, saj vas bo popeljal do zares orgazmičnih višin. Njegov žametni mat zaključek, prožno telo in dotikom prijazen silikonski stimulator klitorisa se elegantno prilagaja vašim oblinam.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PicoBong Transformer Pink

    PicoBong Transformer je v bistvu sto igrač v eni. Ponovno ustvarite pravo obliko, bodisi kot samostojna igra ali v sodelovanju s partnerjem.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Močna in mokra vibrirajoča glava! Njena poseka je neprijetna, urin in globoke hruške pa nepričakovane. Poleg tega oprijem na katero koli torbo ali oporo temelji tudi na dveh vsestranskih nastavitvah, s katerima zlahka odpravite svojo bedo. Daj!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Uživajte v neskončnih čutnih užitkih z Butterfly Kiss. Gre za večstopenjski vibrator, ki vam bo zahvaljujoč premišljeni obliki poskrbel za genialno stimulacijo, ki bo udarila po vseh občutljivih mestih. Prepustite se svoji domišljiji, uresničite svoje erotične sanje in stopite na pot, ki ji ne vladajo drevesa, ampak orgazmi, eden za drugim!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Irresistible Mythical Pink

    Ženske po dvojni stimulaciji niso žrtve trgovine in doživijo orgazem znotraj in zunaj. Mitično je smisel izpolnitve vsega vašega trpljenja. Njegov zmogljiv motor F1 z 10-stopenjskimi tresljaji je skrit v svetlo mehkem silikonskem obesku, tako da takoj vpliva na točko g.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Močne vibracije različnih jakosti se skrivajo v rožnatem užitku na daljinskem upravljalniku! Spoznajte CalExotics G Spout Arouser z obliko, ki razume vaše potrebe. Uživajte v popolnem draženju kadarkoli in kjer koli s pritiskom na gumb. Izbirajte med 12 funkcijami vibracij z različnimi intenzitetami in vzorci.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    Ali hrepenite po prvovrstni igrači za čutne užitke? Kolekcija 3Some bo izpolnila vaše želje in v vaše življenje prinesla edinstvene spolne izkušnje in intenzivne orgazme. Obožujete oralni seks in vse pametne jezike? Holey Trinity jih ima 3 in se veseli, da bo z njimi pobožal vsa vaša usmiljena mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Ta očarljivi zajček bo s svojim genialno ukrivljenim in zaobljenim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Mono Flex, ki se ponaša z 2 zmogljivima motorjema, briljantno silikonsko zasnovo ter kratko G-točko in stimulacijo klitorisa, bo Mono Flex zbirka vsake kolekcije dodatkov. Vse to dopolnjuje eleganten dizajn in nadzor nad aplikacijo.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Želite zadovoljiti vse občutljive točke na svoji roži? Naj ga okusi ta zajček! Neutrudno bo potiskalo, kroglice pod želodom se bodo vrtele in manjši obešalnik bo vznemirljivo vibriral na vašem klitorisu. Rožnati First Suchter vas bo v orgazmičnih rokah popeljal do neba.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower PalmBliss Wand Massager Attachment

    100 % silikonski nastavek, zasnovan za izboljšanje masažne glave PalmPower. Zagotovila vam bo resnično učinkovito in osvežilno masažo vaših intimnih delov. Uživajte v stimulaciji G-točke in klitorisa hkrati, kar vas bo popeljalo na vrh dobrega počutja.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    S tem luksuznim vibratorjem prestižne znamke Lelo sprostite naval navdušenja in kasnejšega užitka! Kaj ga dela tako neverjetnega? Ima možnost premikanja "pridi sem" in tudi 12 močnih načinov vibracij. Zaljubite se v njegov izjemno gladek silikon in doživite orgazmično nevihto z INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Rabbit Pink

    Veliko zabave za malo denarja? In zakaj ne! Tudi cenovno ugodne igrače so lahko kakovostne, tako kot ta vibrator podjetja ToyJoy. Funky Rabbit je zabaven, močan in ima očarljivo barvo. Ima stimulator klitorisa in je izdelan iz 100% silikona, ki je prijeten na dotik. Uživajte v 4 načinih vibriranja in 3 stopnjah hitrosti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne spolne igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s tem vibratorjem Cokey z obliko in teksturo za popolno in natančno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Goodies Candy G-Spot Rabbit Silicone Vibe Fucshia

    Ali obstaja zabaven in priročen vibrator po odlični ceni? Da, in zbirka Goodies je dokaz za to! Prinaša kakovostne erotične igrače iz vrhunskega silikona in ABS-a, vključno s Candy vibratorjem z obliko in teksturo za popolno stimulacijo G-točke ter trakom za božanje klitorisa. Izbirajte med 10 funkcijami vibriranja in zaupajte svoj užitek močnemu in tihemu motorju.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Zaenkrat še nimate izkušenj z vibratorji in bi želeli igračo, ki vas bo navdušila kot legendarni zajec iz Sex and the City? First Rabbit je idealna blagovna znamka! Poleg vibracij za vaš biser se užitek, imenovan klitoris, tudi valovi v dvosmernih rotacijah. Zaljubi se prvič!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Popoln zajček za dražbo vseh živahnih mest na telesu. Njegova glava se nežno vrti na 8 različnih nivojih, s počasnim in intenzivnim dražljajem.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco je čudovit dvojni stimulativni vibrator, ki bo osrečil vsako žensko! Skoncentrirani so v dveh krakih iz močnega in rahlo upogljivega silikona, ki božata notranji in zunanji del nožnice. Skriva 2 zmogljiva motorja za globoke vibracije. Uživajte v trenutkih zase z nežnim Coc!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate o močnih in intenzivnih orgazmih? Vaša želja je ukaz za vibrator Celestial Love. Je čutno igriv in opremljen z 2 motorjema. Prva je namenjena steni nožnice, druga pa prinašanju blaženega užitka klitorisu. Pripravite se na osupljivo razburjenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Carina Pink

    Ali vam je ljubša eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo zapeljivo telo je oblikovano tako, da boža vaše občutljive predele tako znotraj kot zunaj, njegove močne lastnosti pa vas bodo spodbudile na 7 različnih ravneh. Zaljubite se v njegov mehak silikonski material in imejte zvestega ljubimca za vse življenje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibrirajoča konca za neskončne orgazme! Dva je vedno več kot ena in s tem vibrirajočim vibratorjem boste uživali v dvojnem intimnem užitku. Je univerzalen, zelo prilagodljiv in na obeh koncih skriva en motor. Izbirajte med 3 hitrostmi in 4 funkcijami in se zaljubite v mehak in udoben silikon.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Tani Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Tani bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij gibanja prstov, kar je vznemirljiva simulacija gibanja prstov s ciljanjem na točko G, in 10 + 10 funkcij vibriranja za točko G in klitoris. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Zabavno, zmogljivo in cenovno ugodno, to je Funky Love! Njegova oblika bo poskrbela za čutno draženje klitorisa in notranjega dela nožnice, kjer se bo po vsej verjetnosti srečala s točko G. Narejena je iz 100% silikona, zato je čudovito mehka in udobna. Uživajte v 4 načinih vibriranja in 3 hitrostih.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje nenehno hrepenijo po nečem zadovoljivem in se sprašujete, kakšno igračo kupiti in jo končno pomiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, ki se bo čutno vrtel, vznemirjal, neustavljivo vibriral in ljubeče užival v klitorisu. Izpolnite svoje želje in končno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Se sprašujete, kako najbolje nadzorovati svoje poredne misli in neusmiljene želje? To lahko storite s tem zajcem! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki se bosta osredotočila na notranjost in zunanjost vaše rože. Na otip je čudovito mehak, saj je narejen iz silikona in v njegovo popolno obliko se boste preprosto zaljubili. Poleg tega je tudi vodoodporen in po zelo ugodni ceni, zato ne čakajte in bodite zadovoljni.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrator Vibe Therapy Delight je vibrator brez primere za ženske, njegov skriti konec za dražbo G-točke poveča učinek dražbe. Druga dražbena točka je slika v obliki zajca z vibriranjem za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PalmPower PalmEmbrace Wand Massager Attachment

    100 % silikonski nastavek, zasnovan za izboljšanje masažne glave PalmPower. Zagotovila vam bo resnično učinkovito in osvežilno masažo vaših intimnih delov. Uživajte v lajšanju stresa, ki zagotavlja dih jemajoče vznemirjenje.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Miki Pulse Wave & Flickering G-Spot Vibrator Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Miki bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 2 motorja in osupljive funkcije vibriranja ter jezik, ki neverjetno plapola in draži klitoris. Izbirajte med 10 hitrostmi in funkcijami in pustite, da to stori on, uporabite pa tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Ives Pink

    Izbirate vibrator in se ne morete odločiti? Z Ivesom ne boste pokvarili ničesar, to je varna stava! Spodbudil bo notranjost nožnice in klitorisa, ponudil vam bo 30 funkcij vibriranja in v svilnato mehki silikon se boste zaljubili na prvi dotik. Ste že izbrali!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 33 do 64 od 97 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.