×

Registracija

Vaši podatki

Podatki za prijavo

ali prijava

Vpišite ime!
Vpišite priimek!
Ime ni veljavno!
Priimek ni veljaven!
E-poštni naslov ni v pravilni obliki!
Vpišite e-poštni naslov!
E-poštni nalov je že registriran!
Vpišite geslo!
Vpišite veljavno geslo!
Vnesite 6 ali več znakov!
Vnesite 6 ali manj znakov!
Gesli nista enaki!
Morate soglašati s pogoji poslovanja!
E-poštni naslov ali geslo je napačno!

Vibratorji dvojna stimulacija

Elementi 225 do 256 od 400 skupaj

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  • Happy Rabbit Realistic Black

    Ta elegantni črni realistični zajček bo s svojim pristnim koncem božal vašo točko g, medtem ko se ušesa držijo klitorisa in se igrajo z njim, da boste končno lahko okusili neskončno blaženost. Vibrator Happy Rabbit je zdaj večji, boljši in srečnejši! Razvijalci so prisluhnili željam svojih strank in ga opremili z 2 zmogljivima motorjema, zaradi česar je vodoodporen in polnilni prek USB-ja. Ste pripravljeni na čudovito dvojno stimulacijo in kasnejše orgazme brez primere?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • You2Toys Elegant Series Rabbit Vibe Purple

    Močan podajalec dvojnega užitka! Ta vibrator Rabbit Vibe iz kolekcije Elegnat ima priročen stimulator klitorisa in 15 načinov vibriranja za dih jemajoč dvojni užitek. Vibrator je prevlečen z mehkim in gladkim silikonom, zato je prijeten na dotik, hkrati pa je tudi vodoodporen, tako da lahko uživate tudi v kopeli ali pod tušem. Odkrijte vse njegove prednosti!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dve nastavljivi kolesi in ergonomska oblika modela Heat Wave sta izboljšana s točko G kot klitorisom. Ta prijetna masaža dopolnjuje funkcijo ogrevanja, ki omogoča vibratorju nadzor nad nanosom segretov do 39 čevljev Celzija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Shots GC Vibrating Rabbit Pink

    Popoln zajček za dražbo vseh živahnih mest na telesu. Njegova glava se nežno vrti na 8 različnih nivojih, s počasnim in intenzivnim dražljajem.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Sanjate o močnih in intenzivnih orgazmih? Vaša želja je ukaz za vibrator Celestial Love. Je čutno igriv in opremljen z 2 motorjema. Prva je namenjena steni nožnice, druga pa prinašanju blaženega užitka klitorisu. Pripravite se na osupljivo razburjenje!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Tani Pink

    Kaj je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi funkcijami, ki vas bo popeljal v nebesa? Polnilna Vive Tani bo vaše sanje spremenila v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij gibanja prstov, kar je vznemirljiva simulacija gibanja prstov s ciljanjem na točko G, in 10 + 10 funkcij vibriranja za točko G in klitoris. Pustite mu to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Flex Black

    Model Double Flex s 3 zmogljivimi motocikli s posebnim poudarkom so G-točka, klitoris in zunanji okvir. Impresivna tehnologija Silicon Flex je, da je vibrator zelo prilagodljiv - vendar ga je mogoče zatreti z vibracijami urina, ki jih spremlja aplikacija.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Mini Rabbit Vibrator

    Izkusite moč vznemirjenja, pa tudi junake strastnega romana Petdeset odtenkov sive! Zgodba, polna BDSM-ja, je navdihnila tudi ta razkošni mini vibrator, ki vas bo stimuliral znotraj in zunaj in je zaradi svoje manjše velikosti idealen tudi za začetnike. Pustite se mu razvajati in se potrudite!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Webb Black

    Ali želite pokazati kožo intenzivnih koristi in njihove občutljive orgazme? Iščete igro, ki vam bo zaspala. Spletni vibrator Pretty Love ima dobro premišljeno obliko in kratko, odlično konico, kot je klitoris. V mehkem silikonskem grelniku so nape 2 sposobne 12 vibracij. Naj vaše fantazije zaživijo in sprostite svoje telo in um.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    Najboljše za vas in vaše zadovoljstvo? Ta "kunec" iz Dorcela vas ne bo nikoli pustil na cedilu! Njena neverjetno prilagodljivost bo božala vašo točko G in klitoris hkrati. Njegove močne vibracije in teksturirana površina vam bodo zagotovili trenutke intenzivnega užitka. Dodajte k temu funkcijo ogrevanja za vroče občutke in se podajte na spolno avanturo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Svakom Trysta Violet

    Ali vaša g-točka hrepeni po popolni stimulaciji? Luksuzni vibrator Svakom bo prisluhnil njegovim željam in s premikajočo se žogico zadovoljil njega in vaše želje. Imenuje se Trysta in vam ponuja 7 načinov vibracij s 5 intenzivnostmi. Skriva 2 visokofrekvenčna motorja in bo ponosno vzel vaš klitoris. Dosezi angelski orgazem!

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Roza vibrator v obliki zajca, ki skriva močne vrtljive kroglice! Izkusite doslej neznano vznemirjenje in se prepustite enemu orgazmu za drugim. Enchanted Bunny je vaš novi erotični pomočnik z mehko silikonsko površino, vgrajeno baterijo za ponovno polnjenje in 12 pustolovskimi funkcijami. Z njim uživajte v edinstveni dvojni stimulaciji in podlegajte neskončnemu zadovoljstvu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Happy Rabbit G-Spot Clitoral Curve Vibrator Purple

    Naj vam roke počivajo in uživajte v tem dvojno stimulirajočem Happy Rabbitu! Poskrbel bo za vašo G-točko in klitoris hkrati. Ima dva kakovostna motorja in tudi svilnato mehko silikonsko površino, ki vam bo všeč. Izbirajte med 15 odličnimi hitrostmi in vzorci vibracij ter razveselite svoja občutljiva mesta.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Carina Pink

    Ali vam je ljubša eleganca, učinkovitost in zmogljivost po razumni ceni? Vibrator Carina iz Pretty Love je tukaj za vas! Njegovo zapeljivo telo je oblikovano tako, da boža vaše občutljive predele tako znotraj kot zunaj, njegove močne lastnosti pa vas bodo spodbudile na 7 različnih ravneh. Zaljubite se v njegov mehak silikonski material in imejte zvestega ljubimca za vse življenje.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    Dva vibrirajoča konca za neskončne orgazme! Dva je vedno več kot ena in s tem vibrirajočim vibratorjem boste uživali v dvojnem intimnem užitku. Je univerzalen, zelo prilagodljiv in na obeh koncih skriva en motor. Izbirajte med 3 hitrostmi in 4 funkcijami in se zaljubite v mehak in udoben silikon.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Classic Stim Vibrator Skin

    Ali ne želite tvegati? Stavite na klasiko! Ta realističen vibrator bo vaša najljubša pomoč, ko vas bodo prevzele pregrešne misli. Njena seksi oblika v kombinaciji z rahlo ukrivljenostjo obljublja, da bo zaradi izboklin zapolnila poželenje, ne le v notranjosti nožnice, ampak tudi v predelu klitorisa. S spodnjim vrtljivim delom izberite stopnjo tresljajev in uživajte v dotiku mehkega silikona.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Super Sex Bomb Purple

    Darilo za obletnico ali samo za zabavo? Ta darilni set ToyJoy je primeren za vsako priložnost, ko želite razveseliti svoje najdražje (ne samo). Škatla s trakom skriva zapestne manšete, vibrator, vibrirajoče jajce, šimer, cvetne liste vrtnic, masko za oči, lubrikant in masažno svečo. Vse je usklajeno v zapeljivi vijolični barvi.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Spoznajte Vice, barvit vibrator za trojni užitek! Njegove obline bodo razumele vaše telo in zadele vsa pomembna mesta. Vice je močan in priročen, boža točko G, klitoris in zadnja vrata ter vam pokaže neverjeten svet mešanih orgazmov. Dobro opravite in vas povabite v svoje življenje z očarljivo barvito igračo s čutnimi lastnostmi.
    91,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Funky Lover Vibe Pink

    Zabavno, zmogljivo in cenovno ugodno, to je Funky Love! Njegova oblika bo poskrbela za čutno draženje klitorisa in notranjega dela nožnice, kjer se bo po vsej verjetnosti srečala s točko G. Narejena je iz 100% silikona, zato je čudovito mehka in udobna. Uživajte v 4 načinih vibriranja in 3 hitrostih.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Kaj je potrebno za srečo? Vibrator Bess! Udobno se prilega vaši roki in vam nudi najbolj natančno stimulacijo zahvaljujoč inovativni tehnologiji DirectPower. To pomeni, da se osredotoča na najbolj občutljive točke in dražijo tresljaje zmogljivega motorja s hitrostjo do 10.000 vrt./min. Želite samo tako priročno, razkošno in čedno igračo! Https: //www.youtube.com/watch? V = 7MjSunBymv4

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Maia Toys Harmonie Teal

    Iščete večnamenski vibrator, ki ga je mogoče upogniti? Vibrator Harmony iz Maia Toys je prav tak! Je elegantno nebeško modre barve, ima neverjetno mehko silikonsko površino in jo lahko enostavno upognete, da ustreza vašim potrebam. Poleg tresljajev je opremljen tudi s premično kroglico za stimulacijo klitorisa in z njo boste uživali v številnih orgazmičnih izkušnjah tudi v paru.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • California Exotics Enchanted Exciter Pink

    Vaše želje nenehno hrepenijo po nečem zadovoljivem in se sprašujete, kakšno igračo kupiti in jo končno pomiriti? Predstavljamo Enchanted Exciter, ki se bo čutno vrtel, vznemirjal, neustavljivo vibriral in ljubeče užival v klitorisu. Izpolnite svoje želje in končno doživite pravo zadovoljstvo.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Pretty Love Gene Purple

    So vaši večeri samotni? Nehaj in nabavi Genea, neverjeten vibrator, ki žgečka tako zunaj kot znotraj nožnice! Zahvaljujoč 30 funkcijam vibriranja vam bo prinesel res intenziven užitek. Ima domiselno ukrivljeno obliko, ki udobno doseže točko G, hkrati pa na ogled popelje tudi občutljivi klitoris. Zato naredite nekaj zase in povabite svojega vznemirljivega prijatelja Genea v svojo spalnico!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Partner Box 1

    Satisfyer Partner Box je primeren za vse pare, ki želijo skupaj doživeti razburljivo pustolovščino. Paket vključuje parni vibrator Satisfyer Double Joy in vibrator za hlačke Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Bswish bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator Guava

    Se sprašujete, kako najbolje nadzorovati svoje poredne misli in neusmiljene želje? To lahko storite s tem zajcem! Vsebuje 2 zmogljiva motorja, ki se bosta osredotočila na notranjost in zunanjost vaše rože. Na otip je čudovito mehak, saj je narejen iz silikona in v njegovo popolno obliko se boste preprosto zaljubili. Poleg tega je tudi vodoodporen in po zelo ugodni ceni, zato ne čakajte in bodite zadovoljni.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    Double Love, naš luksuzni parni vibrator, je izdelan iz vznemirljivega mehkega silikona v kombinaciji z visokokakovostno plemensko kovino. Upravljanje s tradicionalnim obrobnim podajalnikom in našo prvovrstno aplikacijo vam omogočata, da igrate še naprej in ponujate neskončne možnosti!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Cato Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Akumulator Vive Cato spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 strastnih funkcij pulziranja za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • VIVE Niva Purple

    Katera je vaša najbolj intimna želja? Je to eleganten vibrator z osupljivimi lastnostmi, ki vas bo popeljal v sedma nebesa? Polnilna Vive Niva spremeni vaše sanje v resničnost! Ponuja vam 10 funkcij strastne vrtljive konice za točko G in 10 + 10 funkcij vibracij za točko G in klitoris. Opravite to in uporabite tudi gumb za vrhunec za zagotovljen nebeški orgazem.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Eleganten vibrator Trinity ponuja osupljiv trojni užitek, ki ga zagotavlja hkrati in hkrati! Njegova premišljena zasnova vključuje trdno ohišje, močan stimulator klitorisa in neverjeten stimulator zadaj. Vse vaše mokre sanje se lahko uresničijo zdaj!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Vibrator Vibe Therapy Delight je vibrator brez primere za ženske, njegov skriti konec za dražbo G-točke poveča učinek dražbe. Druga dražbena točka je slika v obliki zajca z vibriranjem za stimulacijo klitorisa.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • NS Novelties Sonnet Black

    Iskalna oblika tega vibratorja in prvovrstne lastnosti so priljubljene z eno zvezdico - popoln orgazem! Imenuje se Sonnet Vibe in je zasnovan za vsako izkušnjo, s katero je bolj zastrašujoča. Ne samo, da lahko točka V intenzivno vibrira, s pomočjo fiziološke funkcije stane tudi klitoris. ga hočeš? Vi to želite in mi to razumemo!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Na zalogi

  • LELO Tiani Harmony Dual-Action Couples Massager Aqua

    Lelo Tiani bo razumel vaše telo. Gladki, manjši del ženska vstavi v nožnico, kjer se med ljubljenjem sreča tudi s penisom. Drugi del bo usmerjal klitoris in ga božal z vibracijami. Dva motorja delujeta tako od znotraj kot od zunaj ter prinašata popolno vznemirljivo harmonijo.

    249 €

    129 €

    +

    -

    Na zalogi

Elementi 225 do 256 od 400 skupaj

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
Moja košarica

V nakupovalni košarici ni artiklov.