×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dvojna stimulacija

Elementi 33 do 51 od 51 skupaj

  1. 1
  2. 2
  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Ta igrivi vibrator iz kolekcije California Dreaming vas bo navdušil s svojo čudovito funkcijo dodajanja! Poleg tega bo razkazoval vaš klitoris, ki bo tako močno spodbudil vibracije, da vas bo orgazmično nebo, na katerem se boste kmalu znašli, neskončno zasvojilo. Narejen je iz visokokakovostnega silikona in se polni preko USB-ja.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Prefinjene vibracije + čudovito sesanje klitorisa = popoln orgazem! Ta vibrator ni le lep na pogled zahvaljujoč osupljivim detajlom, ampak vas bo razveselil tudi s svojimi funkcijami. Za vas vibrira v 7 načinih, zadovolji G-točko in funkcijo sesanja v 6 načinih, nato vam pokaže vrh skozi klitoris.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Kot vsaka ženska ali dekle, imate tudi vi svoje potrebe in želje. Da bi bilo vaše življenje srečnejše, morate te želje zadovoljiti, zato vam bo pri tem z veseljem pomagal vibrator Every Girl Rabbit! Je čudovita elegantna iz mehkega silikona in skriva dva motorja, prvega za notranjost nožnice in drugega za klitoris. Uživajte v največjem zadovoljstvu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Typhon izstopa med drugimi igračami! Je čutno črna s kromiranimi detajli na dnu. Narejen je iz tako imenovanega tekočega silikona, ki je svilnato mehak in mehak na dotik, gumbi pa poskrbijo za udobno upravljanje. Uživajte v njegovi mehki konici, ukrivljeni obliki s stimulativnimi grebeni in dosežete svojo točko G, medtem ko nežno božate klitoris.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Rotacijski zajčji vibrator s priseskom in vodoodpornim daljinskim upravljalnikom z dosegom 10 metrov. Želite posodobiti svojo kopalnico? Spoznajte vibrator Whir-Pulse z daljinskim upravljalnikom, ki je zasnovan predvsem za uporabo v kopeli, tušu, whirlpoolu, bazenu ali kjerkoli drugje!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    Ste romantična duša? Ta sladko roza luksuzni vibrator je samo za vse nežne in romantične dame. Njegovo ime je Aura in njegov čar je v tem, da bo vaši točki G dal močne vibracije, medtem ko bo stimuliral klitoris s sesanjem pritiska. Poleg tega je prilagodljiv, idealen za potovanja in ima svilnato mehko silikonsko površino. Veselite se, zaslužite si!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Squidy Vibe Thrusting and Rotating Beads Silicone Black

    Sanjate o neskončnih nočeh, polnih neprekosljivega užitka? Družbo vam bo z veseljem delal vibrator TardeNoche! Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, zato je prijetno svilnato gladek in mehak. Najboljši del pa so njegove zmogljive funkcije, ki vam bodo omogočile zabavo na tisoč različnih načinov. Pridite izvedeti več!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    Dih jemajoča eleganca, zasnovana za vaš popolni užitek! Nodding Tip Vibrator se bo osredotočil na G-točko in klitoris hkrati. Nihajoča glavica bo natančno ciljala na G-točko in jo božala s hrupnimi vibracijami. Krajši prožni trak nato prilagodite svojemu klitorisu in pustite, da poskrbi za zunanji užitek! Izbirajte med 10 različnimi načini!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Ali trpite za razkošnim in elegantnim videzom? Čudovite in tudi funkcionalne erotične igrače iz kolekcije Goddless so izdelane iz temno modrega silikona prvovrstne kakovosti in okrašene z očarljivimi zlatimi detajli. Ta Atropos vibrator vas bo razveselil z dvojno stimulacijo, ima prijetno mehko konico in je svilnato gladek na dotik. Naj vam pokaže svojo spretnost!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Ya Pussy's Gonna Love it Panty Vibrator Shaking Function with Remote

    Želite doživeti pravi užitek v spodnjicah? Ta shikula se trese, utripa in vibrira! In kadarkoli in kjerkoli, saj je tiho in diskretno. Ima vložek v obliki penisa, ki vibrira v vaš užitek, in vibrirajočo roko z mehko teksturo za užitek klitorisa. Z daljinskim upravljalnikom izbirajte med 7 načini tresenja in 7 načini vibriranja!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Vodoodporna shikula za vsestranski užitek! Všeč vam bo dotik njegovega mehkega silikona kot njegov luksuzni videz in dih jemajoče zmogljivosti. V raj vas bo popeljal s svojo prefinjeno obliko in predvsem 15 načini vibriranja, ki bodo hkrati božali nožnico, G-točko in klitoris. Prepustite se moči 3 motorjev in uživajte v neverjetnih orgazmičnih izkušnjah.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Mabo Finger G-Spot Vibe Black

    Mislite, da je Mabo le navaden vibrator? NAPAKA! Je eleganten penis, ki ima ergonomsko obliko, trak za klitoris in prilagodljiv dizajn. Vsebuje poseben motor, ki ustvarja nežne gibe za stimulacijo G-točke. Izdelan je iz visokokakovostnega silikona, katerega dotik boste preprosto oboževali. Preberite, če želite odkriti vse njegove podrobnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dream Toys Midnight Magic Triton Black

    To je Triton, spoznaj se! Ima prijetno mehko konico, domiselno ukrivljeno obliko in stimulativne grebene, ki so idealni za draženje točke G. Njegovo telo je prožno, tako da bo prisluhnilo vašim potrebam, rahlo prožen pa je tudi stimulator klitorisa, ki razume žensko anatomijo. Uživajte v dvojni stimulaciji in se zaljubite v žametno mehak material.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nikoli prej ni bilo tukaj, vibracije in napihljive funkcije v enem čudovitem roza vibratorju Pretty Love! Ta novi edinstveni vibrator ima dve točki vibriranja in funkcijo napihovanja, zahvaljujoč kateri vas bo popolnoma napolnil z užitkom. Zato uživajte!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Tardenoche Robin Thrusting Vibe with Internal 360 Balls Black

    Robin je pravi prijatelj nelagodja! Zaradi njegovih lastnosti se vam bo vznemirljivo zavrtelo v glavi in ne boste se želeli ustaviti. Odkrijte vibracije, udarce navzgor in navzdol ter vrtenja dveh vrst žogic. Seveda pa bo na svoj račun prišel tudi tvoj klitoris in z Robinom boš vsakič uživala v maksimumu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Spoznajte Hidro! Je očarljiv vibrator s 3 motorji, ki vam bo vzel dih. Njegove 3 zmogljive funkcije vam bodo všeč. Vibrira lahko v 7 načinih, tako da se začne z mehkim žgečkanjem in konča s popolnim potresom. Poleg tega se loči s pametnim jezikom, ki se igra s klitorisom v 7 načinih, zadnja čudovita lastnost pa je pulziranje z 10 stopnjami. Vse v eni igrači!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Adrien Lastic Couple Secrets II with Remote

    Inovativen vibrator za prostoročno uporabo z daljinskim upravljalnikom za dvojno stimulacijo: analno in vaginalno.

    109 €

    68,90 €

    Ni na zalogi

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Spoznajte Shivo! Je očarljiv vibrator s 3 motorji, ki vam bo vzel dih. Njegove 3 zmogljive funkcije vam bodo všeč. Vibrira lahko v 7 načinih, tako da se začne z mehkim žgečkanjem in konča s popolnim potresom. Poleg tega bo vaš klitoris razveselila funkcija sesanja s 7 načini, zadnja čudovita lastnost pa je pulziranje za 10 stopenj. Vse v eni igrači!

    91,90 €

    57,90 €

    Ni na zalogi

  • Vibe Couture Rabbit Esquire purple

    Vam vibracije niso dovolj? Preizkusite rotacijo! Ta čudoviti zajček vam bo omogočil divjo vožnjo za še bolj divji orgazem. Funkcija vrtenja bo razdražila vašo točko G in stimulator klitorisa z ušesi. Všeč mi bo vaša pizda 7 stopenj vibracij. Še več, uživate lahko tudi v kopeli ali prhanju, saj je Rabbit Esquire vodoodporen!

    109 €

    68,90 €

    Ni na zalogi

Elementi 33 do 51 od 51 skupaj

  1. 1
  2. 2
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.